PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
★ 汤姆 李
Hétvégén Pes party lesz haverokkal:-)Ez biztos!
★ 汤姆 李
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Szerintem a cpu lehet a gyenge pont.
Nem tudom mit kellene vennem, vga-t, vagy processzort 😞
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Nekem is gép problémám lenne: 2,4 Ghz, 1Gb Ram, 7300Gt (DDR1)
Lowon jól fut a játék, de mediumon ha már többen vannak a képernyõn akkor akad. Ha nincs "frame skipping", akkor szép mediumon is, csakhát kicsit lassú 😄
Nem lehet esetleg valahogy beállítani low és med közé?
Úgy értem a pes6 -ban is lehetett állítgatni még részleteket a kitserverrel, meg lodmixerrel, eg ilyenekkel.
Ehhez nincs ilyen lehetõség még?
Elõzõ problémára tudtok válaszolni? Mármint hogyha lesz adatbázis frissítés nem fog eltûnni a létrehozott játékosom?
<#eljen>#eljen>
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Érdekes ha egy az egyben berakom a tv-ben látható fûszint az játékban nem lesz jó
Ati radeon 9600 128mb, 512 mb ram, 1,82ghz em van és mediumon belassul a játék, szaggat.Ígyis ellehet játszani de nemlehetne szerintetek valamit állitgatni hogy mediumon jobban fusson a game?SEGÍTSETEK
megköszönném
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Probálkozz ne add fel.
Ha megcsinalom egyik csapat felállását illetve magamat, és mondjuk felrakok késõbb egy adatbázis frissítést(amit ugye majd loadolni kell), akkor az én változtatásaim(csapat felállás + játékosom) el fog tünni. Jól tudom? Mert akkor én inkább várok addig amíg ugy ahogy megoldódik ez a lincence probléma.
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Nem ugyanaz a kettõ
a no patternben van a demo-s fû
amirõl írsz azis berakható csak az alphát kell kicserélni viszont az mediumban ronda

Valaki pls magyarázza el Settings.exe-ben hogy állítom be Keyboardra szokásos ASDW gombokat ?
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
hiába töltöm vissza, megtart minden adatot kivéve az arcot
ML-ben nemtom, szerintem nem lehet, majd a kitserverrel.
CSAK a Fradi