PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aztán minden ment
realtek integrált hangkarim van
ráadásul win 2000-m van és azaaltt is fut a pes😊
milyen hangkártyád van?
nekem elég gyenge gépem van de 1024*768-ba igaz csak low grafon megy a vga maitt de röccenésmentsen elfut😊
Mivel én fifát részesítem elõnyben így ez a PES 08 bár nagyon jó lett de sajnos a mozgást nem siekrült megoldani bár sokat javult😊 Ami pozitívum, hogy a lövések és a beadások tudnak fílinget adni😊
Menü is elég kellems intró egyenesen varászlatos😊
Mozgás "korcsolyázás" vizsont hagy némi kívánnivalót maga után😞
Állítólag nextgen grafikás , héten megjön az új vga-m és meglátjujk😊
Össszeségében nagyon jó pes lett ez végre 2 focis játék amivel szívesen tolom😊
Még anyni hogy a beígért dip nem jelent meg😞
kár érte
kérdés, hogy sp2-ben van-e........
A hardwerek jók a hang driver, dx9 jó mert más alkalmazásoknál tökéletes.
Énnél a játéknál az effektek valahogy recsegnek...
Nem tud valaki valamit a probléma orvoslására?
Egyébként a game nagyon király, simán jobb mint fifa08.
by dPM_HeMan, Liam83, VisionarY und eulinho
--------------------------------------------------------------
THIS IS A VERY EARLY VERSION OF OUR BuLi-PATCH, SO PLZ DON'T EXPECT TOO MUCH
Bundesliga Features:
- Bundesliga-Teams ditributed to League C (Names only). Order is alphabetically.
- League C 64x64 BuLi-Logos added.
- some Nationalplayers added to their Bundesliga Teams (Werder, HSV)
- new players: Naldo, Rost, Kuranyi, Wiese (HSV, BREMEN,...)
- Ingame-Kits for Werder, Schalke and HSV
Other Features:
- German Nationalteam build
- Premier League with original names and logos for: Arsenal, Chelsea, Liverpool, ManU
DOWNLOADS:
http://home.tiscali.de/deepspace/pes/downloads.htm

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
és olcsóbb mint az Ipon :-)
Alaplapnál a plusz 450 forinton nem érdemes sporolni, valamint tápból is simán elkél a 400 W-os. szerintem.
Azt szólj mikor és merre felé viszik a gépet, hadd támadjam meg a futárt! 😊 Egy ilyen nálam is elférne 😄
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Akkor eddig így állunk
Processzorok
Intel Core 2 Duo E2140 (1,6GHz, 1MB, 800MHz), s775
2146 esetleg?
Alaplapok
Gigabyte P31-S3L
Gigabyte P31-DS3L (+450Ft)
Memóriák
Kingston KVR800D2N5K2/2G DDR2, 2GB, 800MHz, CL5, kit
Tápegységek
FSP ATX-350PNF/PNR, 350W, ATX/EATX, OEM
(itt inkább 400-ast javasolnak)
Videókártyák
Sapphire Radeon X1950GT, 256MB GDDR3, 256bit, DVI, TV-out
(esetleg még megkérdem a HIS-t)
Merevlemezek
Samsung 250GB S-ATA II NCQ (8MB cache)
Ház: Casetec Hector fekete
a 4400-asról lebeszéltek mondván ezeket is lehet addig húzni és nem éri meg a különbözetet
lövés közben nyomtam a felfelé irányt (bal analóg) majd a csík megjelenésekor pedig a passz gombot...
(vagy a lefelé irány és a szöktetés gomb...)
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
"Szia látom sokan szenvednek a mentés nem mûködése miatt..ez valószinüleg azoknak jön eló akiknek a meghajtó betüjele nem a megszokott..C:\Documents and Settings\User\Dokumentumok\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\save.
Van egy barátom..ugyanezzel küszködik..ma néztem meg..míg nálam tökéletes,mivel nekem a meghajtóknak a szokásos a neve..C..D..stb..
Szerintem csak ez lehet a baj..hiszen ha rossz lenne ,nekem se mûködne!"
Vagy kérek Jézuskától egy új laptopot, vagy bõvítést.. lassan úgyis itt a karácsony
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
TEhát ezt vettem kicsit természetesebbnek ható-ra
Sztem sokaknak jól jönne
TEhát aki elég jól benne van a taktika módosítgatásában írjon már prá jótanácsot a többieknek.
Azt ki lehetne gyomlálni.. !
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
bug... ilyen is elõfordul...

kár hogy csak gyakorlás...

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
FORZA MILAN!!!
ilyen lowon :c

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
azér elég gáz,medium-high között annyira nincs nagy különbség,de a low az talán a pes6 szintjét se üti meg ezzel az elmosódott nézõ nélküli grafikával
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
beszéltem már enyoval tegnap arrol,h kéne valami program,vagy beleturkálni a játékba,kiszedni a nézõket,ugy menne medium/high-on is a játék...ugyanis azt vettem észre hogy a nézõk szívják le kurvára a gépet
azt inkább játszanék nézõk nélkül,de normális mezek arcok melett
De sajnos nálam is low,ha azt akarom hogy full jól menjen.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Nagyon megcsinálták ezt a játékot minden téren.Komm.hangok se gyengék benne!
Fifa + régebbi Pes disc már valahol a fiók alján lapul😊
Ennél nincs jobb játék a sz.piacon az biztos!
★ 汤姆 李
nincs közönség aztán ennyi😄
Avagy meglelhetõ az OST neten? :S
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
én azzal nem szaroztam,amit alapbol rakott csapatokat hagytam
mediumot már nem birja a géped?
lowba nyomom egyébként😄
és a másik gyep, a "LATTICE" beállítással pedig íme :
Ezek a legjobbak eddig sztem ! Nagyon jó lett, kopások is szépek<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]