PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jah,hogy TopPlayer-es vagyok már<#wow2>#wow2>
Azon tolom és így vannak az izgalmas meccsek.Tuti nem ilyen volt '06-on a nehézségi fokozat.Azaz ott Prof-on küzdöttem.
Azon tolom és így vannak az izgalmas meccsek.Tuti nem ilyen volt '06-on a nehézségi fokozat.Azaz ott Prof-on küzdöttem.
★ 汤姆 李
mivel toom, hogy ez egy nagyszerû közösség igy megkérek téged vagy bárki mást hogy likelje be nekem ezt az angol liga frisitést 😊
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Srácok az a patch ami frissíti a csapatokat,az angol csapatok mezeit is tartalmazza?pl MAN U?
Mert az írják hogy klublogókat vagy mit nem,de akkor a mezek végre rendesek lesznek?
Mert az írják hogy klublogókat vagy mit nem,de akkor a mezek végre rendesek lesznek?
XBOX Live Gamertag:Waczkor
keresz rá a roster szóra ki volt korábban linkelve
illetve azt hiszem a proevolutionosok is készítettek egyet
illetve azt hiszem a proevolutionosok is készítettek egyet
Jut eszembe, nem akarsz a gyepes bin fájljaid után rakni valami dátumot vagy valami azonosító számot? Sztem megkönnyítené az azonosítást és össze lehetne párosítani a bin fájlt a screenshottal. Csak egy ötlet 😊
!!!!!!!!!!!!!! FONTOSS !!!!!!!!!!!!!!!!!
Megnézztem a FAQ de nincs benne, szeretnék a játékhoz egy olyan PATCH -et amivel az angol liga licenszelt lesz ... tehát a mezet, a klub jelét, és persze a csapat nevet megváltoztatja .... elõre is köszi
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Megnézztem a FAQ de nincs benne, szeretnék a játékhoz egy olyan PATCH -et amivel az angol liga licenszelt lesz ... tehát a mezet, a klub jelét, és persze a csapat nevet megváltoztatja .... elõre is köszi
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Nekem tetszik, ki is fogom próbálni, csak jelenleg az a bajom hogy az otthon használt monitoromnak el vannak kefélve a színei, tehát ami a munkahelyemen jónak néz ki, az otthon egész más 😊 De pár nap és lecserélem a monitort, és aztán kiderül melyik lesz a végleges változat.
köszi
bár irreálisan könnyü ebben szabiból golt rúgni,régebbi részekben azért sokkal nagyobb kihívás volt :\
bár irreálisan könnyü ebben szabiból golt rúgni,régebbi részekben azért sokkal nagyobb kihívás volt :\
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
én már értem
ha megnézed a bin-t az eddigi négy választási lehetõség helyett csak egy van viszont nem tükröz
ha megnézed a bin-t az eddigi négy választási lehetõség helyett csak egy van viszont nem tükröz
Hát ezt elég bonyolultnak hangzik nekem, de hátha jó lesz. Én egyébként valami olyasmit színt akarok kikeverni, ami az eredeti alfákkal néz ki jól. Egyelõre kevés sikerrel.
Ezt hogy értelmezed?
I guess i find a solution
Look at this, it´s a new unnamed_383.bin change with Hex and use only the Turf and the Pattern for 90° - No Circle,No Chess this is with the Orginal Pattern from the Game: if you can see the structure looks like the pattern in real stadiums, we need only edit this orginal pattern in Photoshop

I guess i find a solution
Look at this, it´s a new unnamed_383.bin change with Hex and use only the Turf and the Pattern for 90° - No Circle,No Chess this is with the Orginal Pattern from the Game: if you can see the structure looks like the pattern in real stadiums, we need only edit this orginal pattern in Photoshop

ja volt ilyen sejtésem, de gondoltam egy próbát hátha megér
ezekszerint kise kell próbálnom
még azon filóztam hogy egy olyan minta ami elforgatva egymásra rakva kiad egy csíkozást
tehát a fekete fehérból lenne szürke szürke szürke lenne fekete stb és így kijönne egy egyenes
Elvileg ps-ben 50% átlátszósággal új layeren lehet is tesztelni
ezekszerint kise kell próbálnom
még azon filóztam hogy egy olyan minta ami elforgatva egymásra rakva kiad egy csíkozást
tehát a fekete fehérból lenne szürke szürke szürke lenne fekete stb és így kijönne egy egyenes
Elvileg ps-ben 50% átlátszósággal új layeren lehet is tesztelni
Sz.tem 100K lesz neki.Most,hogy lement az X360 ára kijön majdnem belõle 2:-)
De ha így nézzük akkor csak 1 X és 1 erõs vid.kari.Ha nekem nem lenne X-em akkor 100e.-bõl így gazdálkodnék.
De ha így nézzük akkor csak 1 X és 1 erõs vid.kari.Ha nekem nem lenne X-em akkor 100e.-bõl így gazdálkodnék.
★ 汤姆 李
Én valamelyik teszteltem egy fûtextúrát, aminek az egyik oldalán volt egy jellegzetes mintázat, és azt figyeltem meg, hogy a játékban ezek a minták összevissza vannak. Úgyhogy sztem nagy a valószínûsége, hogy nem sorban rakosgatja ki a textúrát, hanem összevissza forgatja.
ami engem a legjobban zavar,az a gyep hiánya.remélem lesznek ügyes emberek,és csinálnak hozzá valami advancedsettings.exe-t,vagy legalább sokféle konfigurációt,mert ez így nagyon gáz
én kapásból eltüntetném az árnyékokat,csak lenne jobb gyep :\
a bundesligás patch képén az angol bajnokságban is rendes csapat-logók vannak.ezt hogy?
én kapásból eltüntetném az árnyékokat,csak lenne jobb gyep :\
a bundesligás patch képén az angol bajnokságban is rendes csapat-logók vannak.ezt hogy?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Azért nem írtam mert már párszor sírtam itt de azért leírom 😊
Athlon64 3700+, 2 giga ram, Radeon X1950GT, WinXP SP2
Lehet túlmelegszik, de nem értem miért....
Athlon64 3700+, 2 giga ram, Radeon X1950GT, WinXP SP2
Lehet túlmelegszik, de nem értem miért....
Breki: Nem tudom ismered-e ezt az oldalt, de itt van sok fû-textúra, némelyik esetleg hasznos lehet a számodra:
http://www.cgtextures.com/
http://www.cgtextures.com/
Nem lehet, hogy valami túlmelegszik a gépedben? Mert ha eleinte jól fut csak "tartós" játék után szaggat akkor ez esélyes. Ellenõrizd le a ventillátorokat, meg az alkatrészek hõmérsékltét (játék elött és után közvetlenül).
Ehh én már lassan kezdem feladni és elkeseredek...
Kapcsolgatok mindent, Vsyncet, Triple buffert anyám kínját de a következõ történik:
Tökéletesen fut a játék, gyönyörû grafika (néha visszajátszásnál még mindig belassul, beszaggat), de úgy 4-5 meccs után egyszercsak lassított felvétel... és tök mindegy hogy low, medium vagy high, mindenhol ugyanígy....
Nincs valami ötletetek????
Most már WinXP-n nyomom, de pl Vistán ilyet nem csinált ott permanensen kicsit jobban szaggatott...
Ahhhhh nagyon kiábrándító pedig meg akarom venni amint kijön, mert 8990 Ft nem sok érte, de így lehet nem fogom... 😞
Kapcsolgatok mindent, Vsyncet, Triple buffert anyám kínját de a következõ történik:
Tökéletesen fut a játék, gyönyörû grafika (néha visszajátszásnál még mindig belassul, beszaggat), de úgy 4-5 meccs után egyszercsak lassított felvétel... és tök mindegy hogy low, medium vagy high, mindenhol ugyanígy....
Nincs valami ötletetek????
Most már WinXP-n nyomom, de pl Vistán ilyet nem csinált ott permanensen kicsit jobban szaggatott...
Ahhhhh nagyon kiábrándító pedig meg akarom venni amint kijön, mert 8990 Ft nem sok érte, de így lehet nem fogom... 😞
FCH felvetette azt az ötletet, hogy nem lenne alpha hanem a csíkozás magán a füvön lenne
namost ha ezeket sorban egymás felett rakja ki elvileg lehetne csíkos gyep
vki kipróbálhatná
namost ha ezeket sorban egymás felett rakja ki elvileg lehetne csíkos gyep
vki kipróbálhatná
Nekem ASUS A8N-SLI SE alapra int. hangcumóm van, nvidia driverrel,
de recseg mint állat mindenhol menüben, mecsközben.
de recseg mint állat mindenhol menüben, mecsközben.