PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Firerock
az jó😊
nekem még harcolnom kel a szüleimmel hogy vegyenek nekem😊 fateromnak megmutattam az Airbornt és a Cod-4et és aztmondta lehet vesz nekem 1 gépet😊
menniy volt Breki?és hol?Pesti vagy?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
hát ember ez legyen a legnagyobb problémád hogy 3napig nem tucc belépni az online részbe...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Breki33
Ezeket már az új géprõl írom
Breki33
hát sztem meg a lövések változóak

nálam a többség felülre megy
Breki33
Gratulálok

Shevchenko
Hasonlít rá persze,ott is rugjáka bõrt<#smile>

FORZA MILAN!!!

rooney8
Lehet hogy egy kicsit hasonlít a fifára, de ez így jó. Legalábbis nekem mint vólt fifásnak :]

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Shevchenko
Igazából 2015-be még lehet jobb a Fifa,de jelen pillanatban még a PES-t mutatnám be neki elöször.Nekem FIFA '98: Road To World Cup volt az utolsó fifám,az még király volt,de utánna jött az ISS PRO és vert mindent

FORZA MILAN!!!

rooney8
Én is Fifás voltam eddig, de hát a 08 az egy nagy sz@r. Tökre ugyanaz mint a 07, csak belerakták hogy a kapussal is tucc lenni meg a be a pro-t. Oszt ennnyi. És akkor kipróbáltam a PES-t és valami kuva jó. Igaz hogy még Low-on is 1024x768-on is valmikor belassul valamikor meg felgyorsul, de azért elég jó.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

ProGabe
nem mondanánk,ha nem így éreznénk :\

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Maldini
Gratula!Fifát megse mutasd nekei egyböl kezdjétek a majd a PES2015-el<#taps>

Shevchenko
Köszi<#wink>

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
De ne tréningbe,sima meccsen próbáljátok ki magatokat valamikor még szabad sincs 1 napig.

FORZA MILAN!!!

Csabesz6
gratula😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6
hátige:|
elöbb lövöldöztem pár szabadot trainingben.probaljatok ki roberto carlossal(fenerbahce gyengebbek kedveert).kb 26 rol,sréhen a kapuval szemben ,leguritva, simán ÁT LEHET EMELNI a kapus felett mert a kapus kifut.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Shevchenko
Akkor te ügyes vagy,mert nekem még nemsikerült csak 1 stzabadot rugni,igaz sok idõm nemvolt mert megszületett a kisfiam<#crazya>

FORZA MILAN!!!

báttyó02
igen?
szabadrúgások oylan egyszerüek,hogy 10bõl 8szor beverem = tiszta fifa
lövésekbõl 10bõl 8 lapos,és nem is igazán lehet úgy lõni mint anno a gyönyörü R2es tekert lövéseket
meg maga a gameplay is sokkal árkádabb lett mint eddig :\

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Maldini
Szerintem is a Fifa 07 és a 08 között semmi változás nemtörtént szinte ugyanaz a séma,azért váltottam mert élvezhetöbb lett a PES08,de nemazért mert fifás,hanem azért mert tök kiszámíthatatlan dolgok vannak benne és én barom fifa94 óta ezzel szarakszom,de ideges vagyok megamra.Amugy nagyon sok barátom váltott,csak most sokakat vonz még a magyar kommentátor.1 volt FIFÁ-s aki elismeri hogy néha váltani kell.<#eljen>

thx
Shevchenko
Köszi

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Egyszerüen annyi történ a sok fifás rájött,hogy a fifa 1 nulla.

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Ugyanmár,hadjuk már ezt a fifás hülyeséget,semmi köze hozzá.

FORZA MILAN!!!

Na, akinek még gondja van a hanggal, az próbáljon meg valami régi WDM drivert felrakni a hangkártyájához. SBLive kártyánál ez megszüntette a problémát.
Aradebil2
lol basszus😊 ez van hogyha nem gondolkodok😊 azért köszi,ha még1* elb*szok vmit,már tom h hozzam helyre

gabi89
Akkor vmit nem jól csináltál ennyi..
Amúgy nem kellett volna újrarakni elég ha a dvd-rõl a cv_0.img fájlt ûjrarakod.(jelen esetben)

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Aradebil2
kitservert szedd le,kb 50 hsz-el lejjebb bevan linkelve

Csabesz6
egy véleményen vagyunk.
egyebkent erdekes dolog ez.pcre kaptunk egy nextgen pest.én a ps2 verzákkal nyomom a pes4 ota,szal nagyon vártam a ps2 verziot.hátö...azt hittem itt is lesznek gyökeres változtatások.de NEM. egy az egyben megkapta a j-league winning eleven 10 club champ gameplayét.aki nem ismerné ezt a j-leaguet, annak elmondom hogy ezt vmikor nyár végn /õsszel dobták piacra csak japanban.ezt beszereztem torrentröl, és tök ugyanaz a gameplay mint a pes2008.ez jo is,mert nehezebb mint a pes6,talán valósághübb is,és nem kell az "árkádosítást" átkozni.de másfelöl csalodas,mert semmi egetrengetö ujitas nincs benne.nem is grafikailag vártam az ujitast(elvégre ps2 8 eves hardver),hanem hogy valami vadi uj gameplayt alkalmazzanak.a fõmenü az olyan mint pc-n, de az edit mód a ML ésatöbbi uaz mint régen.szal összeségében jol járt sztem a ps2-es tábor, mert ez nem "árkád",DE többet vártam.bonyolult dolgok ezek😄
nah bocsi a regényért
ui:nem ugy van hogy a master league 15 szezonos?mert pes6ban az hajt már csak hogy kivégezzem.mert most kezdtem a 15.szezonom.

hogy lehet a grafikát beállítani??
folyamatosan elküld melegebb éghajlatra.
HELP
Aradebil2
heh,afs exlorerrel?télleg?...

jah,csak utánna annyi van irva h cv_0-ba iomportáljam...beleimportáltam...az lett az eredménye h most nincsenek sípszó utáni animok a game-ben,mindneki megfagy,most éppen rakom újra -.-

báttyó02
hát aki régebb óta tolja,az egyetért ...legalábbis a legtöbb,köztük én is
jó jó,de ez már árkád,kicsit fifás

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

gabi89
Kezdek tiszta ideg lenni ettõl a játéktõl 😄 Egész meccset végig támadok szerzek egy gólt aztán a végén a semmibõl egyet csak beraknak a hálomba és így mindig döntetlen.Tiktákával is elvoltam egy ideig de egyszerûen nem megy a védekezés egy gólt mindig szereznek.Ellenfél középpályásai szélen mindig üresek 😞

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

lehet,h ezéárt megköveztek,de ez a játék engem a Fifára emlékeztet,a játékosok mozgása,a kommentátor,a hangulat,minden,nem érzem a korábbi PES feelinget, az ISS-en játszottam elõször PS-en még,azóta folyamatosan midnen verzióval játszok,de ez vmiben más,nem tudom,h ti hogy vagytok vele..
gabi89
Afs explorerrel.
Azt meg,hogy hogyan olvass vissza mert párszor le lett írva.

Ne mérgelõdj, ezen a pár napon már nem múlik semmi, inkább jól csinálják meg, mint gyorsan. Egyébként az XBOX 360-on sem mûködik még az online-módusz, ha valakit érint, "alkalmanként fellépõ késéseket" tapasztalnak, most ezerrel dolgoznak rajta.

eZo
én pes5 végefelé rátáltam erre és pes6-ba is megállta a helyét, remélem itt is jó lesz :

GK

CB-CWP-CB

DMF

RWB-LWB

CMF

AMF(vagy)RWF-AMF(vagy)LWF

CF

Persze a nyilacskák gondosan beállítva, hogy ki milyen felfogásban játszon 😊
Széljátékkal, kontrajátékkal és pressinggel kombinálva nagyon jól mûködik, stabil elöl és hátul is !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Aradebil2
ezt az emblémás cuccot PONTOSAN h kell felrakni? elég hiányos a readme...

Nevetséges.Ugyanaz van mint múlt évben,hogy van ahol már megjelent a játék,de a Konami képtelen a on-line részt idõben beinditani.Ugye ez volt múlt évben is mikor napokig nem lehetett belépni a lobby-ba.
Hihetetlen hogy megcsinálják évrõl évre a legjobb focis játékot,és aztán az egészet képessek ilyen amatõr módon tálalni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

hi mezeket honnan lehet leszedni?? pl arsenal chelsea manu mezeket
lobig
jobb vagy rosszabb?

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

arsnl
Hali!
Ezeket a logokat hogy lehet bepakolni a játékba? nekem sehogyse sikerült..

Breki33
Énsem annyira csak multiban állítottam be pár dolgot
Breki33
mintha a kitserver felrakása után változott volna a mezek kinézete

más nem tapasztalta ezt?
Aradebil2
ne a sprint gom lenyomásával próbáld meg átvenni,arra az 1 mp-re engedd el,akkor nem fog elpattanni

lobig
na végre foglalkozik a fórum egy kicsit a taktikai lehetõségekkel is...

ez tetszik, mert én nem nagyon használtam eddig a játékban...

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

a másik az, hogy nálatok nem pattan el lehetetlenül a labda? pl. 1-0 oda, és próbálnék minél gyorsabban támadást építeni de olyan eszméletlenül hülyén gurul el a labda h még most is csak nézek :S mintha direkt a gépnek akarná adni...

Aradebil: igen,lehet h tanul de lécci ne 5 meccs után vegye már el minden lehetõségemet!

Aradebil2
heh,sztem a gép tanul,én is igy jártam.... utoljára 6-0ra vertem el a gépet,azóta 1-5,2-6okra szopkodok😊 de állítottam a felálláson és megint elkezdtem nyerni😊

na most érzem úgy h elegem lett... :S annyira örültem a játéknak, az elsõ meccseim rendre nyertem utána sem a taktika,sem a játékosállomány nem változott.sõt! az ellenfeleim is gyengébbek voltak,mint elõtte. De az elsõ pár ML meccsen mégis könnyed jó foci volt. 3-1,3-2,2-0,2-1... most pedig 0-1,0-0,0-0,0-0,0-1... azt ugye nem kell mondanom h az utolso percben kaptam gólt! hiába védekezek ésszerûen semmi esélyem nincs. kapuig nem jutok el, mert eszméletlen h hogyan zárnak a védõk, és érdekes h õk el sem fáradnak. Kezd unalmassá válni h egy Roma ellen jól játszom, de egy kisebb csapattal küzködök... És nem egy-két pillanatban hanem folyamatosan, és meccsrõl meccsre egyre esélytelenebb vagyok! Top Playeren játszom, mert a gyengébb szinteket 'kinõttem', de így nemtudom mit csináljak, mivel a gyengébb szintek tényleg gyengébbek, de lehet h pár meccs után ott is ugyanugy esélyem se lenne...

Ti hogy látjátok?

Aradebil2
heh,gamepadot szerváltam,és megoldóttak a mentési a problámák....wtf??? xD

megvolt.minden jó csak a PL nem

Az uj adatbázist honnan lehet letölteni ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit