PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem még harcolnom kel a szüleimmel hogy vegyenek nekem😊 fateromnak megmutattam az Airbornt és a Cod-4et és aztmondta lehet vesz nekem 1 gépet😊
menniy volt Breki?és hol?Pesti vagy?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
FORZA MILAN!!!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
FORZA MILAN!!!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
elöbb lövöldöztem pár szabadot trainingben.probaljatok ki roberto carlossal(fenerbahce gyengebbek kedveert).kb 26 rol,sréhen a kapuval szemben ,leguritva, simán ÁT LEHET EMELNI a kapus felett mert a kapus kifut.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
FORZA MILAN!!!
szabadrúgások oylan egyszerüek,hogy 10bõl 8szor beverem = tiszta fifa
lövésekbõl 10bõl 8 lapos,és nem is igazán lehet úgy lõni mint anno a gyönyörü R2es tekert lövéseket
meg maga a gameplay is sokkal árkádabb lett mint eddig :\
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Amúgy nem kellett volna újrarakni elég ha a dvd-rõl a cv_0.img fájlt ûjrarakod.(jelen esetben)
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
egyebkent erdekes dolog ez.pcre kaptunk egy nextgen pest.én a ps2 verzákkal nyomom a pes4 ota,szal nagyon vártam a ps2 verziot.hátö...azt hittem itt is lesznek gyökeres változtatások.de NEM. egy az egyben megkapta a j-league winning eleven 10 club champ gameplayét.aki nem ismerné ezt a j-leaguet, annak elmondom hogy ezt vmikor nyár végn /õsszel dobták piacra csak japanban.ezt beszereztem torrentröl, és tök ugyanaz a gameplay mint a pes2008.ez jo is,mert nehezebb mint a pes6,talán valósághübb is,és nem kell az "árkádosítást" átkozni.de másfelöl csalodas,mert semmi egetrengetö ujitas nincs benne.nem is grafikailag vártam az ujitast(elvégre ps2 8 eves hardver),hanem hogy valami vadi uj gameplayt alkalmazzanak.a fõmenü az olyan mint pc-n, de az edit mód a ML ésatöbbi uaz mint régen.szal összeségében jol járt sztem a ps2-es tábor, mert ez nem "árkád",DE többet vártam.bonyolult dolgok ezek😄
nah bocsi a regényért
ui:nem ugy van hogy a master league 15 szezonos?mert pes6ban az hajt már csak hogy kivégezzem.mert most kezdtem a 15.szezonom.
folyamatosan elküld melegebb éghajlatra.
HELP
jah,csak utánna annyi van irva h cv_0-ba iomportáljam...beleimportáltam...az lett az eredménye h most nincsenek sípszó utáni animok a game-ben,mindneki megfagy,most éppen rakom újra -.-
jó jó,de ez már árkád,kicsit fifás
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Azt meg,hogy hogyan olvass vissza mert párszor le lett írva.
GK
CB-CWP-CB
DMF
RWB-LWB
CMF
AMF(vagy)RWF-AMF(vagy)LWF
CF
Persze a nyilacskák gondosan beállítva, hogy ki milyen felfogásban játszon 😊
Széljátékkal, kontrajátékkal és pressinggel kombinálva nagyon jól mûködik, stabil elöl és hátul is !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Hihetetlen hogy megcsinálják évrõl évre a legjobb focis játékot,és aztán az egészet képessek ilyen amatõr módon tálalni.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
ez tetszik, mert én nem nagyon használtam eddig a játékban...
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
Aradebil: igen,lehet h tanul de lécci ne 5 meccs után vegye már el minden lehetõségemet!
Ti hogy látjátok?
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit