81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    hát itt a többség nem ilyen lesz P
  • kraawz
    mintha FM lenne csak
    /sorry off
  • Nagyi2pac
    Akkor ki fogom szedni őket de így lehet 1-2 napot csúszok majd!
  • Nagyi2pac
    Ja és aminek nem faces_,unnamed_,balls_,... a neve azokat átkell nevezni unnamed-re mer a kitserveres leírásba úgy olvastam hogy mind1 mi áll előtte csak a számnak kell passzólnia, de múltkor amikor beraktam olyat aminek más volt a neve akkor nem működött!
  • Nagyi2pac
    Na akkor most megnézem a kijelződ!
  • Nagyi2pac
    Az jó így ki tudnám szedni.... Azthittem egyesével kell mer úgy rohadt hosszú lett volna, így legalább pár száz megával kevesebb lesz!
    THX
  • Nagyi2pac
    Külömben télleg jó lett a széle, csak nálam amikor fel meg le futok a pálya szélén eléggé vibrál..
  • Breki33
    akár Gs-el Akár Asf Explorerel kiszedheted úgy az egészet, hogy megnézed pl az arcok mettől meddig mennek

pl 221-512 (csak példa) ezt kijelölöd shift-el tehát elsőn állsz shift lenyom és kattintasz az 512-esre.

Vagy lehet úgyis, hogy ctrl és egyesével kijelölgeted ami kell.

De lehet shift-et és ctrlt keverem
  • Nagyi2pac
    Mi aza "aiso vagy AA"?
  • Breki33
    Na most erről szerénység nélkül állíthatom, hogy nincs jobb szélső fűcsik ami ennyire passzolna a rendes fűhöz, színben és mintában.

Persze nem lehet tökéletes az elmondottak miatt, de sztem a lehető legjobb és nekem egyáltalán nem vibrál.

Viszont azt nem tudom ez a FIorentina STadion-e de a képek alapján be tudod azonosítani.

NEkem a Fiorentina stadion bevonulás előtt a legszélén a nézők alsó sorainál vibrál kicsit baloldalt, de ez még belefér
  • Breki33
    NAh megvan.

Azt nem bírtam mindig a saját készítésű stadionokban sok egyébb melett, hogy a fű szélén eltérő színű többnyire rikitó csík volt.

Már a stadionpackomban is igyekeztem ezt orvosolni ahol lehet és olyan igazából pl salak hatású színnel vagy eredeti képek alapján amilyen szín van ott igazából

viszont ugyanolyan fű szint nagyon nehéz összehozni mivel ugye hiába raksz be ugyanolyan szint és mintát a szélére mint a fűre az eredmény színben és mintában is teljesen más lesz.

Bárki kipóbálhatja rakjon be gs-el egy fű textúrát a szélére, tehát ugyanazt behúzni amit egyébként ott fűként használ, hát az eredménye elég fura lesz.

DE elég sok melóval sikerült összehozni ezt

• Nagyi2pac
    Hallottam már olyanokat is akik csak januárban váltanak mer megint kell egy csomót várni amíg rendbe lesz hozva a 2009 és akkor inkább egybe letöltik és nem szarakodnak vele!
  • Nagyi2pac
    hát lehet...
    nemtod hogy lehet e olyat hogy nem egyesével hanem valahogy máshogy (gyorsabban) kiszedni az img-ből? ha ezt így megcsinálom akkor nemtom 1-2 hetet biztos csúszok és sztem akkor sem lesz kevesebb 1 GB-nál!

Nem kéne felülírni csak letöltöd az img-t bemásolod a helyére, előtte a régit átnevezed pl:cv_02.img-re és minden megmarad! Max a te játékodból kiszeded ami kell, és az enyémbe belerakod!
  • Breki33
    a kijelzőt köszi
  • Breki33
    De megsértődök P

Nálam abszolút nem vibrál.

Most nem tudom ennél a stadionnál vagy egy másiknál csináltam meg úgy
    hogy a széle a lehető legjobban hasonlítson a fű szinére.

Mindjárt megnézem a fórumomban az erről készült képeket.

De biztos ezse vibrál többszáz online mecs alatt csak feltűnt volna.
    Lehet nálan aiso vagy AA nincs bekapcsolva azért látod így
  • Nagyi2pac
    Akkor megnézem a kijelző és próbálom javítani!

Tegnap este teszteltem és télleg jó, és a gyep is tetszik! 2 dolog van ami nem tetszik, a pálya szélét gondolom te csináltad, remélem nem sértődsz meg , de nem tetszik a két kapu mögötti rész mer ott nagyon vibrál a fű! A másik gond meg a kispad! De azért mindenképpen berakom mer az egyik legjobb "nem eredeti" stadion!
  • Breki33
    Slayer csinált korábban médiumosakat.

Az a mediumos amelyik nem simma csíkos hanem kockás mert ugye akkor tükrözi és lesz négyzetrácsos átlós négyzetrácsos eg koncentrikus körökből álló

Ja a Firenzei stadionban nézd meg az esti fine-ben benne van az új bl logós gyep is ha jól tudom
  • Breki33
    hát ezt neked kell megfogalmazni, de mint írtam nem tudom egyáltalán érdemes-e ebbe ennyi munkát feccölni.

Persze majd a 14 évesek akiknek jó az mondják, hogy igen, de két három hónap múlva senkit sem érdekel majd.

Ugye most mindenki várja a Pes 2009-et azis akinek a Pes 2008 tetszett és azis akinek nem.
    És a többség váltani fog rá ha jobb lesz.
  • Breki33
    hát pedig így nemlesz nagy sikere

az emberek megszokták a kitservert és nem akarnak gigákat letölteni

még azis jobb ha az ercokat külön kiszeded válogatás nélkül és külön töltöd fel

meg sokan köztük énsem akarják felülírni a már működő és jó dolgokat hanem csak pár dolgot kiszedni a patch-ból.

De sztem már nemis érdemes szenvedni vele pár hónap és jön az új
    látod énis leálltam a kiegészítők gyártásával, pedig tudnék mit csinálni
    és akár naponta új reklámtáblákat kirakni stadionokat javítani.

De inkább játszok ha van szabad időm.
  • Nagyi2pac
    Hát énse, max majd csinálok egy méddiumos változatot! Vagy tudsz olyat stadion-t, stadioncsomagot, fűcsomagot mondani ami medium-os?
  • Nagyi2pac
    Beszélj vele, mer én aztse tom, hogy merre munkálkodik és angolúl se tok vmi profin! A gameplay sokaknak hiányozna...
  • Nagyi2pac
    Már régebben (pár hónapja) mondtam, hogy a sok relinkelt arcot nemtom kiválogatni + xxx száz új arcot! Meg szinte minden átlett szerkesztve, és nemtudok és nem is akarok GGS-sel x ezer bin-t kiválogatni! Igazából az új arcok miatt nem válogatok mert utána kéne nézni hogy kiknek ratam újat + a relinkelést is ez így nagyon sok lenne...
  • ágybanalvó
    oké kössz, kipróbálom őket, mert tényleg meg kell duplázni mindent ha sztárjátékost akarok :D.
  • Breki33
    Most nem tudom felrakni, de ez a scoreboard

http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=27747

A stadion milyen?
  • Breki33
    nem a stadionok nem mennek mediumon hanem a fű

ha csikos füvet akarsz és nem négyzetrácsost akkor fel kell cserélni a mintát és a koszolódást és ez csak high-on működik, viszont sokkal szebb

ezért én biztos nem szeretnék mediumos fűvel stadionokat
  • Breki33
    kérd meg chimps-et aktualizálja
    pont a múltkor segítettem neki lehet megteszi, bár nem tudom neki mennyi meló átírni
  • Breki33
    miért 2 giga?

nem kitserveres?
  • Breki33
    én igazából a dupla hosszúságú reklámtáblákat sztem

régebben csináltam feleseket, de akkor is így

NEm tudom hányan emlékeznek még az első superpatchez én készítettem a reklámtáblákat és akkor jobban futott a reklámtáblás fórumom mint a stadionos

DE visszatérve nekem a pl az ilyen dupla hosszúságú sokkal jobban tetszik, a feles mindenféle kicsit Fifa feeling

• Breki33
    gondolkozzál mit beszélsz a KItserver nem szir szar
    egyik legjobb dolog amit a játékhoz kitaláltak ha nem a legjobb
  • Breki33
    Nah aki stadionpackot akart magyar stadionnal az töltheti

Great Stadiums Pack by Maiers

Company Konami
    Platforms PC-Xbox 360-PS3-PS2-PSP-WII
    Category Sports - Soccer
    Release Yes

download them

Maiers converted many stadiums from PES 6 to PES 2008 and create this amazing pack divided into 3 parts :

Stadiums included :
    NAZ Bulgaria Vasil Levski Sofia Original Author Unknown
    NAZ Croazia Stadion Maksimir Zagabria Original Author Grzzz
    NAZ Ungheria Hidegkuti Budapest Original Author Pes
    NAZ Irl. del Nord Windsor Park Belfast Original Author Unknown
    NAZ Norvegia Ullevaal Stadium Oslo Original Author Unknown
    NAZ Polonia Stadion Slaski Chorzow Original Author Unknown
    NAZ Svezia Rasunda Stadion Stoccolma Original Author Unknown
    NAZ Ucraina NSK Olimpyskiy Kiev Original Author Unknown
    NAZ Galles Millennium Stadium Cardiff Original Author Unknown
    NAZ Sud Africa Newlands Stadium cape Town Original Author Unknown
    NAZ Tunisia Stade 7 Novembre Rades Original Author Unknown
    NAZ Costa Rica Estadio Nacional Original Author tardetito
    NAZ Stati Uniti Giants Stadium New York Original Author Unknown
    NAZ Australia Telstra Dome Melbourne Original Author linkin park
    NAZ Iran Takhti Stadium Ahvaz Original Author Unknown
    NAZ Arabia Saudita King Fahd Stadium Riyadh Original Author Unknown
    NAZ Corea Sang-am Stadium Seoul Original Author Unknown
    [ENG] Britainna Stadium, Stoke On Trent Original Author Unknown
    [ENG] The Hawthorns, West Brom Original Author Mickk222229
    [ITA] Stadio Carlo Zecchini,Grosseto Original Author Unknown
    [FRA] Stade Abbe'Deschamps,AJ Auxerre Original Author Unknown

http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=13428
  • rooney8
    Németet tanulok, de jó szar vagyok belőle :D Na jó, azért annyira nem, de kicsi a szókincsem ergó nem fogom megérteni mit írnak :) (asszem a német nyelvet pont fölraktam a játékhoz :D )
    Mind1, azért lehet kipróbálom :)
  • Terminátor14
    Vmilyen nyelvet csak tanulsz...
    Telepítsd fel a játékhoz és légy boldog. Vagy használj szótárat. Azért nem túl bonyolult a játék :D
  • Nagyi2pac
    Én nem eZo reklámtábláit rakom be, csak az ő stílusával készítettet, és csak abba a stadion-ba ahol szükség van rá!
  • rooney8
    Még amikor megjelent a játék, akkor elkezdték csinálni. A 0.5-ös verzióig jutottak el (ami elvileg a fele volt). Peshungary-n is föntvan.
    Am azért kéne mert hogyha játszani akarok "menedszer módot" (tudom nem ez a neve, de most nem jut eszembe) azér ott sok a szöveg és én meg nem tok angulul.
  • Tomy Lee
    Nincs de sz.tem nem is készül.Hol olvastad(hallottad),hogy lesz??
  • Tomy Lee
    Szerintem is járulj hozzá ilyen táblákkal Nagyi2pac patch-éhez.Mikor ő kiadja akkor benne lesznek...
    Amúgy
  • Nagyi2pac
    És ha nem bánod, akkor lehet énis próbálkoznok ilyen "eZo style"-os reklámtáblákkal!
  • Nagyi2pac
    Nem rossz ötlet, de sztem csak azokhoz a stadionokhoz csinálja ahol csak 1-2 féle lehet, mer ahol pl: 6 féle lehet ott már az túl sok lenne ha megduplázódna!
    Hajrá!
  • eZo
    tehát valahogy így nézne ki, persze jobban összeválogatva, ez csak egy próba még :
  • eZo
    USTARI ( GK - GETAFE )
    FRANCO DI SANTO ( SS - CHELSEA )
    TAIWO ( SB - O.MARSEILLE )
    PALOSCHI ( SS - MILAN )
    ZÁRATE ( CF - BIRMINGHAM )
    RAFINA ( SB - SHALKE )
    BRENO ( CB - BAYERN )
    DÁTOLO ( AMF - BOCA )
    MIRANDA ( CB - SAO PAULO )
    CARLOS ALBERTO ( AMF - SAO PAULO )
    SERGIO MOTA ( SMF - SAO PAULO )
    FALCO GARCIA ( CF - RIVER )
    ALEXIS SÁNCHEZ ( SS - RIVER )
    JÓ ( CF - CSK MOSKVA )
    EMANUELSON ( SB - AJAX )
    SUAREZ ( SS - AJAX )
    NURI SAHIN ( SMF - FEYENORD )
    LUCAS ( CMF - LIVERPOOL )

őket szoktam elsősorban keresni és leigazolni pl. Paloschi az egyik legnagyobb kedvencem hihetetlen gyorsan fejlődik, a védők közül meg Miranda aki kegyetlen jó, de végül is a felsoroltak a posztjukon mind mind baromi jók lesznek