PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Breki33
Akkor te megmondod nekem milyen a multi és ha jó énis :-)
gabi89
Evvel egyetértek 😊
Szerintem meg is veszem 😊

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Breki33
Szerintem pedig az Actua Soccer óta a legjobb fociprogram. :-)

És remélem holnap a multi is kiderül hogy jó lesz.
Szerintem sokkal érdemesebb megvenni mint a Pes6-ot

báttyó02
:|😄d

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

gabi89
Életben is a leggyakoribb eredmény egy meccsen az 1-2gólos vereség vagy gyõzelem ettõl PES a PES.
Amúgy nálam meg pont az van,hogy mezõnyben jó vagyok van,hogy egy percig nem ér a gép a labdához 😄 de gól az nehezen esik.Még azt se mondom,hogy lövések mennek nehezen mert az is megvan (ritkán lövök pl. laposan) csak a kapus az mindent kifog 😄 az én meccseim ezért szorosak.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

báttyó02
asszem szezon végén lehet
a general menüpontba

Kmarha
ööö.. van lehetõség ML-ben idény közben (vagy legalább az idény végén) megváltoztatni a nehézségét? Mert most hogy beleszoktam egész könnyû lett.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

LasDen
lehet, hogy az én hozzánemértésembõl fakad, de nekem Regularon is nehezen megy......vagy legalábbis játékban nem megy a dolog....a labdabirtoklás és a mezõnymunka elég nehézkes, de mindig mázlis gólokat lövök....bár most a Besiktas ellen 4-0 lett, de a legtöbbször 1 v 2 gólt lövök......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

báttyó02

Én úgy pont elvagyok vele,nekem elég nehéz szal vannak szoros meccsek azaz szinte mindegyik az.Persze ML.-ben FC.Internazionale-val😊

Ui:Váltsál taktikát meccsenként.legyél kis csapattal és talán nehezebb lesz<#nemtudom>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Pacal17
Nem mindegy hogy MU vagy Helsinborgs IF ellen játszol...

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem ezt a játékot nagyon elcseszte a Konami. Egyszerû lett az egész.Master league-ben összes meccsemet nyerem 4-5 góllal top playeren, úgy hogy gólt sem kapok, de ha mégis azt is szögletbõl. (Emlékszem pes6-nál épphogy feljutottam annó az elsõ osztályba.) Lövést szinte el se lehet rontani. Akármilyen erõsen lövöm, fõlé csak akkor megy ha védõ szorongat közben. Addig van esélye a gépnek, míg lövök egy gólt, mert utánna kitámad és simán félpályáról kapusig elfutok. Sokszor szerelésnél épphogy hozzáérek a labdához az meg úgy gurul el mintha belerúgtam volna egy nagyot. Gép kapusa meg minden meccsen potyázik. Irreális lett.

Palinko
más topikokban sem vált be 😄 látsd America's Army stb
Breki33
Lehet, csak most nincs idõm ezzel is szórakozni, most még egy rendes képszerkesztõ sincs a gépemen

az elõzõ füvet Paintban kellett csinálnom.

Ha valaki beírja a pontos szintaktikát és szöveget akkor késõbb bemásolom
Breki33
Egy kicsit foltosabb gyep így néz ki

Lehet vissza kéne vennem full-ról mindent
gabi89
Szerintem a Faq feliratot nagyobbra kellene venni,hogy lássák az emberek és bele kellene írni ezt azt hátha nem kérdezgetnének ennyit.

Breki33
komolyan mondom utoljára........

Version 7.0.0d - the Philadelphia Release

FEATURES
---------------
- Enable up to 4 controllers (for demo)
- Select quality levels which PES doesn't want you to choose

INSTALLATION
---------------
As in Kitserver 6, you have to unpack the archive to your PES installation
folder and run the setup.exe. What is new is that you can now also select your
settings.exe. This is necessary because some changes are only possible in that
file. simply select these both files (they should already be preselected) and
click "Install". If you choose that you don't want to use Kitserver any longer,
run setup.exe again and click "Remove". You can also install/remove Kitserver
only for one exe by setting the other one to "no action".

HOW TO USE
---------------
After installing Kitserver, you are asked if you want to enable all quality
levels. In PES2008, Konami doesn't allow you to choose a high quality level if
the game thinks your PC isn't good enough for that. If you click on "Yes", that
check is removed and you can try if they are right with their assumption.
Apart from that you can now choose 4 controllers in the "Controller" tab. That
means you can configure your gamepads here and later play with them. Note that
by default the keyboard is controller #1. If you setup your gamepad as first
controller, you can't play against someone using the keyboard and your gamepad.
For that, you shouldn't setup a gamepad as first controller but always as #2, #3
or #4. However you can't use your gamepad in the main menu then, that works only
with the first controller.
GTheo
vki ?

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Breki33
Ez tele van foltokkal :-)

Ha a középkezdõkörösre gondolsz, hogy kikopjon a fû akkor igazad van, de az nem a fû textúrán múlik
Palinko
értem. ja útközben amit adtál videót ott láttam hogy a cselezõ batyának sem sikerült olyan szögbõl rúgni ahogy én akarok csak kapufát meg egy mellé ment...
Pacal17
kicsit túl tökéletes. vagy csak én vagyok hozzászokva a nem tökéletes gyephez 😊 de azért vmi folt legyen szerintem.

Breki33
Készítettem High-on egy gyepet

Sajnos a kép nem teljesen adja viisza mert a magas felbontás miatt
össze kellett nyomnom a felére de talán látszik a magasabb részletesség
Breki33
kicsit olyan mint egy meghosszabított kéz
Hegeace
Fifa 98-al kezdtem billen annó és Pes 6hoz vettem meg a Rumblepad 2-t, én nagyon érzem, ezerszer könnyebb mint a bill. nem kell polipnak lenni ...

Heló szia remélem hogy vagy

Breki33
más 7-8 évig játszott billentyûzeten

szerintem meg pont ilyen játékokért éri meg gamepadot venni

Ez nem Fifa-s tábor hanem a többség tudja az alapokat vagy legalább utánnanéz.

De most felhigult a mezõny, ez a naponta ismétlõdõ ugyanolyan kérdésekbõl egyértelmûen látható.

Lõni meg nem a fórumon kell megtanulni.
hello!

megvan már valakinek a pes 2008 ps3-on?hol szerezte meg?hool tudnám megszerezni?köszi a választ...
Palinko
oké nem volt gamepadom sõt még nem is játszottam rajta de nem hiszem hogy tudna nekem valami jobbat nyújtani. fõleg attól félek hogy 5 év billentyûzeten nyomás után nem sikerül átszokni és 1 játékért gamepadot nem éri meg nekem venni... ennél a verziónál tértem át fifáról és gondoltam itt nagyobb lesz a segítõtábor, de hát itt sem lehet videók nélkül megtanulni normálisan játszani...
Breki33
hát pl amit a gamepadról írtál.....
Palinko
nem tudom miért írnék hülyeségeket mikor ez xbox 360 as verizó...
ja idõközben rájöttem hogy a gyakorlásra gondoltál a PRACTICE nál.
GTheo
Hogy lehet multizni egymás ellen egy gépen? mert csak a gamepaddal tudok csapatot választani, a keyboardot ki se mutatja :\ Vki plz HELP !!!

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Breki33
PES 2008 New Moves (With Explanation)

http://www.youtube.com/watch?v=GBWLwULuRAA

rapidshare link with high quality:
http://rapidshare.com/files/59593492/PES_2008_New_Moves.mp4
Csabesz6
most vagy mikiking bukott le hogy multireges,vagy elnézted a választ.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Breki33
ne valahol hanem a játékban

dehogy ugyanaz, hogy hasonlítatsz össze egy analóg mintavételezésû eszközt egy kétállapotú digitálissal.

Rendes Pc verziót?????????

Bocsi de elég hülyeségeket írsz.
Palinko
a faq n túl vagyok practicet keresek valahol... gamepadot szerintem ezért nem éri meg venni mert hát szinte ugyan az mint billentyûzet csak kár hogy billen nem lehet a kombinált dolgoakt beállítani és hogy ebbõl sem fifából sem csinálnak rendes pc verziót
Breki33
van PRACTICE és Faq

És ezt gamepadon jó nyomni
ForzaInter
egyszerûbb lett volna ha egybõl Serie A-t állít be...

Yo, Bitch!

nem tudom levonni...akkor?
Palinko
és van tipped hogy tudok eredményesebb lenni mert kapu elõtt általában nyomok 1 vagy 2 irányt a billen és ha bememgy bemegy ha nem nem. általában a felfele bill benne van, de ha kapus mellett kell akkor lefele bill. vagy itt nem számít a bill nyomás? és ha a 16 os szélérõl akarok ott nem sikerül sehogy sem becsavarni a kapus mellett a kapufa mellé hogy gól legyen. szóval minden tippet trükköt megköszönök 😊
Breki33
Ha a feliratokat levennéd még jobb lenne
Fyrex
segítek: még csak most jelent meg a játék

le tudod vonni a következtetést?

Avanti Crociati!

Breki33
faq alul..........
Breki33
nem ez nem olyan
hello!

megvan már valakinek a pes 2008 ps3-ra?hol vettétek?honnan tudnám beszerezni?köszi a választ..
Palinko
na ok amatõrön tudok cselezni 😄 aztán most az a problémám hogy nem tudok még sok szögbõl gólt rúgni... ez is olyan mint a fifa hogy csak bizonyos terekrõl lehet gólt rúgni és ha nem vagyunk a térbe nem megy be?
helo........ szüz a game. vki irja már le h mit tegyek fel,ha akarok turbozni rajta kicsit (mezek sem ártanának meg minden ami lehet) ja és barca mez nincs ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

de ha a D csoportban nem válogattad össze az olasz csapatokat, akkor ott is vegyes lesz, legalábbis az elõzõ részeknél így volt. Amikor csapatot választol, ott át lehet alakítani a csoportok csapatait is.

hy,vki nem tud megoldást az angol bajnokságra? mert feltettem az adatbázis frissitést és mindegyik jó csak a PL nem.<#help>

tobias88
be kell loadolni minden indításkor
Pacal17
Mentsd el majd loadold be. De ha gamepadot rakod be elsõdleges kontrollernak akkor nem kell, nemtudni miért