PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Igen a Bernabeu gyepe eredeti képen
Breki33
talán lõdd be a color adjustments-et, ugye erre való

ott kerestek hibákat ahol nincs komolyan mondom
ragobynara
Ez sztem a bump mapping miatt van, de lehet h tévedek..

Johnny23
..ti is észrevettétek,hogy alapban a piros színt tartalmató mezek, olyan narancssárgásnak tûnnek ?!

..illetve a fehér szin, olyan "tompa szürkés"

..ennyit a szinekrõl<#szomoru1>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

😄 bár mint arsenal drukker: "vannak hibák! 😄"

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

jól kened srác

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

Pacal17
Gyorsan összedobtam egy Arsenal mezt. Megyek vissza "dógozni" 😊
[/url][/img]

Pacal17
Na emberek, én elkezdek csinálni egy EPL mez megjavitós option file-t. Nem hiszem hogy minden csapatak lesz, de aminek nem, annak is ugy kb megcsinálom.

tobias88
a kitserver-hez van már valami dolog? mert igencsak utálok img-t módosítani
télleg egyszer még nekem mondtad 😄 köszi

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

Akit esetleg érdekel külföldrõl is meg lehet venni. 7ezer 1-2száz forint szállítással együtt: http://www.101cd.com/101CD/Games_Product.aspx/--Pro-Evolution-Soccer-2008-PC--?productid=GAMES-KON07217-JU

Többször rendeltem már innen és mindig megjött.

The Hedgehog
cv_0.img... pes2008editing-en van egy paramos csomag ami leírja a pontos "helyüket", számukat

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

a mezeket meikben találom meik fáljban? 😄

Pacal17
29. én azaz ma jelenik meg MO-n ennyi tudok énis.

Viszont a forgalmazó a "Automex Számítástechnika",na most az õ oldalukon se találok semmi infót a játékról.Van jópár játékuk,de Pes 2008 egy szál se.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

na végre kész a gamepadom 😄 kezdek függni 😄 de am agy ti vagytok kockák vagy én vok alma 😄 én nekem a regular is nehéz 😄 ti meg topplayer 4-0 meg..stb 😄

Pacal17
Jahh... mág várni kell

Hát az 576 online shop-ban még nyoma se volt.

Palinko
én asszem hogy mûxik ez a recept hogy húznak, mûesés tizi. valakinek sikerült így büntetõt kiharcolni bár ha nem húznak vbagy más a bíró kiszúrja a mûesést
The Hedgehog
ez nem csak egy kép? 😛

Pacal17
Nemtom, 576 ra gondoltam..

Mért hol lehet már megvenni?

Skynet723
szejetünk 😊

Pacal17
nem, mi télleg nem értünk ehez 😄

Breki33
fenét vagyok profi csak ti lusták vagytok P
Breki33
lik

olvass vissza
Pacal17
Mi nem értünk hozzá, te vagy a profi! 😊

be tudnád illeszteni?
Breki33
A prohardver pes fórumában volt hasonló gonddal egy srác ott pár lehetõséget végigzongoráztunk érdemes elolvasni
nem szedtem le de erõs gépem van 1 gb ram Ati x1600-as videokari
Breki33
Demo ment?
Breki33
rakjátok ti be
Hali!
Egy olyan kérdésem lenne hogy amikor elindítom a játékot behozza a Konamit és utána egy nagy szürkeség és aztán pedig semmi.
Nektek is csinálja ezt?
Valaki tud valami megoldást?
Elõre is kössz!!!
Pacal17
Rakd má' be 😄

Breki33
Breki33
tobias88
tedd be és próbáld ki<#vigyor>
Breki33
Igazi fû

Pacal17
MU - Real meccs. Mecccs vége, aszondja 2 perc hoszabitás, mondom jóvan vezetek 1-0 ra, megnyertem. ERRE KB 10 ÕERCET HOSSZABIT AZ A BAROM!! CSAK AZÉR NEM FUJJA LE MER A KAPU ELÕTT VOLT MINDIG A MECCS! VALÓ ÉLETBE 1 PERCNÉL TOVÁBB SOSE HUZZÁK A MECCSET! EZ IDEGESITÕ. Amugy gólt nem kaptam de akkoris, ez szemétség a javából. (top player)

Breki33
Én azért várnék vele, hogy megtudjam milyen a multi.

DE ha megveszed akkor tõled is megtudjuk
Pacal17
Amugy én is megveszm a játékot, lehet hogy ma 😊

Pacal17
Mivel ugye nem kapsz pontokat a gyõzelmekért, ezért olyanokért kapsz Classic csapatokat, classic játékosokat meg mittudomén meg mit, ha teljesitesz dolgokat. PL, WB nyerése angliával - >classic england, ésatöbbi ésatöbbi. Van olyan is hogy lõj 5 mesterhármast, ne szabájtalankodj 10 meccsen (huuhhaa 😄)

Breki33
Nekem ez annyira nem tûnt fel.

DE én úgyis online akarom nyomni.

Egy magyar srác már megvette angliában amint jó az online rákérdezek dolgokra nála.
Firerock
láál

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Elvileg így van de nálam a játékban nem,na mind1.
Maradok 1 kérdésnél ami fontos a többivel nem foglalkozom.Szóval hol is a Pes shop??

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

gabi89
Hát tudtommal ha az öt 11-es után döntetlen akkor utánna aki kihadja és a másik berugja akkor vége.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Kmarha
komolyan volt olyan meccsem, ahol majd egyszerre 3 francia játékos vetõdött a 16-oson a földre.. azt vártam hogy a biró majd mindegyikhez odasétál és kioszt 3 sárga lapot, de nem.

Ráadásul az egyik annyira "megsérült" hogy majdnem 30 másodpercig ápolásra szorult kétszer is a csoda (gyógyító) vonal mögött. 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
nem tudom mivel játszol.. de hogy nem cselez az ellenfél? alig birom elvenni tõle a labdát, ha túljut a félpályán 😊

franciák viszont mint a demoban, nagy ivben tesznek a tiszta játékra. Földre vetik magukat mint a kamikaze mikor túljutnak a 16-oson, rángatják az ember nem csak mezét de haját is, mint a veszett bika úgy rontanak neked, és ha vállal nem tudnak földre kényszeríteni, akkor kegyetlenül becsusznak hátulról.. ha ellenük játszom minden meccsen legalább 1 de néha 2-3 piros lapot is beszednek az 5-6 sárga mellé.

Kell egy mód, amiben géppuskát szerelhetek a játékosok kezére, és ledarálom az összes csigazabálót! 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

The Hedgehog
Nem tom'... Szerintem több a játékmenetben a szájhúzós dolog, mint a PES6-ban. Például a CPU néha igen buta.

Õszintén megmondva van pár dolog a játékban amit nem értek<#confused>
Pl:-hol a Pes Shop?
-büntetõknél mi az istenért veszt az aki az ötödik után kihagyja az elsõt?
-ellenfél sosem cselezik?
-ML-ban mez választás merre?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;