81526
-
Djemba #47871 elég lenne a mezen egy nagy orr
-
ott a fűröl írtál az ugyanolyan, de nem emléxem pontosan melyik stadionban csináltam meg ugyanolyanra a szélét, ede akkor ezek szerint ebben -
Nagyi2pac #47869 Legalábbis ami az első képen van az az "üvegkorlát" ugyanilyen a fiorentina stadionba is meg, a pálya széle is! -
Nagyi2pac #47868 De már válaszoltam 
#47864---->
Igen arról készültek!
-
jó
de nem válaszoltál, hogy amiket beraktam képek #47821 arról a stadionról készültek-e amit feltöltöttem neked -
Nagyi2pac #47866 Akkor a kijelződdel mi legyen #47832? Az jó ha mindenhol azt a logót kell használnod? -
Nagyi2pac #47865 már kipróbáltam benn is volt meccsközbe a játékba az új kispad, de ugyanaz, hátulról nem látszik -
Nagyi2pac #47864 Ja a fű is jobb lett, azt észrevettem!
-
lehetni elméletileg lehet, deha a készítő nem tudta megcsinálni.. -
na látod
sztem maga a fű is másmilyen lehet így
és ez az a pálya amit a képeken is beraktam?
#47821 -
Nagyi2pac #47861 Olyat nem lehet csinálni hogy a kispadot átrakni egy másik stadionból ahol látszik is, a fiorentina stadion-ba? -
Nagyi2pac #47860 Tegnap be lett állítva az élsímítás meg minden és így már télleg jó a pálya széle...
-
érdekes, sokan nem használják az R3-at pedig.......
Online-ban is van amikor írok aztán semmi válasz
kérdem mi a francért nem válaszolt mikor írtam.
Hát ő neki nincs beállítva.
Nonszensz -
mgkp #47858 Köszönöm, sikerült csak ezt tudtam én is csak azt nem hogy hogy kell megváltoztatni de már az is sikerült. -
pes mappában settings, és ott keyboard fül -
mgkp #47856 lehet, hogy hülye kérdés de be szeretném állítani a billentyűzetemen azt a gombot ami a controlleren R3 mert mikor saját csapatot csinálok és egy képet akarok beszúrni emblémának akkor azzal az R3-mal tudnám nagyítani és kicsinyíteni de mivel billentyűzettel nyomom ezért be kéne állítani de azt sem tudom, hogy hogy kell.Remélem értitek mit mondok.Előre is köszi. -
Oké, akkor majd megnézem -
catalistban kell, játékban nem lehet -
Üdv!
Ezeket az "extra" beállításokat csak a videokártya driverén lehet állítani, vagy magában a játékban is? -
Tomy Lee #47852 Bohóckodok csak éppen ezzel a saját csapat kreálással:S
más: sz.tetek ha kipróbálok 1 új gameplay patch-et akkor új ML-t kell kezdjek,hogy működjön vagy az elmentett állásnál is müxik?
-
látom a törést a fejében P -
Tomy Lee #47850 Nem is vagyok Ibra Fan :Ssss
-
Nagyi2pac #47849 Majd később megnézem, mert most mennem kell!
Majd ha hazaérek tesómmal beállítom, ő ugyis jobban ért hozzá, mint én!
Ha vmit nemtok majd szólok!
THX! -
mikiking #47848 én ha kinyitom az az ablakot,nekem nem lehet állitani aaa AA-t.pont ez az ablakocsoka nincsen....sztetek hogy kéne ? -
na akkor mázlid van mert nekem masjdnem ugyanaz van
Ha bírja a procid meg a memóriád megmutatom majd hogy van nálam beállítva
Illetve korábban mutattam is, csak nem tudom az hol van.
Esetleg addig kerest a driver beállításainál ezeket
http://www.planetcricket.net/forums/showthread.php?t=30884 -
Tomy Lee #47846 Ahha,értem. -
Nagyi2pac #47845 - kihagyom, nem kiszedem
-
Nagyi2pac #47844 Úgy volt hogy teljes img-ket töltök majd fel, de így kifogom válogatni azokat amik új cuccok és így nem 2 GB lesz hanem sokkal kevesebb! A tartalma az ugyanaz marad csak az alap felesleges cuccokat kiszedem! -
Nagyi2pac #47843 Radeon x1950 Pro -
Tomy Lee #47842 Most miket akarsz kiszedni??(ha megkérdezhetem) -
Nagyi2pac #47841 Köszi... -
milyen videókártyád van? -
NAh egy tesztből
"Anizotropikus szűrés
A fenti "förmedvény" arra szolgál (nagyon leegyszerűsítve), hogy a textúrák a távolságtól függetlenül is élesek legyenek. Ennek alátámasztására íme három kép, amelyeket a Quake III-ból loptam. Az elsőnél ki van kapcsolva, a másodiknál kétszeres, a harmadiknál pedig nyolcszoros a szűrés."
Élsimítás (full screen anti-aliasing)
Mi is az aliasing? A digitális képek esetében ez azt a lépcsőzetességet jelenti, amelyet a ferde vonalak, görbék megjelenítésénél tapasztalhatunk. A csipkézettséget többféle eljárással igyekeztek eltüntetni a fejlesztők (ezt hívják antialiasing-nek). Először a Supersamling nevű technológia jelent meg. Ez tulajdonképpen nem más, mint a kép a megjelenítettnél - általában kétszer - nagyobb felbontásban történő megrajzolása, majd a kép lekicsinyítése. Ez elfogadható eredményt adott, de nagyon teljesítményigényes. Gondoljuk csak el: egy 800x600-as képet 1600x1200-as felbontásban kell kiszámítani (azaz négyszer annyi pixellel kell számolni). Ez pedig nagyon eszi a processzor teljesítményét és a memóriát. Ezt az eljárást használja szoftveres megvalósításban a RADEON, a GeForce256 és a GeForce2.
részletek képekkel
http://www.tesztelo.hu/Videokartyak/GW_GF4_U750/u750_4.html -
Nagyi2pac #47838 Így mostmár mindenképp kiszedem, ki is akartam csak nemtudtam hogy hol kezdjem, meg mivel nem gondolkodtam ilyen kijelölős módszerrel ezért hagytam is az egészet! -
Nagyi2pac #47837 Ahaa, bocs az ilyen dolgokban nem vagyok otthon, de akkor biztos ez a baj nálam! -
Azért kérdezz meg másokat ez csak az én véleményem, van aki szereti, ha feneke alá raknak egy teljes dolgot és nem filózik azon, hogy az meg az korábban szebb volt amaz meg most jobb. -
Élsimítás (Antialiasing) -AA
A videókártya driverekben lehet ugye állitani az aniso és az antialiasing mértékén
Itt láthatod képekkel beállítási lehetőségekkel
klikk
Leírhatnám a főiskolai tételsort is erről de így jobban értelmezhető.
Konkrétan a PES-ben lényege kevesebb vibrálás, szebb kép, éles kontúrok zavaró pixelek elrejtése, szval eléggé ajánlott használni. -
Tomy Lee #47834 Hogy kell ezeket bin-be rakni?GGStudioval? -
Nagyi2pac #47833 Tudom...ahogy énse
-
Nagyi2pac #47832 Megint az a baj van, hogy ez a kijelző alapból az unnamed_8092-t használja, de ha állítok a logók szélességén akkor átvált az unnamed_8093 használatára! Tehát vagy mindenhol ezeket a logókat használod vagy másik kijelzőt kell keresned!