PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ott kerestek hibákat ahol nincs komolyan mondom
..illetve a fehér szin, olyan "tompa szürkés"
..ennyit a szinekrõl<#szomoru1>#szomoru1>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
Többször rendeltem már innen és mindig megjött.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Egy olyan kérdésem lenne hogy amikor elindítom a játékot behozza a Konamit és utána egy nagy szürkeség és aztán pedig semmi.
Nektek is csinálja ezt?
Valaki tud valami megoldást?
Elõre is kössz!!!
DE én úgyis online akarom nyomni.
Egy magyar srác már megvette angliában amint jó az online rákérdezek dolgokra nála.
Maradok 1 kérdésnél ami fontos a többivel nem foglalkozom.Szóval hol is a Pes shop??
★ 汤姆 李
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Ráadásul az egyik annyira "megsérült" hogy majdnem 30 másodpercig ápolásra szorult kétszer is a csoda (gyógyító) vonal mögött. 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
franciák viszont mint a demoban, nagy ivben tesznek a tiszta játékra. Földre vetik magukat mint a kamikaze mikor túljutnak a 16-oson, rángatják az ember nem csak mezét de haját is, mint a veszett bika úgy rontanak neked, és ha vállal nem tudnak földre kényszeríteni, akkor kegyetlenül becsusznak hátulról.. ha ellenük játszom minden meccsen legalább 1 de néha 2-3 piros lapot is beszednek az 5-6 sárga mellé.
Kell egy mód, amiben géppuskát szerelhetek a játékosok kezére, és ledarálom az összes csigazabálót! 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Pl:-hol a Pes Shop?
-büntetõknél mi az istenért veszt az aki az ötödik után kihagyja az elsõt?
-ellenfél sosem cselezik?
-ML-ban mez választás merre?
★ 汤姆 李