PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi a türelmet.
ennél erõteljesebb zöld a játékban már nem mutat jól
Így szerintem egyáltalán nem fényes
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A még egy ilyen színût lemaradt

Valóságosnak néz ki nincs ismétlõdés viszont nem teljesen tökéletes
Van két verzió is mindegyik jó sztem
Még egy ilyen színût készítek ezekbõl és kész

///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Egyszerûen nem lehet, mint már leírtam kb 3000 helyre kéne berakni
Sity suty gyep patch nem lesz csak úgy magától.
Egy pár stadionos patchról tudok hamarosan
thx
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Valamint az option file csak a csapatok felállásán, játékosok kinézetén változtathat? Mert ha egy ujabbat bemásolok akkor a létrehozott játékosaim eltünnek. DE ha csak a fent említett dolgokon változtat akkor nem szükséges az option file-t bemásolnom.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
esetleg kérdezhetek dolgokat késõbb
azon filózom menni a 18 font lehet megkérhetnénk vegyen egyet nekünk
mondjuk akkor nuku magyar kézikönyv?
Ezt meg hogy kell érteni?
Hát holnap pont lehet hogy megyek be a belvárosba,de most nem tudom eldönteni hogy vegyem,ne vegyem...
Vevés mellett szól hogy azért az elõzõ részekel is jól elvoltam sokáig.
Nem vevés mellet hogy hogy ha csak sima 1v1 lesz,hát az édeskevés (engem csak az on-line része érdekel).Na meg csak minimumon megy rendessen a gépen,ugyhogy vizuális gyönyörõl se beszélhetünk.
"beindult az online része...Nagyon jó!Igazad lett!Igen szívesen segítek ha tudok...Én a neten rendeltem meg így csak 18 font volt amúgy 30 a boltokban!Kicsit másabb mint a 6 volt...Nincs competition része még de valóstínû ,hogy lesz!Most el kell mennem itthonról de este leszek...Addig is köszi. "
vagy nem szoktam meg az új videokártyát vagy a high-ot, de nem tetszenek játékban
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester