PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shevchenko
Nem a demos háló.Peshungary-n volt.

FORZA MILAN!!!

Plz mondjátok el vagy linket adjatok, hogy hogy lehet berakni a Pes Editing Blog-on lévö mezeket a játékba. Tudom hogy elvileg már leírtátok de én azt nem értettem mert nem volt odaírva hogy milyen programmal, meg részletesen. Most csinálnék ilyet elöször.
Köszi a türelmet.
Breki33
nem a kerseztcsíkrõl beszéltem

ennél erõteljesebb zöld a játékban már nem mutat jól

Így szerintem egyáltalán nem fényes
Nem.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Sziasztok! Az lenne a kérdésem h a pes08-ba hogy lehet LAN-ozni? direct ip stb...
tobias88
ha az alsó képet akarod, ott a zöld sokkal erõteljesebb és ott is látszik picit a négyzet
tobias88
fényes nagyon, napkitörés van?<#nyes>
Breki33
Egész jó lett

kicsit látszik a négyzet

Breki33
Igen nekem is ez volt az érzésem mikor a képeket egymás mellett megláttam, kicsit megvezeti a szemet.

A még egy ilyen színût lemaradt

Terminátor14
Az alsó szerintem nagyon fakó, a felsõ viszont nem rossz 😊

CSAK a Fradi

Breki33
Nah végre sikerült olyat ami tetszik is

Valóságosnak néz ki nincs ismétlõdés viszont nem teljesen tökéletes

Van két verzió is mindegyik jó sztem

Még egy ilyen színût készítek ezekbõl és kész

Ribery,óóóriási produkció...továbbjutást érõ szabadrúgás gól!!! <#vigyor4>

értem....köszönöm a gyors választ!

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Pacal17
Sztem ez a kettõ lett a legjobb. Meg a MU meze.
[/url][/img]

Breki33
Demohoz volt több gyep.

Egyszerûen nem lehet, mint már leírtam kb 3000 helyre kéne berakni

Sity suty gyep patch nem lesz csak úgy magától.

Egy pár stadionos patchról tudok hamarosan
Breki33
Akkor berekerült egy tavalyi

De ez biztos, hogy idei
klikk
gyerekek tudom hogy hülyének tûnök és ezer bocs hogy kérdezgetem folyamat, de sajna ehhez nem értek. A demóban lévõ gyepet (demóhoz volt patch) nem lehet valhogy egyszerûen berakni ide a fullba? nekem egyenlõre nem kellene más...

thx

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Pacal17
Mezszámok szinei sincsenek még normálisan megcsinálva de 3 gomb leütésével meg is van oldva 😊

Pacal17
Aki akarja letöltheti a BETA-t. Holnap délután vagy délelõtt remélem meglesz a full a többi csapat szponzor, márka nélküli mezével. LETÖLTÉS

Ha elkezdek egy Master League-t, és késõbb (ha majd betudok rakni, mert még nem jöttem rá hogy kell...) berakok uj mezeket a csapatomhoz, akkor a Master League-ben is az új meze lesz?
Valamint az option file csak a csapatok felállásán, játékosok kinézetén változtathat? Mert ha egy ujabbat bemásolok akkor a létrehozott játékosaim eltünnek. DE ha csak a fent említett dolgokon változtat akkor nem szükséges az option file-t bemásolnom.
9csöves9
Baptista a Real Madridban játszik

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Pacal17
Na emberek elkészült a BETA verzió. Holnap reggel elvégzem az utolsó finomitásokat (szinek igazitása, a képen is láthatjátok majd)

Firerock
ha 9.hó akkor valószínû

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Breki33
Arsenal Vs Portsmouth 3-9-2007 az nem idén volt?
a tavaLYi igyanaz mint a mostani. -.-

9csöves9
ez a tavalyi mezük

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Breki33
link

De please tavaly.............
az kb 6,500 ft 18 pound

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

gabi89
Én nézek PL meccseket és én eddig úgy láttam igen.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

gabi89
Hmm csak 18font lehet engem is érdekel.Mondjuk ritkán veszek eredeti gamet egy évben max 1-2 (többi warez) és kár lenne elesni a kézikönyvtõl meg az eredeti dvd-tõl bár lehet csak én vagyok ilyen :S 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Pacal17
Help kéne egy arsenalostól vagy aki tud nézni PL mecceket. Arsenal hazai meze ugyan az mint tavaj nem?

Firerock
a fehér 3mososá után törtfehér lessz😊mert nemhasználnak B**pont

Firerock
één is ponn ezért nem fogom megenni(mert csak lowon fut)

ProGabe
ha angolul akarsz vele játszani,akkor azon kívül az összes.tehát az "rs_" és "rv_"-kbõl azt tartsd meg amelyiknek "e" van a végén

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Firerock
cool

Breki33
Ez már jobban tetszik

Breki33
ennyit tudok amennyit írtam

esetleg kérdezhetek dolgokat késõbb

azon filózom menni a 18 font lehet megkérhetnénk vegyen egyet nekünk
mondjuk akkor nuku magyar kézikönyv?
"Nincs competition része még de valóstínû ,hogy lesz."

Ezt meg hogy kell érteni?
Hát holnap pont lehet hogy megyek be a belvárosba,de most nem tudom eldönteni hogy vegyem,ne vegyem...

Vevés mellett szól hogy azért az elõzõ részekel is jól elvoltam sokáig.
Nem vevés mellet hogy hogy ha csak sima 1v1 lesz,hát az édeskevés (engem csak az on-line része érdekel).Na meg csak minimumon megy rendessen a gépen,ugyhogy vizuális gyönyörõl se beszélhetünk.

Breki33
Na beindult az online

"beindult az online része...Nagyon jó!Igazad lett!Igen szívesen segítek ha tudok...Én a neten rendeltem meg így csak 18 font volt amúgy 30 a boltokban!Kicsit másabb mint a 6 volt...Nincs competition része még de valóstínû ,hogy lesz!Most el kell mennem itthonról de este leszek...Addig is köszi. "
Breki33
nekem nem tetszik

vagy nem szoktam meg az új videokártyát vagy a high-ot, de nem tetszenek játékban
Breki33
nem a demo-s hálót raktad fel?
Shevchenko
Nagyon jó az a gyep majd kell nekem is<#eljen>

FORZA MILAN!!!

*beállításokat

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

Shevchenko
Beleraktam a fekete hálót és meccs elött lefagy nemtudjátok milehet a gond?

FORZA MILAN!!!

Sziasztok.Azt szeretném kérdezni h ha ujrarakja vlaki v elõszõr teszi fel és megnézi a beállítáaokat.És amit beállít önmagátol a gép ,alapbol ugy kéne futni vagy csak random szerûen állítja be?

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

légyszi mondjátok meg,hogy melyik hangfájl nem kell,hogy ráférjen egy DVD-re a játék.

gabi89
Tevez picinek tünik szégény Arsenalos mellett<#nyes>

Na elvileg már kapható itt...

Pacal17
köszi xd

Pacal17
tudom. én MU-s vagyok, azét tudom csak normlisa megcsinálni 😊 Amigy most gondom van. mégpedig hogy max 8 mezt lehet csinálni

Azaz: MU, Arsenal, Chelsea, Liverpool hazai és vendég mez. Ha valakinek ez igy kell akkor Private-t nekem.