81526
-
ittse látszik a második -
Nem azt a program elintézi
ezért is időigényes tesztelni -
nem gond ha kiírta csedd le a gamecopyworld-ról az 1.2-es exe-t és kész -
robinho1 #48067 helló
letöltöttem a 1.10 és 1.20 patch fel akartam tenni hogy online játszak de telepítés közbe ezt írja "1628:Failed to comlete installation" csak a pesmagazinonline2008 működik a két patch nem! pedig azt mondták ha ez a három megvan tudsz neten játszani!! de nem eredeti a játék de másoknak se eredeti és tudnak! kérlek segítsetek -
175 -
mikiking #48065 Ma feltettem a pes 2008 at,fasza mindent ,rákötöttem tv-re , ott még jobbb.csak nagyon nemteccik,az h nem 3d-s a fü stb stb ..... miket rakjak fel,hogy minden profiul nézzen ki a játékba ? köszönöm előre is -
Nagyi2pac #48064 Persze ez picit túlzás, de vmi hasonló jó lenne! -
Nagyi2pac #48063 Azt nemtom hogy a kezdőkör miért maradt tiszta, de például egy jókis esős meccsen sztem ez tök jól néz ki!!
-
mennyi volt? -
Nagyi2pac #48061 Ezt meg most találtam egy régebbi patch-ben:
http://s7.directupload.net/images/080718/c735dhoe.jpg
Itt meg ez raktam a koszolódásra:
Ezekből lehet összetudnál dobni egypár faxa gyepet! -
Nagyi2pac #48060 Kipróbáltam egy ilyen "földes" fajta koszolódást:
http://s7.directupload.net/images/080718/onuvb7so.jpg
Ezt raktam rá a koszolódásos mintára:
Ez Wembley kapu előtti koszolódása volt eredetileg, úgy gondoltam megpróbálhatnád ezt a kapu elé vagy a középpájára megcsinálni! -
Nagyi2pac #48059 ez esős időbe jó lenne:
http://s5.directupload.net/images/080718/9ymd9jj3.jpg -
Tomy Lee #48058 Én catalyst c.centerben váltogatom a kijelzőket.Mindig csak egy megy nálam(egyet letiltok).Ha egyszer beállítod a felbontásokat akkor utána automatikusan felismeri. -
Nagyi2pac #48057 Vagy az a külömböző koszolódás miatt van? -
Nagyi2pac #48056 És kell különböző színű füvet csinálni (nappal,délután,este,tél,nyár,esős-nem seső)???
Mer úgy néztem pl: Fiorentina stadionba is ugyanazok a füvek vannak de mégis változik a szinük. -
akkor legyen különböző
nem kell minden stadionban ugyanaz
nekem is három jó van amelyik eszembe jut berakom és variálom
Ha ugyanolyan mind az uncsi -
Nagyi2pac #48054 Áááhh nem tom eldönteni hogy meik koszolódás a jobb
-
Én nem szoktam leszedni semmiylen patch-t
Na jó, nagyon ritkán...
-
Akik szintén tv-n is játszanak kirakják egyszerre monitorra és tv-re is a képet?
most nekem ha tv-n van nincs monitoron ha az asztalt kiterjesztem akkor meg csak egy része látszódik ugye
Felbontás különbözik ezért gondolom klónozni se jó, bár az asztal jó nekem tv-n is ugyanebben a felbontásban -
hát nem tudom mit mondjak ha majd kijön a fifa demó és rimánkodtok raptorért, hogy lehessen állítani dolgokat, felbontást játékidőt stb majd emlékezzetek ki az aki megcsinálja és ki üzemelteti az egyik legnagyobb Fifa-s oldalt -
De én nem vok rockyval :D -
Én se tudom 
-
Csak kiváncsiságból ti tudjátok ki az az Ariel Santarelli ?
Csak mert a fifa-ban az a köcsög faszkalap még henceg is azzal, hogy nem ismeri.
Nevetséges tudatlan ember... -
Azt amit nagyipac készített illetve módosított nekem, de most akarok váltani mert a képeken látszik, hogy elcsúszik a kiírás jobbra
úgy a jó ahogy írtam akkor kiderül, hogy hol van a gubanc
ez kb öt perces meló
pl cv1-ben csinálsz egy mentés könyvtárat amibe mindent bemásolsz úgy hogy a könyvtárban akkor csak a mentés könyvtár marad és semmi bin ugye minden bin a mentesben lesz
aztán bemásolod a cv1-es bineket és így a többi könyvtárban is
és kipróbálod úgy -
Nagyi2pac #48046 Ahaa, ok, köszi! -
Laca1985 #48045 Te melyiket hasznalod amugy? Az ugy nem jo ha kitorlom a mostaniakat es csak az ujjakat rakom be? A cv0-aba a 863,864,866, a rvg be pedig a 104,50 van benne...Ezeket irtam csak felul.A logok jok de korulotte feherseg... -
Nagyi2pac #48044 Ha másé lenne akkor természetesen kiraktam volna egyből, de ezt én csináltam a patch-hez. Jó akkor várjál egy pár (max 5-6) napot, köszi!!
Eddig én csak sima Eurosport-os tv logót láttam ami az Eurosport-os kijelzőhöz van, de az Eu2-es jobban tetszik! -
mert keverted a két eredményjelzőt és a régiból valószínű bennemaradt valami (vagy pedig nem a te képernyőméretedhez jó)
úgy tudod kipróbálni hogy a mostani img-t elmented kitserverben létrehozol újjakat és oda csak a scoreboardos bin-eket másolod be
viszont azis lehet, hogy magában az img-ben is van ilyen bentmaradt és akkor ugyanilyen marad. -
nem a kopás nagyságával van gond hanem hogy látszik a tükröződés
egyszer rárakja így egyszer pedig 90 fokkal jobbra elforgatva és azt ráhúzza a pályára -
Ha te készítetted ráér viszont ha másé megadhatnád honnan van -
Azóta fejlődtem P
Sose vagyok megelégedve korábbi munkáimmal
a Fiorentina stadionos már jobb kopás használd azt ezen túl látszik a szabályos tükröződés -
Laca1985 #48039 Breki!
Miert van ay ha berakom a Patros fele eredmenzjelyot, akkor meccs koyben az eredmenyjelzo korul hatalmas feher teglalap van es abban jeleniti meg az egeszet? -
Nagyi2pac #48038 és hogy jobb, jobban kikoptatva, vagy kevésbé?
kopásnál a koszolódás meik oldalát kell szerkeszteni hogy a kapu előtt illetve a középpályán legyen? -
Nagyi2pac #48037 Tom ezt csak érsekességből raktam be mer ilyet még nem láttam.
Ha majd letöltöd a patch-em abban az eurosport logó is benn lesz, de nem akarlak "zsarolni" úgyhogy ha sűrgős akkor kirakom!
Ez még a régebbi saját készítésű labda kurzorom, már új van! -
Nagyi2pac #48036 A te stadionpack-od kopásat használtam, nekem jó lesz!
-
Ez nem túl jó és középpen tükröződik a csík.
Viszont ez az Eurosport logo kéne.
A labda kurzor meg érdekes -
Ez jól néz ki bár a középkezdős kopás lehetne jobb -
Nagyi2pac #48033 Asszem sikerűlt a színmegfordítás:Klikk
Ha vki egyénien átakarja álítani a csíkok sötétségét, vastagságát annak itt a minta psd-je (a sárga alapot majd ki kell törölni):
Négyzetes minta -
Nagyi2pac #48032 Lool itt próbálgatom a gyepeket aztán véletlenűl a koszolódás helyére is csikozást raktam és ez lett belőle: az alap nagy csíkozáson sűrű kis négyzetes gyep 
-
Nagyi2pac #48031 Látom azért a címerek meg az eredmény picit elvan csúszva! 
Oda középre ahol a címerek vannak odakéne vinni az egész kijelzőt, sztem jó lenne!