PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CSAK a Fradi
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
PES2008ról beszélek persze😊
http://goo.gl/gd6Zi5
http://goo.gl/gd6Zi5
Iaquinta 3 ilyet vágott az Internek.
Reméljük hétvégén hasonló folytatás........
Milyen netkapcsolatotok volt?
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Játszottam egy meccset oylannal, akinek jó a kapcsolata. Hihetetlen p hibák vannak. 50 méteres ívelés, a kapus kezei között meg elszál a labda és gól. A másik: Lövés 30-ról éles szögbõl, kapus beleüt, labda meg beleragadva a hálóba a másik sarokban, gól. Öngól is volt, meg hasonló. De vannak persze élethû jelenetek, de enyni hibával ez így nem élvezhetõ. A kapcsolat meg nem volt jó, kis lag. A játék amúgy végig jelzi a képernyõ tetején a két játékos kapcsolatát.
Azért az online rész a mondottak alapján nagy csalódás ezért is vacilálok,hogy megvegyem-e :S
Mert a patch után a telepitett mappában lévõ exe verziószámai is "1.1.0.1"
meg a lemezen lévõ exe is.
Vagy akkor valami nem stimmel nálam?
Mondjuk biztos nem stimmel,mert on-line ugye nem csatlakozik...<#vigyor4>#vigyor4>
Amúgy az is jó, hogy addig be sem enged lépni a szobába, ameddig nem tudsz csatlakozni a játékoshoz. Amúgy a szoba itt semmit nem jelent, csak várod a kihívókat. Elöbb csapatot kell választani, majd megadni a beálíltásokat.
Tehát ha felrakom nem lesz baj.Nem használok cracket csak Yasu+mini image tehát ha az pes2008.exe-t lecseréli akkor az nekem még nem baj.
Ezután fent advenced menü és ott import folder, és megadod neki a mezek mappáját. Legalábbis erre tudok következtetni, nem szedtem még le.
CSAK a Fradi
Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram
Mert ez nekem patch-el se csatlakozik sehova.Kicsit unalmas.
Nem tudom mit csináltak ezek ott japánba,de egy lassan alakuló,fejlödõ on-line rendszert sikerül a kökorszakba visszasülyeszteni ezen a játékon belül.
pcdome.hu-n vettem, elvileg csak 15 darabot kaptak és el is fogyott. Új szállítmány majd csak november közepén, és egy ezressel drágább is lesz. Az Ecobit ha jól tudom nem is forgalmazza, így tesco meg hasonló helyek kilõve...