PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terminátor14
Igen, ez bennevolt már a pes6-ban is 😊 Amúgy FLIP-FLAP-ot rengeteg játékos tudja...

CSAK a Fradi

rájöttem arra h ha a híres és egyéni játékosok (ronaldinho, fabregas, c. ronaldo..stb) az RL azaz az R2-vel lehet csinálniegyéni cseleket... (ronaldinho= slip-slap) majd felteszem videó-n

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

[HUN]FaTaL
Még egy kérdés: Néha elmegy a hang csak kommentátor van illetve az egyik csatorna megy el néha meg néha berecseg. Ezt csak nekem csinálja?

PES2008ról beszélek persze😊

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
1280ban nem engedi kiválasztani nekem a high detailt gondolom mert lassúnak itéli a vga-t. azért én mégis megpróbálnám. Van erre valami mód?

http://goo.gl/gd6Zi5

Breki33
A minõsége kicsit azért roszabb mert 1600-ról kellett kicsinyíteni

majd 40%-ra
Breki33
Nah újra tudok lõni

Iaquinta 3 ilyet vágott az Internek.

Reméljük hétvégén hasonló folytatás........
gabi89
Hát ez elég gáz
Milyen netkapcsolatotok volt?

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

gabi89
Csak eredetivel lehet online.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Trunks
ehhez mit kell berakni?

Amici di nessuno...

Amugy netrõl töltött verzion lehet onlineon nyomni,vagy neten vhogy ? És mit ajánlotok hozz ti profik a feldobáshoz ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Itt az egyik videó egy online meccsrõl:

PES 2008 online

PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!

link? 😄

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

Breki33
A számlálót melyik opcióban kapcsolhatom ki (jobb felül)
Breki33
nemis kliens oldalról gondoltam

tavaly is az elején gondok voltak a serverrel
Breki33
na végre lesz rendes háló a teljesben

Ez egy akkora sz*r, hogy nem igaz! Hihetetlen! Felvettem hogyan néz ki az egész. áhh, iylet még nem láttam. Nemsokára felrakom.

Terminátor14
Szerintem ezt egyszerû patch(ek)-el nem lehet már kijavítani...😞

CSAK a Fradi

na re all!

Breki33
reméljük még javul
Nekem nagyon úgy tünik hogy mig az elõzõ évet feláldozták az on-line-ért a Pes6-ban (bajnokság,2v2,aránylag egész jó on-line játékmenet,de minimális grafikai és játékmenetbeli fejlesztés),addig az ideit feláldozták az off line-ért (nextgen grafika,újított gameplay,de totál fapados on-line).

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hát ezért aztán érdemes volt kivenni a bajnokságot (és nem csinálni semmi újat),meg a 2v2 opciot,hangoztatva hogy mindez a tökéletes 1v1 játékért.

Van oylan? nem tudok róla. Itt lehet választani a játékban található stadionok közül.

Az online nagy csalódás.

Játszottam egy meccset oylannal, akinek jó a kapcsolata. Hihetetlen p hibák vannak. 50 méteres ívelés, a kapus kezei között meg elszál a labda és gól. A másik: Lövés 30-ról éles szögbõl, kapus beleüt, labda meg beleragadva a hálóba a másik sarokban, gól. Öngól is volt, meg hasonló. De vannak persze élethû jelenetek, de enyni hibával ez így nem élvezhetõ. A kapcsolat meg nem volt jó, kis lag. A játék amúgy végig jelzi a képernyõ tetején a két játékos kapcsolatát.

Breki33
Melyik az online stadium?
gabi89
Én is felraktam és azota nem megy szóval vmi csak változott 😄 de már visszaraktam az eredeti exe-t és úgy yasu+mini imagevel újra tökéletes.
Azért az online rész a mondottak alapján nagy csalódás ezért is vacilálok,hogy megvegyem-e :S

Hát én ráraktam a patch-et,de szerintem az exe nem változott.
Mert a patch után a telepitett mappában lévõ exe verziószámai is "1.1.0.1"
meg a lemezen lévõ exe is.
Vagy akkor valami nem stimmel nálam?
Mondjuk biztos nem stimmel,mert on-line ugye nem csatlakozik...<#vigyor4>

A patch felrakása után mûködik az online játék.

Amúgy az is jó, hogy addig be sem enged lépni a szobába, ameddig nem tudsz csatlakozni a játékoshoz. Amúgy a szoba itt semmit nem jelent, csak várod a kihívókat. Elöbb csapatot kell választani, majd megadni a beálíltásokat.

Az exe fájlt cseréli le, így warez verzióval addig nem megy,a meddig nem kaptok egy tört 1.10-es patch exe-t.

gabi89
Amúgy ez a hivatalos patch megy warez verzióval is?
Tehát ha felrakom nem lesz baj.Nem használok cracket csak Yasu+mini image tehát ha az pes2008.exe-t lecseréli akkor az nekem még nem baj.

gabi89
Ha eladód engem érdekel

Terminátor14
Atya ég...nem a bint kell megnyitni, hanem az img fájlokat az img mappában. Asszem az 1-est.

Ezután fent advenced menü és ott import folder, és megadod neki a mezek mappáját. Legalábbis erre tudok következtetni, nem szedtem még le.

CSAK a Fradi

semmit nem csinál megakarom nyitni a mappát és nem akar semmi mást látni csak AFS-t de ezek BIN-ek és átállitom hogy minden fájl rákattintok valamelyikre és kiirja hogy nem AFS fájl nem nyitja meg, és ennyiben ki is merül az AFS

Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram

rákattintok és kiirja hogy nem AFS file nem nyitja meg ennyi

Amennyire meg tudom állapitani nem.

Nem ismeri fel az ASF

Breki33
te tényleg nem tudsz olvasni?

írtam, hogyha bin akkor inkább ASf Explorerel rakd be
GGS-be tudna nekem segíteni valakit? Ezt a KitPack-ot akarnám hogy mûködjön, hogyan kell importálni a mezeket hogy mûködjön?

Breki33
A patch az exe-t is cserélte?
Breki33
#40000 <#wow1><#beka3>
Pacal17
8990 a CD galaxiba, 10990 az 576-ba. Áh , ugyis mánnyá it a névnapom 😄

Hát ha ez igy megy tovább,rövidessen lesz egy eladó olcsón...
Mert ez nekem patch-el se csatlakozik sehova.Kicsit unalmas.
Nem tudom mit csináltak ezek ott japánba,de egy lassan alakuló,fejlödõ on-line rendszert sikerül a kökorszakba visszasülyeszteni ezen a játékon belül.

A GGS-el hogyan tudok importálni mezeket?? Már megnyitottam azt a mappát látom a sok mezt meg minden de azokat hogyan kell importálni és hova??? Köszi a segítséget

Breki33
szerintem asf explorerel inportáld inkább ha bin

de én még nem próbáltam ki
Breki33
Itt fent van a patch

http://uploaded.to/?id=0i5iji
Akkor tudnátok segíteni?

Breki33
miért lesz drágább?

brrrrrrrr
Behalt a konami honlap, még nem lehet letölteni, de addig belépni sem😊.

pcdome.hu-n vettem, elvileg csak 15 darabot kaptak és el is fogyott. Új szállítmány majd csak november közepén, és egy ezressel drágább is lesz. Az Ecobit ha jól tudom nem is forgalmazza, így tesco meg hasonló helyek kilõve...

Sziasztok tudnátok nekem annyit segíteni hogy hogyan kell ezt a KitPack-ot importálni hogy mûködjenek az új mezek a Pes-ben?? Vagyis hogy hogyan kell használni a GGS-t! Köszi a segítséget

Na megnézem ezt a patch-et hátha segit.