81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• yamato41
    Köszönöm. Mennyire friss a roster?
  • daver88
    Én ezt használom:
    PesGalaxy Patch 2017
    Online és offline is működik rendesen....Live Update-t ki kell kapcsolni, fontos!!

Online nálam eddig továbbra is minden OKÉ, talán 3 esetben szakadt meg a kapcsolat 42 meccsből...
    Nagyon ritkán van lag, szerencsére eddig nincs rossz tapasztalat ilyen téren sem..
  • yamato41
    Van már használható patch csapatokhoz, rosterekhez stb.?
    Amikbe belefutottam, azok még elég vékonyak.
  • Breki33
  • balazsb1987
    Input-lag-ra van vmi megoldás? Online semmi esélyem sincs az input-lag miatt. Mire passzolnék már szereltek, stb. Ez így nagyon zavaró.
  • DaemoonHunter
    Az, hogy mit éri meg jobban, nem itt kéne kitárgyalni. Mindenki tud érvelni a sajátja mellett, sose lesz vége és nem erre való a topic!!!
  • Szilcsio77
    Az lehet, hogy ps4 verzió a videó, de hát tudjuk, hogy simán jobban megéri a pc-t fejlesztgetni, mint venni egy konzol abban a világban, ahol a játékok jövője a konzolra íródott. De hát ennyire jó lehet egy "hentelős" pes 2017 mert ugye azt is tudjuk pár napja, hogy a konzolt csakis hentelésre csinálták. Akárki is mondja szerintem ez az egyik legjobb rész a pes4 óta meg a pes 6 is jó volt még, de ez most felülmúlhatatlan.
  • DaemoonHunter
    Pontosan. PC topicban vagyunk úgy tudom.
    Az a 77 pontos átlag PC-n megfelelne 66-nak, de amiért ilyen szánalmas dumával kiadták megint pofátlanul ilyen árral, kb 60 pontot ér vasággyal. Játékmenet jobb lett, gyakorlatilag ennyi feltűnő történt.
  • tobias88
    Ps4 verzió ez, nem pc
  • Breki33
    Nagyon pozitív értékeléseket kapott a kritikusoktól a PES 2017! Szinte az összes patinás játékos oldal 8 pont fölé értékelte kedvenc focis játékunkat! A felhasználói vélemények alapján pedig egy 77 pontos átlagot mutat a Metacritic

Nektek hogy tetszik?

God is a Geek: 100 pont
    IGN: 95 pont
    Playstation Universe: 95 pont
    Game Informer: 93 pont

Bővvebb információ a játékról:

http://www.playon.hu/pes2017
  • yamato41
    Még nem szántam rá magamat, hogy megvegyem, mert a tavalyi hatalmas csalódás miatt megígértem magamnak, hogy nem veszem meg az ideit. De a demo nekem tetszik. Sok az apró javítás az alapvetően ígéretes gameplay-en. Tetszik a szöglet variálása támadásban-védekezésben (régóta mondtam, hogy kellene), de jók a beállítható gyorstaktikák is, tényleg használhatóak. A fizika is egyértelműen jobb. A grafika különösen nem érdekel, de itt is javult a megjelenítés, sokkal kevesebb az összeolvadás, sokkal ritkábbak az extrém hibák.
    A konami szerintem öngólt lőtt ezzel a védelemmel. Ehelyett abból a pénzből még a gameplayt tuningolták volna inkább. Mert ha a full is hozná legalább a demo színvonalát, biz' én megvenném, de így - nem bízva a konamiban - kivárok.
  • klinsmann
    81253-ra valaki ??megoldás?
  • unrealnoise
    Hasonlóan le volt húzva az előző is. Nem érdekli őket.
  • daver88
    Licenszek:

Letöltés

Teljesen korrekt munka...egyelőre nem is kell más ide...
  • tobias88
    Talán jövőre csinálnak valamit, mert iszonyatosan lehúzzák a játékot steam-en és manapság ez azért már meglátszik az eladásokon is.
  • Rudee
    El lehetne adni, csak minden évben kell 1-2 kis újdonság. Aki elégedett, az biztos megvenné, mert tudja, hogy jót kap. A nagyobb bevételből meg költhetnének erre-arra. Nem pár klub meg a BL miatt fogják megvenni a játékot.
  • Zoolee1976
    A játék nem lesz tökéletes soha mert akkor nem lehetne eladni a köv részt,eddig érthető.De!
    Ha már a banda fele megveszi akkor ugye a másik felének is meg kell vennie hogy tudjon online játszani ezért hát ez is fogyni fog.
    Szerintem meg kurva nagy tévedés hogy Pc re nem veszi senki,nagyon sokan veszik pcre minden évben ahogy én is,csak már a tököm tele van hogy alig raknak bele érdemleges újításokat max 3-4 évente.Amit most fejlesztés néven csináltak az már tuti tavaly is le volt nekik programozva csak spóroltak egy évet semmittevéssel a paraszt úgy is megveszi címszóval!Tudjátok mit,igazuk van,húzkodják csak le rólunk a gempát,de legalább egy értelmes kommentátort és egy online gyors menüt csinálnának ami kb nem kerülne semmibe.De nem,na én ezért mondom hogy basszák meg az any.ukat!
  • tobias88
    A gond ott van, hogy már volt e témában kutatás több is és mind azt mutatta, hogy a warez pont hogy jót tesz az eladásoknak a legnagyobb címek kivételével. Nyilván egy Gta-val mindenki akar játszani, de a pes nem tartozik ezek közé. A Pes-t pl én is úgy vettem meg tavaly, hogy 2 hónapja játszottam már a warez verzióval. Ellenben idén a demó nagyon nem jött be, így a denuvo miatt erre nem lesz esély
  • TomStorm
    Hiába magyarázod neki nem érti meg.Azt se tudja hol van nem azt,hogy mi az a Denuvo de ha még egyszer beír ide ilyet szólok Modiknak.
  • Balázs 17
    Denuvo vedi a jatekot, ha nem ismered keress ra es olvasd el
    Ha ideivel jatszani szeretnel vedd meg a jatekot...

remelem tovabb fejlesztik ezt a vedelmet es orokre veget er a warez es talan akkor minosegibb jatekokat kapunk
  • Sanyicucu
    A pes 2016-hoz van már magyarítás?
  • matec1996
    valaki nem tud hírt a crackről?? Mikorra várható kb?? előre is köszi
  • Zoolee1976
    Sziasztok!
    Tapasztalatok:
    -kapus jobb lett
    -bíró ugyanaz(épp csak más hülyeségei lettek)
    -védekezés taktika jobb
    -labda fizika más(nem jobb nem rosszabb)
    -kommentátor szar mint mindig(nem értem miért nem lehet egy két napig ott tartani azt a két angol faszit és felmondatni velük vagy 10-20 alternatív szöveget minden jobb csatárhoz játékoshoz)
    -a játék kicsivel lassabb lett de valahogy a játékosok meg elég sokat "csúszkálnak" a pályán álló helyzetben,egyre furább a mozgásuk
    Szóval belepiszkáltak de nem annyira hogy ne kelljen a 2018 is majd megvennünk!:)
    Hiába ez egy örök biznisz,a fogyasztói társadalomba nem lehet tökéleteset kiadni mert akkor ugye utána ki a fasz venné meg a köv részt?:)Én azt sem bánnám ha fizetőssé tennék mondjuk a friss kereteket,egy jobb bíróskodást meg kommentárt de ez így szerintem új résznek kevés.Ráadásul a grafika is Pc-n már vagy 2015 ös rész óta ugyanolyan,de ez mondjuk a legkevésbé érdekel.Na majd várom a válaszaitokat hogy a taktikát milyen mélységig lehet állítani,és megoldották e az egy vonal les problémát!?

NEYMAR NEYMAR ONE OVER.... HIS BRILLIANT
  • klinsmann
    sziasztok
    eredeti gém de nincs kommentátor , mi lehet a baj ?
  • daver88
    Esetleg valaki játszana egy-két meccset, az írjon PÜ-t, aztán összehozzuk...
  • tobias88
    Az elején nem is szokott. Aztán ahogy folyamatosan nő a játékosok száma, úgy lesz egyre rosszabb, tavaly is így volt. És persze úgy nő a csalók száma is
  • daver88
    Na csak megvettem én is...Én nem látok ekkora különbséget, mint amit írsz, talán kicsit "keményebb" lett a játékmenet, mint a demóban, és itt a vezérlésre gondolok ill. a kapusoknál néha becsúszik egy potya, amit a demóban nem vettem észre, de szerintem még mindig jobb, mint az előző években..

Online részéről annyit, hogy nálam eddig 9 meccsből talán 1x volt olyan, hogy 2-3 alkalommal belaggolt a játék, de ezt leszámítva semmi gondom nem volt még...
  • balazsb1987
    Lehet hogy az én készülékemben van a hiba, de más nem vette észre, hogy a Demo fényévekkel jobb mindenben mint a teljes játék?

Reakcióidő,kapusok,gördülékenység? Olyan mintha kicserélték volna a játék nevében az évszámot.....
  • tobias88
    Egyetértek, 2-3 ezret maximum ér. Patchek általában napokon belül szoktak jönni, viszont most a Denuvo miatt lehet hogy ez még sem lesz annyira gyors, hiszen sokkal kevesebben férnek hozzá a játékhoz.
  • yamato41
    Bizonyára így van, én nem tapasztaltam, pedig elég sokat használom.
  • Rudee
    Pedig folyton beszarik a szerverük, még jó, hogy van offline mód.

7500-öt sem ér ez amúgy.
  • yamato41
    ??? Nekem gond nélkül megy folyamatosan, nem tudom mi a gondod. A steam keyt bárhol vettem, öt percen belül már repült is lefele. A demót két gépen is kipróbáltam, semmiféle gond nem volt vele...
  • dezfafara81
    Sziasztok! Megvettem PC-re a PES 17-et, juvésként annyira nem tetszik, hogy nem kapott licencet a csapat... :( A kérdésem az lenne, hogy mikorra várható olyan patch, amely a rendes Juve címert, idei mezeket tartalmazza? Az EDIT-ben szerkesztve annyira nem igazi... Ja, és az idei hivatalos csapatkeretek gondolom megint október elején várhatóak... Köszönöm előre is az infókat!
  • Rudee
    A Steam az elmúlt hetekben egy rakás szerencsétlenség.
  • yamato41
    De miért itt, ha lehet 7500-ért is steam key?
  • Rudee
    Tessék.
  • Rudee
    -32%-kal. Amúgy annyi lenne, csak nem túl kelendő és le kellett akciózni.
  • yamato41
    Azért nem tizensokezer, egészen pontosan 24,18 €, 7500 HUF
    https://www.hrkgame.com/games/product/pro-evolution-soccer-2017/
  • Rudee
    Én is kipróbáltam ezt a demot, de nem fogott meg. Tizensokezret biztos nem adok ki érte.
  • Rudee
    A játék komolyabb fejlesztésére szartak, a másolásvédelem más tészta. Ha idén focizni akarsz, akkor meg kell venned valamelyiket, mert a FIFA is be lesz védve rendesen.