PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
végre egy verzió ami mûxik igaz eddig csak az alap GDB-vel próbáltam
A New version of Kit Server has been released 7.1.0f:
New features :
- fixed space bug
- collar attribute now supports these values: yes,no,0,1,2,3 (yes=0, no=1) - fixed two errors in BIN-loading logic. This fix should hopefully eliminate most of the crashes.
Please remember that these are BETA versions. There seem to be certain errors/crashes and it doesn't work for all versions yet.
http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=9982
A New version of Kit Server has been released 7.1.0f:
New features :
- fixed space bug
- collar attribute now supports these values: yes,no,0,1,2,3 (yes=0, no=1) - fixed two errors in BIN-loading logic. This fix should hopefully eliminate most of the crashes.
Please remember that these are BETA versions. There seem to be certain errors/crashes and it doesn't work for all versions yet.
http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=9982
Ez igaz,de ezt 1 patch-el simán megtudnák oladni hogy lehessen választnai meccs elött ezt olvastam.
FORZA MILAN!!!
pl arra, hogy ne legyen a két csapatnak azonos a meze
mert ez a lüke csak azt nézi pl, hogy Juve otthon csíkos akkor a másik meze ne csíkos legyen de azt nem hogy pl fehér felsõ
Egyik legnagyobb hibája a programnak (ugye mezeket nem lehet ML-ben bajnokságban mecs elõtt választani)
mert ez a lüke csak azt nézi pl, hogy Juve otthon csíkos akkor a másik meze ne csíkos legyen de azt nem hogy pl fehér felsõ
Egyik legnagyobb hibája a programnak (ugye mezeket nem lehet ML-ben bajnokságban mecs elõtt választani)
megint újabb kitserver
Kit Server 7.1.0e
- fixed space bug - collar attribute now supports these values: yes,no,0,1,2,3 (yes=0, no=1)
változatosság kedvéért ezse jó
Kit Server 7.1.0e
- fixed space bug - collar attribute now supports these values: yes,no,0,1,2,3 (yes=0, no=1)
változatosság kedvéért ezse jó
mit nem leltél meg?
odaírtam melyik hozzászólásról van szó abban pedig ott volt a link
ezenkívül ott van a faq-ban a kiegészítõs link ottis fent van sztem
odaírtam melyik hozzászólásról van szó abban pedig ott volt a link
ezenkívül ott van a faq-ban a kiegészítõs link ottis fent van sztem
WE9LE-be is ezeket a pattogós távoli lövéseket szerettem, pes2008-ba azért ez jóval egyszerübb 😛
Medium 1 és 2 optionsfile-ok egész jók ebbõl a gameplay patch-bõl !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
ha nemkérdezi akkor simán méretnövelés nélkül belerakja viszont ha német a soundpatch akkor lehet jól elrontottad vele mert az más helyekre pakol
Letöltöttem 1 Soundpatch-et amit iport folderként kéne telepíteni,de valamiért nemkérdezi meg az AFSExplorer telepítésekor hogy mentse vagy sem,de így meg nemlesz benne a zene a pes-be mert nemmenti el magától.Mi lehet a gond?
FORZA MILAN!!!
áhh ezt nem értem :S a CV_1.IMG fájl kéne nekem...és ugye 7 részbõl áll, a part1 5-bõl a part2 meg 2-bõl. Namost egyesítettem külön az elsõ 5-öt aztán a másik 2-t, lett 2 rar fájlom, de nem tudom õket kicsomagolni mert megint lemezolvasási hibát kapok 😞
CSAK a Fradi
holott?
mert az említett oldalon fent vannak
http://pes2008editing.blogspot.com/search/label/Adboards%20%2B%20Turf
Socceraccesen fent vannak, Filefrontos oldalamon fent vannak, sõt a soccergaming-os fórumomon is kint vannak a linkek
mert az említett oldalon fent vannak
http://pes2008editing.blogspot.com/search/label/Adboards%20%2B%20Turf
Socceraccesen fent vannak, Filefrontos oldalamon fent vannak, sõt a soccergaming-os fórumomon is kint vannak a linkek
Dehogy rakom
Ha erre lenne idõm tárhelyem és kapacitásom elvállaltam volna a megtisztelõ felkérést közös teljes patch elkészítésére.
Ha erre lenne idõm tárhelyem és kapacitásom elvállaltam volna a megtisztelõ felkérést közös teljes patch elkészítésére.
Ti ki tudtátok csomagolni a 2. img fájlt? Nekem az elsõ fájljánál lemezolvasási hibát jelez és meghal, pedig már kétszer leszedtem 😞
CSAK a Fradi
talán nézd meg a faq-ban látható linken
sose fogom megérteni miért nem lehet akkor letölteni mikor látjátok
aztán a többség lusta visszaolvasni
sose fogom megérteni miért nem lehet akkor letölteni mikor látjátok
aztán a többség lusta visszaolvasni
Valahol láttam belinkelve azt a linket ahol már nincsenek a kapuba azok a szivacsok.Valaki belinkelné nekem.Köszi
FORZA MILAN!!!
Igen többen azt írták nem nagy szám így én leis töröltem.
Bár szerintem, ha az enyém felraknám aztis valaki leszarozná P
Bár szerintem, ha az enyém felraknám aztis valaki leszarozná P
cv_0.part4.rar-t nemlehet letölteni valamiért a megaupload-ról.
Amúgy valaki már kipróbálta a Patch-et?
Amúgy valaki már kipróbálta a Patch-et?
FORZA MILAN!!!
nem ütközés hanem fellöknek elveszik a labdát aztán elkezdenek passzolgatni
és átíveli a túloldalra aztán visszaíveli az hótziher
Labdához alig lehet hozzájutni cselezni nem lehet mert fellök.
Eredménye az lesz, hogy nem lesz jobb az ellenfél de lesz vagy 70-os labdatartása 0 vagy 1 kapuralövéssel.
és átíveli a túloldalra aztán visszaíveli az hótziher
Labdához alig lehet hozzájutni cselezni nem lehet mert fellök.
Eredménye az lesz, hogy nem lesz jobb az ellenfél de lesz vagy 70-os labdatartása 0 vagy 1 kapuralövéssel.