PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Érdekelne engem a Patch dolog.Warez verzióra most melyiket kell rátenni?Szeretném ha lassabb lenne a játék és kicsit fel lenne tuningolva.
Szeretném ha kapnék help-et mert eddig csak konzolon játszottam vele így idegen a dolog.
Köszönöm szépen!

★ 汤姆 李

Shevchenko
Ha valakinek kell Trance mûfaj az szoljon mert felrakom az is.

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Csináltam 1 zene patch-et a PES2008-hoz a foci világbajnokság zenéivel,a zenéket cseréli le a játékba.

http://data.hu/get/26239/Mixed_Soundpatch_by_Shevchenko_World_Cup_Sound.part1.rar.html
http://data.hu/get/26253/Mixed_Soundpatch_by_Shevchenko_World_Cup_Sound.part2.rar.html
http://data.hu/get/26260/Mixed_Soundpatch_by_Shevchenko_World_Cup_Sound.part3.rar.html
http://data.hu/get/26270/Mixed_Soundpatch_by_Shevchenko_World_Cup_Sound.part4.rar.html
http://data.hu/get/26283/Mixed_Soundpatch_by_Shevchenko_World_Cup_Sound.part5.rar.html
http://data.hu/get/26285/Mixed_Soundpatch_by_Shevchenko_World_Cup_Sound.part6.rar.html

FORZA MILAN!!!

gabi89
Az alappal :)

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

te melyik gameplayel játszol?

gabi89
http://www.youtube.com/v/jBw6fyTTFf8&rel=1

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

gabi89
Link még1x:

gabi89
Hát ez muszály megmutatnom :) (Top player természetesen)

A végén 5:0 lett az eredmény és nagyon meglepõdtem ugyanis direkt a "B" csapattal játszottam a meccsen,hogy a kezdõket pientessem így egy darab alap játékosom volt most itt õ pedig Evra :) ennek ellenére valamit nagyon eltaláltam mert elöszõr játszottam ezekkel a játékosokkal így felállva persze és a gép azt se tudta hol van :D

gabi89
Regularon ne is csodálkozz,hogy simán betörsz a 16belülre :D mert ez Top playeren se olyan nehéz alap gameplay-el persze.

DaemoonHunter
Nekem tökéletesen mûkdöik, a "fast" gameplay patchet használom, a bíró ugyanúgy befújja a szabálytalanságokat, sõt, néha "bundázik" is az én javamra<#vigyor2>
A mellészállt lövésekbõl kevesebb van, tehát több a gól(regularon). Profin valamivel nehezebb, a cseleim viszont ugyanúgy bejönnek, lényegében gyors a gép, de kiszámíthatósága ugyanaz maradt, csak mindent gyorsabban csinál/"gondolkodik". Sajna még mindíg könnyedén be tudok törni a partvonal mellõl a 16oson belüli területre...
Összességében nekem bejön a patch, bár van még mit javítani a javításon:)

eZo
Hihetetlen meccset játszottam tegnap este... vállal meglöki a védõm az ellenfelet, elesik büntetõt kap a cpu amit be is lõ, amúgy tök ártalmatlan szituáció volt nem is értettem miért a 11es...mind 1 erre a 2. félidõbe ilyet csinál a cpu kapusa:

persze semmi sem volt... 0-1 lett a meccs, az ellenfél 1x lõtt kapura akkor is 11esbõl ami gól lett! szóval ez a gameplay patch se az igazi, mezõnyben, védekezésben jobb lett a cpu, de támadásba gyatra, és kevesebb dolgot fúj be a bíró ! ( medium 2, top player, very high ML nehézség)

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Shevchenko
Oké.Köszi

FORZA MILAN!!!

tobias88
én a speedet használom és azzal is kevesebb gól van
Breki33
mivel nincs másik
Shevchenko
Chimps Tweaked Gameplay 2K ez jó?

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Jó lesssz szerintem a gameplay nekem mert tul sok gól van a meccsemen 6-2,7-1,stb.

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Melyik gameplayt töltsem le?Tudnál linkelni 1-et.

FORZA MILAN!!!

Breki33
Nem naghy szám, csak ilyen kupát még nem kaptam.

Illetve a gameplay hülyeségei miatt kicsit izgalmas volt a vége

Elödöntõben 0-1-rõl kellett idegenben csatárok nélkül nyerni.
Breki33
hát többféle van elvileg olyan is ami lassítja

fast, medium, slow

De ha pl túl gyors az egész játékot az sztem ettõl nem fog lassúlni csak a játékmenet.

Viszont garantálom nehezebb lesz a korábban leírtak miatt.
Shevchenko
Ezaz a Chimps Tweaked Gameplay 2K patch amivel lehet lassítani a játékot?

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Grat<#guluszem1>

FORZA MILAN!!!

Breki33
Shevchenko
A hang-ra gondolok mikor berugjuk a labdát a hálóba akkor nincs az az extázis.

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Felraktam a 1.20-as patch-et és nagyon gyor lett,hogy lehet lelassítani?

FORZA MILAN!!!

Breki33
sívár?

egy csomó féle gólöröm van személyre szabottan
ez az egyik legjobb a játékban a különleges gólörömökkel

vagy ha hangra gondolsz az már van korábban belinkeltem de azt nem fogom újra megkeresni
Shevchenko
Nemtudjátok gólöröm patch nincs még,mert elég sivár még mindig?

FORZA MILAN!!!

Breki33
Azért nem semmi így játszani idegenben az Anderlecht ellen.

Csoda, hogy sikerült gyõzni

Breki33
nyomtam már neten korábbi verziókkal és ez esezembe se jutott

de ha adsz kódot szívesen kipróbálom P
Ok..kiváncsi leszek majd a véleményedre ha majd egyszer nyomod a neten!Hidd el sajna igazat mondok!
Breki33
figyi ha olyan kirúgás jön ami letett labdából van automatikusan visszazár már mikor bejön az a kép, hogy kirúgás már mindenki hátul van.

Ugyanyúgy mint bedobásnál aki kolbászolt a labda után a másik képen már a helyén van.

Szerintem nem lett arcade és elmondtam, hogy az kb kétszer fordult elõ velem.
Igen,,aki játszik neten tudja ha megnézi valaki statját alig van normális eredmény!Az ellenfél 16 osáig nem,de ha a középpálya mögé akarnád lõni nem tudod,mivel addig visszazár!Nem is értem miért lett ez belerakva..talán mer tetszik nekik,hogy látni ahogy a bíró sípol..:)Igen más online a játék...sokkal!Azért van ennyi gól amúgy,mert ha gólt kapsz,nem probléma,középkezdés,elindulsz elõre,és ha jó játékossal vagy elmész a kapuig!Ezekrõl beszéltem neked amikor azt mondtam árkád lett a game,sajna!Egy esetben van jó meccs ha két gyengus csapat játszik,mert akkor nincs ez a vicces rohangálás a pályán!
Breki33
Ez csak akkor van mikor letett labdából jön kirugás akkor pedig ugye úgyis felállt védelem van és a kapus nemis képes pl az ellenfél 16-osáig ellõni. Szünetek eddig is voltak ezt nem érzem akkora problémának

4-9 gól egy 10 perces meccsen?
Piros lapot én nagyon ritkán kapok sztem ezzel sincs gond, bár lehet online másik a bíró P
Nem semmi,van, aki a fast gameplay patchet rak fel!!Ez alapból is olyan mintha a játékosokat speeddel nyomták volna tele..:)
Visszatérve a netes részre,hol jó,hol nem olyan, mint a népmese,sajnos a neten borzasztóan zavaró, amit már írtam egyszer,hogy a kapus csak sípszóra rúghatja ki a labdát az ötösrõl
Offline nem annyira feltünõ, mivel nincs szünet a 2 játékosra várva.
A néhai ugrálások most is megvannak,igazából nem lag,inkább programhibának tûnik,mivel mindig úgy történik!A másik oldalvonalnál vezeted a labdát,át léped a félpályát...és..hoppá..az ellenfél kapusánál van a labda. Még egy feltünõ dolog!Aki játszik neten tudja, alig van normális eredmény!Meccsenként 4-9 gól van..A gólnak nincs akkora értéke, mint a 6 ban volt!Ott rengeteg meccs volt 1 gólos!Még valami..a bírók..hát erõsen a vicc kategória. Van, hogy 3-4 piros is van igazi fault meg egy sem! Ezek borzasztóan lerontják a játékélményt..sajnos..
Breki33
na legalább valaki érti

mikor a mezt húzta fél percig aztán felrúgottt fel se vettem

ne ettõl legyen már nehezebb
ForzaInter
azt persze hogy nem olvastam:)
másik szög bezavart, akkor viszont szabálytalan:)

Yo, Bitch!

Breki33
Igen az ugyanaz

direkt írtam, hogy A mez ugye a kitserver miatt különbözik. !

Egyik Highlights másik replay
Breki33
Dehogy volt labda egyértelmûen elkaszálták nem véletlenül sérült le.
ForzaInter
mármint a szabáyltalánság ugyanaz?

Yo, Bitch!

tobias88
??? 2 szabálytalan? a 2. és a 3. ugyan az
ForzaInter
2 szabálytalan, utolsó nem, azt nem fujnák le igazából se.

Yo, Bitch!

Attila8805
Hát én se fújtam volna le!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

gabi89
Tiszta brutál lett a gép :D mindenkit rúgdos felfelé.Tisztára mint egyik haverom mikor nem megy neki a game akkor mindenkit felrúg :D

tobias88
labda volt<#vigyor2>, amúgy meg a köcsög gép most így nem rugja ki a labdát, ha valaki lesérül...
Breki33
A gólom jól látszik elõtte hogy akarnak felrúgni

Del Piero felrúgása

A mez ugye a kitserver miatt különbözik.
Breki33
viszont ez a gyameplay patch egyre gázosabb még talán a slow1 a legjobb most viszont olyanokat csinál ilyen meccsen amit simán kéne nyerni

Elsõ 10 percben úgy felrúgják Del Piero-t hogy lesérül a jelenetet ismétlik benne van a Highlights-ban is mint durva szabálytalanság, de kapok érte szabadot nem........

Piros lapot érõ szándékos sérülést okozó szabálytalanságot továbbenged.

De ez még hagyján mert Trez bejön és lõ egy gólt, de aztis majdnem megakadályozzák úgy hogy simán ellökik, de szerencsére sikerül berúgnia.
De aztán ismétlésen világosan látszik, hogy gólhelyzetbe kerülne de húzzák a mezét mikor ez se jön be egyszerûen felrúgják.

Két csatárom séritik le egy meccsen úgy hogy megvolt a két cserém így a 70 perctõl kénytelen voltam emberhátrányban játszani.

És egyszerûen nem lehet párgharcokat nyerni mert vagy fellöknek vagy ellöknek.

Elég gázos ez így..........
tobias88
németek kicsit elfogultak<#zavart1>

oblivion értékelése
vs.
pes értékelése
Breki33
Nem ez a valóság végre

tobias88
csoda<#vigyor2>
Breki33
minek?