81526
-
csináltam hozzá egy a multkorihoz hasonló gameplay-t, de az majd a következő update részeként jön majd ki -
a pes 2009-es videók után szerintem, sokkal jobb gameplayt, mint a pes2008-ba nem lehet elvárni az új résztől, sajnos, szerintem is rettentően gyors, ezen a téren valóban jobb a fifa, de ha a pes2008 apró hibáit kijavították, akkor valahogy jobban elfogadom, mint a fifát
azt, hogy a netes részt kijavítják, azt meg a pes2008 megjelenése óta mondogatták ( mivel ez patchel nem javítható, de az új részben már másként lesz ), erre nagyon kiváncsi vagyok, mert ugye az adja a játék igazi élvezetét
4vs4 lesz a max, szóval, csak kijavították a netes hibákat és nem lesz lag, különben az 1vs1 is élvezhetetlen lesz, és akkor nagyot bukik a konami, mert az ea a fifával szerintem most azért eléggé beleerősített, ez vitathatatlan -
Tomy Lee #50151 Javított gameplay-s a dolog??Vagy ahoz nincs hozzányúlva? -
Tomy Lee #50150 Ezt meg most azonnal megnézem,thy.. -
Tomy Lee #50149 Én is tesztelgettem az új Fifa-t.Nem lett rossz de maradok PES-nél.
Nekem valahogy Pes A focis játék:)
Most,hogy kipróbáltam fifa demo-t döntöttem is,hogy azonnal előrendelem Pes'09-et! -
billdm #50148 Kipróbáltam én is a Fifa demót.
Körítés..100% os..a kiegészítő dolgokra értem,úgymint Live szolgáltatás,menük,és gondolom majd a netes része is az lesz.
Dee... érezni rajta ezt tényleg azért csinálták legyen sikerélménye aki játszik vele!
Egészen egyszerűen,nevetségesen könnyű gólt rúgni!
Egy valami viszont sokkal jobb benne a Pes-nél!
A játék sebessége!!
Itt nem lehet elrohangálni a szélen olyan könnyen,de nem a hátvédek tudása miatt,az tény!
Itt a játékosoknak nincsen + "nitrójuk"..mint a Pes-ben!
Én erősen gondolkoztam,hogy a konami undorító netes megoldása miatt idén a Fifát veszem meg,de a játék egészen egyszerüen,a körítésen kívül borzasztóan arcade!
Majd jönnek akik összehasonlítják a grafikát..abszolút nem az a fontos,lásd Pes 2008...
Ha a Konami össze tudna hozni végre egy normális netet,és a játékosoktól elvenné a "nitrót",messze a legjobb focis program lenne!
De sajna szerintem idén is lesz két arcade focis program..
Talán akkor lenne itt változás ha lenne egy 3. cég,aki szintén kiadna focis programot!
Természetesen erre az esély..0
-
egyenlőre ahogy észrevettem a gameplay elég keveset változott
a graf. se egy egetverő next.gen, az írányítás vagy nekem fura ( mivel 2005óta nem fifázom ) vagy tényleg sokkal gázabb mint korábban
szabadrúgásgólt könnyű szerezni, és ha 2x nyomod gyorsan egymás után a lövést akkor a gól is garantált a 16-oson belül ...
úgytűnik egy grafikailag feljavított újabb rókabőr ( de mondom ez csak 2-3 meccs után ) -
nem fake, játszottam is 2 meccset ... hát nem is tudom mit mondjak ...
minden max-on 1680x1050-be:
-
letöltöm 20min, remélem nem fake 
-
You are waiting to download: FIFA 09 - European Demo
File: fifa09_demo_eu.zip
Size: 767.9 MB
-
fifa09_demo_eu.zip
Here's a playable demo of EA's FIFA 09, the European football game. The demo will allow you to try out the exhibition match mode with six playable teams.
The U.S. demo is available here.
Demo Features:
o 6 teams to choose from:
1. Marseille
2. Schalke
3. Real Madrid
4. Chelsea
5. AC Milan
6. Toronto FC
o Exhibition match, 2 x 2 minute halves
o Kick-off Team and Kick-off Be A Pro flows are accessible
o Adidas Live Season info and tips & hints screens
o PC controls video/Intro video -
Ez szerintetek kamu fifa09_demo_eu.zip
-
Nagyi2pac #50141 Köszi, megvan...nincs 800 mega
-
mikiking #50140 fifa fórumra nézz be..vagy fifahungary..ott arra hogy képek a galériában vagy iesmi.és van csomo link hozzá -
Nagyi2pac #50139 honnan lehet leszedni?
-
Nagyi2pac #50138 Ha van olyan kitserver-ed amiben már van boot és ballserver akkor nem muszáj felrakni, de minnél újabb a kitserver annál jobb!
Ez csak egy plusz az Update-ben!
-
mikiking #50137 Na kijött a Fifa 09 Demo... gondoltam be szólok -
ok, de muszáj felrakni uj kitservert? csak azzal működik? -
Nagyi2pac #50135 Csak a boots, balls, uni mappát kell törölni a kitserver/GDB mappából! -
Nagyi2pac #50134 Nem, épp az a lényeg hogy fentlegyen az is mer csak akkor működik rendesen!
Ha fent van a PAC-PATCH akkor csak azt kell megcsinálnod ami le van írva a telepítésnél!
-
most akkor előző patcheded töröljem?
-
Nagyi2pac #50132 Kint van az update peshungary-n is:
http://www.peshungary.hu/cikkek.php?cikkid=5545
Ha vkinek megtetszik/megtetszett a PAC-PATCH az szavazhatna rá jobb oldalt!
-
baka93 #50131 Grat naon jó lett az update és köszönőm real madrid fan a ronaldinho arcot!! -
Nagyi2pac #50130 THX! A gameplay-t későbbre tervezem úgyhogy még nem néztem meg! 
Még nemvolt időm próbálgatni! -
Grat !
Szép munka !
( gameplay-em hogy tetszett ? ) -
boccs, asszem erre gondoltál:
Face+Hair ( így még egyszerübb )
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=30326
-
ez neked is kb 2perc alatt megvan és nem kell mást ilyen aprósággal zavarni...csináld magad :
http://pesfaces.co.uk/pes2008_seriea.php?cat_id=47&download_id=51
-
punkers #50126 köszi szépen! -
Nagyi2pac #50125 Meg lesz csinálva, de csak az utolsó update-be, ami hamarosan (2 héten belűl) jön!
Ez az Update új arcokat, hajakat nem tartalmaz, mert itt leginkább az option fájlon és a mezeken van a hangsúly! -
Nagyi2pac #50124 PAC-PATCH Finale Update v0.7 by N@gyi2pac 
-legújabb kitserver (Kitserver 7.4.3 *GRAND FINALE*)
-több mint 85 csapatnak új és javított mez
-összes ML-es csapathoz mez
-frissített Magyar válogatott keret
-128 játékoshoz hozzárendelt bootserver-es csuka
-41 ballserver-es labda
-kisbetűs csapat és játékos nevek
-összes nyári átigazolás
-új felállások, kezdő 11-ek
-javított feljutó csapatok
-4 új csapat:
Estudiantes ---> Club Deportivo Chivas (MEX)
Hajduk Split ---> Sparta Praha
Young Boys ---> Standard Liege
Aberdeen ---> Cluj
Pár kép:
Letöltési link: http://files.filefront.com/PAC+PATCH+Final+Update+v07rar/;11750728;/fileinfo.html
PAC-PATCH kijelző 16:9-ben:
http://files.filefront.com/PAC+PATCH+scoreboard+16+9rar/;11382655;/fileinfo.html
Az Update csak akkor működik ha fent van a PAC-PATCH!
Az utolsó javítás a PAC-PATCH-hez (Finale Update v1.0) sok új arccal hamarosan!!!
Telepítés:
-------------
Remove-old a kitserver-ed, másold be a "Kitserver" mappa tartalmát a C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\kitserver mappába majd Installáld a Kitserver-t!
Másold a cv_0.img, cv_1.img és rv_e.img tartalmát a C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\kitserver\img\cv_0.img, cv_1.img és rv_e.img mappába!
A "faces" mappában található map nevű jegyzettömböt másold a kitserver/GDB/faces mappába!
Töröld a kitserver-ed GDB mappájából a boots, balls és az uni mappát (ha van) majd másold be a boots, balls és uni mappát a PAC-PATCH Finale Update v0.7-ből a kitserver/GDB mappába!
Végűl a save mappa tartalmát másold be a Dokumentumok\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\save mappába! A játékban Load-ozd az option fájlt (EDIT/LOAD)! -
mikiking #50123 Azért itt még van 1 pár új kép -
baka93 #50122 Érdekes real madrid fan megnézed a modot F.Torres-nek is meg van csinálva és ezért gondoltam hogy meglesz csinálva ronaldinhonak is!!! -
magyyarul? -
ez már tényleg szánalmas :)
igen, és ahogy máskép fogja fésülni, egyből jön majd ki hozzá egy javítás is ( persze ez érvényes az összes játékosra ), de nem gond mert majd minden játékosnak a fodrászával Nagyi2pac napi rendszerességgel egyeztet
-
baka93 #50119 Csumi azt kérdezném hány óra fele lesz kész az update?? Mert megyek edzésre és későn érek haza!!Még azt kérdezném hogy ronaldinhonak meg lesz csinálva az új haja?? -
Nagyi2pac #50118 Lesz egy sima PAC-PATCH-es gameplay meg majd egy új is, de az csak a következő Update-ben! -
zsír.
Az updateben lesz gameplay változás, vagy ugyanolyan lesz, mint az első patch? (nekem az szimpi volt nagyon)
Mert már várunk játékos frissítést, de a korábbi gameplayt szeressük. -
G*ci jó az a 2. kép :D -
Nagyi2pac #50115 Még nem a PAC-PATCH Update-el jelentkezem, hanem pár PES 2009-es képpel!
A Finale Update v0.7 holnap 100% hogy elérhető lesz!
További 15 kép:
http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=14926 -
PES 2009 Demo : Rumours growing
Gamekyo.com (formely jeuxfrance.com) informs that Pro Evolution Soccer 2009 has been dated. "The game will be released on October 15 in Europe and during November in Japan. Konami announced a release date for its demo on Xbox Live and PSN, scheduled for September 11, just like FIFA 2009.
A few days ago, Wikipedia stated that a PES 2009 demo is set for release on the Xbox Live Marketplace on September 11th. The demo should feature various international teams, which you will able to use in a 5-10 minute exhibition with 4 players on the Xbox 360/PC version and 7 players on the PS3 version.
About the PES 2009 PC Demo rumours about a relase date on September 11 could not been confirmed yet.
Note by XB: I wouldn't be surprised if Xbox Live will get the demo first, then (maybe 24-72 hours later) PSN, and for PC, hmmm, I could expect a day to a week, or even more.
But who knows, let's wait and see, maybe the demo of FIFA 09 and PES 09 will be available this Thursday! Let's hope for the best aficionados!!!