PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Gabe18-nak BSZ-ot!
Breki33
meg fura is lene, ha egy tesco csak úgy megszünne két hétre P
Breki33
Nem ez helyi sajátosság.

De vettem már Tesco-ban tv-t úgy hogy az eladó tõlem tudta meg, hogy náluk ilyen van és velem cipeltette kipróbálni.....
Kercsó=teszkó? mert ha igen ott nagyon nagy a szaktudás. van mit mesélnem...

Breki33
Gondolkozom, csak képzeld megyek be a Kercsóba TV-t nézni, hogy van-e még annyiért erre tök üres, a másik részen a muki azt mondja, hogy egy két hét múlva lesznek vagy lehet megszûnik a bolt....

Szép ott megvehettem volna 153-ért mostmeg 166-ért meg 199-ért van máshol..........

Majd ha lesz vhol ennyiért újra akkor veszek.
Breki33
Ezt is elmagyaráztam már többször

röviden a programot úgy írták meg hogyha nagyobb a berakni kivánt bin- mint a bent lévõ méretnövelés szükséges.

Ezt csak asf expolrerel lehet szerintem tök egyszerûen végrehajtani.

Ezenkívül illetve emiatt a másik lehetõség teljes img-ék felrakása.
De ezek egyrészt sokkal nagyobbak, napokig tart feltölteni, ezenkívül valaki csinál pl egy fû patchet nem fogja a saját img-ét emiatt feltölteni.

Rosszul is járnál mert leszednéd oké megvan a fû, de eltünne a jó kis kijelzõs mert ugye aki feltöltötte az mást használ. Szval vmit felraknál jkósok minden meg eltûnne asmit eddig használtál.....

Remélem nem kell többet leírnom és érthetõ így.

Aztis végig kéne gondolni, hogyha nem lenne asf explorer és gs hexadecimálisan kéne bepakolni. Nem tudom a sok asf explorert illetve gs-t szidó mit szólna. Szerintem meg se nyikkanna.
Off
Inkább lcd tv-ben gondolkozz!Pc-hez.Jobb befektetés sz.tem!
On

★ 汤姆 李

HoReSz1975
most nem arról van szó, tudom használni, csak nem értem, hogy miért nem lehet .exe -s patch -eket kiadni...

jobb lenne
<#wow3>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

elnézést Breki ^^

Breki33
Breki

Nem még nem vettem, lehet nemis veszek.

Pes-t mindenképpen PC-n ott lehet csiszolni rajta.
breki neked közbe meglett az xbox360? ha igen melyiken tolod a pest?

Breki33
Ez a Sammy féle korábban ezt használtam alapnak
ezzel próbálkozok most

remélem mûködni is fog majd

Breki33
Mint már jópárszor írtam a linkek a soccergaming-os fórumomon megtalálhatóak

http://www.soccergaming.com/
De ittis többször szerepelt.
Breki a Sammy es a Slayer fupetchet hol erem el?Szerinted melyik a legjobb?
Breki33
Az enyémek mûködnek médiumon, de Sammy és a Slayer féle fûpatch is jó.

Igazából nem tudom mi tetszik FCH-nak ezeken a füveken, de én már a képeket meglátva látom, hogy elég ronda.
kipróbáltam ma vagy 4 fû patchet...mindegyik egy rakás ****. mediumon nem mûködnek. amelyik mûködött az meg pont olyan ronda rikító volt, hogy inkább vissza raktam az alapot. valaki segíteni egy olyannal ami mûködik mediumon? 1 stadionba elég lenne szép fû, mert akkor csak azon játszanék és kész.

Kmarha
csak várják a sült galambot, mely majd csak eljut a csukott szájukon keresztül a gyomrukba.

Ha annyira lusta, hogy neki csak a letölt, egyet kattint felel meg, megnyitni, importálni, átnevezni nem képes, az akkor játszon patch nélkül, az õ baja. Furcsa, nálam a 11 éves unokaöcsém vígan rakosgatja fel a patcheket a gépre. Más 16-20 éves meg sir a forumokon, hogy nem érti 😄 Én csak röhögök az egészen.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Breki33
Na megnéztem a leírását

1. You need AFS Explorer
2. Start AFS Explorer and go to menu FILE - IMPORT AFS File
3. In the dialog window go to last combo box and select ALL FILES
4. From your PES 2008 img folder open cv_1.img (backup it first)
5. Go to Action > Import Folder and choose the folder cv_1
from this download.
6. Answer Yes to questions and the file will be opened.
7. In the dialog window go to last combo box and select ALL FILES
8. Now save the cv_1.img as for example cv_1_new.img
9. Wait for end of rebulding and answer Yes to the next questions
and the file will reloaded
10. Close AFS Explorer
11. Remove your old cv_1.img(Save 1st) and rename the new cv_1_new.img back to cv_1.img
And copy them into /img Folder where you have install PES2008

Valaki árulja már el nekem mi olyan bonyolult ezen?

cv_1.img file megnyitása asf explorerben?

vagy a Go to Action > Import Folder menüpontok megtalálása? (ugye itt csak ki kell választani cv_1 könyvtárat aminek tartalmát importáljuk az img-be

ezután csak egy rebuild kell elmenteni más néven és ha kész visszanevezni

EZ tulajdonkép három lépésbõl áll: img megnyit, bele importál cv_1 könyvtár tartalma, rebuild

Ez kb egy létrehozok egy dokumentumot írok bele aztán mentem nehézségi szint.....
Breki33
Asf EXplorerel nem szarakodni kell hanem öt perc alatt telepíteni.

Ez kb ötödik osztályos szint a leírás alapján.

Sztem akinek ez nehéz annak a játék is az lesz.

Korábban szájbarágósan leírtam mit miért kell aki vette rá a fáradságot, hogy elolvassa és érti is mit miért csinál sztem már a leírást se kell nagyon elolvasnia annyira egyszerû
HoReSz1975
ezzel már megint az afs explorerrel kell szarakodni <#confused>
akkor le se szedem...

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

HoReSz1975
PES Reality PES 2008 Patch én ezt raktam fel, de ebben is ocsmány fûvek vannak, homályos, nem éles a képe <#levele> a többi cucc jó.

Breki33
lehet, igazából nekem FCH füvei nem tetszenek,
de én elfogult vagyok.

Tudtommal ezekben nincs kör alakú gyep, ha rendesen felraktad nézd meg nálad van-e
az elképzelhetõ hogy medium beállításoknál semmi változást nem észlelek?

Breki33
World Clubs Patch 1.0

A new patch made by FCH for PES 2008. It´s the World Clubs Patch 1.0. Enjoy the feeling with 30 new Teams:

* 30 New Club Teams
* Default Leagues: EPL, Ligue 1, Bundesliga, Seria A, Liga Espanola
* Classic Teams Edition with real Football Legends
* All Nationalteams
* Kitserver Kits for all Teams (using Roamers 2.2 GDB Folder)
* Real Supporter Colors for all Teams
* New World Map Location for the new Teams
* New Adboards, Balls, Boots, Backgrounds, Badges, Logos
* All Player/Teamnames in low Letters
* Relinking Orginal Faces
* Scoreboard with Full Teamnames Badges still on Menu
* Transfers (European) 16/1/08

http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=10125
Breki33
This is the Stadium Turf Patch Final by FCH for PES 2008

Contain new Turfs for all Stadiums:
- 360 new Pattern
- 360 new Turfs
- 360 new Alpha
- Special Turfs for most Stadium on Rainy Weather
Breki33
Breki33
Ma adtam esélyt a játéknak,de szerintem ez játszhatatlan!Aki szerint mégis,jelezze priviben eladom a 2008 at!Kicsit..unalmas már ami a neten van...
Kb hány magyarnak van meg? Télleg elgondolkoztam megvegyem-e, ha megvenném azért hogy csináljak egy ligát de ahhoz kéne vagy 12 ember legalább, ha jól olvastam korábban magyarok egymás ellen nem laggolnak nagyon, csak kérdés hogy szegény országunkban hányan engedik meg maguknak ezt a csemegét <#szomoru1>
eZo
pes6-nál 3 hét alatt megoldották a lag problémát, ami utánna volt lag az nem a konami sara volt hanem a csalóké, akik elindítottak valami letötlést vagy feltöltést, hogy nyerjenek 😞

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Nem,a lag a 2008-ba nem ilyen!Ez egyszerüen programhiba!Ilyen lag nincs,hogy a labda nálad van,aztán az ellenfél kapusánál!!MIndig a kapushoz kerül!A lag az más..az is szokott lenni,de azt már fel se veszem!
Breki..azért írtama a kapus dolgot múltkor,mert kipróbáltam offline a gép nem jön a hátvédeidre rá kirugásnál!Online viszont igen,és pont az az idõ alatt amíg áll a játék!Így gyakorlatilag mindig ki kell rúgni a labdát.Erre írtam múltkor...Hidd el nagyon idegesítõ tud lenni,hogy mindig CSAK sípszóra tudod kirúgni!
Az a lag😄
Jó nagy!Ismerõs,Live-on is volt.Csak néha-néha.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Breki33
egyszer kipróbálnám
Én éppen most játszottam pár meccset online,hát nem sokat vesztettek az online hiány miatt!
Borzasztó!
Mint mondtam nem lag van hanem néha ugrik egyet a kép,ilyenkor a labda teljesen máshova kerül mint ahol volt 1mp el elõbb!Ez így teljesen élvezhetetlen!Ha belegondoltok lassan 3 hónapja jelent meg,és a net még mindig vicces!A 6 al is voltak problémák anno,de ez mindenen túl megy már!
Breki33
De mindig ugyanazokkal azis csak egy ideig jó
tobias88
nekem az online-t a koliban lévõ 3 haverom jelenti, akik mindig jönnek játszani<#vigyor>
Breki33
hát jobb lenne egy jó online
eZo
tegnap esti bombagól vagy kapushiba 😊
( szerintem is-is )

sajnos az ilyenek miatt kezd unalmas lennei a ML is, pedig nem veszek "sztárokat" csak fiatal tehetségekek...

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Breki33
mondom gyere át vmelyik nap és megkapod egyben

De amirõl beszéltem konkrétan itt megtalálod

http://pes2008editing.blogspot.com/search/label/Scoreboards
Az igen,mit találtam!Ibra Screen?No cursor patch?Ezek tutik csak nemtudom,hogy kell betenni õket😞
Segíts légyszi Breki!thx

Breki33
nemcsak egy képet raktam be többször linkeltem ki az FCH féle BL kijelzõ csomagot mondván rakjátok fel azt.

DE a FAQ-ban lévõ linken is fent van szinte az összes elkészített jó kijelzõ

A többit megtaláljátok itt is
http://downloads.gamingaccess.com/
ForzaInter
ok,kösz betettem énis, lehet énis ujrakom, mer gõzöm sincs hogykell felrakni, nins leírás:S

egyébként ynwa patch felrako mér lesz minden francia? nem engedi hogy angol nyelvet válasszak:\

Yo, Bitch!

Betettem 1 Option file-tEzt.Így van Filkor és stimmelnek a dolgok elég jól.
Kijelzõt +oldottam,ja:Uninstall,delete az egész mindent amit Patch-elgettem és most az eredeti van:-)

Breki:belinkeltél 1 képet😊azzal nem tudtam mit kezdeni.De mind1,mert csak felbõszített ez a patch dolog mivel órákat(szinte 1 egész napot)szenvedtem vele és nem is lett jó😞
Persze egyszerübb lett volna lehet ha lemegyek de gondoltam megtudom csinálni<#confused>

Breki33
ha hallgatnátok rám már rég mûködne
ForzaInter
Filkor nincs benne játékban nálam...
kijelzõt meg oldottad már?

Yo, Bitch!

Breki33
Dehogynem

Pl megbeszéled pistikével, hogy vele játszanál de így nem tudod megkeresni, régebben fel lehetett venni kedvencekbe pl a magyarokat meg jó játékosokat akikkel élvezetes volt játszani aztán ha fent volt rögtön láttad.
Szerinted hány Magyar van fent? Megsúgom.. kevés!
A Ranked pontokkal(ha jól fejeztem ki magam) különben mit lehet kezdeni?
Ez nélkülözhetetlen az Online részhez?Én sz.tem nem azért mennék Online,hogy ilyenem legyen hanem,hogy jót játszak 1 másik Magyar játékossal és ennek nincs akadálya friendly-be.

Igen mindez barátságos szobában él csak!