PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eZo
Cpu rúgta ML meccsen, meg is lepõdtem 😛

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Breki33
igen sztem az jobb :-)
Slayer félét nem, de az is jól néz ki.

Azt a Nou Camp stadiont használom, amit kirakattál Socceraccess-re is.

PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!

Breki33
A Slayer félé-t nem próbáltad?

Amúgy egyetértek, de mégsem írhatom FCH-nak, hogy hûderonda ez a gyep.

Viszont a Nou Camp-ot sztem Alphaval együtt érdemes cserélni sokkal jobb lesz.
Itt megtaláljátok mind a hármat:

http://www.pesforums.com/showthread-t_93.html

tobias88
ezt hogy kell betenni?

arcok

Dos Santosnak hogy tudom betenni az arcot? Mert vagy scannelni tudok vagy építeni, ezt beállítani nem
Én ezt a Stadion gyep csomagot használom:
Rasenpatch by Frenkie/Sammy <247mb>

Szerintem ez a legjobb. Van benne pár nem szép gyep, de jelenleg nekem ez jön be a legjobban.

Amit nem rég kilinkeltetek Turf Patch Final annyira rossz, hogy szavakat nem találok rá.

Breki33
nem, ezt korábban is akartam írni
Lehet "kicsit gúnyosan mondtam az online rész..?!...
Breki33
Érdekes most nekem az offline is nehéz és érdekes lett D1-ben.

Visszaraktam egy korábbi options file-t mert meguntam a gameplayosban lévõ hülyeségeket.

Azt vettem észre, hogy elég nehezen nyerek max egy két gól lövök átlagban és sok döntetlenem is van (Azt hiszem 10 gyõzelem 6 döntetlen)

Így féltávnál 4. helyen vagyok 3 ponttal lemaradva és egész izgalm,as lett újra.
Vagy az online..nehéz,és kiszámíthatatlan..<#vigyor2>
Breki33
Létezik, de elég gubancos
nehezebb lesz de elkezd lökdösõdni szabálytalankodni
korábban (pár napja) részletesen írtunk róla.
Sziasztok.
Létezik olyan gameplay patch ami nehezíti a játékot?
Elöre is köszi a választ.
Breki33
Ez az FCH féle patch amit korábban kilinkeltem és elmondtam róla véleményem.

És mások is.
tobias88
Breki33
Breki33
emberke....

mi a neve mi a linkje
tobias88
szép meg minden??? eredeti stadionoknál jobb? és van nála jobb stadion csomag?? ga-n van fent 3 részben
Breki33
kicsit konkrétabban ha lehet
tobias88
Breki, ez a 270mbos Stadium Turf milyen??? Próbáltad már?
Breki33
Stadion csomagon az FCH féle fû patchet érted?
..köszi..most már jobb... értem!
Különben pedig észrevettem, hogy nagyban befolyásolja az online játékot az, hogy neked a saját gépeden hogyan fut a játék, illetve az ellenfelednek hogyan. Nem hiába van megtiltva az, hogy LOW beállításokon nem lehet online játszani neves bajnokságokban. Bár nem hiszem, hogy ez megoldás, mert sok játékosnál nem fut rendesen a játék medium vagy high fokozaton. Azaz nem tökéletesen "folyékony". Nekem például a reality patchel nagyon rossz, az új stadion csomaggal amit itt is belinkeltetek (megjegyzem nagyon ronda az egész) sem tökéletes. Egy régebbi komplett stadion csomaggal(ami szerintem szép is) megy a legszebben, ez is sokat jelent nálam. Így online is sokkal élvezhetõbb.

Mivel PES 2008-nál mindegy, hogy ki a host, direkt lagolni is nehéz. Én mindig vendégként játszom, így ha megszakad is ritkán kapja az ellenfél a mecscet. Ritkán csináltam én a játékot, de akkor mindig meg is bántam.

Bár vannak csalók itt is. Barátságos meccsen kinek éri meg csalni?😊 A srác utolsó 15 percre csalt, hogy nyerjen. Ez a csalás nem semmi. Az õ játékosai dupla vagy tripla sebességgel mozogtak, míg én alapon, így simán berámolt 5 gólt percek alatt😊. Erre hogy lehet valaki büszke?😊

Ami még érdekes, volt egy gyerek aki úgy állt fel, hogy az összes játékosát kitolta oldalra😊. Hogy lehet valaki ennyire ....?😊 Nem volt középen senki. Aztán megszakadt 30 perc múlva, de nyertem😊.

Érdemes még megjegyezni, a jó játékosnak van szerencséje, és a jó játékos 2 helyzetbõl kettõt be lõ, hiába van neked 100😊. Ez örök igazság😊. Õ ezért jobb, és te ezért vagy gyengébb😊.

Ha vezetnek ellened 3-0-ra, gondolj arra, te sem örülnél, ha a másik kilépne fordított esetben😊. Legyél korrekt😊.

Semmi köze a kettõnek egymáshoz!

Sokszor normális arra értem, hogy nem általános az, hogy ha a kapus kiüti akkor szöglet! De látom nem érted meg!

Ez függ a kapcsolattól meg ezer mástól, ha jól jön össze, tudsz játszani egy olyan meccset, ahol max 2 teleport van, és ilyen kapus kiüti és szöglet jelenet nem.

Játszottam 150 meccset, tudom, hogy mikor milyen. Találkoztam elég sok mindennel. A megjelenés után még nagyon rossz volt, azóta olyan nagy LAG egyszer sem volt, és a nagyobb bakik is javítva lettek.

A mostani helyzet sokkal jobb, de még mindig idegesítõ. És nagy javulásra szerintem nem sok esély van.

..."Azért szerintem baromság általánosítani, mert sokszor meg elég normális.."..
Végül is.."csak" 3 hónapja jelent meg!
Breki33
Reméljük ittis javul
Azért szerintem baromság általánosítani, mert sokszor meg elég normális.

Ami gyakori az a teleport, ez van.

PES 6 a vége felé sokkal jobb volt online😊.

Igen,errõl a "csodálatos"netrõl beszélek mióta megjelent a játék..büszke lehet a Konami magára!
Úristen😄D
Ez borzasztó rossz<#ijedt>
És ugye tudjátok,hogy ezt kijavítani fõleg Konami-nak lehetetlen lesz😞
Marad haverokkal a pvp ;-)

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

ez kabaré

Shevchenko
Én ezt már rég eldöntöttem,mert játszottam online és egyszerûen 2-3 év alatt semmit nemfejlõdött az online része sõt inkább egyre szarabb lett.1 hete játszottam havernál mert õ megvette és szinte lehetettlen vele játszani,úgy lagol mint még soha,középkezdésnél már azt veszed eszre hogy újra középkezdés mert gól és te semmit nemláttál.1 szó mint 100 undoritó amit most csinált a KONAMI az online résszel.

FORZA MILAN!!!

tobias88
ez a video döntött a megvételérõl nálam, pontosabban a nem megvételérõl
júúúúúj ez nagyon durva o.O
eZo
ez azért durva :( online )

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Ez gyakori, ha nem tökéletes a kapcsolat, egy amolyan védelem a nagy lagra, mert néha olyan, mint ha a labda túl menne a kapuson... Meg sokszor amúgy is szögletre ütik. Az meg már tényleg más, amikor az ellenfeled mást csinál, mint ami te látsz😊.

lybrahu

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

Itt van egy online szöglet...szép....
http://www.youtube.com/watch?v=oyQ2OY7Nb0s
Breki33
Rég vártam ilyesmire

Banners Patch V 1.1

http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=10146
Breki33
tisztázzuk már ez az FCH féle petch rosterének a javítása és az abban lévõ ilyen hibákat javítja.

Tehát nem átigazolásokról van szó hanem a patch rosterében lévõ bakik javításáról!
Breki33
Igen vhol túl erõs sötét, maga Sammy mondta anno itt.

De jobb mint az alap és sok stadionban jó.

Nagyon nagy meló ám az összes stadionba berakni akár csak ugyanazt a gyepet, akkor kiszámoltuk ha jól emléxem 800 gyepet kell cserélni.

Ezért nehéz gyepet készíteni mert mindet tesztelni kell és aztán az alapján változtatni, van amikor a 15. változat a jó.

Én ezt használtam alapnak illetve s Slayer patchet és amelyik nem tetszett javítottam.
Breki33
jó de te úgy írsz hogy abból nem egyértelmû, hogy csak online van ez

és aki nem ismeri a játékot azt hiszi, hogy tényleg van offline is ilyen
tobias88
V.Nistelrooy from Niederlande to Real

ez mit takar??? már bent volt a válogatottban, nem?
tobias88
azta, azért itt vannak durvák:
Sneijder from Arsenal to Real
De Zeeuw from Real to Alkmaar
Van Persie from Real to Arsenal
ilyen lett a fû patch-el. sztem kicsit erõs, rikító.

Egy kis brazil szamba

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Nos..még egyszer..az online teljesen más!Ma pld kipróbáltam offline és ott a kapuskirugás abszolút nem zavaró!Ott kb 1mp..online pedig 3-4mp-ig vársz a sipszóra!Amúgy is online..hihetetlen dolgok szoktak történni!Elhiheted a 2 mód..2 teljesen más játék!
Breki33
Ilyen nálam sose volt, pedig a leütés elõ szokott fordulni.
Online tapasztalatok ma...Játszottam egy Olasz sráccal tökéletes volt ,semmi lag..viszont új bugot fedeztem fel..ha rárugod,és a kapus leüti MAGA elé..akkor..SZÖGLET következik!!Érdekes értelmezése a szabályoknak..
Breki33
viszont az Elektro World-nél van 156-ért

Samsung LE32R83BX
klikk

Úgy tudom itt XBOx360 akció is van
Breki33
Updated Option File for World Clubs Patch

Thanks to stefan96 for this Updated Option File for the World Clubs Patch version 1.0.

Transfers Included :

Landzaat from Real to Wigan
De Zeeuw from Real to Alkmaar
Van Persie from Real to Arsenal
de las Cuevas from Real to Atletico Madrid
Efervolt from Valencia to löschen (da Effenberg /Germany Classic)
Banega from Boca Juniors to löschen (da schon bei Valencia)
Canizares from Valencia to löschen (da suspendiert)
M.Fernandes from Valencia to Everton (ausgeliehen)
Robben from Niederland to Real
Boulahrouz from Niederlande to Sevilla
van Bronckhorst from HSV to Feyenoord
C.Seedorf from Niederlande to Milan
V.Nistelrooy from Niederlande to Real
Babel from Niederlande to Liverpool
Kuyt from Niederlande to Liverpool
Kompany from Belgien to HSV
Odonkor Tauschen mit Kuranyi in Nationalmannschaft
Sneijder from Arsenal to Real
Ghaly from Tottenham to Derby
Iflil from Tottenham to ?>