PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Azt a Nou Camp stadiont használom, amit kirakattál Socceraccess-re is.
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
Amúgy egyetértek, de mégsem írhatom FCH-nak, hogy hûderonda ez a gyep.
Viszont a Nou Camp-ot sztem Alphaval együtt érdemes cserélni sokkal jobb lesz.
http://www.pesforums.com/showthread-t_93.html
arcok
Dos Santosnak hogy tudom betenni az arcot? Mert vagy scannelni tudok vagy építeni, ezt beállítani nem
Rasenpatch by Frenkie/Sammy <247mb>247mb>
Szerintem ez a legjobb. Van benne pár nem szép gyep, de jelenleg nekem ez jön be a legjobban.
Amit nem rég kilinkeltetek Turf Patch Final annyira rossz, hogy szavakat nem találok rá.
Visszaraktam egy korábbi options file-t mert meguntam a gameplayosban lévõ hülyeségeket.
Azt vettem észre, hogy elég nehezen nyerek max egy két gól lövök átlagban és sok döntetlenem is van (Azt hiszem 10 gyõzelem 6 döntetlen)
Így féltávnál 4. helyen vagyok 3 ponttal lemaradva és egész izgalm,as lett újra.
nehezebb lesz de elkezd lökdösõdni szabálytalankodni
korábban (pár napja) részletesen írtunk róla.
Létezik olyan gameplay patch ami nehezíti a játékot?
Elöre is köszi a választ.
Mivel PES 2008-nál mindegy, hogy ki a host, direkt lagolni is nehéz. Én mindig vendégként játszom, így ha megszakad is ritkán kapja az ellenfél a mecscet. Ritkán csináltam én a játékot, de akkor mindig meg is bántam.
Bár vannak csalók itt is. Barátságos meccsen kinek éri meg csalni?😊 A srác utolsó 15 percre csalt, hogy nyerjen. Ez a csalás nem semmi. Az õ játékosai dupla vagy tripla sebességgel mozogtak, míg én alapon, így simán berámolt 5 gólt percek alatt😊. Erre hogy lehet valaki büszke?😊
Ami még érdekes, volt egy gyerek aki úgy állt fel, hogy az összes játékosát kitolta oldalra😊. Hogy lehet valaki ennyire ....?😊 Nem volt középen senki. Aztán megszakadt 30 perc múlva, de nyertem😊.
Érdemes még megjegyezni, a jó játékosnak van szerencséje, és a jó játékos 2 helyzetbõl kettõt be lõ, hiába van neked 100😊. Ez örök igazság😊. Õ ezért jobb, és te ezért vagy gyengébb😊.
Ha vezetnek ellened 3-0-ra, gondolj arra, te sem örülnél, ha a másik kilépne fordított esetben😊. Legyél korrekt😊.
Sokszor normális arra értem, hogy nem általános az, hogy ha a kapus kiüti akkor szöglet! De látom nem érted meg!
Ez függ a kapcsolattól meg ezer mástól, ha jól jön össze, tudsz játszani egy olyan meccset, ahol max 2 teleport van, és ilyen kapus kiüti és szöglet jelenet nem.
Játszottam 150 meccset, tudom, hogy mikor milyen. Találkoztam elég sok mindennel. A megjelenés után még nagyon rossz volt, azóta olyan nagy LAG egyszer sem volt, és a nagyobb bakik is javítva lettek.
A mostani helyzet sokkal jobb, de még mindig idegesítõ. És nagy javulásra szerintem nem sok esély van.
Végül is.."csak" 3 hónapja jelent meg!
Ami gyakori az a teleport, ez van.
PES 6 a vége felé sokkal jobb volt online😊.
Ez borzasztó rossz<#ijedt>#ijedt>
És ugye tudjátok,hogy ezt kijavítani fõleg Konami-nak lehetetlen lesz😞
Marad haverokkal a pvp ;-)
★ 汤姆 李
FORZA MILAN!!!
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
http://www.youtube.com/watch?v=oyQ2OY7Nb0s
Tehát nem átigazolásokról van szó hanem a patch rosterében lévõ bakik javításáról!
De jobb mint az alap és sok stadionban jó.
Nagyon nagy meló ám az összes stadionba berakni akár csak ugyanazt a gyepet, akkor kiszámoltuk ha jól emléxem 800 gyepet kell cserélni.
Ezért nehéz gyepet készíteni mert mindet tesztelni kell és aztán az alapján változtatni, van amikor a 15. változat a jó.
Én ezt használtam alapnak illetve s Slayer patchet és amelyik nem tetszett javítottam.
és aki nem ismeri a játékot azt hiszi, hogy tényleg van offline is ilyen
Sneijder from Arsenal to Real
De Zeeuw from Real to Alkmaar
Van Persie from Real to Arsenal
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Thanks to stefan96 for this Updated Option File for the World Clubs Patch version 1.0.
Transfers Included :
Landzaat from Real to Wigan
De Zeeuw from Real to Alkmaar
Van Persie from Real to Arsenal
de las Cuevas from Real to Atletico Madrid
Efervolt from Valencia to löschen (da Effenberg /Germany Classic)
Banega from Boca Juniors to löschen (da schon bei Valencia)
Canizares from Valencia to löschen (da suspendiert)
M.Fernandes from Valencia to Everton (ausgeliehen)
Robben from Niederland to Real
Boulahrouz from Niederlande to Sevilla
van Bronckhorst from HSV to Feyenoord
C.Seedorf from Niederlande to Milan
V.Nistelrooy from Niederlande to Real
Babel from Niederlande to Liverpool
Kuyt from Niederlande to Liverpool
Kompany from Belgien to HSV
Odonkor Tauschen mit Kuranyi in Nationalmannschaft
Sneijder from Arsenal to Real
Ghaly from Tottenham to Derby
Iflil from Tottenham to ?>