81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
  • Breki33
    We'll be releasing 4 more tutorial videos before gamescom 2013, with exclusive insights to the new heart system, attacking, defending and the all new manual Goal Keeper controls! Catch the latest gamescom 2013 news in our Konami Europe Facebook page!

"lol fifa did this last year. common pes"
  • Breki33
    huhhhhhhhhhhh nagyon váróóóóóóóóóóóóóóós

jöjjön már
  • Breki33
    Next week, gamescom 2013 will kick off! To warm up, here we have a Ball Control Tutorial video! Stay tuned for more videos this week!

• Cavani
    Ez elég érdekes, mert nálam az arány meg kb. 10 meccsre 1-2 bug. (10 perces fi.-vel). Inkább online találkoztam több hibával, de mondjuk ott több a hibaforrás.
  • breckinridge
    Én sem gyakran nézem vissza a gólokat, mert akkor egyből uninstall lenne. Szépen látszik az messziről is. Engem borzasztóan frusztrál, ha nem hibázok, mégis gólt kapok, vagy akár érdemtelenül lövök. Néhány napja szögletből olyan gólt fejeltem, hogy játékosom feje felett kb. 30 centivel pattant a levegőből a kapu felé a labda. Exit lett belőle. Vagy éppen jól csúszok blokkolni, de átfolyik a labda és gól lesz. De ha csak ritkán lenne ilyen, még elviselném. De sajnos meccsenként bőven 10 fölötti ilyen eset van.
  • Cavani
    Nálam long kamera állással játszva a játékot ezek a típusú hibák - még ha jelen is vannak - egyáltalán nem látszanak. És nem azért, mert nem akarom észrevenni. Az általad belinkelt képeken látható bugokkal a visszajátszásokban találkoztam, ami lehet tényleg illúzióromboló, de ez csak annak lehet szálka a szemében, aki gyakran nézi vissza, illetve menti a góljait...Engem mondjuk ez a része a játéknak nem nagyon érdekel, nagyon ritkán használom.
  • breckinridge
    Nézd, ízlések és pofonok. Wide kamerával simán észreveszem az ilyeneket minden gond nélkül. Szerintem az ilyen jelentős, egyébként messziről is jól látszó hibák észre nem vétele igénytelenség.
  • Cavani
    Érdekesnek ígérkezik, hogy a PES 2014-ben olyan új, akár a meccsek végeredményét is befolyásolni képes elemek jelennek meg, mint a csapat és a játékosok hangulata. Ahogy a valóságban, úgy a játékban is lelkesebben lépnek pályára hazai meccsen, amiben a közönség is segíti őket. Feltéve persze, hogy olyan stílusban sikerül játszanunk, ami tetszik a nézőknek.
    Pl.: Ha a holland válogatott kizárólag csak védekezne, azzal csak a szurkolók ellenszenvét vívná ki, a fújolás pedig negatívan hatna a csapatmorálra és a teljesítményre. (Gamestar)
    Nem semmi.
  • Breki33

http://www.comeround.com/pes2014/?utm_source=kositeposts&utm_campaign=pes2014
  • Cavani
    "A hiba, ami nem látszik."
    Ezeknek a csekély, lényegtelen (Merthogy elveszti a lényegét azáltal, hogy nem látszódik) hibáknak a megítélése alkalmával aprólékos bíbelődést nálam szőrszálhasogatásnak hívják.
  • breckinridge
    Attól, hogy nem látod, még hiba.
  • Cavani
    Szubjektív, de szerintem ezek a bugok csak ekkora nagyításnál látványosak. Én speciel távolabbi cam állással játszom, ahol szinte egyáltalán nem látok ilyen és ehhez fogható hibákat. De jól van, mindegy. Nem megyek bele ebbe a végelláthatatlan dialektikába, részemről lezártam.
  • Breki33
  • breckinridge
    Bocs, de a focit szeretem. Azért ekézem a PES-t, mert nagyon antifocis dolgai vannak, amikről alább írtam eleget.
    Nem érdekel, hogy adsz-e a véleményemre, vagy nem. Az elfogadás és a rossz vélemény nem egymást kizáró dolog, logikailag sem. Elfogadom, hogy ilyen, játszom vele, mert szeretem a focit, és a PES még mindig jobb, mint a rivális, de attól még tarthatom rossznak. Annyira nehéz ezt megérteni? Ráadásul a PES szimuláció akarna lenni, amihez nem igazán fér meg az, hogy a kapus testén átfolyik a labda, vagy a játékosok egymás fülébe nyalnak, vagy boxkesztűnek húzzák fel a labdát.

• daver88
    Elvégre ha azt nézzük, hogy a 2014-nek még hivatalos honlapja sincs, akkor demó sem valószínű addig.
  • Pethy23
    Twitteren tegnap lett cáfolva, annyi a biztos, hogy ebben a hónapban bejelentik mikor jön..
  • Breki33
    Ennyit találtam most erről

http://www.pesoccerworld.com/noticiaspes/PES_2014:_Confirmada_Demo_en_agosto-8421.html
  • daver88
    Sok helyen írták, hogy augusztus 8-án jön a demó, de ezeket mind cáfolják, miszerint hivatalosan senki sem említette meg ezt a dátumot...egyre több helyen pedig csak augusztus végéről lehet hallani...szóval szerintem nem lesz még mostanában sajnos
  • Breki33
    van benne valami

ha valaki bármit tud a demóról rögtön írja be

csak jöjjön
  • Cavani
    (Még mielőtt valaki megkérdezné, hogy akkor miért játszom vele, annak elárulom, hogy azért, mert még mindig jobb, mint a rivális, foci nélkül pedig nem tudok meglenni.)

Ok, csak nekem kicsit furcsa ez a kettősség, hogy annyira szereted a focit, de csak szapulod folyton. Sajnállak, hogy egy ilyen hibáktól hemzsegő csapnivaló, félresikerült torzó szeméttel kell beérned.
    Majd, ha egyszer a legcsekélyebb mértékben is részt veszel egy ilyen szintű játék fejlesztésében, talán adok a véleményedre. Addig azt tanácsolom fogadd el azt, amit eléd raknak, esetleg segítsd meg magad egy foltvarrással.
  • breckinridge
    78383-at olvas el figyelmesebben, és megleled a választ.
    Szezon??????? Hol van a PES 2013-ban szezon? Írd má' meg, hadd én is (Master League nem érdekel)!
  • Cavani
    Engem viszont az érdekel továbbra is, hogy mit lehet ennyire szeretni egy nyilvánvalóan hibáktól hemzsegő játékban.
    Mégis azt írtad korábban, hogy tolod.
    Gondolom be van készítve a százas zsepi, amit telefújsz a szezon végére. :)
  • Cavani
    Gondolom ők sem áprilisi tréfának szánták....vagy ki tudja.
  • breckinridge
    A öregapámnak kereke lenne...
  • breckinridge
    (Mondjuk én erre a fórumra gondoltam. Nagy ritkán bele-bele nézek egy-egy más fórumba, de ott is hasonlókat látok. Ahol nincsen jelen nagyon sok játékos, az a fórum haldoklik, mert talán a leglelkesebb rajongóknak is savanyú a szőlő....)

Mint már leírtam, nagyon örülnék neki, ha az újítások valóban jók lennének.
  • Breki33
    lássuk, itt kapnál :-)

http://prohardver.hu/tema/fifa_14/hsz_1-50.html

• Breki33
    "Nincsenek élménybeszámolók, elemzések, taktikai leírások, tippek, tanácsok stb."

EZt honnan veszed?
    Pont ma olvastam kettőt

És akkor a Klashmann féle technikai fórumról és leírásokról még nemis beszéltem. Úgy látom te nem nagyon ismered ezeket.

Másik kérdésre, hogy miért szeretem ennyire a játékot.
    Kicsit tévedésben élsz. Én például évekig nagy fifás online játékos voltam
    az itteni első pes fórumban látható, hogy szidtam itt a pest-t

Csak aztán kiderült, hogy melyik a jobb és váltottam, de nem tartom hibátlannak egyik játékot sem.

Fifa bugjaitól és grafikai hibáitól mint patch készítőnek már harótom van mikor látom, hogy megint nem javították ki ugyanazt.

Pes-ben pedig sokakkal elentétben nekem a hatos nem tetszett az ötös még igen és az újabbak is, de nem látom hibátlannak a játékot csak objektíven nézem. Őszintén szólva fél éve nem játszom a foci játékokkal mert meguntam az ugyanolyan motort mozgásokat változatlan grafikát.

A pes kicsit kivétel azt néha előveszem, de fifát nemis tudom miért nem törlöm. Talán azért hátha kijön vmi jó patch ami kicsit rendberakja és eltünteti a sok bug egy részét.

Nekem ez a motorváltás nagyon bejön végre vmi új más lesz és az előzetes játékbeli videók alapján nagyon tetszik. Nem reklámvideókra gondolok a rendes meccs videókra.
  • breckinridge
    Egyrészt a Fifától menekülök, mint a dögvésztől, másrészt úgy ismersz, mint aki nem védi meg magát? ;-)
  • breckinridge
    :-) Mint írtam, nem sok dicsérni valót látok a játékban. Azt meg ne várjad, hogy rosszat dicsérjek.
    Ha téged mulattat, annak örülök. Engem viszont az érdekel továbbra is, hogy mit lehet ennyire szeretni egy nyilvánvalóan hibáktól hemzsegő játékban. Mondjuk azt, hogy ez egy szociológiai tanulmány. ;-)
    Érdekes módon egyébként túl sok dicséretet nem olvasni a PES-ről. Leginkább az egész játék szempontjából mellékes témákról esik szó. Nincsenek élménybeszámolók, elemzések, taktikai leírások, tippek, tanácsok stb. Ez két dolgot jelenthet. Vagy azt, hogy árkádszerűen játsszák a PES-t (ami azt jelenti, hogy nem fogékonyak a játékosok a taktikára, finomságokra, pedig ez lenne a PES lényege a valóban árkád FIFÁval szemben), vagy ezek a részek nem igazán jók a PES-ben.
  • Breki33
    legalább van humor a topikban

mondjuk azt megnézném ha a prohardveres fifa fórumban mernéd a fifát kritizálni csak egy ici picit is ott mit kapnál :-))))
  • breckinridge
    Nem olvasod el, ennyi.
  • Breki33
    holnap reméljük kiderül
  • Breki33
    ezt egyelőre csak a peshungaryn írták

de pesnél szoktak olyat, hogy a demo nem teljesen olyan mint a teljes játék
    volt már pl, hogy sokan a demo gameplay-t jobbnak ítélték mint a teljes játékét
  • Gabe18
    És ennek mégis mi az értelme?
    A demo tudtommal arra jó hogy "nézd megmutatom a játékom, ilyen meg ilyen, és ezért vedd meg".
    Ez meg " hát itt a játékom, igazából se nem így fog kinézni, se nem így fog futni, úgyhogy hát ennyi... ja de a feliratok talán ott lesznek ahol ebben"...
  • Breki33
    visszatérve a játékra

ezt írják

the demo is coming in 8-8-2013
  • Breki33
    semmi flame nincs ebben
    és az állítólagos cáfolatod semmit se ért, egy gól berakása nem dicséret

énmiattam folytathatod most inkább mulattat, hogy mennyire nem látod, vagy direkt nem akarod
    mondjuk az már tényleg uncsi, hogy előre tudom mit fogsz írni újra
  • Cavani
    Adhatsz hangot a véleményednek, de hányszor akarod még ezeket leírni?! (Kezd egy kicsit uncsi lenni). :/
  • breckinridge
    Egyébként valójában rossz, félresikerült, torzó játéknak tartom a PES aktuális szériáját. Hamis grafika bugokkal tele, csaló AI, hibáktól hemzsegő gameplay, csapnivaló menedzser rész, offline liga nélkül. Jobban dícsérni nem tudom, mint az a néhány szép gól, nem érdemli meg.
    (Még mielőtt valaki megkérdezné, hogy akkor miért játszom vele, annak elárulom, hogy azért, mert még mindig jobb, mint a rivális, foci nélkül pedig nem tudok meglenni.)

Hangsúlyozom, ez az én véleményem. Egyetérteni nem kell vele, de véleménynek elfogadni igen. Talán hangot adhatok a véleményemnek, ugye?
  • breckinridge
    Ezt már megcáfoltam. Miért kezdesz flémet?