81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    Itt inkább az a baj, hogy kijön a kapussal a 16-oson kívülre tackle-val és nem tudja használni a keeper block kontrolt.

De ha jól látom két ember játszik egymás ellen
  • Breki33
  • Nagyi2pac
    Maga a gameplay meg a mozgások nagyon jónak tűnnek, de a kapusok még mindig nem élnek együtt a játéknál, 12:04-nél nagyon szurja a szememet, legalább valami minimális reagálás a kapus részéről igazán lehetne.
  • Nagyi2pac
  • Nagyi2pac
    Hát ennyit a PC-s Demoról.
    Bár tény hogy tavaly annyira széthackelték a demot, hogy kis túlzással már szinte a teljes verzióval játszhattunk, a teljes verzió megjelenése előtt. De azért igazán kitalálhattak volna valami más megoldást.

• Breki33
  • Breki33
    21.08.2013
    PES 2014: A new era in football begins on September 19th/20th

KONAMI's game-changing football classic returns in all-new form with new Champions League cover, demo timing and DLC content revealed

KONAMI Digital Entertainment B.V. has confirmed it will release the genre-redefining PES 2014 on September 19th throughout Europe and in the UK on September 20th on PlayStation®3 as a physical and downloadable title, Xbox 360® and Windows PC. The PES Productions studio has also announced demo details which will showcase a new take on football and launch following the gamescom event in Cologne.

PES 2014, which has been nominated for Best Sports Game at the Cologne showcase, ushers in a new era of football gaming, combining the celebrated FOX engine with unique new football systems which have allowed the development team to rework every aspect of the title. The PES team's aim is to convey the ebb and flow of a real top-level match, from the way players look and move, through to the effect a disenchanted or galvanized crowd can have on the team and individuals. This will also be showcased in a new trailer set to debut at gamescom, with a special "Giant Killing" montage showing the "Heart" system in action.

At PES 2014's epicenter lies the all-new Trueball Tech, wherein the ball reacts as a separate entity and is not tied in to the movements of the player. Instead, barycentric physics allow the user to control the weight shifting movement of players independently, creating true to life one-on-one situations. A new Motion Animation Stability System (MASS) ensures realistic contact and jostling between individuals with multiple outcomes for both the players and the ball making for a much freer and less predictable gameplay experience. This level of realism is also extended into the way players move, the way teams play, and even down to an incredible aesthetic level, wherein the distinctive weaves on their shirts can be seen.

As befits a major new era for the PES series, KONAMI has also unveiled a unique cover approach for the game. With KONAMI the exclusive holders of the UEFA Champions League competition, the game's packaging will highlight PES 2014's replication of the competition, rather than concentrating on players. PES embodies the aspirations, skill and determination that shine through in Europe?s premier club competition, and the new packshot uses the globally familiar iconography of the tournament. The packshot will be used across Europe and in US as well as Canada.

The release of the game will be preceded by a playable demo, which will be available from September 11th on PS3 and the following day for Xbox 360. The demo will be fully representative of the final game, allowing users to play as several teams within a full match scenario, and to experience the individuality PES 2014 offers in terms of player movement and skill. The demo will also include a tutorial element, to help familiarize users with the overhauled controls.

KONAMI has also detailed a raft of DLC elements for the new game, with a number of pre-order elements confirmed. Those pre-ordering PES 2014 from certain retailers will be given DLC codes to add exclusive Classic European and Latin American kits to the main game. These include famed sides such as Benfica, Manchester United, AS Roma and AC Milan. Additional digital pre-orders and digital purchasers post-launch will be able to access a limited release DLC, which will add third kits for teams such as Manchester United and Juventus, and multiple Latin American 3rd kits.

Roster updates, new kit elements and additional DLC will also be regularly available during PES 2014's lifespan.

PES 2014 will be released for PlayStation®3, Xbox 360® and Windows PC on September 19th/20th. Versions for PlayStation®2 and PSP (PlayStation®Portable) will follow.
  • Csabesz6
    +1
    PS2-n tolom a PES4 óta. Kedvencem a 4-es és a 3-as széria (sikerült megvennem használtan, kész csoda.) Szóval most a 3mal retrózok, eszméletlen élmény még mindig, imádom :) Persze rostert és patchet már sehol sem találok hozzá, sajna. Szóval ja, az "új gen" pc vonal kimaradt nekem, próbálkoztam velük, de nem győztek meg. Ez a 2014 viszont bizsereg :)
  • Nihili
    Ezer éve nem vettem elő a PES-t, de az eddig olvasottak, látottak alapján iszonyat város az idei rész! Remélem napokon belül megkapjuk a demot!
  • Nagyi2pac
  • Breki33
    FIFA fans should stop playing PES as It always look horrible when they play.
  • Breki33
    Micsoda feeling micsoda hangulat, a közönség fantasztikus.

Pedig ez még csak a 75%-os build

• daver88
  • Breki33
  • Breki33
  • bakkerman
    lesz valami újítás a manager mode meg a become a legend módban a 14-ben?
  • punkers
    Ezzel a szögletes témával egyetértek
  • Breki33
    akkor már többet értesz mint focistáink.......
  • breckinridge
    Sok évvel ezelőtt jártam egy azóta kétszeres bajnok lett edző által edzett csapat edzéseire is a meccsek mellett. Láttam, hogyan épül fel egy csapat játéka, láttam a gyakorolt mozgásokat, variációkat. Így tudtam élvezni igazán a játékot, mert értettem, hogy miért üvölt egy játékossal, ha elmélázik és nem zár vissza, vagy éppen nem jó helyre megy. Megértettem az edző szerepét és a taktika jelentőségét.
  • breckinridge
    Szerinted abban mi a ráció, hogy szögletnél a kétméteres DMC marad hátul védekezni, a 170 centis MC, vagy winger meg megy a darálóba fejelni? Átállítani nem tudod, mert csak védőt lehet felküldeni, csak a szöglet idejére lehet pozíciót cserélni, amit nyilván az ember nem csinál meg minden szögletnél. Mert most ez van. De őszintén: normális dolog ez?
    A másik, ha szöglet után nem megy ki a labda és mezőnyjáték alakul ki, a két CB marad fent akár csatárban is, a tökömfüle fullback, vagy MC meg CB-ben marad. IRL a CB-k azonnal húznak vissza a helyükre ilyen esetben.
    Annyira bonyolult dolog ez? Csak engem zavarnak ezek? Ennyire igénytelenek lennének a játékosok? Ezek miatt lehetne valami szimuláció.
  • Cavani
    Szerintem menj el segédedzőnek. :)
  • breckinridge
    "merni sem remélem" => "remélni sem merem"
  • breckinridge
    A szöglettel akkor lehetünk elégedettek, ha:
    - meghatározhatjuk, hogy emberfogás, vagy területvédekezés legyen, hosszú- rövid kapufánál legyen-e ember
    - hány ember legyen elől kontrához
    - hány ember legyen a 16-osnál kipattanóra várva
    - azt merni sem remélem, hogy támadásnál mozgásszerkesztő, vagy akár gyakorolható tudatos szögletvariációk legyenek

Ugyanez vonatkozhatna a szabadrúgásokra és a bedobásokra is. Pl. a Stoke hosszúbedobás-taktikája most leképezhetetlen. Lehetne négy-öt template-et csinálni, amit gyakorolhatna a csapat, akár egy szezon alatt is.

Lehetne normális edzést csinálni szituációs gyakorlatokkal (pl. folyó játékból beadások, 1-2-k, támadásvariációk, nem hardcoded, hanem szerkeszthető és gyakorolható formában), lövésgyakorlatokkal, védekezésgyakorlással. Ez lenne az igazi taktikai finomságok tárháza és valóban egyedivé tehetné az ember a csapatát kihasználva a játékosok tulajdonságait. Jelenleg ennek csírája sincs.
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • DaemoonHunter
    Ez nálam is fura. Úgy pattog a kamera mint valami labda, ahogy szerencsétlenül követni próbálja a játékos mozgását de így pont ellenkező hatást vált ki, statikussá válik az egész. Na nembaj majd kiderül a teljesből mi az igazság.
  • Breki33
  • Cavani
    A gól előtt a gameplay-ben nem látok furcsaságot, ellenben a gólörömnél elég irreális ahogy a tag mozgását leköveti a kamera.
  • Breki33
    időt mondj én nem látok ilyet
  • daver88
    Most, hogy mondod, ott is...magasra a térdeket :)
    Előtte a gólra gondoltam, mielőtt berúgja
  • Breki33
    0.25-nél?
  • daver88
    Nekem is kicsit csalódás így ez. de majd élesben kiderül...
    pl.: az elején, az első gólnál hogy fut a labda irányába csóri játékos...ajajaj kicsit illúzióromboló
  • Breki33
    mert sokkal jobb a mozgás az új motor miatt

de a fifának nemis a grafikájával és játékosmozgással vannak gondjai

illetve a grafikájával is
  • punkers
    Lehet hogy jó lesz, de nekem nagyon fifásnak tűnik videó alapján!
  • Breki33
    [English] Tutorial - Heart [PES 2014]

Check out our third tutorial video which shows the effect of the new feature "Heart". Motivation is a key element in PES 2014 and plays a decisive role in the game.

• Breki33
    [English] Team Attacking Controls [PES 2014]

Our second tutorial focuses on attacking and introduces the new "Combination Plan" feature! Arrange your defensive line with your Goal Keeper, adjust your tactics and take control of your players to pull off the perfect pass!

Stay tuned as we will be releasing more tutorials as we warm up for gamescom 2013!

• Breki33
    " A PES a focis játékok között kicsit olyan, mintha egy egyszerű beat 'em upot hasonlítanánk össze a Mortal Kombattal. Aki képes a mesterévé válni, annak különleges élményben lesz része.

Ez nem jelenti azt, hogy a FIFA rosszabb lenne, de tagadhatatlan, hogy az EA Sports sokkal inkább dolgozik a mainstream piac felé, mint az igazi hardcore rétegnek. A Konami fogadkozik, hogy az elmúlt pár részben elvesztett fonalat az új motornak hála (Kojima Fox Engine-jéről van szó) ismét felvették, és a valaha volt legjobb PES-t szállítják le. Úgy legyen!"
  • Cavani
    ...azért lássuk már meg, hogy milyen a játék, mielőtt az egyik lehetséges legjobb sportjáték díjra jelölnénk. :)
    Nagyon pozitívak az előítéletek...reméljük nem alaptalanul.