81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    igen de még nem láttam ennél jobb Gera arcot P
  • Nagyi2pac
    Külömben a nagyfülü barátunk a képen a liverpoolban játszó agger akar lenni!
  • Breki33
    Azért kérdeztem

de kiderült, hogy nem ő az
  • Breki33
    Így jár aki nem olvass vissza........

olyan érdekes, hogy az analóg paszról senkise beszél pedig most főszerepet kapott és nagyon frankó indításokat lehet vele végrehajtani
  • Firerock
    vááá
    ezek a fülek
  • horpeti
    Húzás nincs, bár mikor Barca-Reál volt, fura volt, hogy nem bírtam szerelni Iniestát, átment 6 védőmön kb. Amikor 4en zártunk össze, akkor vettük el.

Inkább az van, hogy volt meccs, ahol lehetett játszani, mozogtak, volt meccs, amikor szenvedtünk a pályán, meg ilyenek.

Mondjuk itt még nagyon sokat kell tanulnom, mert esélyem sincs néha elvenni a labdát, csak kergetem. És igazán semmi különös nem történik.
    Mondjuk fordítva is így van. Passzolgatni alibiket lehet, csak akkor válik nehézzé, amikor előrefele kellene játszani.

Indítások nem igazán jönnek be eddig, egyéni megoldások sem.

Baromi nehézkesen tudok elindulni, ha nálam van a labda, ha nincs... Mintha később reagálna. Egész biztosan más ütemben kell nyomogatni más gombokat, hogy jó legyen. Ki kell tapasztalni jó sok mindent, mit szabad, mit nem. A taktikát nézegetem, védőt tök mind1, hova tettem, akkor is ugyanott védekezett, és támadott, meg ilyenek.. Van mit megfigyelni.

Egyébként jó, csak rövid az 5 perc. :)
    Ennyi, nyomjuk tovább.
  • Breki33
    akkor legyen és sztem jó lesz
  • Breki33
    csak menühátérről beszélek tök egyszerűen cserélhető gs-ben
  • hamary
    Amúgy a bíró nálatok is rednesen ossza a sárgákat? :D Mondjuk nálam főként a gépnek :P
  • jerome
    nincs
  • Nagyi2pac
    Megmondhatnád, de ameddig nemjön ki a teljes addig nemnagyon akarom magam bevetni a szerkesztésbe! Külömben pontosan mien menüről beszélsz? A főmenü..vagy arra a fehér kissé idegesítő cuccra gondolsz?
  • Breki33
    kitsever fent van?
  • jerome
    Sziasztok.
    Azt szeretném megkérdezni hogy az megoldható e a játékban, hogy indítok a egy kupát 2 játékossal, és választunk 1-1 csapatot. Úgy szeretnénk játszani vele hogy az ellenfelem mindíg a cimbin legyen. a fifában simán csak át kellett húzni a másik irányba a kontrollert. itt pedig nem engedi a gép. Mit lehetne csinálni? ja a 2008-ról beszélek.
    köszi.
  • Rol3
    Beszámolhatnál milyen az egymás elleni meccs. Elsősorban, hogy van-e húzás.
  • Nagyi2pac
    Én Henry-val olyan jó 30-40 m-ről (ha a sötét csíkozást nézzük akkor a kaputól a 4. csíkból) rúgtam egy kapufás gólt, csak úgy pattogott a felső kapufa és a talaj között! Nagyon nagy volt!
  • Breki33
    Teljesen más lett a lövés tényleg

Eléggé sokféleképpen lehet lőni egyenlőre elég szokatlan főleg fifa után.
  • Breki33
    nem

nem akarsz menüt csinálni?

megmondom hányasban van pl a háttér P
  • Nagyi2pac
    Gera?? Nem!
  • Breki33
    nem ez fórumon van, de más
  • Pacal17
    2008 ba a futásanimációk nevetségesen szarok voltak. Most jó azis.
  • Pacal17
    Én letöltöttem a demo-t xboxra, és szoszo, a Fifa next gen konzolon ESZMÉLETLEN JÓ! De tényleg. A feeling, a grafika, a körítés. Ez az adidas live season is nagyon jó dolog. Sztem megveszem.

DE!

PC-n a PES a király. És ahogy látom, a 2009 PES6 szinten van gameplayban (talán jobb is)
  • horpeti
    Még hogy nem lehet gólt lőni. Saviola 20ról full pipába kapufás. :D Meg máshonnan is simán kapura megy...

Érdekesek a mozgások, jóval körülményesebb (de mondhatjuk realisztikusabbnak is) a játék. De jó még próbáljuk. :)
  • Pacal17
    :D Binek között talátad vagy benne van a demoba?
  • Breki33
  • eZo
    unnamed_7801.bin-től
    unnamed_7816.bin-ig az összes kicserélve
    csak be kell importálni AFS Explorer-el
    Pes2009 BootPackV1 BETA
  • Breki33
    Ez nem Gera Zoli?

• KillR
    Sziasztok újra!
    A 2008 csalódásai után a mostani demó alapján nagy fanja leszek én is a 2009-nek. A grafika minősége nőtt, a gépigény csökkent. A labda fizikája iszonyat jó, a játékmenet összességében kiváló. Ha az online-t nem b*sszák el úgy, mint tavaly, biztos vevő leszek.
    1 bajom van, a meccsvégi videó, azt hogy lehet eltüntetni?
  • duwy
    Nem tudtok valami trükköt, hogy a "Space" billentyűt be tudjam állítani a keyboard settingsben?
  • Breki33
    de az img-t ok?
  • hamary
    1. KONAMI Soccer kiegészítők
    2. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
    3. Modellautók
    4. FIFA
    5. A nagy szavazó topik
    6. Radeon HD Series
    7. Ismerd fel a képről az autót
    8. Football Manager
    9. Euro Truck Simulator
    10. Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL-FIZETŐS)
  • eZo
    összedobtam egy cipőcsomagot, de tesztelni nincs időm mert nem leszek gépnél, tehát felöltöm és valaki próbálja ki, 2-3 csukát megnéztem ( amiről képet is raktam be ide ) azok jók voltak, de előfordulhat hiba a többinél, ezért próbálja ki valaki

mindjárt feltöltöm és tölthetitek is
  • eZo
    a fekete sáv a kép tetején és alul, ilyen wide screen hatás
    #50486 itt be van kapcsolva
    #50513 itt már kikapcsoltam
  • Nagyi2pac
    Nem kis hiba!
  • tobias88
    hát, 11esnél van 1 bug, a kapus 4 méter magasba ugrik, pedig arra ment a labda, csak föléugrott

• Breki33
    egyrészt ez nem konzolos topc másrészt nem fifa topic
    harmadrészt tök hülyeség egy még megsem jelent játékot hasonlítgatni

ha ilyen ingerenciád van van erre külön topic
  • horpeti
    na már fenn, várom havert
    :D
    Nagyon örülnék. :D

Izé. settingsben az "LB" pipa mit jelent? ha be van?
  • Breki33
    Akik szerint nincs csel a demoban üzenném, hogy nézzék már meg ezt

Pes 2009 skills
  • Gabe18
    "mert pes-nek nulla támogatása volt"

Ez mit akar jelenteni?
  • tarti19
    egyáltalán nem mondom el ezt évente pedig 3 éve már HC fifásnak mondhatom magam, de csak azért 1,5 évig PC-n mert pes-nek nulla támogatása volt, 1,5 éve pedig konzolon(ps3) mivel itt már sokkal jobb játékélmény van jelen.
    AKi nem játszott mostani fifa09-cel konzolon az nem fogja összehasonlítani a pes 2009 a fifa 09-cel.
    Noha a célom nem az volt, hogy itt megbántsam a pes rajongókat, mert az nem lenne korrekt, csak kulturáltan elmondtam véleményem.
    PErsze ha ezzel valakit is megbántottam elnézést tőle.
  • Gabe18
    Szerintem pont valami ilyen érzés lesz.Nekem legalábbis ilyen volt,visszatért valami amiről már azt hittem a 2008 után nem fog.