81526
-
Gabe18 #50753 Működik,kösz.
Az megvan hogy ha a controllernél az assistot teljessen kikapcsolod akkor egy embert irányithatsz amíg akarsz?Tehát magától egyáltalán nem vált irányitható embert,még akkor sem ha lepasszolod a labdát.Tovább viszi a gép te meg az előző emberrel mozogsz tovább.De ha te magad az emberváltás gombot lenyomod,akkor a labdás emberre váltasz. -
jobb analógra passzol akkor cseréld fel a d-pad-al
eredmény jobb analógra cselez d-padra passzol
csak így elveszted az analóg paszt ugye a d padon csak 8 irány lehet -
Gabe18 #50751 Én kérdezem,mert nekem is passzol a jobb analógra.Eddig úgy volt hogy akkor passzolt ha az alnalóg "be" is volt nyomva,és úgy mozditottam,de most meg sima mozditásra is passzol. -
Azt nem tudom mitől függ, hogy így lőjje el
-
Shelton #50749 hát ez érdekes..
-
ezt most kérdezed? P -
-
És hogy kell, ez engem is érdekelne? -
Nagyi2pac #50745 Külömben tesóm is pes-es, de most xbox360-on megtetszett neki a fifa09, mondjuk nekem is bejön! De a konzol az másik téma, én pc-s vok, ezért PES! -
Nagyi2pac #50744 
Jah letoltunk 1 mecset több ideje most nem volt rá, majd esetleg holnap! Mondtam neki hogy több meccset kell játszani hogy igazából észre vegye a változásokat, elég rég játszott pes-sel. A 2008 demo-val nagyon sokat játszottunk egymás ellen, naggyából egy szinten játszunk és így jó mer általában mindig más nyer, persze azért vannak győzelem sorozatok ittis ottis! -
végre megvan, hogy kell beállítani jobb analógra a cselt
tök egyszerű és csak borotválkozás közben jöttem rá P -
utcsónál úgy vertem el havert, aki addig nyert és megszorított, hogy esélye sem volt.
Egyrészt ráéreztem a játékra, de látszott, hogy most mozognak nekem, befutnak, jól passzolnak, nem tökölnek, stb.. neki meg semmi. Szóval nem lettem hirtelen húdenagyon jó.
Előző meccseken meg hiába próbáltam, totojáztak stb..
De attól függetlenül jó. :) Még van mit tapasztalni. -
Jahooo #50741 Az mitől lehet, hogy nekem meg a Frame Skipping bekapcsolásával lesz lassabb a jaték...nemértem.(Holott azt írja alá hogy akkor kell bekapcsolni ha a sebesség lassu...) -
lenn van toltuk.
Na most kezdtem ráérezni, most jó is volt. De lehet, mert kicsit húzott.
Egyébként van húzás ugyanúgy.
Saviolát kétszer körbefutotta Hypia, az kicsit meredek volt... Egyébként jó: ) -
Na megvan ezis sajna D-pad kell hozzá
-
Rol3 #50738 Köszi. -
Hy!
Na jóféle a demo? :D Holnap én is kipróbálom -
most hallom hogy a tesódat téríted a fifáról
olyan szépen beszél rólad :-)) -
Itt pont most írtam le -
Rol3 #50734
Leírnád megint, hogy kell ilyen gifeket készíteni. Régen csináltam párat, de már elfelejtettem.
-
Rol3 #50733 Majd belejössz. Töltsd a peshungary-ról. -
mondjuk nemtom a gif miért ilyen -
Na beindult a dolog
madrid 67-dik percben 2-0-ra vezet azt hittem már sose lövök gólt
erre egy fejes egy kiugratásos kapuselfektetés meg egy kipattanóból kipattanó és máris 3-2 ide aztán ráadásban még egy kapuselfektetés
jó érzés így megszivatni őket P -
miért lenne borzalmas?
tök jó program évek óta használjuk
tök egyszerű kezelni -
na már húzom én is, le kurva kiváncsi vagyok gémre, fifa idén is egy rakás szar lett, csak fraf változott oszt vége ujításoknak:D de azér mekkora mán hogy PES-nek sokkal szebb grafja és full nextgen erre gyegébb gépen is elindul, fifa félnextgenje ami grafban meg sem közelíti pest meg el se fut:SD -
csak azt nem értem, rákattintok erre a linkre erre bejön egy advertisement, és nem tudok semmit letölteni.. hogy működik ez? -
kösz, most töltöm.
Rol, rossz hír: nagyon béna vagyok vele, nagyon nem érzem a játékot. Semmi se jön be úgy, ahogy akarom... Szal nem sokat érsz velem. :))
De majd remélem megtalálom önmagam. :D
Lényeg, hogy mindent máshogy kell, ahogy most próbálom...
Mert még mindig totojáznak az embereim, nem jó a ritmus.
Haverom szépen meg is ver. :)) PES2008ban meg alig nyert.. Neki egyből fekszik :) Na majd adok én neki! -
borzalmas ez az Afs Explorer
úgy felidegesített hogy nemigaz
nincs valami más megoldás? -
Nagyi2pac #50725 Azt még nem láttam, de ha meglesz szólok! -
most toltam egy jó kis meccset pool-real 1-2 :S volt vagy 6 kapufám Az nem tetszett hogy véletlenül elváltottam az emberem és másikkal csúsztam be és azért kaptam 11-t, mert hát lapba nélkülit rúgtam le :D -
Rol3 #50723 Töltsd le a DemoTweak-et és beállíthatod hány perc legyen. -
ha az adboardot látod szólj -
Nagyi2pac #50721 Asszem kissé bonyolúltabb a 2009 felépítése, mármint bin-ek szerint! De egy csomó cuccot átlehet majd rakni a 2008-ból, most nézegettem a bin-eket!
-
Nagyi2pac #50720 Jah..mind1! -
sztem nincs újabb
de aztse volt 2008-as -
Nagyi2pac #50718 AFS exporer-ből ez lehet vmi újabb verzió, vagy ez még a 2008-as? -
cv05=menus,apresentetion images,graphics,apresentetion images boots(unnamed_99),apresentetion images stadium(unnamed_101 and unnamed_433),apresentetion images balls(unnamed_136),scoreboard champions league(unnamed_172), -
PES 2009 Demo Patch 1.0
A great patch released by fymfifa for PES 2009 Demo that includes :
Newest version of AFS Explorer
Chants Pack by Tommsen
CL Balls
Demo Tweak Tool
Position images updated
Settings Files - unlock not allowed resolutions 4:3, 16:9
Readme files
http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=15412 -
Nagyi2pac #50715
-
Nagyi2pac #50714 Tom, de hol keressem, img+bin?
Kiváncsi vagyok rá hogy megint félbeszabdalt képként kell e berakni a menüt, de valószinüleg igen!