PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszike és plz ne foglalkozz az ilyen lámákkal PesHungary-n (zsuzsi55) 😊

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

Breki33
Nem tudom mindegyiket buheráltam, talán az Evi II komplexebb
Breki az EvoII patch vagy az YNWA patch a jobb? 😊

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

Breki33
torrentról 800-al jött
akinek kell az EVOII patch az most töltse, mert 300-400al töltöm felfele xD

srácok 2-3 oldalnyit visszaolvastam, de választ nem kaptam:
1.) Melyik patche(k)t érdemes felrakni (ami mûködik is)
2.) Nincs-e vele probléma?
3.) Mezeket,cipõket,labdákat honnan lehet leszedni?
Elõre is kösz a válaszokat!!!

Breki33
"azt nem tudod, hogy ha beteszek az angolokhoz mezet" ??

Én nem szórakozok külön a mezekkel berakom egyben a mezcsomagot és kész.

Breki33
Hát tök értelmetlen az Evolution patch-ot IMG-be rakni korábban részletesen leírtam miért

Az alap telepítés a kitserveres és sokkal egyszerûbb is ha pedig nem tetszik simán törlöd és visszaáll az img-ben lévõ

Simán a unnamed_8093.bin -t kell megnyitni és szó sem volt export importól mint leírtam csak le kell húzni alulra.

Minek irok le részletesen dolgokat ha utánna fél nap múlva ugyanazt megkérditek? Akinek meg leírtam akkort mikor a másik kérdezi nem segít neki.......

tobias88
Az miért van hogy hardware-s hangfyorsítás nélkül nincs hang?
Shevchenko
#43286?
#43273-ra nem bocs.

FORZA MILAN!!!

tobias88
Breki, azt nem tudod, hogy ha beteszek az angolokhoz mezet, mindenkinek az Arsenal mezt teszi be, pedig mindenkinek külön van
Shevchenko
Még 1 kérdés én nem telepítettem bele a kitserverbe semmit azért üres a kitserverbe az össze mappa,hanem afs-el telepítgettem minden ahogy a régen én a kitserverbe csak a mezeket használom,az a kérdés hogy ez elvileg nemgond szerintetek?43273-ra is help?

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Na végre megtaláltam az Olasz logokat 100-ról 299-re állítottam a GSS-be,de hiába választom ki pl a Milán logot nemjelenik meg az Import Export.Hogy kell kicserélni,ha nincs export?

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Itt se találom söt itt semmi nincs KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\kitserver\img\cv_0.img\unnamed_8093.bin itt meg eleve nemtalálok olasz címereket KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\img\cv_0.img\unnamed_8093.bin

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Nekem üres az a mappa sõt ott mindeggyik,mi lehet a gond?

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Köszi<#worship>

FORZA MILAN!!!

ForzaInter
olaszra állítom a kommentárt és jó:d

Yo, Bitch!

ForzaInter
nekem a cs.img vmért nem mûködik, tegnap mikor beraktam akkor jó volt, volt szurkolás minden, zenék is mások voltak, de ma már nem szólt:S
mi leht probléma?

Yo, Bitch!

Breki33
Ha jól értem a kérdést akkor igen.
Breki33
ONLY FOR HIGH SETTINGS
New Turf Patch II - High Settings by Slayer67

FOR LOW-MEDIUM AND HIGH SETTINGS
New Turf Patch II - High-Medium-Low Settings by Slayer67

Ez alapján szerintem egyértelmû melyik mire való
koki44
Kösz
Akkor ez mind mûködik úgy is ha csak bemásolom õket és nem AFS-l telepítem?

Breki33
miért nem tudtok kicsit visszaolvasni

#43269-#43270
koki44
Most tettem fel az Evolution II patch-t, de nem tetszenek a füvek és itt van ez a New Turf Patch II by Slayer67 ez jó? Próbálta már valaki? És ha a csak be szeretném másolni a fájlokat a kitserver megfelelõ mappájába, akkor melyik töltsem le, mert van egy High és van egy, amelyikben benne van az összes, vagy lehet valamit félre értettem. Egyébként én high-on játszom.

Hy!!
Az lenne a problémám hogy nekem a pes 2008 nem fut mióta csináltam egy rendszervisszaállítást!!(Ennek a visszaállításhoz nem volt köze a pes-hez)
Rákattintok az ikonra és nem csinál semmit!!
Újraraktam és elindul!!
De miután kikapcsolom a gépet és ismét elindítanám megint nem csinál semmit!!
Ugyanez a helyzet még 1 játékkal és egy progival de a többi progi és játék simán fut a rendszerviszaállítástól függetlenül!!
Mi a gond??
Létszi segítsetek!!
Breki33
Stadiums with Crowds released up to date

With the latest addition of Olympia Stadion and Craven Cottage Stadium to our Download Zone here it is the list of stadiums (with crowd) released up to date :

Olympia Stadion Berlin - Low Medium - Settings by SEI-Slayer67
Olympia Stadion Berlin - High Settings by SEI
Craven Cottage Stadium (day-fine) easy setup by chuck
Signal Iduna Park by SEI
White Hard Lane Stadium by FCH-Liam_90
Pittodrie Stadium by shawminator
Rugby Park Stadium by shawminator
Celtic Parc Stadium by FCH-shawminator
HSV Nordbank Arena Hamburg by FCH
Azteca Stadium by FCH
La Bombonera - Boca Juniors Stadium by FCH-Olmekpo
Old Traford (all wheaters) by FCH-Ronaldo897
3 Greek Stadiums Pack by Alexander

Without Crowd :
Stamford Bridge - Without Crowd by Denxho-Forzaroma
Rhein-Energie-Stadium, Cologne D-F without crowd by nofacephantom-FCH-Gwidon

http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=10831

Breki33
KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\kitserver\img\cv_0.img\unnamed_8093.bin
Shevchenko
Én is lecserélném a logokat még manuálisan mert ténleg halványak,már csak 1 kérdés,melyikbe vannak a cv_0 vagy cv_1 és hol kezdödnek a logok?

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Köszi.

FORZA MILAN!!!

Breki33
#42409-tõl kezdõdõen képekkel bemutatott verzió nekem jobban tetszik mint az új
Breki33
faq-ban lévõ link

http://pes2008editing.blogspot.com/search/label/Adboards%20%2B%20Turf

FH-n ezt írtam ezzel kapcsolatban

"Gyepcsomagról: Természetesen nekem a saját magam készítettek tetszenek lehjobban (képek a korábban linkelt fórumon)

Illetve SAmmy féle korábbi pack részben jó illetve a Slayer félék is, de abból az utolsó nem tetszett

Meg volt még egy egész jónak kinézõ amit korábban kilinkeltem az sg-n de mostmár nem találom.... "
Shevchenko
Evolution II petch-be kiszeretném cserélni a gyepet,valaki tudna nekem ajánlani valami szép gyep petch-et,ami ténleg szép.Elöre is köszi

FORZA MILAN!!!

Breki33
Érdemes itt elolvasni amit az optimalizálásról írnak

klikk
Breki33
hány megáról indultál?

100 megást énis nehezen hozok össze egybe max 1,5-2-be szokott sikerülni
Ez alapján próbálkoztam de az istenért sem lesz 1mb méretü.5mb-osat sikerült létrhoznom és ezt nem tölti fel sehova.
Nincs valami képes beállítási lehetõség-segítség?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Breki33
elõször is itt körbenézel

http://downloads.gamingaccess.com/index.php?cat_id=469

Letöltöd amit akarsz pl Angol bajnokság címerei

GS-ben megnyitod az ezt tartalmazó bin-t most fejbõl nem tudom a pontgos bin-t de nem nehéz megtalálni amelett van ami a scoreboardokban is van, hogy mi legyen a kijelzõn.

Arra figyelni kell, hogy megnyitáskor megkérdezi hányig mutassa a bint (alapból azt hiszem 100) oda nagyobb számot kell írni különben nem látod csak egy részét a logóknak.

Utánna csak meg kell keresni az elsõ angol csapatot felül open ha megnyílott simán lehúzni. És így tovább, érdemes egy könyvtárba a logókat kicsomagolni és akkor opennél mindig az nyílik meg és csak sorban kell menni
Figyu en meg nem raktam ilyet be manualisan ggs-be.Hogy kell csinalni?Azt tudom hogy letoltom a 64*64-es meg 128*128-asfajlokat(nem emlekszem a kiterjesztesre)Aztan utanna hogyan tovabb?Koszi a segitseget
Breki33
Csukák külön kigyûjtve eze az oldalon találhatóak

http://blingbling-pes2008-boots.skyrock.com/1.html
Breki33
Breki33
Breki33
Hello

Igazából nekem se tetszenek, de én egyenlõre csak az OLasz címereket cseréltem manuálisan.

Valószínûleg csak manuálisan tudos cserélni, tehát jobb ha visszarakod a Evoliution II-est és gs-ben megnyítva manuálisan rakod be a címereket.

KIcsit idõigényesebb de legalább olyan lesz amilyennek te szeretnéd.
Breki33
akkor bemásolom ide

"-Elõször is, szükséged lesz két programra: Fraps és Jasc Animation Shop 3.
Indítsd el a Frapset,és tedd kis méretre.Indítsd el a FIFA 08-at,itt pedig töltsd be az elmentett visszajátszásodat. Beállíasz egy megfelelõ kameraállást(a legjobb az, ha kicsit ráközelítesz a játékosra és a labdára),utána pedig az általad animálni kívánt jelenettõl kezd el lejátszani lassan. Amikor elkezdõdne a lövés,vagy a csel,vagy akármi,akkor nyomd meg az F9-et úgy,hogy közben a lassú lejátszás még menjen. Ha a labda a hálóban landol,vagy ha a cselnek vége,akkor nyomd meg az F9-et mégegyszer. A gólod bekerült a C:\Fraps mappába egy avi fájlként. Ha nem szeretnéd gif-be átalakítani,akkor csak simán feltöltheted a youtube-ra,vagy ha csak magadnak mentetted el,akkor hagyhatod úgy is,ahogy van.
Ha gif-be szeretnéd elmenteni,akkor nyisd meg a Jasv Animation Shop 3-mat. File->Open...és kiválasztod a videót.ha túl hosszúra csináltad a videót,elõfordulhat,hogy sokáig fogja tölteni(egyébként ilyenkor érdemes mindenféle programból kilépni,mert a program nagyon RAM-igényes).
Ha betöltötte,akkor válaszd ki a Crop nevû eszközt(balról a 4. az eszközök között),és jelöld ki a lényeget. Ezután érdemes végigpörgetni az egészet a csúszka végighúzásával,megnézvén a képkockákat,hogy minden lényeges dolog belefért-e a kijelölt részbe. Ha igen,akkor nyomjuk meg felül a Crop gombot(Options... mellett), ha nem,akkor még kedvünkre alakíthatjuk a kijelölést,zsugoríthatjuk,széthúzhatjuk,mozgathatjuk,stb..Ha a croppolással megvolnánk,akkor jön a kép lekicsinyítése. Animation\Resize animation,és itt állítsuk be kisebbre a méretet(érdemes minél kisebbre állítani a Widht-et,kb 200-250-re,ha fekvõ képrõl van szó), ezután pedig már csak a mentés és az optimalizálás van hátra.Files->Save as...,itt a fájl típusát állítsd gif-re.Mentés gomb, majd most jön az optimalizálás. Ez azért kell,hogy rontsunk az animáció minõségén a kisebb méret érdekében(fórumukon nem nagyon szeretik,ha 1 mb-nál nagyobb gifeket raksz be),én a kettes szintet szoktam választani(alulról a második),aztán tovább gomb,és utána még további 2 tovább gomb,a legvégén pedig megnézhetjük,hogy mekkora lett az elmentett gifünk mérete. A gólunkat mostmár más is megcsodálhatja gif formájában.

És ne feledd!Készíts minél több animációt,gyakorolni kell, hogy a lehetõ legszebb gifeket tudd megcsinálni kis méretben."
Breki33
Beraktam egy mecs elõtti képet amin felül látható írás
kis színes kockákkal amik a mez színt jelentik

1,2,3,4-es gombbal lehet változtatni közülük

kapus csapat kapus csapat (sorrend nem biztos pont így van)

Hogy harmadik vagy BL mezt lehet-e azt nem tudom engem csak az érdekelt, hogy ne ugyanolyan színû mezben legyenek

Ha a kitserverben adott csapatnál lévõ mezekbe ha belenézel ott látod milyen mezek vannak ha van bl-es akkor sztem beállítható

Ha nincs ott de van ilyen mezed amit szeretnél használni akkor esetleg ideiglenesen felül lehet vele írni pl a hazait.
Breki33
Jó reggelt

Hát ezt nehezen tudom elképzelni, akár mecs alatt állítható a kontraszt és a színek közben melette látható az eredmény

Nvidia driverben pedig az amit az asztalra állítasz játékban is megmarad, de sokkal elegánsabb megoldás a játéknak profile-t készíteni és ahhoz hozzárendelni az exe-jét így az a beállítás csak játékban jelenik meg automatikusan.
Szia Breki!

Felraktam az Evolution Patch 2 -t.A kovetkezo a gondom.Nem teszettek benne a cimerek mert tul halvanyak voltak ezert a F.Kuyt felet raktam bele.Viszont annal meg felcserelte a holland meg a nemet bajnoksag cimereit😞Mit tudnek vele kezdeni?Te melyiket hasznalod ami jo az evalution patchhez is? Linkelhetnel nekem egyet amivel jo lesz!Koszi elore is!
Nem tudná valaki leírni,bemutatni valahogy a jasc animation shop beállításait és mûködését?Breki amit mutatott abból nem tudom,hogy kell😞
Elõre is köszi!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

eZo

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

eZo
csak liga vagy master liga meccsnél lehet mezt váltani

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

eZo

Hát én ehhez teljesen hülye vok... 😄
Egyszerûen hogy oldható meg az h meccs elõtt a csapatoknál a harmadik vagy akár a bl mez közül válogassunk?! Mert sztm neki nem ezt írtad le.. Oo

eZo