PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
1.) Melyik patche(k)t érdemes felrakni (ami mûködik is)
2.) Nincs-e vele probléma?
3.) Mezeket,cipõket,labdákat honnan lehet leszedni?
Elõre is kösz a válaszokat!!!
Én nem szórakozok külön a mezekkel berakom egyben a mezcsomagot és kész.
Az alap telepítés a kitserveres és sokkal egyszerûbb is ha pedig nem tetszik simán törlöd és visszaáll az img-ben lévõ
Simán a unnamed_8093.bin -t kell megnyitni és szó sem volt export importól mint leírtam csak le kell húzni alulra.
Minek irok le részletesen dolgokat ha utánna fél nap múlva ugyanazt megkérditek? Akinek meg leírtam akkort mikor a másik kérdezi nem segít neki.......
FORZA MILAN!!!
FORZA MILAN!!!
FORZA MILAN!!!
mi leht probléma?
Yo, Bitch!
New Turf Patch II - High Settings by Slayer67
FOR LOW-MEDIUM AND HIGH SETTINGS
New Turf Patch II - High-Medium-Low Settings by Slayer67
Ez alapján szerintem egyértelmû melyik mire való
Az lenne a problémám hogy nekem a pes 2008 nem fut mióta csináltam egy rendszervisszaállítást!!(Ennek a visszaállításhoz nem volt köze a pes-hez)
Rákattintok az ikonra és nem csinál semmit!!
Újraraktam és elindul!!
De miután kikapcsolom a gépet és ismét elindítanám megint nem csinál semmit!!
Ugyanez a helyzet még 1 játékkal és egy progival de a többi progi és játék simán fut a rendszerviszaállítástól függetlenül!!
Mi a gond??
Létszi segítsetek!!
With the latest addition of Olympia Stadion and Craven Cottage Stadium to our Download Zone here it is the list of stadiums (with crowd) released up to date :
Olympia Stadion Berlin - Low Medium - Settings by SEI-Slayer67
Olympia Stadion Berlin - High Settings by SEI
Craven Cottage Stadium (day-fine) easy setup by chuck
Signal Iduna Park by SEI
White Hard Lane Stadium by FCH-Liam_90
Pittodrie Stadium by shawminator
Rugby Park Stadium by shawminator
Celtic Parc Stadium by FCH-shawminator
HSV Nordbank Arena Hamburg by FCH
Azteca Stadium by FCH
La Bombonera - Boca Juniors Stadium by FCH-Olmekpo
Old Traford (all wheaters) by FCH-Ronaldo897
3 Greek Stadiums Pack by Alexander
Without Crowd :
Stamford Bridge - Without Crowd by Denxho-Forzaroma
Rhein-Energie-Stadium, Cologne D-F without crowd by nofacephantom-FCH-Gwidon
http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=10831

FORZA MILAN!!!
http://pes2008editing.blogspot.com/search/label/Adboards%20%2B%20Turf
FH-n ezt írtam ezzel kapcsolatban
"Gyepcsomagról: Természetesen nekem a saját magam készítettek tetszenek lehjobban (képek a korábban linkelt fórumon)
Illetve SAmmy féle korábbi pack részben jó illetve a Slayer félék is, de abból az utolsó nem tetszett
Meg volt még egy egész jónak kinézõ amit korábban kilinkeltem az sg-n de mostmár nem találom.... "
FORZA MILAN!!!
100 megást énis nehezen hozok össze egybe max 1,5-2-be szokott sikerülni
Nincs valami képes beállítási lehetõség-segítség?
★ 汤姆 李
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?cat_id=469
Letöltöd amit akarsz pl Angol bajnokság címerei
GS-ben megnyitod az ezt tartalmazó bin-t most fejbõl nem tudom a pontgos bin-t de nem nehéz megtalálni amelett van ami a scoreboardokban is van, hogy mi legyen a kijelzõn.
Arra figyelni kell, hogy megnyitáskor megkérdezi hányig mutassa a bint (alapból azt hiszem 100) oda nagyobb számot kell írni különben nem látod csak egy részét a logóknak.
Utánna csak meg kell keresni az elsõ angol csapatot felül open ha megnyílott simán lehúzni. És így tovább, érdemes egy könyvtárba a logókat kicsomagolni és akkor opennél mindig az nyílik meg és csak sorban kell menni
http://blingbling-pes2008-boots.skyrock.com/1.html
Igazából nekem se tetszenek, de én egyenlõre csak az OLasz címereket cseréltem manuálisan.
Valószínûleg csak manuálisan tudos cserélni, tehát jobb ha visszarakod a Evoliution II-est és gs-ben megnyítva manuálisan rakod be a címereket.
KIcsit idõigényesebb de legalább olyan lesz amilyennek te szeretnéd.
"-Elõször is, szükséged lesz két programra: Fraps és Jasc Animation Shop 3.
Indítsd el a Frapset,és tedd kis méretre.Indítsd el a FIFA 08-at,itt pedig töltsd be az elmentett visszajátszásodat. Beállíasz egy megfelelõ kameraállást(a legjobb az, ha kicsit ráközelítesz a játékosra és a labdára),utána pedig az általad animálni kívánt jelenettõl kezd el lejátszani lassan. Amikor elkezdõdne a lövés,vagy a csel,vagy akármi,akkor nyomd meg az F9-et úgy,hogy közben a lassú lejátszás még menjen. Ha a labda a hálóban landol,vagy ha a cselnek vége,akkor nyomd meg az F9-et mégegyszer. A gólod bekerült a C:\Fraps mappába egy avi fájlként. Ha nem szeretnéd gif-be átalakítani,akkor csak simán feltöltheted a youtube-ra,vagy ha csak magadnak mentetted el,akkor hagyhatod úgy is,ahogy van.
Ha gif-be szeretnéd elmenteni,akkor nyisd meg a Jasv Animation Shop 3-mat. File->Open...és kiválasztod a videót.ha túl hosszúra csináltad a videót,elõfordulhat,hogy sokáig fogja tölteni(egyébként ilyenkor érdemes mindenféle programból kilépni,mert a program nagyon RAM-igényes).
Ha betöltötte,akkor válaszd ki a Crop nevû eszközt(balról a 4. az eszközök között),és jelöld ki a lényeget. Ezután érdemes végigpörgetni az egészet a csúszka végighúzásával,megnézvén a képkockákat,hogy minden lényeges dolog belefért-e a kijelölt részbe. Ha igen,akkor nyomjuk meg felül a Crop gombot(Options... mellett), ha nem,akkor még kedvünkre alakíthatjuk a kijelölést,zsugoríthatjuk,széthúzhatjuk,mozgathatjuk,stb..Ha a croppolással megvolnánk,akkor jön a kép lekicsinyítése. Animation\Resize animation,és itt állítsuk be kisebbre a méretet(érdemes minél kisebbre állítani a Widht-et,kb 200-250-re,ha fekvõ képrõl van szó), ezután pedig már csak a mentés és az optimalizálás van hátra.Files->Save as...,itt a fájl típusát állítsd gif-re.Mentés gomb, majd most jön az optimalizálás. Ez azért kell,hogy rontsunk az animáció minõségén a kisebb méret érdekében(fórumukon nem nagyon szeretik,ha 1 mb-nál nagyobb gifeket raksz be),én a kettes szintet szoktam választani(alulról a második),aztán tovább gomb,és utána még további 2 tovább gomb,a legvégén pedig megnézhetjük,hogy mekkora lett az elmentett gifünk mérete. A gólunkat mostmár más is megcsodálhatja gif formájában.
És ne feledd!Készíts minél több animációt,gyakorolni kell, hogy a lehetõ legszebb gifeket tudd megcsinálni kis méretben."
kis színes kockákkal amik a mez színt jelentik
1,2,3,4-es gombbal lehet változtatni közülük
kapus csapat kapus csapat (sorrend nem biztos pont így van)
Hogy harmadik vagy BL mezt lehet-e azt nem tudom engem csak az érdekelt, hogy ne ugyanolyan színû mezben legyenek
Ha a kitserverben adott csapatnál lévõ mezekbe ha belenézel ott látod milyen mezek vannak ha van bl-es akkor sztem beállítható
Ha nincs ott de van ilyen mezed amit szeretnél használni akkor esetleg ideiglenesen felül lehet vele írni pl a hazait.
Hát ezt nehezen tudom elképzelni, akár mecs alatt állítható a kontraszt és a színek közben melette látható az eredmény
Nvidia driverben pedig az amit az asztalra állítasz játékban is megmarad, de sokkal elegánsabb megoldás a játéknak profile-t készíteni és ahhoz hozzárendelni az exe-jét így az a beállítás csak játékban jelenik meg automatikusan.
Felraktam az Evolution Patch 2 -t.A kovetkezo a gondom.Nem teszettek benne a cimerek mert tul halvanyak voltak ezert a F.Kuyt felet raktam bele.Viszont annal meg felcserelte a holland meg a nemet bajnoksag cimereit😞Mit tudnek vele kezdeni?Te melyiket hasznalod ami jo az evalution patchhez is? Linkelhetnel nekem egyet amivel jo lesz!Koszi elore is!
Elõre is köszi!
★ 汤姆 李

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Egyszerûen hogy oldható meg az h meccs elõtt a csapatoknál a harmadik vagy akár a bl mez közül válogassunk?! Mert sztm neki nem ezt írtad le.. Oo