81526
-
illetve fejelni már fejeltem -
én még nemis kaptam szögletből gólt igaz nemis lőttem
video kimyomás settings exe-ben utolsó kis nyégyzet -
hát én most is kikaptam 1-0-ra:s megint szögletből kaptam gólt, már unom:d de már vannak helyzeteim, most is kihagytam egy 100%os ziccert, de bíró néha olyankért ad lapot hogy csak nézek, szokatlan még ez a szint, de nem akarok lejjeb váltani, am ezt az introt meccs után nem lehet kinyomni?:S -
Nem tudja valaki, hogy miért nem követik a játékosaim a támadást? A csatárok pl nem futnak fel, csak állnak, és nézik ahogy futkározok a labdával, ahelyett, hogy üres helyre futnának...bár nagyritkán megteszik. -
nemtudom nekem érdekesmódon megy toppléjeren.pedig eddig minden egyes pesnél kurvasokat kellett játszanom hogy felrakhassam,a régieknél is rengeteg ideig 3 csillagon toltam.mondjuk lehet azért mert én egész idáig a 6-al játszottam -
én eddigi részeket, általában regularon emg néha professionalon nyomtam, idén elhatároztam top playren fogom, ezért ezen a szinte játszok inkább, annyira azért nem nehéz, mert eddig olyan gólokat kaptam aminél óriási hibáztam, első meccsen 1-0-ra kaptam ki, de ottt is én rontottam, második meccsemen 2-0-ra, ott 2 szögletből kaptam gólt:SD most összehoztam nagy nehzen Pool ellen egy 1-1-et 90 percben egyenlítettem Rooneyval:d pedig egy félidőt embrhátrányban játszottam -
AKi azt mondja nincs v. kevés csel a jatékban nézzen meg egy meccset IRL. Szerintem nagyon eltalálták az egyensúlyt ebben is. Miért kéne minden játékosnak Ronaldinho-nak lennie?
-
Amit észrevettem még, hogy már nem működik az a fejelésnél, hogy megnyomod a futást és a cselt, és picit meglököd az ellenfél játékost hogy ne tudjon fejelni! Nekem elég zavaró, mert támadásnál mindig azt csináltam
-
esküszöm bevehetnének téged a konamihoz grafikai elemek felelősének
-
Ezért játszom én proffesionalon legalább gyakorlom a támadásokat -
ez a top player még mindig rohadt nehéz:d második meccsemen már 2-0-ra kaptam ki:S mindkét gólt szögletből kaptam:S értelmes támadásom megint nem nagyn volt:D -
Na működik a ball koursor
-
ha megnézed az életet, Messi és Ronaldo, akik most a két legnagyobb cselgépek ugye, főleg testcsellel mennek el a játékosok mellett (Ronaldo néha az előtt cselez), és a fifában még ezt nem lehet tökéletesen megcsinálni mindig!
pl:
Messi -
képt -
Iniesta a Pesben se szép, de a FIFA-ban szakadtunk a röhögéstől
-
nem kell menteni
csak ha méretnövelés van akkor meg felajánlja -
Még nem néztem meg mindent, hogy lehet pontosan konfigurálni a manual passzt, de magát az irányítást akarnám hagyni a bal analógon. Meg magát az irányítását is a manual passznak.
Csak a sima passz és sima magas passz mellé kéne még 2 gomb a manualra. :)
Bár azt hiszem a magas passzt nem lehet gombra manualosítani, hanem az konfig kérdés. (2008as tapasztalat)
Mondjuk ha már a manual magas passzt vágja az ember az is nagyon jó. Én azzal próbálkoztam utoljára, de akkor türelmetlen voltam, és nehéz volt, hogy nem a csávóhoz íveli (kicsit mellé irányítottam, elszállt:D) -
Afs explorerbe hogy tudok menteni?beraktam a Fájlokat meg volt a REbuildeing de menteni nemtanudok sehogy:S -
Hát azért készült a videó mert rajta voltam.
Sztem mindenhez nem kell illetve akkor nagyon sok gyakorlás kéne.
Most az a gubanc hogy a csel miatt legalábbis nálam rákerült ez a d-pad-ra amit pedig nem szeretek és digitális is
De ugye itt bejönnek a képbe a magas passzok is az átlós keresztlabdákat viszont nagyon szeretem azokat biztos kipróbálom -
Az a Rio Ferdinánd a Fifában inkább Brown... Lehet direkt? :D -
1x beállítottam, hogy minden passz manuális legyen, de az nagyon horror volt, mert az ilyen alap passzoknál is nagyon kellett figyelni, nem csak úgy nyomom a passz gombot... Persze az nagyon durva élmény, ha mindent maga irányít, hisz az az igazi.
Egyébként azt vettem észre, hogy néha elég nyomin passzol előre, "W"-vel, ezért inkább kéne a manual passz.
Lehet majd próbálkozom még, de nagyon sok gyakorlás kell, és odafigyelés.
Breki te mit gondolsz, manual passzt hogy van értelme megtanulni: mindenre, vagy csak néha, amikor akar valaki merészebb passzt? Kivitelezhető az előbbi? Nyilván, csak sok skill kell hozzá... Te megpróbálod valamelyiket? Vagy már rajta is vagy a témán? -
ennyit a grafról, elég megnézni arcokat és mezt... -
Azért van pár hasznos csel is :D
Ha nem töri meg a lendületed, akkor nagyon jól jöhet egy bicaj, egy elhúzós valami vagy bármi :)
Ahogy Breki is írta, az a lényeg, hogy hasznos cselből van elég, a nike kövi videóját meg csinálhatják majd a fifából, de attól az még nem lesz jobb :P -
Nagyi2pac #50889 FIFA vs PES - erről ennyit, szebb arcok a FIFA-ban mi?:D Főleg ha felis lehetne ismerni őket...
-
uppsz elvelejtettem a válasz erre gombt:D
#50882---erre ment -
fifa topicba is nyomja a hülyeséget a kurva cseleiről
minek cselezni?hogy sg-n be tudd mutatni hogy milyen fasza csávó vagy?szánalom
ha cselezel elveszted a labdát és kész -
na mert a másik fórumban is ferdítve ment amit írtam egy példa mire jó az analógos pasz
Na most hasonlót lehet más gombbal is digitálisan de itt maga a játékos szabja meg a szöget erősséget nem attól függ, hogy a gép az adott gomb megnyomására hogy passzol.
Ha akarjuk adjuk átlósan ha akarjuk meredeken mi adunk meg mindent azáltal sokkal szabadabb.
De ez egy plusz nem azt jelenti hogy ilyen gamepad kell és kötelező használni ! -
oké egy évig pihenj
-
mikiking #50884 jo ok... erre még egyszer viszatérünk majd.... majd -
nagyon köszi -
ember olyan hülyeségeket írsz, hogy már fáj
egyrészt nem két csel van benne csak kettőről csináltam gif-et.
Másrészt sokra mész azokkal a cselekkel ami konzolos videokban van
meccsen egyet max megcsinálsz majd elveszted a labdát.
Fifában kb azért cselezel, hogy oh milyen szép csel, pesben nem ez a lényeg hanem a csel eszköz, de látom úgyis hiába magyarázom -
A fifa témát szerintem lassan ejthetnétek, nézzetek már rá a címre pls...
mikiking: Játsz inkább a fifa street-el, abban vannak ''cselek''...
Ha te vmi freestyle-t akarsz, akkor rossz helyen keresed. Pesben is van elég csel, csak tudni kell használni. -
ja kb 80% nem is hasonlít... -
Nagyi2pac #50879 Persze mindenki azt rakja be a játékba ami neki jobban tetszik! Én csak mondtam egy példát! -
én ritkán cselezek, ezért engem ez annyira nem érint:D -
áhhhhhhhhhhhhhhhhh
-
mikiking #50876 jo ez igaz..... a gameplay fifaba kurva szar.... de nekem a pessel a legnagyobb bajom ... hogy van egy két csel annyi...azért ha annyi csel lenne mint a fifában....azt mondom ok -
Neoncsoves #50875 szerintem fifaban szebben ki vannak dolgozva az arcok
-
nézz már rá arra a szarra, mezek borzasztóak címereket nagyítóval se látod, vmivel szebbek lettek mezek, de fakó árnyalat még mindig meg van, ráadásul legtöbb mez nem is ugyanolyan mint igazéból... arcok meg borzasztóan szarok, PES millioszor szebb grafikában, aki ezt nem látja az vak... ráadásul az a gémpléj iszonyat gyenge, kb pes4é is jobb... azt hitte fifa hogy uj grafal majd idé lenyomják PES-t de ennyi nem elég, PES jól rákontrázott FIFÁra még szebb graf, kurva jó gémpléj, már azt hiszi néha ember igazi focimeccset lát... -
Neoncsoves #50873 nevezzük csak FIKA-nak