81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    Az nem siránkozás.

lehet bill-en ugyanúgy van de ott baszhatod az egész analóg paszt.

Gamepadon meg ennek nagyobb teret edtak viszont emiatt átkerült a cselezés a D-pad-ra illetve bal analógra és ez nem mindenkinek tetszik.
  • KillR
    Julio Baptista, csak vele játszottam (kb. be a pro), Top player

• báttyó02
    :dd
    HE lajcsi mennyél borozni inkább
  • 9csöves9
    de te polipgeci vagy
  • báttyó02
    nem vágom mit sírnak most páran h nincs elég csel :|
    ugyanazok a cselek vannak mint az eddigi részekbe,érdekes sose volt baj ezzel csak most
    ez a gamepad d-pados siránkozás meg ugyanaz a vicc,évek óta ugyanúgy betudom állitani billre,és bármilyen cselt megcsinál,marseille cseltől kezdve felpöckölés,flipflap stb ig
  • Nagyi2pac
    Én most próbáltam télleg jó!
  • lybrahu
  • eZo
  • 9csöves9
    ez olyan Del Pieros vót

• HoReSz1975
    nagyon király a vertical wide kamera állás, sokkal jobban tudok játszani, olyan akciókat csináltam és brutál gólok lettek a végén, tiszta olyan mint a légy profi kamera állás körbeforog és ráközelit, nagyon király
  • KillR
    jah ez tök igaz, első meccsen vagy 50-szer eladtam, csak emiatt :D
    hát igen picit újrakell tanulni, de sztem jó az alapkiosztás, bal analóg mozgás+cselre, jobb analóg passzra
    am a manual passzban engem az zavar, h mintha nem pont arrafele rúgná, amerre irányzékolom...szal picit mintha "javítani" akarna az irányán, vagy csak roszul csinálom?
  • Nagyi2pac

http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=31735
  • Nagyi2pac

• horpeti
    Jah, ezt ismerem, ezt szoktam nyomni. De nem muszáj ugyanannak visszaadni. :) Én általában sosem adom vissza ugyanannak, mert azt mindig lefogják. Főleg haver... Haver ellen jó azt csinálni, hogy beindítom a társat, akkor arra figyel, és én meg máshova játszom, amire nem figyel. :D
  • DaemoonHunter
    És ezt csak 2 játékossal lehet összehozni? Mármint lepasszolod, indítás gomb, beindul a játékos...de, ha azt akarom, hogy több játékos is jöjjön? Erre gondolom van egy külön gomb, csak még "tapasztalatlan" vagyok...
  • ProGabe #50937
    billen: folyamatosan nyomod a 'Q'-t (gamepadon a bal felső gomb, tehát 'LB'), miközben passzolsz (sima passz, ami a fika-ban 'S', gamepadon 'A'), és mikor lepasszolta a játékos a labdát, megiramodik. ugyebár az lesz az aktív játékos, akinek passzolta, és ilyenkor azzal szöktetést (bill: 'W', gp: 'Y') kell megnyomni, hogy visszaadja annak, akitől jött a passz és már előrefutott. a 'W' helyett lehet használni az ívelést is, ilyenkor értelemszerűen nem a földön fogja neki visszaadni

na ez a klasszikus háromszögelés! :)
  • horpeti
    Mi az a jól megszokott háromszögelés? :)
    Én ilyeneket nem használtam tudatosan.
  • horpeti
    Amúgy az jó segítség, hogy nem kell nyomni Supercancelt a labdához való közelítéshez amikor jön. Korábban azért kellett nyomkodni, most úgy vettem észre, hogy ha nem nyomom, csak a nyilat, jobban reagál, mintha előtte nyomok reflexből supercancelt... Így a megelőzésekhez már nem kell túl sok gomb.
  • ProGabe #50934
    szerintem sincs, csak a jól megszokott 3szögelés. integetni meg random mód integetnek. biztos amikor meglátnak valakit a lelátón :)
  • ProGabe #50933
    ne ez már igen, akkor biztos nem tetszik neki a gépem, vagy nem tudom :)

mert nálam bizony az van amit leírtam, mindegy melyik csapattal vagyok. érdekes! csodálkoztam amúgy, mert seabass (remélem jól írtam) külön nyilatkozta, hogy a csapat mozgását most nagyon megpimpolták. na még próbálgatom a dolgokat
  • horpeti
    mi az a labdakérés gomb? :-O

Néha nekem is integetnek, és akkor utána indulnak is. :) De kell valamit nyomni, hogy integessenek, meg akarjanak indulni? :) PESben ilyet még nem láttam.
  • Darkon
  • Breki33
    Itt látszanak a felfutó emberek

• Breki33
    na akkor mutatok egy példát ami nem erre készült de sztem jól látszik az is, hogy felfutnak a lesvonalig felül is futott a szélső de azt le kellett vágnom a méret miatt

• Breki33
    tudok róla csak az ember megszokta, hogy jobb analóggal cselez és véletlen megnyomja és máris elszúrtaa tábadást mivel pl két felt akar amivel kirúgja

olyan kéne hogy egy módosító gomb és akkor menjen anélkül cselezés vagy r3 lenyomásával menjen
  • DaemoonHunter
    Igen, beindulnak...nálam Q gomb az indítás, gyakran passz előtt egyből nyomom is, elég gyors a játék, ilyenkor működik, de amikor megáll a játék, felállnak a védők előttem, akkor nem tudok merre passzolni.
  • tobias88
    nálam ilyen nincs, jó beállításnál, a lesvonalig futnak, esetleg picit tovább, aztán azonnal visszafordulnak! Barcával Daniel Alves is felfut nálam a lesvonalig például
  • Terminátor14
    Jézusom ember...

'' nem érdekel milyen gombok kell nyomni''
    ''amúgy melyik gomb az?''

Ez még viccnek is rossz :) Arról meg ugye nem a játék tehet, hogy nem tudod mit kell csinálni...:P
  • tobias88
    alacsonyak a játékosaid, itt az is számít
  • ProGabe #50923
    én sem tudom jobban leírni, hogy nem érdekel milyen gombok kell nyomni, mert pont az a lényeg, hogy ne kelljen gombot nyomni :)

amúgy melyik gomb az? :D mert az oké, hogy fifaban van ilyen, de itt nem csak random mód integetnek? tehát, van a 3szögelés (rb nyomva tart+passz, és utána vagy ívelés, vagy szöktetés), aztán ott van, hogy csak simán szöktetsz. van olyan gomb, amikor beindulnak mint fifaban?
  • KillR
    Breki, a manual passz vs. cselezés, D-pad analóg-kar gubancodra azt tudom mondani, h ha elég ügyes vagy, CSAK az irányító analóggal, szal amivel amúgy is futsz, is meg lehet csinálni az összes olyan cselt, amit am a d-paddal csinálnál.
    Szal nem kell átkonfigolni, hagyhatod a job analógon a manual passzt, mert a sima irányítással is lehet cselezni, roulette és flip-flap nekem legalábbis ment vele, csak ugye nagyon gyorsnak kell lenni.
  • ForzaInter
    most is szögletből kaptam:d kösz
  • Breki33
    Azt én a végén lövök, de nem egészen értem hogy kell
  • Breki33
    akkor még egyszer

arról a gombról beszéltem amit megnyomva beindulnak

pasztól függetlenül, mikor integetve kérik a labdát
    a sorrend labdakérés majd pasz

szájbarágósabban nem tudom leírni
  • ProGabe #50918
    akkor ennyit még hozzáteszek:

"ha háromszögelsz, vagy szöktetsz persze hogy beindulnak."

ettől még a probléma fennáll!
  • horpeti
    halljátok én szinte csak 11-eseket lövök. Betörök 16oson belülre kicsit táncolok, és felrúg. Marha agresszív... :)
  • Breki33
    nemcsak a hárömszögelésről beszéltem
  • Breki33
    feltettem az img-t ha vkit érdekel ball koursos és serie a-s labda van benne

simán be kell másolni

http://www.speedyshare.com/973710978.html
  • ProGabe #50914
    ha háromszögelsz, persze hogy beindulnak. nem erről van szó! sajnos már a 6-ban is elő-elő jött bizonyos formációknál, itt viszont állandósult, még ha 5 támadó van akkor is: nem követik a támadást.

elöl vagy a labdás emberrel, 20 méterre az ellen kapujától, előtted 4 védő és a társaid elfutnak a labda vonaláig, de akkor vagy megtorpannak, vagy ami még rosszabb, visszafordulnak! :S

ez szimplán rossz programozás eredménye, ugyanis a labda vonalát veszik a határvonalnak, amennyiben nem használod a 3szög kombót. ez sajnos így gáz! :|
  • Breki33
    beindítod őket?
    l1-es passzokat adsz?

nekem ott integetnek, hogy kérik és indulnak be pasz után