PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tényleg ha lehet akivel játszok mecs után menjen a same players-re a még egy mecshez és akkor nem kell megint szórakozni a kapcsolódással
sztem rakd fel a korábban kilinkelt kismezes bineket
rekd fel újra teljesen- elõtte mindent leszedve
és nézd meg úgy van-e hang
Azt a 11-est még most se értem, ki akartam rúgni a labdát erre nézem, hogy mennek reklamálni.
Lehet hogy mindenki sz*rrá fog alázni mer nem jáccok vmi jól, (ez még enyhe kifejezés) de jó buli lehet és kipróbálnám!
k×××a nagy így online játszani<#eljen>#eljen>
Holnap folyt.köv esetleg még az éjjel ha rátalálok valakire aki virraszt ma😊
★ 汤姆 李
eltüntek a játékban a zászlók, címerek #44929 hogy tudom vissza szerezni?
Tóbiás köszi a segítséget !
két meccs két gyõzelem, kezdetnek nem rossz 😊
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
★ 汤姆 李
CSAK a Fradi
msn: [email protected]
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Ha lehet akkor hogyan?<#worship>#worship>
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Valaki meg tudja mondani, hogy hol és hogyan kell engedélyezni routeren azt a bizonyos portot a pesnek?
CSAK a Fradi
én erddig örülök, hogy pozitív a mérleg
ja akiknek írogattam, hogy hahaha meg egyebek azt nem gúnyolódásból csak próbálgattam
Majd ha ráállnak többen akkor rendezünk bajnokságot😄Legjobb 8,egyenes kiesés.
★ 汤姆 李
10 percesben 3-4 gól volt.
úgy néz ki hostként jobb legalábbis Tommy Lee ellen sokkal gördülékenyebb volt host-ként.
Viszont érdekes, hogy a hosszabítás másodfik félidejében kezdett kicsit döcögni.
így meg lehet egy ilyen szoba ahol többen vagyunk
és nem kell egyesével ellenfelet keresni

★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Hamachi szerencsére fent van az nálam alap 😄
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
★ 汤姆 李
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
★ 汤姆 李
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack