81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Sly06
    melyik is az a korábban említett módszer ? köszi
  • Sly06
    a fix patch után hogyan lehet visszaállítani a neveket?
  • Breki33
    A become legendes patch után a korábban említett módszerrel látszik hogy jók a keretek és a felállás

• horpeti
    és kaptam kb. 1 darab tapasztalati pontot, mert nagyon vékony a csík.:P
  • horpeti
    A végén már ssaját 16osomnál voltam, mert a bénák nem bírtak szerelni. :P
  • Sly06
    nekem is tetszik
  • horpeti
    Geca, karrierem meccsét játszottam. Megvolt a motiváció: ha kikap a csapat, nincs tapasztalat :D

Rögtön elején lőttem egy bombagólt, aztán a nyomik összehoztak egy 11est, 1-1.. Elfutok szélen begurítom csávónak 2-1... erre kapunk egy nagyon gagyi gólt 2-2.. aztán újra 3-2 nekünk, majd szögletből 3-3.. mondom nem hiszem el, a végén kikapunk és életem meccsén se kapok tapasztalati pontot...

16osnál kavarodás, megszerzem, elhúzom, lövöm, gól, 4-3...
    89. perc megkapom a labdát félpályán, kicseleztem 2 védőt, futok le szögletzászlóhoz, senki benn.. akkor visszacsel, huzogatom, teljen már le az idő.. vissza zászlóhoz, felrúgnak, lefújja a meccset, NYERTÜNK!!! :DDD Szezon első győzelme... Hát nehéz volt, de nagyon parázs meccs volt!! Természetesen amióta kezdő vok, végigjátszom, lehet gyúrni kell kicsit Staminára :DDD
  • Kmarha
    lehet senki nem vette meg :D
  • Nagyi2pac
    Egyetértek Breki-vel, a jobb oldal kicsit sötét, külömben nekem tetszik!
  • Breki33
    EZT TÉNYLEG OLYAN NEHÉZ KÉRDÉS?
  • Firerock
    Pénzkérdés:D
  • Breki33
    bal oldal jobb de a jobb oldal sztem nagyon sötét
  • Breki33
    engem érdekelne, de legjobb lenne ha előkerülne az aki tavaly csinálta mert elfelejtettem hozzáa jelszót
  • eZo
    csináltam egy újabb verziót a bennerra:
  • horpeti
    De legalább már kezdő vok megint.. Sevilla. Le fog alázni:D
  • horpeti
    Bazze, kezdő voltam, végigjátszottam, de sokkal erősebb volt a Depor, volt 2 magamnak csinált helyzet... Ha vesztünk, nem kapunk tapasztalati pontot... 5ből 4 meccset vesztettünk :D ejj, így "semmit" se ér, hogy meccset játszom, nincs match experience. Na majd eligazolok valami jobb csapathoz. :P
  • Mityu91
    Sziasztok!

Én a héten szivesen megcsinálnék egy faqut ha gondoljátok!
    Ha érdekel titeket akkor pls egy privit dobjatok és majd ha már odajutunk akkor meg kéne beszélnünk, hogy mi legyen benne!

e-mail:[email protected]

egy személyes kérdés kéne vegyek egy kontrollert Ti mit ajánlotok!?
    Majd csak holnap fogom kpróblni a játékot...billel lehet valamenire játszani?

Sziasztok...köszönöm a válaszokat előre is!!
  • Breki33
    mielőtt vita lenne belőle ez a foc nagyon jó focis játék KONZOLON
  • Breki33
    PES09 CHANTSPACK 0.1

[URL="http://hosted.filefront.com/gigimarulla/2313115"]filefront download[/URL]

sendspace mirrors
    part1
    part2
    part3

including chants for

Spain
    Fenerbahce, Turkey
    GENERIC_African
    GENERIC_America
    GENERIC_Premier League
    GENERIC_Serie A
    Scotland
    Wales
    England
    France
    Netherlands
    Switzerland
    Italia
    Germany
    Denmark
    Mexico
    Brazil
    Argentina
    Manchester United
    Liverpool
    Barcelona
    Real Madrid
    Monaco
    Olympique De Marseille
    Paris
    Bordeaux
    Ajax
    PSV
    Inter
    Juventus
    Milan
    Lazio
    AS Roma
    Rangers
    Spartak Moscow
    Olympique Lyonnais
    Udinese
    Porto
    Sporting
    Panathinaikos
    LOSC Lille
    OGC Nice DaÁzur
    Stade Rennais
    Sochaux Montbeliard
    Toulouse
    Palermo
    Sampdoria
    Siena
    AZ Alkmaar
    Athletic Club
    Mallorca
    Brugge
    A.E.K. Athens
    Genoa
    Napoli
    Torino
    Stade Malherbe Caen
    Lorient Bretagne Sud
    Nancy Lorraine
    Saint-Etienne
    Valenciennes

Extract the files with 7zip,then just paste the folder cs0d.img to kitserver/img

i've found an error in tommsen's map:i've inserted chants for Catania but i can't hear them so the slots are wrong.
    if you hear catania's songs with another club please tell me wich club is using them :)

i'll update this pack soon

thanks to tommsen for his map
    thanks to tommsen,harrienak,saltor,carlo.ne,fishcake for some chants i've used

enjoy it

• 5c0rp330n
    mi ez a fos?
  • horpeti
    Depor ellen.. illene bizonyítani.))
  • horpeti
    jéé, amint ezt megírtam: PeT set to START! :DDD Lehet kezdő leszek?? yuppie:)
  • horpeti
    én játszottam vagy 6 meccset, 5.nél lőttem a gólt. 7.nél A teambe kerültem, meg még 1 A teames, azóta a padon ülök, és 2. félidőben beállok.

Viszont vagy a gépem szar, vagy a PESem, de ha meccs közben felteszem 2xes sebességre, és utána rakom vissza 1xesre, ill. beállok, valami irdatlan lelassult lesz a játék...
    Most kipróbálom milyen ha nem változtatom a sebességét... Mert így elég gáz... :)
  • midian
    Tudja valaki hogy mért fagy ki a game ,nálam simán liga -cupa alatt
  • Breki33
    még egyszer kérdezném azoktól akik megvették, milyen a magyar kéziköny érdemes amiatt magyarországon megvenni?
  • ProGabe #52292
    ez pont annyira illik ide, mintha én győzike epizódokat szúrnék be. nem kell a flame!
  • Martins15
    Hmm átigazolási szezon előtt mesterhármas
  • tarti19
    fifa 09 ps3
    fifa 09 ps3

Láttam szoktatok betolni, nagyon jó kis linkeket, ha nem is épen idevág, remélem azért tetszik majd nektek
  • Quaresma
    van lehetőség a legenda módban online játszani, ahol 4-en kerültök egy csapatba. Ott minden passzért, gólért és jó megoldásért pontot kapsz, és nagyon jó...
  • ProGabe #52288
    "ha jól helyezkedek"

ennyi a lényeg. nyomhatja az ember a gombot, mint az őrült, ha egyszer rossz helyen áll. ellenben ívelni nem nagyon akarnak, főleg a védők, még ha tök üresen vagyok akkor sem. persze ez lehet azért, mert bénák (numanciánál vagyok), amikor néha-néha megteszik, szinte mindig bedobás lesz belőle :D

ti hány meccs után kerültetek a padra? én top playeren 7 lejátszott meccs után, 4 gól, 1.5 gólpassz (egyik a kapusról pattant elé :) után még mindig csak training meccseket játszok. igaz, még nem volt inter-squad meccs sem
  • horpeti
    ha veszít a csapat, nem kapok?? :) mert 3ból a 2 buktásnál nem volt march exp.
  • horpeti
    viszont azt a piros match experiencet azt 3ból csak 1 meccsen adott... Lehet, mert nem voltam annyira jó?? végülis 7es voltam. Barca ellen 7.5, akkor kaptam, előtte is 7es első meccsen, de ott se...
    Barca ellen lőttem csak 1 gólt.
  • horpeti
    Amúgynemtom hogy osztályoz, de 7-7.5 eket kapok, pedig nem sikerül a gól szerzés... Elég gyenge a csapat, de nagyon akarnak a fiúk :P
    Most kimondottan szarnak éreztem magam, igaz nem is nagyon volt lehetőség, de a 7es megvolt, egész csapat meg 5-6 :D
  • Sly06
    a fix után nekem is átírta a neveket :(
  • Breki33
    semmi gond a paszolással kb 10-15 mecset próbáltam tök rendesen adták ha jól helyezkedek
  • horpeti
    Amúgy nekem hál istennek akkor is passzolnak, ha nem nyomom a gombot :))
  • Matte
    Szia

HD 3650-el simán megy high-on. A kártya teljesítménye 1-2% különbséggel megegyezik a HD2600XT-vel, illetve nVidiától a 7900GT-vel.

[tomshardver]
  • Breki33
    halottál már a licenszjogokról?
  • horpeti
    Nekem eddig egy meccs volt, amiben kaptam XPt, akkor úgy jött szépen hozzá. Csak túl lassú, valami beszart:D újra kell idnítani
  • Breki33
    Ennek semmi köze a BL-hez ott csak visszatöltöttem egy mentést és látszottam az írt felbontásban

Sőt állítólag a negyeddöntő után vissza lehet rakni 1900-asra