PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl,ha ugyan olyan taktikával ál ki valaki ellenem mint az ennyém akkor vége bárkinek,mert nagyon kell védekezni mert mindenki a támadásra öszpontosít
FORZA MILAN!!!
Akkor ki kéne tolnom a védõimet oldalra vagy emberfogásra, énmeg nem szeretek tökölni a beállításokkal, fõleg, hogy nem biztos, hogy nem fagy le.
Nincs semmi tétje minek állítgassak?
Nincs semmi tétje minek állítgassak?
Védekezd le,ha levédekezed akkor nemtudnám felívelni,dehát mivel látom hogy ott álnak üresen hülye lennék nem oda adni nekik.
FORZA MILAN!!!
Én szerintem merek, ha tudok.
Csak vhogy onlineban nem tudok úgy lõni mint offline-ban.
Meg védekezni sem...
De legalább már nyertem egyet ellened P
Azok a kapufák 😛
Csak vhogy onlineban nem tudok úgy lõni mint offline-ban.
Meg védekezni sem...
De legalább már nyertem egyet ellened P
Azok a kapufák 😛
Sokat játszok úgy is csak akkor nagyon gyenge szar a meccs,olyan körübelül mintha 1 magyar meccset néznék végig,az a baj a Várhidi sem mer támadó kontra focit játszani,ezen kéne változtatni és nem itt tartanánk.
FORZA MILAN!!!
Azt hogy kirakod teljesen a szélre a két embered és ivelgeted nekik?
Egyszer meg kéne próbálni úgy hogy semmit sem állítgatsz a tektikán.
Én is embereket cserélek.
Egyszer meg kéne próbálni úgy hogy semmit sem állítgatsz a tektikán.
Én is embereket cserélek.
Breki elfelejtettem mondani,hogy azt amit te felívelgetös focinak hívsz,azt magyarul kontra támadásnak hívják.<#wink>#wink>
FORZA MILAN!!!
Akkor csak graphic studióval
De volt itt olyan bin amibe berakták meg amit ajánlottam is olyan.
De volt itt olyan bin amibe berakták meg amit ajánlottam is olyan.
Reboot volt mivel kifagyott a játék nálam megint csapatválasztásnál😞
★ 汤姆 李
hello le szedtem emblémákat de csak képek vanak benne hogy tudom be rakni a játékba?
hamachin csinálnátok 1 helyet nekem :S nemhiszem h fullon van és mindenki játszik
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
Most a GoalConnector 1.5-el van valami gondom.
Azthiszem az elején kér újabb verziót vagy valami ilyesmi és nem számol vissza ClientConnect-nél<#nemtudom>#nemtudom>
Azthiszem az elején kér újabb verziót vagy valami ilyesmi és nem számol vissza ClientConnect-nél<#nemtudom>#nemtudom>
★ 汤姆 李
Oksa.Majd legközelebb!
Jó munkát!
Jó munkát!
★ 汤姆 李
Sanyicucu-val meccsezünk éppen mi..
★ 汤姆 李
valaki egy game?
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
Az a baj, hogy apám kitalálta, hogy fát aprítunk a kertben 😄DD Jó pesti módra 😛
Úgyhogy bármikor szólhat, hogy gooo.
De majd késõbb 😉
Úgyhogy bármikor szólhat, hogy gooo.
De majd késõbb 😉
CSAK a Fradi
Hát jó.
Én MSN-t abszolúte soha nem használok de most látom 1-2en már érkeznek Hama.-ra csak még nem válaszoltak.
Gyere te is.
Mondjuk most lépek ebédelni de 13h-tol vok..
Én MSN-t abszolúte soha nem használok de most látom 1-2en már érkeznek Hama.-ra csak még nem válaszoltak.
Gyere te is.
Mondjuk most lépek ebédelni de 13h-tol vok..
★ 汤姆 李
valaki please msn en magyarázza már el hogy lehet onlineba nyomni? [email protected]
Tegnap délután 4ig voltam, ma is itt vagyok, csak épp nem szórakozom hamachival, jó az msn is 😊
CSAK a Fradi
valaki nem akar játszani+ segíthetne 1 kicsit
[email protected]
[email protected]
Csak én nem látok senkit fennt ma + tegnap Hamachin vagy tényleg nincs senki online<#conf>#conf>
★ 汤姆 李
bsz? b*zd szájba?<#idiota>#idiota>
Breki vegyél már fel pls MSN-re, mert kétségbe vagyok esve <#wow3>#wow3>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem tudom mi van ma
délelõtt simán játszottam, ma meg két srác is azt írja, hogy nem tud bejönni a szobámba mert ezt írja ki
"6:04:01] >> an erro has occurred.
COULD NOT ACCES"
délelõtt simán játszottam, ma meg két srác is azt írja, hogy nem tud bejönni a szobámba mert ezt írja ki
"6:04:01] >> an erro has occurred.
COULD NOT ACCES"