PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Most látom hogy van már program amivel lehet dip-vel játszani, kipróbáltátok már? Én még sajnos nemtudtam, megy szépen? Majd kipróbálná velem valaki? <#whatever>#whatever>
http://data.hu/get/236585/unnamed_8093.bin.html
Sajnos nem kaptam az utsó üzenetemre választ,ezért gondoltam beírom mégegyszer Tehát: A taktikák alkalmazásánál, mért van az hogy pl a széleket próbálom megjátszani, a jobb szél azt ok(rányomok a megfelelõ billre és mutatja is hogy az az aktív taktika.De ha a pl a bal szélt akarom megjátszani akkor néha be jön a kis jel(négyszög)néha meg nem,és van amikor bejön aztán meg sgyszer csak eltûnik. Help<#nemtudom>#nemtudom>
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
De vigyázat ez nem fûtextûra hanem fûszéltextúra
Bár lehet, hogy fûtextúraként is megállja a helyét
csak ebben a holland csapatok vannak német helyett
tehát a holland logokat kéne lecserélni a megfelelõ németre
az oldalmintára gondolsz?
Én csináltam csak az alapötletet adta a korábbi stadionban lévõ
kicsit át kellett dolgoznom
#45593<#eljen>#eljen>
Breki nem tudnád ennek a gyepnek a mintáját kirakni, ezt a mintát te csináltad vagy a stadionhoz volt? Ha stadionhoz akkor meikhez volt?
Nem akarja valaki kicserélni az Evolution patchnak megfelelõen?
- Author : seresak
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=25517
Játék közbe nem akad viszont visszajátszásoknál meg a kisebb videóknál eléggé akad<#sir>#sir>
Jól megvan csinálva benne a kispad, a nézõk visszajátszásnál amikor rájuk közelítünk nem tûnnek el, félidõbe amikor körbe megy a kamera a stadionon akkor nem a nézõket mutatja alúlról, szóval jó kis darab, csak ne akadna!
#43983 ugyanaz a probléma mint neked
#43984 itt a megoldás
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Sziasztok!!
Lenne egy nagy problémám! ML-et szoktam játszani az 7. szezonban járok és túlköltöttem magam az átigazolási szezonban az utolsó napon és most -5000rem van!Elküldeni sem tudok már senkit a csapatból hogy csökkentsem a csapat kiadását, mert már nem engedi az utolsó napon és nincs is mentésem, hogy betöltsem egy régebbi állást, mert Auto Save van beálítva!
Nicns rá mód hogy valahogy csalással, kóddal vagy akár hogy szerezzek pénzt nem akarom elölröl kezdeni ha már eddig eljutottam!! Légyszi segítsetek elõre is köszi csáo
Te is az aktívak közé tartozol!
★ 汤姆 李
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
viszont ha vmi van ott tudjuk megbeszélni
vhogy úgy kéne, hogy más addig ne tudjon írni
bocsi, hogy röviden írtam, de vártak rám
most viszont edzenem és ennem kell
de jelentkezem
talán ezért😊!
Ezt nem felejtem el <#hehe>#hehe><#gun>#gun>
Egy valami még érdekellne a taktikákkal kapcsolatban ha pl a jobb vagy a balszél támadását használom,mért van az hogy a bal szél gombja (alapból billen az A) állandóan visszaugrik, pontosabban rányomok, aztán meg magától kinyomja .a Jobb szél használatánál nem csinálja soha Help<#falbav>#falbav> <#nemtudom>#nemtudom>