81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Pethy23
    Akkor ez jó lesz ez:)
  • horpeti
    Jeje, nehéz meccsen Arsenalt is megvertük , végre győzelem a bajnokin. Végén egyedül futottam le a szögletzászlóig, és tartottam a labdát, hogy vége legyen. :P Nem is lettem man of the match:DD
  • Pethy23
    Még az érdekelne a Balance az miket erősít?
  • horpeti
    Ballack lassú, ebből baromi gyors robosztus ember lehet, aki mindenki legyúr.. nem vagy agilis, viszont elnyomsz mindenkit. Persze 2 év kell amíg felmennek az értékek. :)
    Kérdés mi a stílusod.

Valaki szereti nyomni a gombot előre, és menni, annak nem kell agilitás. Van aki nem bír ülni a seggén, és mindent akar csinálni, ide húz oda, ide passzol oda, annak agilitás. Én az utóbbi vagyok. Csak amikor már nincs agyam, akkor játszom erőből, de arra rá is fázom szépen. :D
  • Pethy23
    Ami ki van emelve az a Stamina 76 | Acceleration 75 | Dribble Speed 80 |Aggression 84 | Mentality 82

Ez olyan Ballack/Essien stílus lehet:D?
  • horpeti
    ok.
    A 70 elég gáz. De gondolom másban meg jó robosztus, elindul, akkor ellenfélnek sanyi. :D
    Én gyenge vok és törékeny.. :D
  • horpeti
    Scholes és Fabregas kénytelen megosztozni a másik CMF poszton, Carrick meg már szerintem beadta a nyugdíjazását. :D
  • Pethy23
    Most 70-es:S akkor kezdjek úk embert, AMF vagyok
  • horpeti
    Az sajna nem nő:) Mint ahogy az agresszió és mentalitás sem.
  • horpeti
    Én meg szinte végig támadtam, de talán a végén amikor beleugrottam pár lövésbe, akkor pörgött fel a jackpot. :D
    Kupában vertük Chelseat első mérkőzésen 2-0ra, előtte meg döntetlen bajnoki, nagyon szar voltam, 6.0-os, de bennmaradtam a kezdőben, hát megháláltam. :)

• Pethy23
    Ahhoz hogy az agility fejlődjön mit kell erőltetni a strenghten-be?
  • Balázs 17
    labdaszerzést elég érdekesen számolja 2-t írt de kb 15x szereztem labdát -,-
  • horpeti
    Nah, ha nem is ma, de akkor is kijutunk a Magyarokkal az EBre. :)
    Nagyon közel vagyunk. :D
  • horpeti
    de amióta van PES editor, tök mindegy, mit dob a gép, úgyis azt csinál az ember, amit akar. Ha fejelni akar, úgyis magas embert csinál, ha meg magára mintázza, akkor meg jó, ha magas:D
  • horpeti
    Amúgy a vicc, hogy 205 centis karakternél is közel ugyanezek lesznek a statok:P 205 centi 89es agilitással. duuurva:D
  • horpeti
    jó karakter,irigylem a 89es agilitást, meg a 80-as mentalitást:)
    Én 87tel kreáltam, meg amivel játszom 86-tal, de úgy voltam vele nem érdekel, elég sok ez is. De aztán nem ártana még több. :)
    Mindegy, nem leszek nyomorék, nem érdekel, hogy nem a legjobbat csináltam, szimpi volt, aztán mentem. Nem ez lesz a legjobb kari, ami kihozható a játékból, de most már úgyis meguntam, 1 hét folyamatos játék után. Úgyse kezdeném újra emiatt, mert az már nem "én" vagyok. :)

• Balázs 17
    nemhasználom, de nemszoktam vele törődni így nemis kapcsolom ki
    amúgy talán legrosszabb ratingem 6.0 volt és lehet azis számított, tehát egyenletesen teljesítek

tehát ez emberkém 17,5évesen, 3x magyar válogatottként, és alapemberként a Havre csapatában :)

indi
  • Breki33
    ez a második mondatot nem egészen értem
  • daver88
    hát én nem értem...nálam nemjó..pedig előről megcsináltam az egészet..
  • horpeti
    Aztán lehet megunom, hogy ilyen hamar a csúcson vagyok, és gyorsan kezdek egy újat, hogy újra szopjak. :D Végülis nagyon szerencsés voltam, mindkét idényt BLben kezdtem, aztán meg MU is látni akar.

Viszont az biztos, hogy alapból angol bajnokságban kezdek akkor már. :D
  • horpeti
    Auto move? :D Az minek? szoktad használni?

Egyébként biztos jó ratinggal nyomtad végig, ill. a kezdő tulajdonságaid is brutálak.
    Lökhetnél róla egy képet, mindkét oldalról.

Én kreáltam egy brutáljót, de hagytam, aztán másodszorra egy nem annyira jót, de szimpi volt. :) Aztán most már nem érdekel, milyen lehetett volna, az MU-ba így is beférek. :D 3-4 év múlva meg megjön a megfelelő technika és akkor már végképp örömfoci lesz. :D
  • Liszi
    én már kezdek herótot kapni az esős esti meccsektől..
  • Laca1985
    Nalam is nagyon lassu nyugi:)

Azt hiszem holnap leszedek minden patchet es normalisan berakom a kits relink toolal az OF-et es akkor talan jo lesz nekem is...
    Breki akkor ha plussz mezeket rakok bele, meg barmit, akkor kell a progi, es akkor belerakja ez segitsegevel az OF-be?
  • Gorii
    vkinek sikerult modolt mozgo reklamokat berakni be legend mod ala?, nalam nem akar mukodni.. akarhogy probalom ggs vagy kitserver detto
  • horpeti
    Jah, vagy ha jó vagy, rögtön mehetsz be, vagy 2 év múlva. köztes időben nincs barátságos meccs (gondolom)
  • horpeti
    Höhö, elkezdem, és aztán mindenki DMFfel nyomja. :P
  • Breki33
    Bemásoltam a patchból az options file-t a helyére és most tökéletes

vmiért másik optionsfile volt eddig
  • Breki33
    Nah megcsináltam így van jól beállítva EVERTON

• daver88
    nekem nem az van ott...nálam az jól van hozzárendelve mindkettőnél...
  • Breki33
    nah itt az Everton azért nem jó mivel ugye

kits-laliga-atletico_7895.bin

Ezt pedig a hülyék az Evertonhoz rendelték

• gabi89
    Kezdem nagyon unni a kapusokat :D Van egy rakat helyzetem,de vagy elbaszom vagy pedig hatalmasat védenek.A teljesen sarkokba tartó lövést is simán kiszedi.Átemelem és szinte már repül akkor is eléri :D
    Arsenal ellen 2:2 lett otthon :( Szóval idegenbe nehéz dolgom lesz.
    Arról nem is beszélve,hogy amikor vezetést szerzek érdekes módon 2-3perc (játék ideje szerint) és már egyenlít is...
  • daver88

nálam az everton jó..
  • Balázs 17
    noh csakmég lekellett tolnom franciák ellen meccset, kettő 0-0ás döntetlen, csodálatos ez a magyar:D
    sett
    calend
  • Breki33
    másnál is ilyen kva lassú az sg?
  • Breki33
  • Breki33
    kéne egy konkrét példa képpel ahol rosz
  • Breki33
    Én megnéztem és mintha nálam jó lenne, vagy nem ez pl az Espanyol hazai meze?

• daver88
    akkor pls egy képet a naptárról, meg a beállításokról...elég hihetetlen, márha nem haragszol
  • Balázs 17
    top player
  • Laca1985
    Szia!

Eleg abbol a patchbol az 1.1 et felraknom?Nem kell az1.0-as elotte?Lehet tudom mi zavart be!