PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
http://pes2008editing.blogspot.com/search/label/ToolsInstallation:
Nekem gólnál tök kuss van középkezdésnél gólozik,játékosnevet nem mond,néha elkezd fütyürészni és rossz a minõsége.Delete..

szerintetek a WE9LE (Winning Eleven 9 Liveware Evolution) is menne így hamachin keresztül valahogy ? szerintem a mai napig verhetetlen gameplay terén, ezért is lenne jó...
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
ami ugye a spanyol
mint írtam én átneveztem rs_e.img (england) a
másikat elõtte elmentettem
De nem túl jó sztem nem jókor mondja a dolgokat gólnál olyan pontos idõjelzést ad be és volt olyan mikor mecs közben elkezdett gólozni pedig mezõnyjáték volt
De fõleg azért nem tetszik mert egyáltalán nem mond játékosneveket csak végigjópofizza
- Téléchargez les 2 fichiers
- Décompressez les dans votre dossier img de PES 2008
- renommez le fichier en rs_f.img si vous avez installé les commentaires français. En rs_e.img si vous avez les commentaires anglais, ... etc
????
A telepítéséhez kell vmi progi vagy csak be kell vhova másolni a fájlokat vagy exe?
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
ott is voltak ám szép scoreboardok 😊
oldalról jobb a haj de elölrõl lehet a másik jobb volt
és kevésbé elálló fülek P

most azokat mondtam akiknél semmit se veszek észre olyan mintha egy gépen játszanánk
de veled is jó volt P

A cv_0.img-be kell importálni/másolni ha vki-nek kell!

Támadó/védekezõ beállítások/szintek (ATTACK/DEFENCE LEVEL)
A játék alatt a kép alsó részén láthatod a két csapat aktuális védekezõ/támadó „mentalitását”. Alapbeállításon (félautomata) ezt a CPU irányítja. Ajánlatos azonban a manuális módra váltani. A változtatásokat a „stratégia/taktika beállítások”-nál a „kontroller-támogatás” menüben tudod végrehajtani.
Manuális stratégiák (MANUAL STRATEGIES)
A „taktika változtatása” menüben a négy db passz/lövés gombhoz egy-egy stratégiát tudsz hozzárendelni. Az éppen aktív stratégiát a képernyõ jobb vagy bal oldalán alul láthatod attól függõen, hogy otthon vagy idegenben játszol. A támadó/védekezõ beállításnak 5 fokozata van. Az extrém támadó vagy védekezõ beállítás csak kivételes esetben javasolt alkalmazni.
Pl. az extrém védekezõ beállítás nagyon hátráltat abban, hogyha a támadást hátulról akarod felépíteni, mert a védekezésre beállított játékosok keveset kezdeményeznek az ellenfél kapuja felé, ezáltal a felezõvonal után már alig lesz passzlehetõséged.
Figyelni kell arra, hogy a védekezõ/támadó szint állítgatásával, más egyéni játékosutasítások érvénytelenítõdnek. Pl. „offenzív” beállításnál az egész csapat elõre lesz tolva, hiába van eredetileg védekezõ taktika a rendszerben beállítva és fordítva.
Stratégiák (STRATEGY)
1., Nincs stratégia (NO STRATEGY)
nincs ráhatásod a csapat viselkedésére
2., Támadás középen (CENTRE ATTACK)
minden támadó játékos középre mozog, a formáció szûkebb lesz.
Elõnye: középen létszámfölény alakítható ki
Hátránya: nagy teret enged az ellenfélnek a széleken
3., támadás jobbszélen (RIGHT SIDE ATTACK)
a jobboldali játékosok erõsen elõretolódnak, így támogatják ( FV, FMF, FS) a támadásokat.
Elõnye: optimális a jobb szélen vezetett támadásokhoz
Hátránya: FV vagy FM hamar kifárad
4., támadás balszélen (LEFT SIDE ATTACK)
ua. mint a jobbszélen, értelemszerûen
5., „ellenfélfelezõ” (OPPOSITE SIDE ATTACK)
ez a stratégia akkor lép életbe, amikor a csapatod a labdát birtokolja. Ahelyett, hogy középre mozognának, a szélsõk a védelemben maradnak, a középpályások és támadók a széleken, amikor a labda ez ellenfél térfelén található.
Elõnye: a formáció megtartja szélességét, több passzolási lehetõség, gyors oldalváltásokkal könnyen megzavarható ez ellenfél.
Hátránya: középpályán létszámhátrányba kerülhetsz, lekontrázhatnak, támadók és középpályások ritkábban törnek be az ellenfél tizenhatosára
6., oldalváltás (CHANGE SIDES)
a szélsõ középpályások és támadók cserélgetik a helyeiket
elõnye: ellenfél megzavarható ha egy játékost szoros emberfogással õriz
hátránya: FMF és FS-nek hosszú idõ szükséges a váltáshoz, így több idõt töltenek a középpályán, ezért a szélre adott passzok sokszor üresbe mehetnek.
7., támadó liberó (CB OVERLAP)
ha ezt választod, a program felkér majd egy liberó kiválasztására. Aktiválásra a liberó bekapcsolódik a támadásépítésbe, ha elveszíted a labdát visszasprintel a helyére.
Elõnye: meglepetés a támadásban
Hátránya: hamar kifárad, ált. 30 perc elég a duplaterhelés miatt, de kihat a játékostársakra is, mert próbálják a hiányzó társat pótolni, többet kell futniuk. Gyors kontrával az ellenfél nagyon veszélyes lehet.
8., pressing (PRESSURE)
ellenfél labdabirtoklása esetén lép életbe. A labda közelében található játékos lassan a labdát vezetõ ellenfél felé kezd mozogni.
Elõnye: 2. játékos hívásával (lövésgomb) könnyebb az ellenfél megállítása
Hátránya: különösen a támadók nagyon elõl helyezkedhetnek, ami megnehezíti a támadás felépítését
9., ellentámadás (COUNTER ATTACK)
támadók elõl maradnak
Elõnye: gyors kontra vezetése
Hátránya: nagyon megterheli a védelmet, ha nagy nyomás alatt vagy
10.,. lescsapda (OFFSIDE TRAP)
gyakorlást igénylõ taktika a megfelelõ idõben való alkalmazás miatt, aktiválása után minden védõ elõre mozog és megpróbálja a támadókat lesre állítani, utána ez a taktikaibeállítás magától deaktiválja magát.
Elõnye: egy kis gyakorlással és megbízható védõkkel lesre állíthatód az ellenfelet
Hátránya: idõzítés rossz, szabad az út a kapud felé
11., Stratégia „A” vagy „B” (STRATEGY PLAN A OR 😎
az aktuális taktikát változtatja „A”-ra vagy „B”-re. Ha egy teljesen más formációra váltasz, tedd azelõtt, mielõtt a labda elhagyja a játékteret vagy egy hasonló játékmegszakítás esetén, így a játékosoknak lesz elég ideje elfoglalni az új pozíciókat.
1.EDIT MENÜ
2.TEAMS>EDIT TEAM>A csapat kiválasztása
3.SET FORMATION>SET FORMATION>CHANGE
- Hadrend kiválasztása pl. 4-4-2 (A-1)
- EDIT ( RT-LT gombokkal lehet a funkciók közt váltani )
# EDIT POSITION (játékosok helyének egyéni megadása )
# ATTACK (a kis nyilakkal megadhatjuk ki merre mozogjon a támadás során)
# DEFENCE (a kis nyilakkal megadhatjuk melyik játékos milyen intenzíven védekezzen )
4. SETPLAY SETTINGS ( Itt beállíthatjuk a képességek alapján ki végezz el a különbözõ pontrúgásokat )
5. SET TACTICS
Ez a legfontosabb része a beállításoknak, mert itt szabhatja mindenki a saját játékstílusára a csapatát !
CHANGE GAME PLAN ( itt lehet hozzárendelni a 4 taktikai gombkombinációhoz a saját játékstílusunknak megfelelõ taktikát, amit meccs közben a megfelelõ gombkombinációval elõ is hívhatunk
pl. LT+B Counter Attack ( kontrajáték )
a különbözõ taktikai utasítások közt van ilyen is, hogy STRATEGY PLAN A és B. Véleményem szerint ezeket mindenképpen érdemes kihasználni mert az egyikre pl. beállíthatunk egy sokkal támadóbb formációt és taktikai utasítást, míg a másikra egy erõs védekezõt, így ha a mérkõzés úgy alakul könnyedén tudunk valami új fordulatot vinni az addigi játékképbe pl. ha vesztésre áll a csapat, egy gombnyomás hatására menet közben az addigi 4-4-2 bõl csinálhatunk 3-4-3-at!
6. STRATEGY PLAN A, STRATEGY PLAN B ( errõl az elöbb volt szó )
7. TEAM STRATEGY
Itt a védõvonal helyét tudjuk meghatározni illetve a lestaktikát tudjuk szabályozni, a taktikánk és az játékstílusunk szerint.
8.CONTROLLER SUPPORT:
Kiválaszthatjuk, hogy manuális, félautomata, vagy teljesen a számítógépre bízzuk a taktikánk elõhívását a játék folyamán .
Mindenképpen érdemes MANUAL funkción hagyni, hogy mi alakítsuk a játék képe ill. az adott szituációk szerint a különbözõ taktikai húzások alkalmazását !
9. NINCS MÁS HÁTRA MINT ELMENTENI AZ ELKÉSZÜLT CSOMAGUNKAT :
#DATA MANAGEMENT>COPY FORMATION itt a NOW IN US-NÁL az elsõ helyre ráálláluk és az „A” gomb segítségével mozgatjuk a SAVING DATA egy üres helyére pl. az 1. pozícióra, majd SAVE STOCK DATA és a merevlemezre mentjük az elkészült taktikát, a betöltés ennek a lépésnek a fordítottja csak itt nem a saving data, hanem a LOAD STOCK DATA funkciót használjuk, és lentrõl mozgatjuk a legfelsõ helyre a mentett taktikát.
* Online játék során a Network Options menüpont alatt tudjuk betölteni az elõre lementett taktikai csomagot !
Remélem nem hagytam ki semmit !
de olyan emberek kellenének akik megbízhatóak és kevésbé lagos a dolog
magyarok közül nekem kettõvel volt nekem eddig tökéletes
te vagy a 3 de ott már volt kis lag
Olasz pes oldalakon kéne körbenézni
Nt89, Forzaroma nemezis patch stb.
Pes Itali vagy mi volt.
Én bennelennék..
Hol van erröl bõvebb infó?
Annyira van energim,hogy ellépek kis oktató meccsre haverhoz aztán gyia vissza😄
Azért thx/Görögön elgondolkozom még.
Tzaziki (szintén jó görögországban) másik sali spárga, saját fûszernövényekkel saláta + mecsnézés a fiúknak
lányoknak meg nosztalgiadiszkó
Deha hozol ajándékot jöhetsz 😛D
Ezeket a szoba létrehozójának kéne karbantartania
Ha továbbra is így megy létrehozok én egy magyar szobát és akiket nem nagyon látok ott azokat kirugdosom.
nekem onlineban mindig a gombokat mutatja.
Mikor fosok, hogy menjenek a buborékok P
Nagyon xarul néz ki...
Kijelentkezdtem a másik hama szobábol és nem is enged vissza????