81526
-
cvetok #78741 az első negatív benyomásokon túltéve magam, beleöltem pár meccset és órát, és....azt kell mondjam nem rossz játék ez, csak tanulni kell!!!!! :D -
-
SergioAmigo #78739 ha úgyse jó akkor meg ezt tedd fel még egyszer és fontos utána indítsd újra gépet!
directx
-
SergioAmigo #78738 Szia tedd be akkor manuálisan játék könyvtárba
itt
-
nem tudom beallitani a kontrollert/billentyuzetet mert ha megnyitnam a setting.exe-t akkor hibat ir ki!igy meg nem tudom mi a sprint stb, mert teljesen mas mint a 12-ben vagy 13-ban...
mit tudok tenni :S -
Nagyi2pac #78736 PESEdit.com 2014 Patch 0.1 - Released!
FEATURES PESEDIT.COM 2014 PATCH 0.1
Full Online compatibility
Includes PES 2014 Patch 1.01 and Data Pack 1.00
Correct kits for 19 Premier League teams (including 3rd kits) and some National teams
Fixed team names and emblems for Premier League and Liga ZON Sagres teams
Corrected player names for unlicensed National Teams (Algeria, Bosnia, Japan, Netherlands, United States etc.)
Fixed names and emblems for all competitions
Added 200+ missing transfers (Özil, Bale, Soldado etc.)
Fixed lineups for 50+ teams (Arsenal, Liverpool, Napoli etc.)
Download -
benyking84 #78735 Szia Radu!
Itt van a válasz:
http://proevo.hu/forum/pro-evolution-soccer-2014-xbox-360/44363-data-pack-frissitesre-a-megoldas#57553
Ha már ott vagy beszállhatsz az online bajnokságokba is!
Üdv: Beny -
Radu #78734 Sziasztok:) nem tudja valaki hogy milyen megoldással lehetne még megszerezni az updatet az xboxos verziohoz?Van Live-om viszont egyszerűen nem tölti le csak rettentő lassan(és nem a netemmel van a gond)és tegnap kb 4 óra után 92%nál kiirta hogy hiva és megszakadt,azóta általába ilyen 25%nál szokott elakadni...valami ötlet? -
taki0122 #78733 Üdv! Nem tudjátok mi lehet a gond? 
A DirectX-re gondoltam, de az telepítve van. Felraktam azért még egyszer, de semmi. Crack is meg volt.
Előre is köszi! -
#78686 -
balazsb1987 #78731 Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy nem tudom kapásból ellőni a labdát, mindig kezeli, és utána lövi. Találkozott már vki hasonlóval? -
zsilka péter #78730 Az sajnos nem jó megoldás, ugyan is kell az alaplapi kártya a gép megfelelő működéséhez. Amúgy már letiltottam volna. :( -
tiltsd le az alaplapi kártyát -
zsilka péter #78728 Nekem az lenne a problémám, hogy az alaplapi videókártyát látja a játék és nem az Nvidia kártyát. Bementem a beállításokba és a Specifitations fülön látom, hogy az Intel kártyát látja és nem a jóval erősebb Nvidiát.. Igaz elindul a játék, aránylag jól is fut, de azért nem az igazi.. Erre van valami megoldás? -
megvan , thanks -
kjhun #78726 Ott van az NFO fájlban. Jegyzettömbbel nyisd meg.
Hát, kicsit lassúak voltak, már tegnap kijött.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Pro.Evolution.Soccer.2014.Update.v1.01-RELOADED
-
vki tud mondani egy regisztracios kodot? deamon toolsal telepitem es keri :S
sehol se talaltam a letoltott fajlokban.. -
Ennyit nem kanyarodik még ronaldoé se, de valamennyire reális, a kapus nem tudja merre megy és úgy reagál. Régen ez nem volt, tudta hogy hova megy -
Kisember mire futotott ki??
amúgy ez is hülyeség, hogy belső oldalra, jobb lábas ellen rakja be a gép az alacsony játékost, hogy el lehessen akár fölötte is tekerni a labdát...a valóságban nem így van -
-
wednes #78721 Azért az túlzás, hogy nulla újítás. Pont a 13-ba volt inkább a kevesebb újítás.
A 14-be legalább átszabták a védekezést (lassult kicsit a játék is), most már a csapat védekezik nem csak az az ember, akit mi irányítunk. Eltűnt a rugós foci érzése, és a fél kilométeres emberfogás, ami a 12-13-at jelemezte.
Az írányítás is megváltozott, már önmagában lehet cselezni a jobb analóggal, nem kell hozzá a bal alsó ravasz, mert az erőteljesen a labdatatás funkciót vette át.
A a gépi társak nem csak bénán nézik végig ha elvesztjük a labdát, hanem kapásból belépnek. Volt hogy a passzomba beleléptek a gépi társ meg kapásból rástartolt és megszerezte a labdát, anélkül, hogy én bármit is csináltam volna 1 pislogáson kívül.
Persze ettől könnyebb lett a játék, nem olyan "melós" a védekezés, de így legalább reálisabb.
Most nem a PES-esl hasonlítom a Fifát, mert abba lehet nem ét fel pár dologba, de önmagához képest igen is változott (ami eléggé meglepett) és szerintem jó irányba. -
Most 1 vs 1ben játszottunk egymás ellen 2 kontrolerrel segítségek nélkül és így zseniálisnak tűnik a játék. Kifejezetten nehéz és nehézkes, de kb olyan mint az életben. Profi lett nagyon -
Piko888 #78719 Szerintem sajnos a PES rossz úton jár. Az idei túl lassú és körülményes lett. Az animációk darabosak. A játékosok sokszor reagálnak elég gyorsan. Pl becsúszik és elsodorja a labdát, a többiek lesnek és megvárják míg feláll a becsúszó játékos és továbbviszi. Ilyenkor nem is tudok másra váltani. A bedobásoknál sokszor csal a gép.
-
Konaminál minden évben megkaptuk az újításokat. Ezek szerint nem sok változás lesz pár évig Fifánál, ahogy ez rég megszokott volt. Pedig a 2013as és 12es fifa jobb volt mint a pes, de idén megint a pes a jobb, bár még csak a demót próbáltam a fifából (ami a fifa 13 kb nulla újítással) -
Nem és nem is ment soha. Régen még a Fifával ment mikor még volt benne lan, de ők is kivették belőle mikor next-genre váltottak. (ilyen szutyok hamachis verzió persze lesz, de az persze akkor is laggol, ha 2 gép van 1 routeren) -
Van rá mód hogy a kapust gyengítsem egy kicsit? Mert nagyon gáz hogy minden kivéd. Közepes fokozaton nem tudok gólt lőni. Egyel gyengébben pedig nagyon gyengék már... -
Piko888 #78715 Srácok multi megy a törttel valahogy? -
Az mitől van, hogy eltűntek a nézők a stadionból? Bevallom az első meccsen elég gyatrán játszottam, de a 2. indításnál/meccsnél már nem volt egy darab sem pedig akkor éreztem rá :) Egy option file-t raktam be, és kb ennyi. Illetve másnál is is döcögősen megy? Új Fifával semmi gond, de ez néha belassul.
-
The patch primarily adds the online game modes as well as some new balls and 3rd kits The most welcome news will be that the patch addresses various gameplay issues based on the feedback from the demo. Shooting and responsiveness have been improved and we are sure that with extended play the community will identify more tweaks.
Én megvárom a pesedit patchet, azzal elvileg települ majd...amit ugyebár beharangoztak, hogy érkezik. sooooon...:)
várjuk...:) -
Matte #78712 nem merek rá esküdni, de felraktam, ahogy nézem stadionok, reklámtáblák, talán gyep és mezek. -
Akkor a 18 teljesen rendben van, majd 6 év után 19-ben váltanak...
Na, off vége :) -
2005 november...6 év után lett "next-gen"... -
Mondjuk az x360 mikor is jött ki? Mert 2011-ben váltottak PC-n az új motorra... -
Nem. 2018-ig fejlesztik a currentgent, ha muszáj. Elvileg van valami szerződés az AMD-vel, hogyha lehetséges akkor a legjobb verziót kell kiadniuk PC-re. Jelenleg a hardverek miatt ez elvileg nem lehetséges (ignite engine). -
2018-ig kapjuk a currentgent,és akkor átállnak a most megjelenő next-genre? úristen...az parádés lesz -
És ez mi is? Mert nem derül ki, hogy mi van benne. :D -
Matte #78705 PES-Patch DLC 1.0 (674 MB) -
Ezt az oű-t nem tudom, hogy írtam elé :D Szóval majd lesz mod. -
Majd lesz oűmod, még 1 napos sincs a játék... -
nagyon szar a fű szerintem, nem lehet csinálni vele valamit?
olyan fakó.. pf