PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://files.filefront.com/unnamed+863rar/;10594790;/fileinfo.html
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Nem tudnál egy jó kép feltöltõ oldalt adni mer amit ismerek az mostanába mindig beszarik?
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Ja ami még fontos hogy a javítás miatt az unnamed_8093.bin-be lévõ logók jelennek meg a kijelzõbe!!!
http://files.filefront.com/Javtott+EB+kijelz337rar/;10594083;/fileinfo.html
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
EB kijelzõ
Megpróbáltam a kismezes logókkal az EB kijelzõt és ilyen lett:
-felsõ: régi
-alsó: javított
Ha jó lesz így neked akkor szóljál és kirakom! SZtem egy próbát megér!
Expect Emotions Euro 2008
1. Euro 2008 Adboards that supported by real sponsors in tournament. There are Kia Motors, BenQ, Carlsberg, Coca-Cola, JVC, MasterCard, McDonald's, Adidas, Continental Airlines Inc. and Castrol.
2. Euro 2008 menu screen
3. New update ESPN scoreboard with Euro 2008 logo.
How to install :
Program Files > KONAMI > Pro Fvolution Soccer 2008 > kitserver > img > cv_0.img
Program Files > KONAMI > Pro Fvolution Soccer 2008 > kitserver > img > rv_e.img
Thank you for Gamingaccess, Evolution patch II, WECN patch , Ma$k_Hi3p, liangann , pla_ManU , Man_Red and so on.
enjoy : )
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=26498
Te az unnamed_8092.bin-be és az unnamed_8093.bin-be is ezeket a mezes logókat használod #46605?
Én nem használom ezeket így nem szólnék bele
Nekem EB-s kijelzõ kéne úgy hogy nem csúsdznak el a kismezek vagy úgy hogy nem holland csapatrövidítések vannak
Yo, Bitch!
ÉS A #46600-RÓL MI A VÉLEMÉNYED PLS ÍRD MÁR LE?!<#vigyor>#vigyor>
a gyep jó ált., de én végignéztem az összes stadiont, és vannak csúnyák is benne
gyeppel sem volt eddig problémám igaz egy meccset játszottam
lenyomtam a Románokat 2-0-ra Materazzi fejesével és Camoranési ficakba lõtt góljával
reklámtáblák gyenge minõségüek,stadionok többsége is, a gyep néhol nagyon gáz... mondjuk ezek mind viszonylag egyszerüen javíthatóak
és tudod mi volt a megoldás?
Nem az alap Pes 2008 könyvtárat adtam meg neki.
Odamásolva már semmi gond se volt vele.
Viszont a sorsolás nem jó betöltve Olaszokkal a Románok ellen kezdek
I am Xavier Baez, CEO of http://www.GamingAccess.com
We are the world's biggest and most popular Pro Evolution Soccer website, covering the game since PES 4, and we've been online for almost 10 years.
We receive around 200.000 unique visitors per month, and around 180 000+ page views per day.
We are the best and most important website on the internet if you want to promote Pro Evolution Soccer 2009, so we are counting on you to receive official news about PES 2009.
As you know the game was released in the USA 5 months after the Europe release, so I was talking to my co-worker (Arielito that's you!) and we were hoping to see a unified release this year, that would be awesome (Japan, Europe, USA).
It would be great if you can get me in touch with Shingo 'Seabass' Takatsuka, producer of the game. I can get him in touch with the most largest PES fan base of the world, so that he can see what are the top features that people want in the game.
Thanks in advance for your support, Timothy P. Blair from Konami was kind enough to give me your information. I met him in the 2007 E For All expo
---------------------
Regards
Xavier Báez C.
elkezdtem EB-t játszani anémetekkel. csoportkörbe kikaptam az olaszoktól mást mindenkit szétaláztam.
döntõbe kijutott be, na ki? hát persze, hogy Olasz o.
vezetek 1-0 félidõ. a meccs végén Toni végig megy a védõim közt (szerintem akármit nyomtam volna, nem állítom meg) és gólt lõ.
hosszabbításban meg olyan amatõr hibát vétettem, hogy a Sprint gomb a kapuskihívás mellett van. és én az utóbbit nyomtam véletlenül. egyszer csak Lehmann ott virít kint félpányán és hát a gép persze, hogy berúgja onnan is. kikaptam <#falbav>#falbav>ezt a patch-ot használom
sima telepítõs, 62 mb, tökéletes.
füvet nem tartalmaz, de azt már korábban megcsináltam.
Most végre sikerült:
Elég csövi szitu, dehh erre tellett 😊 Egyébként érdekes, mert 35-ön kívülrõl vagy 22-õn belülrõl vagyok csak veszélyes, a köztes rész kimarad 😞
CSAK a Fradi
Either the file is damaged or was not correctly installed. Please uninstall before installing it again.
A letöltött file hibás és újra kell rakni, vagy újra le kell tölteni vagy mi?
ezt leszámítva korrekt
( külön játékot csinál, nem kavar be semmi meglévõnek )
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?cat_id=472&news_id=12796&today_files=1&no_cj_c=1
Breki:az újabbat hagyd bennt.
Szöszi kolléga
<#puszis>#puszis><#vigyor2>#vigyor2>
Meccsre hazaértem!Gyerünk Ibra,hajrááá
★ 汤姆 李