81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Nagyi2pac
    Nekem megvan a saját módszerem, és mindig tudom mi hol van, és csak átnevezem és kész!
  • horpeti
    Persze, folyamatosan érkeznek a jobb verziók.
    Én max. havi "releaseket" akarok a gépemre tenni, a folyamatos frissítés mindig a legfrissebb, legtutibbra túl nagy meló. :)

Kezdetnek jó lesz ez, köszi!

De már most izgatnak az egyéb kiegészítők (mez, fű, stadion, stb.), hogy még feelingesebb legyen. Bár tegnap mediumon játszottam, azt vettem észre, hogy akkor jobban mozognak a játékosaim. De aztán volt olyan is, hogy le voltak halva, valszeg nincs összefüggés közte, bár onlineban PES2008nál is fura volt, hogy highon kicsit nehézkes volt a játék, mediumon meg jobb... De lehet csak véletlen egybeesés.

Egyébként nincs batár gépem, a proci 50-60%on megy folyamatosan meccs közben. És szerintem az 1 GB memória is kevés már, tök sokat (1-2 mp) tölt amikor bemegyek a játékban egy egy menüpontba...
  • Breki33
    ezek csak logók mint a korábbi képen látszik

#53609-hez készítették őket
  • horpeti
    Mekkora hasa van a brazilnak. :P
  • Breki33
    ha csak a játékosnevek kell alapnak töltsd le pl ezt

KIcsit énis elvesztem naponta 4-5 patchet nézek át nagyjából és három félével játszok BL-t

Talán most ez tünik a legjobbnak azzal, hogy vannak hozzá eddigi és várható frissítések.

De lehet holnap mást mondok
  • horpeti
    Elég ezt töltenem a legfrissebb játékosnevekhez?

Csak Legendezek, tehát a transferek annyira nem mozgatnak.
  • Breki33
    hát amúgy elég bonyolult régit elmenteni külön save könyvtárat is újat kipróbálni megnézni a régire emlékjezni hogy melyik is volt.

Így gyorsabban lehet tesztelni mintha pl egyesével átnézegeted
  • horpeti
    fúú. Akkor most sorban mindent, amit itt látok le kell töltsem? Vagy vagy egy latest version? Vagy a sok csak együtt megy? :)

Én már nagyon elvesztem a sok kiegben... Pedig a játékosneveket meg szeretném csinálni, mert még mindig van egy csomó, ami ismeretlen, tuti nem az a real nevük. :D
  • eZo
    a megoldás egyszerű:

a driverbe kapcsold be a vsync-et, és a settingsbe vedd ki a pipát a wait for vsync és másik két opció mellől is ( frame skipping, nullify movie playback ) tehát semmi ne legyen bepipálva

havernál kb 1órát szarakodtunk amire rájöttünk
  • Nagyi2pac
    Nemtom, sztem fölösleges!
  • Terminátor14
    Nahh hasonló problémám van nekem is, az animációkat nem tudja teljes egészében megjeleníteni a progi nálam. De ez ''csak'' annyiban jelenik meg, hogy egy kis részét látom az animnak, de pár mp-re kapok egy fekete képernyőt, meg bevillan egy régebbi kép a meccsről (vagy az előzőről)...

Én egyelőre nem találtam megoldást :(
  • tobias88
  • Breki33
    pl ennek a patchnek tetszenek a logói ki fogom próbálni

By osceanx

Xbox replaced by the ps3 (no buttons on the menus)
    All Logos replaced Edit (aggregate Concacaf and Conmebol)
    All replaced repetitions (Including leagues A, B, C, D)
    All Logos replaced by playing this competition (league or cup)
    Emblems replaced All Divisions
    All Logos replaced at (get your team)
    All replaced Coats of equipment and nacinalidades
    All Replaced With Style own (All contain your name to quickly locate within the kitserver)
    Correction certain logos.

http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32530&no_cj_c=1
  • Breki33
    szerintem ez, hogy egyszerre több kitservert használhatsz ha jól értem mentésekkel együtt

tehát pl nekem nagyjából tetszik a mostani patchem a burgum mezeivel és option fileval, de szeretném megnézni az új dolgokat akkor azt egy másik kitserverbe rakhatom kipróbálni vagy akár meghagyhatom ha jobb

tulajdonképpen én ezt csinálom most is csak kicsit macerásabban
  • Nagyi2pac
  • Nagyi2pac
    Különben mi a multikitserver lényege?
  • Breki33
  • Breki33
    oppá ez a multi kitserver linkje volt

itt a rendes link
    http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32524
  • Breki33
  • Breki33
    Nekem ilyen nem volt olyan viszont igen, hogy egyet cseréltem animáción meg láttam, hogy két bejövő játékos pacsizik
  • Csabesz6
    sziasztok!
    nektek is van olyan jelenség/bug, hogy ha cserélek egy embert, akkor az nem jön be?de a gép úgy érzékeli hogy már behoztam, de még sincs bent, hanem továbbra is vért köp a már levegőt nem kapó balbekkem.:|.persze még egyszer már nem tudom behozni az illetőt.PS2 amúgy, de hátha tudtok valami orvosságot.
    köszönöm
  • Breki33
    A játékosoké is.

De már van hozzá update is sőt

http://files.filefront.com/Pes2009+MKS+ENG+and+Tutorialzip/;12193571;/fileinfo.html
  • Breki33

http://files.filefront.com/Sky+scoreboard+2008+2009+3rar/;12193667;/fileinfo.html
  • Pethy23
    Pontosan így van
  • Jahooo
    A Becoma a Legend modban a Stenghten ablak lényege, hogy azokat a kis rublikákat ugy kell elosztanom hogy mit szeretnék leginkább fejleszteni? Tehát ott több rublikát nem fogok kapni ugye?
  • horpeti
    Azért az már kemény, hogy a karjára is megy a tetkó. :D
  • horpeti
    A team rosters az ugye csak a csapat elnevezés helyesbítése, nem a játékosoké is?
    Akkor gondolom real name roster lenne, vagy vmi hasonló...
  • horpeti
    Nekem egyszer volt, hogy az ellenfél támadója leadta a labdát a 16osunknál és megállt. Néztem vazze, hogy le kéne helyezkedni, de nem mozdul.. állt... akkor már érdekelt a dolog és ott passzolgattam, de csak nézi.. Aztán egyszer csak elindult.. mondom jóvan, tegnap jó volt a buli biztos. :PP
  • Breki33

http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32519
  • Breki33
    ja És maga a patch

BURGUM PATCH for PES 2009 v0.30

by burgum
    [email protected]

-------------------------------------

Features:

- All real team logos, league and cup logos (thanks to 'devill_sfc')
    - All real stadium, league & cup names
    - All real player names for National teams
    - All Champions League and UEFA Cup teams (some still in BETA VER)
    - English Premier League 100% updated transfers, team rosters, accurate player numbers and relinked kits
    - Spanish La Liga 100% updated transfers, team rosters, accurate player numbers and some relinked kits
    - Italian Serie A 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers
    - French Ligue 1 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers
    - Bundesliga (BETA VER.) in place of Eredivisie - existing players added to the squads, non-existing are 'names only'
    - Other A teams 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers
    - Several teams from Other A replaced with missing CL teams (Aalborg, Anorthosis, BATE) and some UEFA Cup teams
    - Eredivisie -> only CL and UEFA Cup teams are left in the game (PSV, Ajax, Feyenoord, Heerenveen, NEC and Twente)
    - a big sorry to all my Dutch friends out there :(
    - Rest of missing UEFA Cup teams (Braga, CSKA Moscow, Lech Poznan, MSK Zilina) are in Others B (BETA VER)
    - Croatian 1. HNL League in Others B (BETA VER.)
    - New ballpack (thanks to 'Bendit')
    - Relinked kits are based on Kit-Patch 0.50 by PES next-gen Editing
    - Unlocked Classic Teams and Classic Players (thanks to 'who me')
    - G. Milito NOT in Genoa :CURSE:
    -------------------------------------

Burgum Patch v0.30 - OF Update

This is just a little update, YOU NEED v0.30!!!

Added:
    - Bayern Munchen squad 100% complete!
    - All classic players real names (thanks to 'David89')
    - Classic player moved to their Bundesliga teams
    - Some missing transfers finally done! (Gudjohnsen, D. Milito :CURSE:, Maniche)
    - Relinked Thailand national kits

DOWNLOAD -->
    --------------------------------------

Installation:

Copy and install kitserver in your game folder.
    Copy and overwrite option file in your My Documents/KONAMI folder.

credits (and big thank you):

- kitserver 8.0.7 by juce and Robbie
    - team, legue and cup logos by devill_sfc
    - relinked kits patch by PES next-gen Editing (v0.50)
    - ballpack by Bendit
    - KitsRelink tool by stelios
    - Bundesliga kits from Downtown Patch Beta 0.5
    - and a big 'thank you' to all kitmakers out there!!! :WORSHIP:

--- ANNOUNCEMENT ---
    to all patchmakers out there

If you use one of my patches or OF's as a base for your own patch, please mention this in your credits:
    "Based on Burgum patch/OF version x.x"
    I would really appreciate it! :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Future announcements (v0.4):

- 100% updated transfers, team rosters, accurate player numbers and relinked kits for rest of CL teams
    - 100% updated transfers, team rosters, accurate player numbers and relinked kits for some BuLi teams
    - New relinked kits
    - Some missing transfers done
    - Fixed errors and mistakes :)

[SIZE="4"]!!! READ THIS BEFORE YOU POST !!![/SIZE]

All teams that have players in lowercase names are NOT done yet, so please don't post comments like 'the stats are not done' or 'rensing is GK, not CF'.
    Maybe i did not do some things you wanted to be done or i forgot something, but hey, i'm a human being and PES editing is only one of my hobbies. I have a life, you know!
    If you find mistakes in transfers done or anything else, please post it here and i'll fix it in my next update:

[URL="http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=49933"]http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=49933[/URL]

Thank you!

burgum

DOWNLOAD

Gamingaccess -->
    Rapidshare -->
    FileFront -->

• Breki33
    I updated Vold option file with complete Serie A starting eleven and a couple of missing players (Castillo assigned to Lecce and Yepes to Chievo).

I also create Zarate and Milito faces.

If Burgum likes my 'work' it will be good to include it in his future update.

:)

DOWNLOAD ---->
    http://rapidshare.com/files/158830296/serieA_full_updated.rar
  • Breki33
    PES 2009 Advance Tricks Tutorial /HQ/ Must SEE!

• donpedro
    Nálam olyan is volt, hogy az ellenfél egy játékosa egy pózba befagyva, egyenletes sebességgel korcsolyázott keresztbe a pályán, majd le a arról, és a radaron is kb. 10 centire eltávolodott tőle. Játék közben csak az tűnt fel, hogy van egy játékost jelző fehér pötty a képernyőn, a semmi közepén, messze a radartól. :) Aztán kb. 1 perc múlva alulról ismét bejött a képbe és a pályára korcsolyázott, mellettem ment el, akkor láttam, hogy meg van fagyva. :)
  • csocso14
    Én is, egyik védő fent marad támadásnál a 16-nál és csak ott állt és bámulta a közönséget, mikor kiment a labda csak azután állt a helyére.
  • Roland10
    Én sem találkoztam még sajna hóval...
  • horpeti
    A játékban csak én nem láttam hóesést, vagy tényleg nincs? :)

A Winternek akkor mi a jelentősége? Lefagynak a játékosok? Mert olyat viszont tapasztaltam. :P
  • horpeti
    Mi a 4 között buktunk el a Fiorentína ellen. 1-1 volt otthon, 0-4 idegenben. Meg se tudtunk nyekkenni. Próbáltam szervezni 50-es agilitással, de minden passzom 2 méterrel mellé ment. Meg a többieké is, hiába 90-95ös pass . :D
    De legalább a kupa megvan és ott MVP + assist leader voltam, így most legalább lett pár trófea. :)) Van mit javítani.
  • horpeti
    Hármasok szépek. :)

Vannak érdekes botlások. Ahhoz képest, hogy mi végig vereséggel döntetlennel kezdtük a szezont, és a bajnokságban elég kakik voltunk, mert szivatott jobbra balra a gép, a végén csupán 8 ponttal maradtunk le az első helyről (3.ak lettünk). Először azt hittem a 6ba se jutunk be. :D

Idén a bajnoki cím a cél, hogy a szivatós, állós meccseket is be bírjuk húzni. Csak gyenge a védelem, így bármikor gólt kapunk, ha átívelik a feltolt, de nem lestaktikás védelmet (még a CB-nk is low védekezésen van:D)
  • Lada
    Nemzeti zászlók, sorban. Megpróbálom, köszi!
  • Breki33
    milyen zászlók??

esetleg próbáld meg settingsben kipipálni a movie-s kapcsolót hátha használ