81526
-
Tiszta jó, az utóbbi 4 meccset full lehúzott formában kellett ''lejátszanom'' :((( -
Jaja, főleg a dribbling, meg a body balance... meg kell tartani a poharat a kezedben, tehát nő a power is. :P -
Ronaldinho #53676 Sziasztok!
Melyik patchet a legérdemesebb letölteni???
Válaszotokat előre is köszönöm!
Minden jót!
Üdv: Peti! -
Vágom, de azért MECCS-TAPASZTALAT? :DDDDDDD
Kezdem úgy érezni, hogy én is fejlődöm, ha nézem itthon a meccseket...:) -
Sokat lehet tanulni a TV előtt a kórházi ágyról, nem tudtad? Sokat nő a taktikai érzék! :DD -
Helyes. A player kamera wideban tényleg rohadt unalmas lehet. Egyszer kipróbáltam, és ott álltam egyedül a kezdőkörben, és néztem magamat... Hát majd bexartam ezen. :DDD Így legalább izgulhatok, és várhatom a labdát.. amikor megszerezzük, azonnal kérni, helyezkedni.
Csak nagyon rossz nézni, ha szerencsétlenkednek a társak. :) -
Na ez mondjuk érdekes...
Sérülés miatt kihagytam egy meccset, ennek ellenére kaptam match experienc-t is :) -
20-25 passzt simán adok a csatárral is, ha arrólvan szó :D első szezonban végig így ment, jöttek is a 6.5-ök. Aztán rámentem, hogy inkább megpróbálom megoldani egyedül, kimegyel a szélre vagy cselezek.
Azóta megy jobban, meg most már én is a labdára állítottam a kamerát :D -
Ha csatárként passzolsz 30-at ,szerintem az is 7-es. Csak csatárként nem fogsz. :) De helyette meg rálődözöl... Ne felejtsd. A csatár dolga a gólszerzés. A középpálya dolga a szervezés.
Emlékszem, hót szar voltam a csatárral, nem találtam kaput, meg semmi, de végig minden idegszálammal a gólszerzésre törekedtem, ahonnan csak lehetett, tüzeltem, ha helyzet adódott és értékelte is. :) -
Meg eleve nem tetszett a szélső KP poszt. Én középen szeretek lenni. :) Max. kiszaladni szélre, de már azt se. WFnél meg csak a 3 csatáros taktikánál lehet valaki csatár. Chelse, Barca. :)
Úgyhogy az egész egy ördögi kör. -
Deee eddig akárhányszor elkezdtem a WFet, és szélsőként játszottam, mindig hányingerem volt. Mert az elején baromi gyenge mindenben, és szenvedés vele bármi. Ha csatárnak tesz be, akkor esélytelen, hogy én 20 méter alá szorítsam le a labdát :DD, ha meg KP, akkor meg nemtok leadni egy labdát se, és egyedül se lehet megoldani. -
Jah, kb. elég. A 7.0hoz elég, ha ugyanolyan agyatlan hülye vagy, mint a gép.
Mostanában gondolkodom, és nem ész nélkül passzolok, nincs is meg a 30 passz/meccs, csak 20, amiből kb. 12 sikerül, mert a maradék az olyan gyilkos passznak indul, ami ha sikerül, akkor nagy helyzet... Korábban ilyeneket egyáltalán nem mertem 60as passzolással, viszont közelebb a 80-hoz már lehet osztogatni. :) Csak ígyvoltam már 6.5ös ratingú is. :S
Első meccsen 7.5 lettem, de ott volt gólpassz is. :) -
Nyugi, csatárnak a max. az 79, az se valami fenomenális.. De annak meg nincs mentalitása, szarul lő, meg stb... a WF egyedül amelyik agilis csatár, de az se lő jobban, sőt no komment a passza, ráadásul főleg szélső KPnak teszi be.
Bár az az egy WF, amit csináltam, az egész jó volt. :)) Ilyenkor megint kísértésbe esek, hogy olyan kéne, és azt akarom újra... Mert én hiába akarom Egy befejező csatárt, az SSsem már eleve nem az, akkor meg már tök mindegy. :) -
Dede, szerintem is...
Bár logikusabb, mert a középpálya szabadabb, oda talán elég az is, ha sokat és jól passzol az ember, meg fut. Csatárnál ez jó esetben 6.5 :DDD
Közben az új szezonban is megvan az első 6-som, teljesen lehúzott formával és kissé fáradtan kellett játszani, ez lett az eredménye :( Bár győztünk 2-0-ra. -
Erre azért necces a 7.0, egy 7.5öt megérdemelne bőven. :-o -
Nahh PONT ez a bajom :)
Lassan lő, sokszor odaérnek, ha meg sanyargatnak, akkor annyira lelassul, hogy 2mp-vel a gomb lenyomása után passzol csak tovább, persze ha mákom volt és nem szeretlek addigra.
Iszonyatosan idegesít, de sajnos ilyen lett a karim :(( -
Szerintem a középpályásokat jobban osztályozza, mint a csatárokat.
De lehet csak én játszom úgy, hogy az a ratingnak jólesik kpnál, csatárnál meg nem annyira. -
Szerinted ennyire számít?
Én azt vettem észre, hogy nagyobb agilitásnál ha nyomom a passt, meg lövést, akkor azonnal lövi, alacsonyabbnál (végülis lehúzva) pedig jó lassan lendít, meg gondolkodik, amíg ellőné... Nálad is ez van?
Mert én egyelőre csak azt tapasztaltam, hogy hirtelen csel után nem tudok rögtön passzolni, vagy rúgni, ill. ha megállok, fél év mire újra elindulok. :D Tehát ha elveszik a lendület, akkor sanyi. :D
Tehát nehezebb ütemtelenül ellőni, mert jó sokat "kivár"... De nemtom még mire jó az agilitás, nekem ezek tűntek fel, amikor gyakorlatilag ugyanolyan lassú és dribblingű, de agilitásban jelentős eltérésű karakterrel nyomtam. -
Szép eredmény, grat :)
Amúgy nekem is így megy a dolog, vagyis amikor két gólt lövök vagy gól+gólpassz, akkor ált csak 7-est ad, mikor meg egy gólt lőttem, akkor 7.5-öt kaptam :D Bár az győztes gól volt. -
Told már be a karid két oldalát pls. :)
Amúgy grat a gólokhoz! :D -
Curesz #53658 Muszáj volt interbe mennem:D ez volt a legjobb ajánlat:D 4ik legjobbak a csapatok között:D de már mennék a premier ligába, adni akarok ibrahimovicnak is lehetőséget:) -
donpedro #53657 Én is top playeren nyomom, épp most rúgtam egy duplát a ManU-nak, nyertünk is 4-2-re. Pedig nagyon féltem a meccstől, de mindjárt az első percben rúgtam egy bombagólt kb. 23-24-ről a balszélről, az megnyugtatott. :)
A második egy szóló volt, ami szintén öröm, mert az ilyeneket rendszereint a kapusba, vagy újabban a kapufára rúgom, most viszont szépen eltettem a kapus mellett.
Viszont az megint bosszantó kissé, hogy a végén 7.0-át adott, erre:
-
OMG!
Elmentél az Interbe??
Gondoltam én, hogy kezdesz észhez térni :D
De szvsz told fel top playerre mer így elég fos :DD
-
Curesz #53655 Nah jó, mostmár én is leírom, hogy állok:D Első évembe Sienába voltam:D 9szer lettem meccs legjobbja semmit nem nyertünk:D, aztán Fiorentina 18szor a meccs legjobbja, 26gól összesen, megynertük a bajnokságot kínszenvedősen az interrel szemben:Duefa kupába kiestünk első körbe a newcastle ellen idegenbe rúgott gól miatt:/ és a kupába meg döntőbe kikaptunk a milan ellen hosszabításban...most az interbe vagyok, és válogatott lettem, meg még minden fronton ott vagyunk, de bajnokságba kalap fos a csapat 8ponttal lemaradva az első udinesetől:/
de csak professionálon tolom -
Azt tudom, hogy Peti és én Top playeren játszunk :DD
Többiek is írták, olvass picit vissza, bár nemtom kinek az eredményeire gondoltál.
Jessz, kövi meccsen megint gólpassz, 7.0.
-
TottiZsolt #53653 Milyen szinten játszátok a Legendet, hogy ilyen jól megy nektek? -
Jó az a 79 bazz, nekem megváltás lenne :DDD
Kövi meccsen 4-1-re nyertünk, gól és gólassz :) végén lehoztak az utolsó 3 percre és Kaka még végigfutott a pályán és lőtt egyet :)
-
Végülis a beindulásos taktikára jó leszek, csak a hirtelen megtolások nem lesznek túl hatékonyak, nem fogom tudni lecselezni a védőket... ill. le tudom, csak ahhoz kell még tolni speedet, de akkor meg nem jut másra. :) Valamit valamiért... :) -
Nah, kezdesz durvulni. :))) Ezmár kezd kemény lenni. :)
Este én is csinálok egy vérbeli csatárt, természetesen 171 centiset.
De nem érdekel az agilitás, csak legyen meg az agresszió és mentalitás. Majd alkalmazkodom. :)
De van egy új SS-sem Betisnél, csak 65-ös shot accuracyval (+65 power)indul, ami elég szánalmas, bár első 2 év alatt meglehet a 80. :D Ez nem vérbeli csatár, de támadóbb, agresszívabb jóval, mint a DMFem. :P Csak a gyorsulása gagyi (80 top, 72 acc), agilitás híán pedig igencsak ez a fontos. Mondjuk 79es agilitás egy fokkal jobb, mint a 72-74, emiatt talán lenyelhetőek a hiányosságok. Majd kiderül. :) Lehet robbanékony 80-as gyorsulással, csak akkor már 88cal fog futni. :D -
köcce -
Curesz #53648 Hát mikor vége a meccsnek, van vmi olyan h Ratings és ott -
Mondjátok már meg azt hol tudom megnézni h hányas osztályzatot kapok??Köszi!amugy én leigazotam a Realba...31 meccs 30 gól!vezetem a gólövölistát...meg az a gondom h felakarom tölteni a képet pirateclub-ra de mindig azt irja h sikertelen...köszi a segítséget elöre -
Hát én ugye tv-n nyomom, ami kicsit más, mert sok más frissítési frekit is ismer, de ez igazából nem hiszem, hogy bezavarhat, és alapból 60hz-en tolom, csak filmek alatt van bekapcsolva a 100/120hz.
Nahh mind1.
A 4. szezonom egész jól sikerült az Espanyollal, 5. hely a bajnokságban, kupa és uefa győzelem :) A kupagyőzelem külön érték számomra, mert az elődöntőben 2-0-ról álltunk fel 2-2re,majd a végén kaptunk mégegyet,a köv meccsen pedig a 3-2 után otthon 2-1-re vertük őket (ja igen, BARCA, akiket eddig mindig elvertek), gólt lőttem és gólpasszt adtam, úgyhogy jól ment :) A döntőben a Villarealt elvertük 1-0ra, újabb gólapsszt adtam, úgyhogy assist leader lettem 3-mal :DD
Uefa döntőben a Liverpoolt vertük egy mákos meccsen 3-2-re hosszabbítás után, volt ünneplés :) Itt egy gólpasszom volt meg az én kipattanó lövésem értékesítette Kaka.
Az új szezon első 4 meccsén 3 gól és 2 asziszt, két 7.0 és két 7.5 mellett :) -
Bazz, de gondolom...:S
Nvidiánál elég csak a vidkariban állítani, nálam kimondottan elcseszte a játékot, ha bekapcsoltam (felment 100 FPSre 60ról ugye a 100hz miatt, és k.va gyors volt 100/60 :D .. még a PES6nál :D - azóta nem próbáltam)
Gondolom, aki TFTn nyomja, annak 60hz van beállítva, és így ott a PES nem gyorsul. De lehet azóta már nem gyorsul. :) -
Bazz, csak be tudom már állítani rendesen, nem gondolod?:)
Videókártyából (atim van már..) alapból be van lőve (always on), de pesből is benyomtam, mert ha nem nyomom be, akkor nálam nincs vsynch és jön a csíkozódás.
De így, hogy kilőttem settingsből most jók az animok meg a menüben sem szarakodik, csak épp élvezhetetlen.
:((((
Köcsög konami... -
A Vsyncet ne a PESből használd, az úgy nagyon szar.
Vidkarinál állítsd. Nvidiád van nem? működnie kell. :) -
Uff, mostmár látom, hogy miért volt belőve a vsynch a settingsből...
Ahogy elindítottam a játékot, már látoma vízszintes csíkokat, pedig még csak a menüben vagyok. :( -
Ehh, erre nem gondoltam, köszi :)
Az egyetlen problem akkor hogy a settingsben is benyomtam a vsynch-et.
Örök hálám,mindjárt kipróbálom. -
High után a medium tényleg nagyon gáz volt, mintha hirtelen valami gagyi cuccal nyomnám. :D Pedig sose a grafikára mentem rá, hanem mindig a játékmenetre, bármi is legyen. Lehet a PES elkényeztetett. :D -
Meg BL-ben az a kiskép 5-6 óra játék után nagyon lassan jön be. :D
Affölött már nincs különbség, csak hogy néha meccs közben megfagy 10-15 mpre az egész. Valszeg a videókari melegszik túl,vagy nemtom. :DD
Igaz akkor járkálok ki windowsba is dumálni Termivel. :P