81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• yamato41
    Ez egy nagyon jó dolog. Be lehet állítani a választékból hármat. Ha játék közben megjelenik a bal alsó sarokban ikonja, akkor 2xLT (bal alsó) és elindul a figura. A beállításkor megmutatja, hogyan működik. Nagyon jó figurákat elő lehet hozni így. Sokat kell gyakorolni, de nagyon hatékony.
  • yamato41
    Nem kell megnyugtatni, köszi. Kipróbáltam a FIFA demót, de gyorsan töröltem. Roppant gyenge, sehol sincs szimulációban a PES-hez képest. Annyira irreális dolgok vannak benne, hogy szót sem érdemel az egész.
  • yamato41
    Kértem, hogy hanyagolj, de látom nem megy. Régebbi dolgaidról meg nem én tehetek. Na de tessék, tiltass ki ismét. Megtetted már, megteheted megint.
    Egyébként semmit nem személyeskedtem, meg sem említettelek, nem is utaltam rád, akinek meg nem inge, ne vegye magára. Kérlek a jövőben tényleg hanyagolj.
  • daver88
    hát azért ez egy kicsit túl lett húzva...

nálam most ilyen:

• Firerock
    Na erre nem is gondoltam. Köszönöm. Még jó hogy már regelve vagyok
  • midian
    Sziasztok
    Valaki elmagyarázná hogy a Combination play hogy működik?
    És hogy kell alkalmazni ?
    üdv G
  • Breki33
    SweetFx nem mostani dolog a fórumban is szerepelt már

pes 2014-es videó így

• [HUN]FaTaL
    1-2 képet nyomj már be plz :)
  • daver88
    SweetFX

http://www.sendspace.com/file/jhp263

Próbáljátok ki, nekem jobban tetszik így a grafika...kap egy kis színt meg kontrasztot minden a játékban..

A mappa tartalmát csak be kell másolni a pes főkönyvtárba..
  • daver88
    Megjelenés után 2 nappal kicsit korai lenne még, türelem...

Pesedit patch teljesen megfelelő ennyi idő alatt, csak Williant hiányolom a Chelseaből...:)
  • kashuka
    srácok mikor lesznek a játékhoz normális arcok??
  • Nagyi2pac
    Tudom, nem is azt mondtam hogy a FIFA-ban nincs ilyen. Bár ilyen durva átolvadással ott még nem találkoztam.
  • Breki33
    PES 2014 File Loader 1.0.0.4 Released!

DOWNLOAD IT
    http://www.moddingway.com/file/37096.html

Master Jenkey released version 1.0.0.4 of PES 2014 File Loader. With this tool you can manage game content using files and folders : much easier and quicker and without the need modify *.cpk files. This new version improves stability and it adds LOD Mixer.

• Breki33
    Olyan focijátékot sajnos nem nagyon látsz amiben egyáltalán nincs ilyesmi.

Lásd:

http://www.youtube.com/watch?v=GQirFz6Wjek
  • Breki33
    nem én tiltottalak ki

te kezdted megint a személyeskedést
  • yamato41
    Megint kitiltatsz? Rettentően félek. Hanyagolj,ha kérhetném.
  • Breki33
    PES File Explorer 2014

http://www.moddingway.com/file/37011.html
  • wright
    Sziasztok.
    Pesedit patch feltéve és senkinek nincs haja.Valaki tudna segíteni?
  • Breki33
    nem kéne újra kezdened
  • yamato41
    ironizaltam kicsit, nem tudtam kihagyni
    A 2014 kétségtelenül sokkal jobb, mint a 13. Nagyon kiforratlan még, de nagyon sok korábbi bug nincs benne. Hatalmas potencia van benne. A fizikai küzdelem modellezése zseniális.
    A pesedit patch szerintem a gameplayen is javít. Igazán komoly buggal 15 meccs alatt nem találkoztam. Apró hibák vannak, de élvezhető. A széljátékban van kis hiányérzdtem, de ezt talán gyakorlással javítható.
    Az auto feint nagyon jó, lényegében ezt hiányoltam korábban. Persze itt az atyaisten lehurrogott, de lényeg, hogy van és használható.
  • Nagyi2pac
    Csak PESEdit patch van fent. A licenszek miatt. Gameplay toolt soha nem is használtam, mivel az sokszor többet ront a játékon, mint javít. De biztos vagyok benne hogy a PESEdit patch ilyen átolvadásos bugokat nem okoz. Ez sajnos alapvető PES hiba már hosszú évek óta.. az új motorral kevesebb lett az ilyesmi hiba, úgy vettem észre, de úgy tűnik még mindig maradtak bent ilyenek.
  • Nagyi2pac
    Amúgy ha 1 szóval lehetne jellemezni az új PES-t akkor azt mondanám, hogy érdekes. Gameplayben valami teljesen újat hoztak, ez a labda fizika valami fantasztikus, nagyon élethűre megcsinálták és ez sokat dob a játékon. A tavalyi résznél szerintem sokkal jobb, szinte minden tekintetben. Viszont még mindig hiányoznak belőle alapvető dolgok, amik sokat dobhatnának még a játékon. A kapusról meg a bugokról nem is beszélve. A gameplay jó irányba halad, pár éven belül nagyon jó kis játék lehet még ebből, ha a Konaminak végre sikerülne kilépnie ebből a csőlátású gondolkodásból, hogy szinte csak 1-2 dologra koncentrálnak, és csak azt fejlesztik, de nagyon sok mást meg nem, vagy csak alig. Egy új fajta focis élménynek mindenképpen jó, de hosszú távon ez még kevés.
  • benyking84
    Érdekes.
    Biztosan előfordulhat ilyen és yamato megnyugtatása érdekében a FIFA az biztos tökéletes.

Mindössze annyit kérdeznék, hogy milyen patchet használsz, esetleg gameplay toolt, vagy bármi egyebet, ami köztudottan okozhat ilyeneket?
  • usa911
    Hali .

Tudom , hogy korai a kérdés , de nem tudja véletlenül valaki , hogy kb mikorra várható külsö editor?

Köszönöm.
  • tobias88
    jah, és azért ajánlom ezt mert mindig fent van a legújabb még aznap és nagyon gyors
  • Nagyi2pac
    Google -> PESEdit.com 2014 Patch 0.1 -> Keresés. Első találatok között ott lesz, én is így csináltam.
  • Nagyi2pac
    Ha Messziről nem tűnt volna fel, akkor vissza se nézem, de eléggé feltűnő volt..sajnos.
  • tobias88
    Dehogynem.
    Regelni kell, de ne kérdezd hogy csináltam mert nem tudom. (google translate segített valamennyit)
  • Firerock
    Ez nincs fenn valahol torrent-ként!? Vagy egészben valahol?
  • Breki33
    http://pes2014.blog.nepsport.hu/archives/2013/09/21/Miert_szeretjuk_a_PES-t/
  • Sanyicucu
    Game plan-combination play játékon belüli kis ikon megjelenésekor,hogyan lehet elindítani vagy automatikusan csinálja azt amit beállítottam?
  • Breki33
    tippelhetek? :P
  • yamato41
    Hogyan mersz egyáltalán ilyet írni, he? A PES tökéletes és kész. ÉÉÉRRRRTEEED?
    Ez egyébként sem bug, teljesen reális, minden második meccsen van ilyen. De még ha az is lenne, messziről nem is látszik, tehát ilyen nincs is. Csak kukacoskodás, hogy kikockázod az akciót, teljesen felesleges, mert ez játék közben fel sem tűnik.
  • Nagyi2pac
    Giroud és a labda esete.
    Sikeresen átvette mellel az indítást, úgy hogy előre nézve szaladt és a labda hátbatalálta (minden probléma nélkül egyszerűen átolvadt a fél testén) majd a melléről felpattant. Az akciónak persze gól lett a vége. Fizika vagy mi. Problem?

• [HUN]FaTaL
    RB az eredetileg mi? Mert nálam az emberváltás van rajta (fifás kiosztás szerűséget használok). A manual lövés van rajta?
  • TheBossbuster
    Ancelotti meg ott állt a partvonal szélén egy rádiós távirányítóval!
  • tobias88
    RB-t tartod aztán lősz
  • Nihili
    Pár meccsel a hátam mögött azt kell, mondjam nálam telitalálat lett az idei rész. Baromi, jó, hogy pl a kiugró embereket tök egyszerűen lehet szöktetni magas labdákkal, a kényszerítőzés is szépen műkődik. Továbba jópofa, hogyha egy kigró játékosomat utolér egy védő, akkor sincs gond, mert a támadóm a testi erejét bevetve simán szabadulhat még a vődő karmaiból. Jól megkomponált, változatos támadásokat lehet benne vezetni ez már most látszik. Viszont nincs mese neki kell állni gyakorolni s gyakorolni, mert nagyon nagy potenciál van benne.
  • [HUN]FaTaL
    Lövésnél, hogy lehet csavarni?
  • daver88
    Így vagyok vele én is, egyetlen egy bajom még, hogy egy az egyben, ha nincs társ, akinek passzoljak, akkor nem tudok mit kezdeni a labdával...azonnal elveszik, mert a cselre nincs idő, ha meg sikerül csoda folytán egyet bemutatni, akkor meg nem eszi meg a védő (vagy bármelyik játékos...)