81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Markov
    Aha, én is azzal próbálkozom de nem akar összejönni túl nagy a mérete felbontása 1680x1050 és sehogy s eseikreül csökkenteni meg ha kijelölöm a CORP-al hoyg mit akarok jön az üzi hogy nincs rá elég memoria LOL
  • Terminátor14
    Animation Shop.
  • Terminátor14
    Ahogy Peti is írta, első két évben 12 egységet fejlődik meccsenként az a tulajdonság, amire 6 egységet teszel a strnghten-en belül (bár van olyan tulajdonság is, pl a response, ami félig speed, félig pedig stamina, tehát ez csak akkor fejlődik 12 egységet, ha 6-ot teszel a speed-re és 6-ot a staminára), meg persze erre jön még a match exp.

Viszont a 3. évtől már csak 9 egységet fejlődik, és ahogy haladsz előre, úgy ad egyre nehezebben match exp-t is. (Persze mivel általában jobb/fontosabb meccsek csak később vannak, mint pl bl-döntő, ezért később is kaphatsz sok tapasztalatot...)

Ez a görbe meg nem sokat mond, mert nem arányosan mutatja a dolgokat, szal nekem a 4. szezonban újra olyan meredeken megy fel, mint az első két évben (ahogy neked is), mégis kevesebb pontot ad.
  • Markov
    Mivel csináltad a GIF VIDEO-t????

De ezt kérdezem bárkitől, hogy melyik progival lehet egyszerüen csinálni GIF VIDEO-t???
  • donpedro
    Őszintén szólva én ezt nem igazán figyeltem eddig, de az tuti, hogy csökkent a fejlődés. Most kezdek rájönni, hogy mennyire elbénáztam az elejét, 4 szezonon át lőttem a gólokat, de szarok voltak a ratingjeim, emiatt nagyon kevés match exp pontot kaptam.

Az fura, hogy a csapattársaim közül pl Berbatov grafikonja egészen más mint az enyém, hasonló értékekről indulva lassabban fejlődött kb. az 5. évig, így le is maradt, de aztán hirtelen nagyon meredek emelkedés jött kb. 2 évig. Az én mostani fejlődésemet figyelve valszeg le is fogja hagyni a görbéje az enyémet.

Itt a kért kép:

• tobias88
    igaz, most olvastam csak, a fenti írásnál volt, hogy pes 2009... és megörültem
  • Breki33
    kapcsold vissza a beállításokban
  • Breki33
    mindenkinek akiknek Atletico helyett van Everton mez van
    Mielőtt telepíted Burgum Patchet, töröld kitserver\img\cv06.img könyvtárat

esetleg

ok, new install procedure:

1. Backup and delete your kitserver folder
    2. Copy and install kitserver folder from the patch
    3. Backup and delete your 'My Documents/.../save' folder
    4. Copy save folder from the patch into 'My Documents/Pro Evolution.../'
  • Liszi
    én is így vagyok a become a legenddel, majd később lehet hogy újra játszok vele, de inkább master league-gel tolom :) bár ott is vannak érdekes dolgok, de hát ez van
  • Matte
    xD

4. évad közepén járok, az 5.csapatban vagyok.
    Eleddig a mérkőzések során a csapatom 17, azaz TIZENHÉT büntetőrúgást kapott, abból 0-t, azaz nullát, másképp egy DARABOT SEM lőtt be.

Három meccsen egymás után gólt lőttem, man of the match, erre visszarak trainingre.

én annyira akarnám szeretni, de ez egy rakás szar...
  • rajkonnen92
    Helloka nekem az lenne a gondom hogy felraktam egyszerre több kiegészitest megpatch-et és eltünt a kommentator.teljesen...nem beszél semmi.:Snem lehetne vhogy visszahozni.....?!vagy vki masnak is volt ilyen gondja?:( Köszi elöre is a segitseget....
  • red6t6
    Ezek még 2008-as peshez vannak.
  • tobias88
    Úgy egy picit jobban lehet fejlődni, ha Európa kupás csapatban, na meg a válogatottban is szerepelsz! Az évente 1 szintkülönbséget jelent kb
  • horpeti
    Nah, mindenkinek jó fejlődést, és sikereket, majd megpróbállak behozni titeket, bár nagyon elhúztatok. :D
  • tobias88
    08/09 Kit Sets for all Premier League Teams by ajay_yeung

Rapidshare.com
    Uploaded.to
  • Pethy23
    Media Markt-ba is 10e lehet?
  • horpeti
    nincsenek külön magyar szobák.
    Valaki csinál szobát, aki vagy magyar, vagy nem. :)

Általában jó, ha pl. itt megbeszélsz játékot valakivel,és akkor magyar lesz.
  • BigDaddyJoe
    Azon belül hol találok magyar szobákat?
  • BigDaddyJoe
    megvettem a PES-t tehát eredeti
  • horpeti
    nincs magyar szerver.
    MEg kell venni a programot.
  • BigDaddyJoe
    játszik itt valaki neten magyar szerveren PES-t? Eltudná mondani hogyan kell magyar szerverre fellépni?
  • horpeti
    Amúgy tetszik nagyon a karid!
    Ha én e közelit kreáltam volna, már ugrálnék örömömben. De úgy tűnik 171/70 ként nem akar.
    Óriási kezdő értékek! Egyedül a stamina volt olyan, amin nagyon kellett húzni.
  • BigDaddyJoe
    Sziasztok azt szeretném kérdezni, hogy van egyáltalán magyar szerver amin lehetne játszani a PEs2009-el?
  • horpeti
    Jah, én gólokat még nem tudok lőni, ill. ha én próbálkozom, az haszontalanabb, mintha odaadnám a csatárnak, úgyhogy most megpróbálok gólpasszokat adni. :) Csak általában 3szögfolytán mindig a szélső adja az utsó passzt. De nem érdekel. :D Nyerjünk és kész!! Egyelőre... :D
  • horpeti
    Az szép. :D

Tudsz mutatni egy ilyen fejlődési görbét?
    Kiváncsi vagyok, hogy alakul.
    ill. a 6. szezonban hány egységet fejlődik a karakter?

Ugye 1-2ben 2x-es egységet (pl. 1 speed, 2 top speed egység)
    3-4. évben 1.5x-es.
    Tovább még nem tudom. :) De asszem Termi mondta, hogy 5. évben is 1.5x-es.
    6.ban?
  • donpedro
    Jah és 99 gólt rúgtam eddig, ha a válogatottbéli 2-t is számolom. Hamarosan jubilálok. :)
  • donpedro
    Hehe, miután beírtam, hogy veretlenek vagyunk, utána zsinórban 3 zakó jött... :) Szerencsére most hamar kijöttünk a gödörből, és azóta megint megy a szekér, úgy is mondhatom, hogy jobban mint valaha.

20 meccsből 18 gólnál járok a téli szünetben, a 6. szezonomban, még mindig a Tottenham játékosaként. Az átlagom idén már 6.92, vezetem a góllövőlistát a ligában és a kupában is. Összejött még a 20 meccsen 9 MOM és 4 MIP díj is. A csapat a 4. helyen van, 4 pontra a listavezető Arsenaltól. A kupában a ManU jön a 4 közé jutásért, nemzetközi indulás sajnos idén nincs. Soha rosszabb szezont!
  • horpeti
    Most már 20 éves vagyok. :DD csak technikát növelek, bár kéne 1 szezonnyi body balance és shot power is, de nagyon nem akaródzik rááldozni, pedig hasznos lenne, mert akkor ismét szinesedne a játék.
    De így is szinesedik, hogy nő technika, már el merek kapásból lőni labdát, meg 1ből passzolni... :P Meg normálisabban átvenni labdát.
  • horpeti
    Horpeti tegnap csinált egy csatárt, és véviganyázott hajnal 1ig. Aztán rájött, hogy miért akar újat, amikor van neki épp egy olyan karija, amit szeret, és éppen kezd klasszissá válni... Úgyhogy maradtam kp.
    Ha 10 szezonig fejlődik (27. éves), akkor még van szűk 7 szezonom, az tök jó.
    Ha az megvan, akkor elégnek is kell lenni a játékból. :DD
    Vagy ha nem, akkor kezdek max. egy újat.
  • horpeti
    Ehh ehh.
    1kor még ment a szekér. :DD

Én meg most nem merem lejátszani a Fiorentínát, nehogymár így menjek el 5 napra, hogy szívtunk. :DD

Fél 11ig van időm, majd meggondolom. Ha bepakoltam, meg minden oké, akkor max. :DD
  • Pethy23
    Media Markt-ba lehet kapni a PES-t? Ha igen, ott mennyi?
  • donpedro
    Hmm, megnéztem újra, és mégsem teljesen ilyen, Klinsmann átpörgeti a másik oldalára, és lényegében 270 fokot fordulva dől rá, én meg csak 90 fokot fordulok, magam elé pörgetve a lasztit. (Ha jól emlékszem, azon a meccsen rúgott még egy klasszikust Klinsmann, amikor külsővel tekerte fel a hosszú felsőbe - a két kedvenc gólom ez a kettő mind közül.)
  • Terminátor14
    Nahh, egyre bénább a csapat, az edző meg egy segg :(

Ribery, Kaka, Giovinco és Hamsi (világ legjobb középpályája lehetne..) is pados volt az utóbbi két meccsen...

Az egyik 1-1-es döntetlen lett, az utolsó percben mentettem pontot, a másikat 4-2-re elbuktuk, két gólt lőttem. Viszont a lövések mennek végre :)

• donpedro
    Igen, pont ilyen volt, csak én jóval közelebb álltam a kapuhoz, és a másik oldalról jött a passz.
  • Terminátor14
    Yeahh, nem rossz :)
  • Gabe18
    Én megmutatom a "való világ" verziót...

• Terminátor14
    Nahh a büntetők...

Én lőttem az első kettőt, a 2.-nál valamiért nem érzékelte a gép, hogy jobbra lapost nyomtam és kivágta fölé középre...:S Azóta nem én lövöm, Giovinco meg a 6 kiharcolt büntetőmből 4-et kihagyott, ha jól emlékszem :(
  • donpedro
    Én se merem abbahagyni pont ezért :) 10 forduló után veretlenek vagyunk, ilyen még nem volt. Ha kimentem és kilépek, holnapra tuti zombivá válnak megint.

A kapufákat ne is mondd, lőttem vagy 10-et az elmúlt meccseken. A másik, hogy eddig a büntetőket mindig berúgtam, mostanában meg már kénytelen vagyok laposan középre rúgni, hogy ne szálljon ki a stadionból. 5-ből 3-at is kihagytam, pedig előtte 100%-os voltam.
  • Terminátor14
    Oké :)

Köszi, igazából azért mertem ellőni, mert előtte 4 meccsen 4 kapufát lőttem ''távlról'' (20-25 között), itt meg más esélyem nem lett volna szerintem :) Végre egyszer elsült a lába.

A gifekkel általában hadilábon álok, a magas felbontás meg képminőség miatt a fraps által felvett avi nagyon nagy méretű, amiből nem tudok 1mb körüli gifet csinálni normális méretben és minőségben. Vagyis nem mindig sikerül. Köszi a visszajelzést.

Asszem játszom még egy kicsit, most nagyon megy a csapatnak :)
  • donpedro
    Elmentettem, valamikor a közeljövőben csinálok majd pár gifet a legjobbakból, csak ahhoz abba kell hagynom a játékot. :) Annyiban nem volt nagy szám, hogy a kapu torkában történt a dolog, de azért így is tetszett. :)

Ez a te gólod viszont igen durva, én ilyen messziről még próbálkozni se mertem eddig, bár nekem egyébként is pocsék a lövőerőm. Gratula, szép találat! (szvsz a gif is jó, a lényeget látom)