PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hátha valakit érdekel,hogy az MTV1 ma 20:10-tõl tévépremier formájában mutatja be a "Real, the movie" ( Real Madrid, a film ) címû filmet!
Mi kötheti össze Tokió modern városát Caracas híres utcáival? Mi lehet közös egy New York-i diák és egy fiatal szenegáli fiú életében? Milyen szál fûzheti össze egy intellektuális spanyol tanárt és egy japán tinédzsert, aki rajong a manga képregényekért? A kérdés egyszerû: A világ leghíresebb futballcsapata, a Real Madrid. Öt különbözõ szereplõ, öt különbözõ országból, akik egyaránt rajonganak a Real Madridért. A film egy krónika, amely a fikciót és a valóságot ötvözve mutatja be a szereplõk érzéseit és rávilágít, hogy milyen hatással van életükre és talán az egész világ életére egy olyan futballcsapat, mint a Real. Ez az elsõ olyan hivatalos film, amely különleges ablakon keresztül mutatja be a világ egyik leghíresebb csapatát.
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
★ 汤姆 李
Na de lehet megpróbálom.Igaz egyelõre a játékot kéne beszerezni.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Bármennyi is lesz az ára..
★ 汤姆 李
#47018<#eljen>#eljen>
★ 汤姆 李
Ilyenrõl utoljára a Pes4-nél halottam.Hogy is van ez?
a 6 ban volt divat,hogy progival nyomták a feltöltést..lekorlátozni!
Volt olyan srác ceasar nevû azt hiszem kb 8. volt a listán,az összes meccs ilyen volt!Még netes oldalt is csinált,hogyan kell csalni..elképesztõ!
★ 汤姆 李
A teleportos foci..
bár billdm is lõtt már így gólt nekem egyszer
de én nem az eredeti játékos serveresrõl beszélek, hanem a pesonlinesrõl
nálam az mióta megválogatom az ellenfeleket 90%-ban jó igaz nincs bajnokság, de legalább jó meccseket lehet játszani
Aztán a pc-srõl is olvastam hogy az se tökéletes,de aztán az én verziom átkerült egy ismerõsömhöz (mivel én továbbra se tudtam vele netre menni),nála ment és egyszer ki is probáltam,egy mondhatni teljesen jó meccs keretei közt.
Viszont az on-line bajnokságokat akkor is hiányolom,pl most a Euro 2008-ban van egy egyszerû de mégis érdekes lebonyolitás a "euro online knockout cup" néven,egy olyat szívessen vennék a PES-be is.Gyakorlatilag egy egyenes kieséses rendszer,de a gép mindig keres neked egy olyan ellenfelet aki pont ott tart a ahol te (nyolcad,negyedöntõ,elödöntõ,döntõ),igy minden meccs izgalmas,gyakorlatilag tétre megy,mert ugye ha kikapsz kezdheted elölrõl.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Kérhetnék még annyit,hogy az alsó sorban középen a fekete-piros csuka helyett berakni a zöldet amit kivettél??
Légyszi mert úgy nagyon profi lenne.
Köszönöm szépen ha ezt megtennéd<#worship>#worship>
★ 汤姆 李
multkor volt egy Gabe_17 fent azt hittem te vagy rá is szóltam jön-e játszani.
De aztán a megabites netje fura volt........

és attól, hogy neked jó neki nem biztos, hogy az
A kanadai srácnak is jó volt csak nálam laggolt
néhány kiegészítõvel nagyon szép lesz

sztem jó képek!

http://s8.directupload.net/images/080623/5xfgyv9p.jpg
Yo, Bitch!
hector nevû magyar srácnak 4 megás nete van, de vele teljesen folyékony a játék, igaz nem adsl hanem 4M/4M kábel
nála jobb kapcsolatom csak shevával volt a magyarok közül, de neki asszem 24 megás kapcsolata van
mind 2-vel olyan volt mint ha lan, vagy egy gépnél történõ játék lett volna
de továbbra is tartom 4 gigás nettel akármilyen is a pingje nem lesz tökéletes
Az update-el mostmár nemcsak bundesligás arcok vannak<#vigyor>#vigyor>