81526
-
Nekem eddig gamepaddal se megy. Néha nem futnak a játékosok, pedig nyomom a RT+RB kombót is hogy én irányítsak de úgy se engedi -
+1
2011-ben váltottam kontrollerre, mostmár el sem tudnám képzelni billentyűzettel :D -
vagy egy Logitech-é :-)
Énis kb hét évig toltam bill-el, tudom milyen átállni, de érdemes -
ratgab #78860 Évek óta billel tolom a focijátékokat. Idén ezzel a lökdösős feature-el viszont erősen megnehezedett a helyzetem. Nagyon régóta érik egy xbox kontroller vásárlása. -
egyértelmű hogy focijátékot gamepaddal kell játszani, nagyon érdemes beszerezni egy jót -
ratgab #78858 Pont emiatt billentyűzettel nagyon szenvedős az irányítás. Ide már kell a kontroller.... Mivel a gép előszeretettel lökdös el a labdától. -
-
eddie #78856 Közben van köszi! -
eddie #78855 Sziasztok! Azt nem tudjátok véletlen hogy lehet kreált játékost behelyezni egy adott csapathoz? Az eddigiekben mindig a Transfer menűnél lehetett. Kiválasztottad és csapaton belül volt a hozzáadás gomb. Itt viszont nem találom. Segítene valaki? -
-
a lökdösődést már úgy ahogy sikerült játékban is használnom, de a labdát hogy is veszed át különböző módon? mert az a trainingben nincs benne, csak a magas labda levétele -
tök jók ezek a jobb analógos lökdösődések és a különböző labdaátvétel variációk
-
TomStorm #78850 A kapusom beütötte megint a labdát kapuba,befelé üti WTF?
Vagy k..va nagyot véd vagy bénázik mint egy amatőr:D
Most még elmegy de BL-be ennek nem fogok örülni.. -
Poolfan #78849 köszi már megy a lapos lövés,csak kurva nehéz irányítani hova menjen! :) még egy kérdés...a szaggatásra van valami megoldás? csak kisicst néha beszaggat,de zavaró(plussz az ismétléseknél) esteleg ötlet??? amúgy sztem karaj a gamma,csak szokni kell,mert nem könnyű:) -
TomStorm #78848 Nagyon jó lett az új PES.Látszik a törődés és az igényesség.
Igaz,hogy az első meccsem ördögök ellen elvesztettem egy 88.-ik percben kihagyott büntetővel-.-
Na de felkészítő meccsnek jó volt:)
Nagyon szuper kis játékot hoztak ki belőle a sok év alatt -
előtte = tartsd alatta is -
rövid ideig nyomd a lövést és előtte nyomd meg az rt-t (nem tudom nálad miaz) -
pl powerful low shot háromszög/ Y
controlled shot-al R2 v RT folyamatosan
-
Poolfan #78844 valaki súgja már meg,hogy lehet laposan lőni,vagy kapus mellett elgurítani....nem csak bikázni magasan! ? ha lehet.... köszi:) -
midian #78843 Update felrakása után mindíg bejön az online rész ,azonosító egyéb .
Ki kell tölteni mindenképp ?
G -
igen ha felrakod a patchet, de pont most tárgyalják, hogy nem érdemes felrakni a dlc-t
úgyhogy én lehet még várok vele
" Gameplay Editing Thread
I think the game plays so much better without the DLC. I installed a patch to update transfers/kits etc - and it came with the DLC. Superstar played so arcade-like it was just terrible. Remember the direct passes when the CPU "clears" the ball straight to their teammate everytime? Yes, that came back ala PES 13. Through balls were absolutely the only way the CPU could score - and expose my defense. It was ridiculous.
So I deleted 2 files from the DLC. Verified it was gone. Went in game and yes my files were unable to be loaded since I didn't have the DLC anymore - no big deal, I want gameplay. Immediately saw a difference.
Played Inter v Torino. Torino played nervously - passing through the back, being pressured well all over the pitch. They opted for the long ball that went to noone. My passing was just as suspect though at times, but eventually took advantage of some nice build up for the first goal, then a crossing goal off the set piece to finish the match 2-0. A very rewarding game.
Next game, I played as Olymique Marseille v AZ. AZ tried to play on the ground, but their passing was off in the defensive third. They opted for counter attacking option, but I had Jordan Ayew on the break multiple times to expose that. The CPU changed things up and started going down the flanks - but their crosses were intercepted/cleared by a sure line. The match finished 3-3 however. Ayew took advantage of two terrible passes through the back and raced away for 2 goals, while AZ's strikers were on form with their 1-2 touches to open up my defense. Mananda tried to keep shots out - but the follow up was there.
Overall - I think the game needs to be played without the DLC. It doesn't feel like a placebo at all. You can tell a difference when the CPU's passing is off and when you are feeling cheated. I noticed the pace of play was also slowed down without the DLC, but still a necessity to keep aware of the runs off the ball. " -
-
Ezt alapban letölti a játék (legalábbis nekem) és ad 2 új labdát... -
Pro Evolution Soccer 2014 Italian Commentary
http://www33.zippyshare.com/v/90218356/file.html
http://www33.zippyshare.com/v/13871284/file.html
http://www33.zippyshare.com/v/65270926/file.html
FiX
http://www31.zippyshare.com/v/32566839/file.html -
úgy látom hasznos lesz:
How to fix PES 2014 crashes and other
http://melonessolution.blogspot.hu/2013/09/how-to-fix-pes-2014-crashes-and-other.html -
szerintem nekem is hasonló volt amit írtam, de nem az volt, hogy nem ismerte fel, csak nagyon belassult, de ha jól emlékszem a gamepad bal stickjével lehetett a menüben mozogni a megszokott módon -
PES2014 DLC V1.0
http://adf.ly/WEoom -
Tockos #78835 Helló.Nekem az a problémám hogy az egeret nem ismeri fel úgyhogy a játékban a menuben nem tudom az egeret használni egyszeruen nem mozog csak a billel tudok le fel járni.Valami megoldás? -
ezt is írják:
I have the same problem and i tried a couple of things that didnt work for me but maybe it will for you so try this :
1) right click on the settings and select run with graphics processor and choose high performance nvidia processor . and do the same for pes2014.exe .
if that doesn't work which happened to me do this :
2) go to the control panel and choose nvidia control panel and from the 3d settings choose manage 3d settings and from the program settings tab select pes2014.exe and choose to run with high performance nvidia processor and do the same for the settings file .
and if that also didnt work then u wait for a solution like me and pls tell me if u found one -
ezt írják rá
you should download this file
http://www.moddingway.com/dwload/37095.html
fix 100%
work 100%
ezt a programot linkeltem is itt korábban csak gondolom sok off között elveszett
-
yamato41 #78832 Több fórumot megnéztem, de nincs megoldás még, úgy tűnik. Feltehetően driverhiba. Jellemzően GT kártyáknál áll fenn. Talán az NVIDIA hamar ad ki javítást, vagy a Konami. -
yamato41 #78831 (Tényleg off, de a modik annyira (ide most az oktondi legerősebb változatát tessék képzelni), hogy még alreget sem tudnak normálisan azonosítani. Jókat röhögtem rajtuk. Ennyit róluk, ennyire gyenge bagázst...) -
zsilka péter #78830 Minden a legújabb. Gép pedig holnap lesz két hete, hogy újrahúztam. -
yamato41 #78829 Az én GTS250-emet látja minden gond nélkül. Driver és directx reinstall, update megvolt? Teljesen friss az oprendszer? -
zsilka péter #78828 Valaki talált már megoldást a videókártya problémára? Sok Nvidia felhasználónak csak a dedikált kártyát látja a játék és nem az Nvidiat. Több mindent is próbáltam már. Tiltani tiltottam a kártyát, de akkor semmilyen kártyát nem látott a játék ( illetve ez a megoldás azért sem jó, mert a gép sem működik megfelelően ), jobb klikkre nincs olyan opcióm, hogy futtatás grafikus processzorral. Legfrissebb driver van fent mindenből. Nvidia driverben pedig meg van adva, hogy az Nvidia kártyát használja a játék, de úgy sem jó. Tudna esetleg valaki segíteni? Köszi. -
de, a kitiltás megkerülése alreggel tilos !
én topic nyitójának és házigazdának képzelem magam akinek joga van törölni a flamekeltő hozzászólásaid, főleg hogy előre figyelmezetettelek -
yamato41 #78825 Köszönöm. Tehát atyaistennek képzeled magad. Rendben.
Írtam: akinek nem inge, ne vegye magára. Ha magadra vetted, arról nem tehetek. NEM rólad szólt, ha tudni akarod, tehát tökfeleslegesen ingerkedsz. A lényeg egyébként abban nem ez, hanem az auto feint ténye volt. Dehát te vagy a topikdolfi, azt teszel, amit akarsz. Önkényed előtt meghajolok.
Hahó mindenki! Itt tilos a szabad véleménynyilvánítás!
(Az alreg pedig nem tilos. Ezt egyetlen modi sem tudta bebizonyítani, csak hablatyoltak.)
De szerintem hagyjuk. Kerüljük el egymást inkább, ha lehet! -
Szívesen, örülök hogy segíthettem! -
Sanyicucu #78823 Köszi a segítséget.Nem volt bekapcsolva semmi de alapértelmezettre raktam és jó lett ismét.Még 1x köszi.Nekem is ati kártyám van. -
Ha van bekapcsolva a videokártyád beállításaiban szűrő, anizotróp vagy vonalsimítás, akkor kapcsold ki. Nálam (ati) kártyán volt a catalystban bekapcsolva, kikapcsoltam és megoldódott :)