PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Attól féltem, hogy majd jó sokat kell várni az új kiadásra... Remélem nem a minõség rovására ment.
Azt jól hallottam, hogy egész KONAMI korábbi fejlesztõ stábját kirúgták és újak fejlesztenek, vagy csak haver kamuzott? 😄
DE valószínû az lesz a sorrend, hogy kijön a FIfa demo azt tesztelgeti az ember egypár hétig és utánna jön a 2009-remélem idén lesz demo is
Biztos írtátok már, én csak videókat néztem meg visszamenõleg. 😄
nekem se tetszik, viszont ezt a gólok miatt kell nézni, zenét úgy is mindenki mást hallgat, jó videó, szép gólok, ez a lényeg !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Sokkal jobb, mintha valaki hozzá nem értéssel igazából is gyúrni akar. 😊
OFF vége.
én gólvideóhoz mindig a sat1-en játszott gólöszefoglaló zenét tudnám elképzeli, fõleg a lassításoknál.
Remélem nem rap-zene lesz
Szívesen játszom én is meccseket online. 😊
MSN:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de fent vagyok hamachin is az onlinelig nevû szobában ha valaki ismeri... 😊
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Jó kis ötletet adtál.Csinálok én is egyet mert video készítéshez értek de a gif-hez nem,hogy beszúrjam ide!
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1162841540
Saját tudatlanságával kérkedik.........
két vinklis kapufa szinte ugyanoda :-)
vagy te javultál még vagy én nem, de egyre keményebbek a meccsek
Vki benéz ide aztán még azt hiszi hogy eltévedt vmien gyúrós fórumra!<#vigyor>#vigyor>
Konditerembe nemnagyon járok, nem akarok izmos állat lenni csak picit formálgatni ahogy azt Martins15 is mondta! Én kisebb súlyokkal szoktam gyúrni, "a sok kicsi sokra megy", nemúgy mint egyik haverom aki 17 lesz aztán ilyen 80 kilókkal erõlködik pedig tök vékony gyerek!
Én magam részérõl mindenféle ilyen porokat ellenzek!
sztem is jó fórum volt sõt kettõ is volt, de mindkettõt zárták
és inkább kisebb súlyok de korrekten végrehajtva esetleg lassan negatív fázisban is
nem okítani akarlak csak a te érdekedben mondom, és ne hallgass azokra akik szerekkel akarnak tömni
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
nem tudom az ilyet miért kel zárni... de azért köszi, utána keresek.
Yo, Bitch!
valami otthoni edzés vagy edzés otthon volt a címe
nem én nyitottam, de tök jó hozzászólások voltak benne pl karatésoktól, meg más küzdõsportok mûvelõitõl illetve olyanoktól akik nem akarnak nagydarabok lenni a rugalmasságukat elvesztve és nem a tömegnövelés érdekli õket elsõsorban különbözõ porokkal.....
Szal csak óvatosan. 😄DD
Gyúrosok ide! a neve.. De csak saját felelõsségre. 😄
De az olyan topikokat nem szeretem amik azzal vannak tele, hogy mit szedj és milyen izû a protein.
nem két órás edzések és nem nagyon nagy súlyokkal hanem inkább teknikával és lasabb mozgással
vannak rudaim súlyzóim padom és elég tapasztalatom, hogy tudjam, hogy kell
De nem akarok nagyon offolni ha vkit érdekel priviben megbeszélhetjük illetve a hogyan edzünk otthon fórumban korábban részletesen leírtam.
Mert ilyenkor nagy súlyokkal edzés még nem jó a gerincnek