PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én pont akartam írni, hogy úgy érzem nehezebb lett, vagy az új játékosok értékei mások.
Tényleg nem lehetne az összes játékos speed-jét 10%-al csökkenteni?
KIváncsi vagyok mi jönne ki belõle
Tényleg nem lehetne az összes játékos speed-jét 10%-al csökkenteni?
KIváncsi vagyok mi jönne ki belõle
<#vigyor>#vigyor>
sztem az élményre gondoltak.... 😄
Nekem is feldobta a kinézetet, de attól még nem nyerek meg minden meccset, hogy ez a patch van fenn 😄DD
Nekem is feldobta a kinézetet, de attól még nem nyerek meg minden meccset, hogy ez a patch van fenn 😄DD
Mivan itt amirõl én nem tudok, már ketten mondták azt hogy javúlt a játékmenet???<#nemtudom>#nemtudom>
Egyik gyerek azt írta hogy neki azért jön be a legjobban a patch hogy a játékmeneten is javítottam!!!<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Nemtom hogy érti, de akkor elég ügyes gyerek lehetek, szóljatok ha ti is észrevettetek vmi ilyesmit...<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Nemtom hogy érti, de akkor elég ügyes gyerek lehetek, szóljatok ha ti is észrevettetek vmi ilyesmit...<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
A patch-et egy pillanatra félrerakva, itt egy új hír a PES 2009-rõl!
PES 2009 : import mp3 and chants?
The site Pro Evo Live Ligue UK reports that PES 2009 will allow to import MP3 files into the game, and that you will be able to assign different crowd chants to different clubs. It is not confirmed that these mp3s are music files or that they can be used in menus as some are suggesting. The edit mode has a few additional editable features such as calf & thigh measurements etc There is no boot, ball or sponsor editor (i.e custom boots etc).
Jól hangzik!!!
PES 2009 : import mp3 and chants?
The site Pro Evo Live Ligue UK reports that PES 2009 will allow to import MP3 files into the game, and that you will be able to assign different crowd chants to different clubs. It is not confirmed that these mp3s are music files or that they can be used in menus as some are suggesting. The edit mode has a few additional editable features such as calf & thigh measurements etc There is no boot, ball or sponsor editor (i.e custom boots etc).
Jól hangzik!!!
Azért mer már megjelent?
Köszi hogy tartottad a frontot ameddig nem volt!!!<#worship>#worship>
Köszi hogy tartottad a frontot ameddig nem volt!!!<#worship>#worship>
Pont a roster nem marad meg😞 de kár és gondolom még semmi ötlet nicsn rá ezt hogy lehetne kijátszani bár bízo benne hogy lesz ha már az online részt is meg tudták oldani.
feltettem Nagyi nagyszerû PAtchét és azt szeretném kérdezni hogy ha onlinba játszunk akkor ezekbõla szép dolgokból mi mrad meg?
SAjna nem siekrül a más liában játszó csapatok közül a közéspõben fel vannak cserélve nekem a nevek és a címerek meg a német bajnokságban is a címerek
mi lehet a baj?
mi lehet a baj?
Asszem már jó!!!<#vigyor>#vigyor>
De mi az hogy "moved to pes2008 patches area"???
Te raktad át???
És akkor már oda nemis lehet írni, csak a pes2008 patches area-ba?
De mi az hogy "moved to pes2008 patches area"???
Te raktad át???
És akkor már oda nemis lehet írni, csak a pes2008 patches area-ba?
JA MÁR MIND1...
Tom, de nemtok hogy bejutni!!
Azt nem értem hogy mér nem lehet 2x regisztrálni másnéven!
A LINKEL MÉG VÁRJÁL!!!
Azt nem értem hogy mér nem lehet 2x regisztrálni másnéven!
A LINKEL MÉG VÁRJÁL!!!
Breki nemtom hogy most mit csináljak valahogy be kéne jutnom evo-web-re N@gyi2pac néven mer már nagyon kérdezgetik a dolgokat!!<#rinya>#rinya>
Akkor vmit rosszúl csináltál mert én teszteltem még most is ez van a kitserverembe és minden a helyén van!
Sztem vagy az option file-t nem másoltad be a helyére!
Sztem vagy az option file-t nem másoltad be a helyére!
Nem véletlenûl ha elmolvastad volna a readme-t akkor tunád hogy a 2008/2009-es bajnokságok vannak megcsinálva és ugyebár a livorno kiesett és a chievo-t raktam be helyette!<#nevetes1>#nevetes1>
A Readme-be le van írva hogy "Új gyepek az alap stadionokhoz", ha új stadionok is lennének a patch-be azt beleírtam volna a readme-be!
Hát én olyan logó pack-ot nem találtam ahol ezek a logók benne vannak azért is csináltam saját készítésût!
Már megvan a másik email de nem tok ígyse regisztrálni!
1 aprócska hibát találtam tegnap az egyik meccsen:
a Livornonál a saját logójuk helyett a Chievo logoja van benn 😊
a Livornonál a saját logójuk helyett a Chievo logoja van benn 😊
akkor ezt bele kéne írni, nehogy egyeseket megzavarjon
pl én eddig azt hittem új stadionok is vannak benne
pl én eddig azt hittem új stadionok is vannak benne
Hát énis vagyok ott FrenkieSP mert a másik regemmel nem tudtam hozzászóli ugye ez a superpatch team miatt SP
Írtam a mosiknak akik megkérdezték melyik maradjon és akkor mondom maradjon ez.
Szval törölni sztem max a modik tudnak.
Esetleg csinálsz addig egy másik e-mail-t
Írtam a mosiknak akik megkérdezték melyik maradjon és akkor mondom maradjon ez.
Szval törölni sztem max a modik tudnak.
Esetleg csinálsz addig egy másik e-mail-t
Igen a gyepeket az alap stadionokhoz csináltam így új stadionoknál nem valószínû hogy mûködni fog!
De csak a gyepek bin-jei vannak a letöltésbe a stadionokat nem raktam bele!
De csak a gyepek bin-jei vannak a letöltésbe a stadionokat nem raktam bele!
Tehát a régi logóidat (pl:#48516) akarod az új csapatok logóival kiegészíteni?
Olyan típúsú logókat nemtok csinálni amit te használsz ahoz hogy berakjam össze kéne gyûjteni abból a stílusból az új csapatok logóit!
Olyan típúsú logókat nemtok csinálni amit te használsz ahoz hogy berakjam össze kéne gyûjteni abból a stílusból az új csapatok logóit!
Breki hogy lehet Evo-web-en kitörölni az egész regisztrációt, vagy megváltozatni a felhasználónevet? Mer úgy látszik már régebbben regisztráltam más néven de nemtok hsz-t írni, meg N@gyi2pac néven akarok ottis szerepelni! Megpróbáltam N@gyi2pac néven regisztrálni új email címmel de akkor meg a régi felhasználóneven jelszavát akarja változtatni!
ja a stadionjaid akkor az alap stadionokat cserélik ugye?
szval nem választható kitserveres stadionok
szval nem választható kitserveres stadionok
Van egy olyan gondom, hogy énnekem jobban bejönnek az eddigi logók, de ugye pl Parma helyett Lecce van
És most játszottam a Leccevel egy kinkeserver 1-0-át de a logojó a Parmaé volt.
Meg tudnád azt nekem csinálni, hogy kicseréled azokat a logókat az enyémben amiket cseréltél?
És most játszottam a Leccevel egy kinkeserver 1-0-át de a logojó a Parmaé volt.
Meg tudnád azt nekem csinálni, hogy kicseréled azokat a logókat az enyémben amiket cseréltél?
<#vigyor2>#vigyor2>
Ja igazad van!!!
A csukák a cv_0.img 7493-7501-ig vannak az elõnézeti képük meg a 811 ha jól emlékszem!
A csukák a cv_0.img 7493-7501-ig vannak az elõnézeti képük meg a 811 ha jól emlékszem!
Sztem jó, de nekem a kijelzõ nem tetszik!<#zavart1>#zavart1>
kénytelen lesz miután külföldön sikert arat
az sokkal nagyobb tábor
viszont a kijelzõvel gondok lesznek gondolom sokan kérik 16:9-ben majd
az sokkal nagyobb tábor
viszont a kijelzõvel gondok lesznek gondolom sokan kérik 16:9-ben majd
Ha csak új gyep kell akkor elég a part2-t letöltened!
Ja és high minõségbe van!
Ja és high minõségbe van!
Na tegnap este beszéltem ltomi90-nel és azt mondta ma felrakja peshungary-ra a Patch-em!<#vigyor2>#vigyor2>
nem válaszoltál egyík kérdésre sem
A patchot itt találod
Ez az msn-es dolog most nem fog menni, de van hozzá leírás
A patchot itt találod
Ez az msn-es dolog most nem fog menni, de van hozzá leírás