PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Breki sikerûlt az összes játékos speedjét -10%-kal csökkenteni:
(EZ A PAC-PATCH-hez van)
http://files.filefront.com/save+10+top+speedrar/;11254292;/fileinfo.html
De úgy tudod állítani egyszerre az összes játékos statját ahogy akarod a Pro Evo Editor 2008v0.2 segítségével, de sztem érdemes minnél újabbat használni a v0.4 beta a legújabb!
Itt egy kép a beállításhoz (ha esetleg nem tudnád)!

(EZ A PAC-PATCH-hez van)
http://files.filefront.com/save+10+top+speedrar/;11254292;/fileinfo.html
De úgy tudod állítani egyszerre az összes játékos statját ahogy akarod a Pro Evo Editor 2008v0.2 segítségével, de sztem érdemes minnél újabbat használni a v0.4 beta a legújabb!
Itt egy kép a beállításhoz (ha esetleg nem tudnád)!
4-3-1-2
J.Zanetti, Materazzi, Nelson Rivas, Chivu
Mancini, Cambiasso, Muntari
L.Jimenez
Adriano, Ibrahimovic
Most így aratok😊
Most így aratok😊
★ 汤姆 李
mgkp nálam sincs ilyen probléma úgyhogy próbáld meg újrarakni!
Ha sikerûlt újrarakni akkor lécci nézd meg ezt a BAJNOKOK LIGÁJA dolgot mégeygszer hogy még mindig rossz e!!! KÖSZI!!!
Ha sikerûlt újrarakni akkor lécci nézd meg ezt a BAJNOKOK LIGÁJA dolgot mégeygszer hogy még mindig rossz e!!! KÖSZI!!!
Itt egy pontosabb leírás a telepítésrõl, akinek vmien hibái vannak az próbálja meg így telepíteni!:
A TELEPÍTÉSRÕL AKKOR MÉGEGYSZER:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Érdemes egy teljesen tiszta kitservert használni ((vagy amit használsz kitserver/img mappából mindent kitörõlni, esetleg ha van, a cs.img mappát benn lehet hagyni, illetve a kitserver mappádból a GDB és names mappát kitörõlni)) , mert a régi patch-ek összekeverhetik a játékot!
Szükség lesz a kitserver 7.2-es vagy 7.3-as verziójára, mer csak abban van faceserver és a patch-embe--> (kitserver/GBD/faces) kb. 100 olyan eredeti arc van akinek még nem volt megcsinálva a játékba az arca! pl.:Arshavin
Ha megvan ez az új és "tisztított" kitserver akkor kell a readme-ben leírt folyamatot végrehajtani, tehát:
A letöltött "PP cv_0.img" és "PP cv1+rve" mappában található cv_0.img, cv_1.img és rv_e.img mappát másold be a kitserver img mappájába!
A "PP kitserver+save"-ben a kitserver mappában lévõ GDB és names mappát másold be a kitserver mappába! INSTALLÁLD A KITSERVERT!
A "PP kitserver+save"-ben a save mappa tartalámát másold a Dokumentumok\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\save mappába!
A játékban a faceserveres arcok (pl:Arshavin) a második indításnál fognak megjelenni a játékba, mert az eslõ indításnál még csak a játékosokat ismeri fel és csinál egy playerlist.txt-t a kitserver mappába! Tehát senki ne lepõdjön meg ha elõször nem lesznek benn a játékban a faceserveres arcok! Sztem elég annyit csinálni hogy elindítod a játékot, ha belépett a fõmenübe kilépsz
és újra elindítod a játékot és jó lesz!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
A TELEPÍTÉSRÕL AKKOR MÉGEGYSZER:
Érdemes egy teljesen tiszta kitservert használni ((vagy amit használsz kitserver/img mappából mindent kitörõlni, esetleg ha van, a cs.img mappát benn lehet hagyni, illetve a kitserver mappádból a GDB és names mappát kitörõlni)) , mert a régi patch-ek összekeverhetik a játékot!
Szükség lesz a kitserver 7.2-es vagy 7.3-as verziójára, mer csak abban van faceserver és a patch-embe--> (kitserver/GBD/faces) kb. 100 olyan eredeti arc van akinek még nem volt megcsinálva a játékba az arca! pl.:Arshavin
Ha megvan ez az új és "tisztított" kitserver akkor kell a readme-ben leírt folyamatot végrehajtani, tehát:
A letöltött "PP cv_0.img" és "PP cv1+rve" mappában található cv_0.img, cv_1.img és rv_e.img mappát másold be a kitserver img mappájába!
A "PP kitserver+save"-ben a kitserver mappában lévõ GDB és names mappát másold be a kitserver mappába! INSTALLÁLD A KITSERVERT!
A "PP kitserver+save"-ben a save mappa tartalámát másold a Dokumentumok\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\save mappába!
A játékban a faceserveres arcok (pl:Arshavin) a második indításnál fognak megjelenni a játékba, mert az eslõ indításnál még csak a játékosokat ismeri fel és csinál egy playerlist.txt-t a kitserver mappába! Tehát senki ne lepõdjön meg ha elõször nem lesznek benn a játékban a faceserveres arcok! Sztem elég annyit csinálni hogy elindítod a játékot, ha belépett a fõmenübe kilépsz
és újra elindítod a játékot és jó lesz!
THX eZo!!!<#eljen>#eljen>
Ja és a patch tartalmaz AFS explorert,add-on-t,cv_0, cv_1, rv_e-t.Ezek vannak a patchbe. Lehet, hogy ez zavarhat be?
én most, 4-1-2-1-2-rõl átálltam 4-3-3-ra, ez a csapatom most: Cesar-Chivu,Matrix,Cordoba,Maicon-Muntari,Cambiasso,Zanetti-Ibra,Cruz,Mancini
eddig 2 meccs két gyõzelem Lecce ellen 3-0, Juve ellen 2-0.
eddig 2 meccs két gyõzelem Lecce ellen 3-0, Juve ellen 2-0.
Yo, Bitch!
Hello !
Látom elkészült a Patch !
Gratulálok és asszem sokak nevében: <#worship>#worship>
Estére le is töltöm és ki is próbálom !
Látom elkészült a Patch !
Gratulálok és asszem sokak nevében: <#worship>#worship>
Estére le is töltöm és ki is próbálom !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
kitserver img-be csak az a 3 fájl van ami a PAC patchben volt. Viszont nekem van egy olyan patchem, hogy PES 2008 patch és ott vannak img-k.
Nálad van a hiba.Van valami olyan a kitserverbe(img.-be) ami nem kell vagy bezavar a PAC Patch-be és az okozza ezt.
★ 汤姆 李
Hali! az lenne a problémám, hogy még a PES6hoz most tettem fel egy nagyobb patchet(History), kb egy óráig szenvedtem hogy beállítsam a számomra fontos csapatok kezdõjét, de mikor kezdek egy meccset akkor mindig az alapkezdõn marad az adott csapat.. a formáció stimmel csak a nevek nem :S
valami ötlet, hogy ez miért van? edit módba ha visszamegyek akk stimmel minden..
valami ötlet, hogy ez miért van? edit módba ha visszamegyek akk stimmel minden..
Találtam megint hibákat bár lehet, hogy nálam vannak csak ezek:
Például itt ez, hogy a pálya csak kis ideig van megcsinálva és utána feketeség van és mivel a háló is fekete ezért elég hülyén néz ki:
A másik pedig az, hogy a Nou Camp-ban hiányoznak részletek és van ahol feketeség van és csak a nézõk meg a lelátók vannak de a többi az fekete:
Azt szeretném kérdezni, hogy ez mindenkinél így van vagy csak nálam?
Nagyi2pac ha találsz valamelyik hibára megoldást vagy késõbb kiadsz javítást a patch-hez akkor légyszíves írj privátban! Elõre is köszi
Például itt ez, hogy a pálya csak kis ideig van megcsinálva és utána feketeség van és mivel a háló is fekete ezért elég hülyén néz ki:
A másik pedig az, hogy a Nou Camp-ban hiányoznak részletek és van ahol feketeség van és csak a nézõk meg a lelátók vannak de a többi az fekete:
Azt szeretném kérdezni, hogy ez mindenkinél így van vagy csak nálam?
Nagyi2pac ha találsz valamelyik hibára megoldást vagy késõbb kiadsz javítást a patch-hez akkor légyszíves írj privátban! Elõre is köszi
Breki olyan kérdésem lenne hogy evo-web-en nem lehet vhogy beállítani hogy ha pl: nem írok 5-10 percig akkor ne keljen újra bejelentkezni?? Mer ez így elég idegesítõ!
Ja azt meg majd megpróbálom hogy csökkentem a játékosok speed-jét 10%-al, de csak akkor csinálom meg ha nem egyesével kell! Asszem múltkor egyik progiba lettam vmi ilyesmit hogy csapatonként le/fel lehet álítani a statisztikákat!
Elég durva nálam is a szitu😊
Bár új emberkék,új felállás,hmm naggyon tetszik most a game megint!
Sulley M,Mancini,Rivas,Adriano kezdõ és milyen jól áll a hazai,vendég mez nekik😄😛Pppp
Bár új emberkék,új felállás,hmm naggyon tetszik most a game megint!
Sulley M,Mancini,Rivas,Adriano kezdõ és milyen jól áll a hazai,vendég mez nekik😄😛Pppp
★ 汤姆 李
Ja, most leszek szeptember 5.-én 17 éves...<#nevetes1>#nevetes1>
<#eljen>#eljen>
Vagy nem mmuszáj tisztára rakni de aki nem ért hozzá annyira az jobb ha arra rakja!
Nemhiszem szerintem az lesz a baj hogy nem tiszta kitserverre rakták a patch-et sokaknál ez lehet a hiba!
A 7.2-esbe is van shed.dll!
A 7.2-esbe is van shed.dll!
sztem kicsit nehezebb lett game, Juve ellen 2 fordulóban elsõ félidõben alig tudtam eljtuni kapuig, széleken szinte nem is tudtam elmenni, pedig korábban simán sikerült, de msáodik félidõre összeszedtem magam és nyertem Mancini és Ibra góljával 2-0-ra<#eplus2>#eplus2>
Yo, Bitch!
DE ezt a dll-et nem láttam a patchedben nem lehet az a gond hogy õk nem használják?
nekem amúgy 7.2-es kitserverem van
nekem amúgy 7.2-es kitserverem van
Ez a kitserver-ben a sched.dll, a használata itt van, de a legújabb verziója a kitserver 7.3-ban van:
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=26476
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=26476
ilyenkor szokták, hogy köszönöm enek meg ennek és használtam ezt meg azt és a végén etc nem tudom mindegyiket, dse nekik is
hogy ne legyen sértõdés
hogy ne legyen sértõdés
Hát nálam benn van a kitserverben de gombok használatával lehet aktiválni hasónló módon ahogy a mezeket!
Tudom gondólkodtam rajta de kb 100 vagy több olyan embernek ki kelett volna írnom a nevét akinek használtam a munkáját vagy segített nekem!
Ezt írtam
DE te tudod, hogy beleraktad-e õszinténszólva ezt a modult én nem próbáltam ki mert csak online meccseket nyomtam.
EGyáltalán meg kéne nézni, hogy ez hányas kitservertõl van és használod-e
DE te tudod, hogy beleraktad-e õszinténszólva ezt a modult én nem próbáltam ki mert csak online meccseket nyomtam.
EGyáltalán meg kéne nézni, hogy ez hányas kitservertõl van és használod-e
mondjuk készítõk akiknek munkáit felhasználtad kiírhattad volna látod Tua is mérges volt meg pl énis segítettem fûvezni <#pias>#pias><#papakacsint>#papakacsint>
Tehát a csoportmérkõzések után az egyenes kieséses szakaszben?
Az nem lehet a baj hogy a kitservernek van tudod olyan része ahol be lehet álítani hogy olyan legyen a bl meccsek beosztása mint igazából és vagy azért roszz mer az be lett álítva vagy pont azért mer nem??
Az nem lehet a baj hogy a kitservernek van tudod olyan része ahol be lehet álítani hogy olyan legyen a bl meccsek beosztása mint igazából és vagy azért roszz mer az be lett álítva vagy pont azért mer nem??
ez a nemzetköziség
ha megmondod melyik file a lebonyolítási menetrend délután kipróbálom, csak én nem egy az egyben raktam fel a patchedet így nem biztos, hogy eztis átraktam
ha megmondod melyik file a lebonyolítási menetrend délután kipróbálom, csak én nem egy az egyben raktam fel a patchedet így nem biztos, hogy eztis átraktam
Az se rossz hogy a nagyi2pac.extra.hu-t szombatom amikor 21:00 körûl raktam fel a patch-em 3 óra alatt 32-en látogatták meg tegnap meg 525-en!!
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
ezt írták ott
"the game crush down when i'm getting to knock out stage in the cup "champions league"..
in the gruops it was all ok, when i got the next stage, i need to be agnst for exsmple bayren, and when i'm entering to the formation screen, all the game just going crazy, its showing other teams, with no names... m.."
"the game crush down when i'm getting to knock out stage in the cup "champions league"..
in the gruops it was all ok, when i got the next stage, i need to be agnst for exsmple bayren, and when i'm entering to the formation screen, all the game just going crazy, its showing other teams, with no names... m.."
a külföldi fórumon is írtak hasonlórol.
gondolom ez a kitserver azon része ami a bl lebonyolítást rakja bele.
Namost ha ez nálad jó lehet náluk vmi régebbi cucc bekever.
gondolom ez a kitserver azon része ami a bl lebonyolítást rakja bele.
Namost ha ez nálad jó lehet náluk vmi régebbi cucc bekever.
LÉCCI VKI AKI HASZNÁLJA A PATCH-EM AZ PRÓBÁLJA MÁR KI HOGY HÁLA IS FELMERÛL E ILYEN HIBA MINT mgkp-NÁL!!!
MER FOGALMAM SINCS HOGY AZ MI MIATT LEHET!
MER FOGALMAM SINCS HOGY AZ MI MIATT LEHET!
ja énis vmi ilyesmire gondóltam csak még nem néztem!<#taps>#taps>
Ez érdekes nemtom hogy mi lehet a baj!!!<#rolleyes>#rolleyes>
THX!
Akkor jó mer vmit ezis kárpótól a gameplay patch helyett!!<#vigyor>#vigyor>
Ez mi?
pl itt
Ez a Slayer féle amirõl többször volt szó korábban illetve sztem lehet még használni a Sammy félét
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=20139
Ez a Slayer féle amirõl többször volt szó korábban illetve sztem lehet még használni a Sammy félét
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=20139
Hali!Király lett a patch.Az lenne a kérdésem hogy mediumos beállitáshoz gyepeket hol találok,mert a gépem high-on nem birja sajna.
Liverpool and United in - Bayern out
Title Pro Evolution Soccer 2009
Company Konami
Platforms PC-Xbox 360-PS3-PS2-PSP-WII
Category Sports - Soccer
What began as a romour is about to be confirmed by the latest news posted in different PES community websites. Liverpool and Manchester United will be the two licensed Barclays Premiership clubs in PES 2009 while Bayern Munich will be removed from other leagues and it will be replaced by FC Zenit.
Title Pro Evolution Soccer 2009
Company Konami
Platforms PC-Xbox 360-PS3-PS2-PSP-WII
Category Sports - Soccer
What began as a romour is about to be confirmed by the latest news posted in different PES community websites. Liverpool and Manchester United will be the two licensed Barclays Premiership clubs in PES 2009 while Bayern Munich will be removed from other leagues and it will be replaced by FC Zenit.
Ja és ha match startot nyomok akkor betölti a zenitet 0-ás nevû játékosokkal és kilép hibaüzenettel.
Jó a modod Nagyi2pac de szerintem találtam egy hibát.Kupában a Bajnokok ligáját játszom és lejátszottam mind 3 csoportmeccsemet és továbjutottam.A Manchesterrel játszanék a Lyonnal nyolcaddöntõt de amikor rányomok a next match gombra akkor ezt kapom: