81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• TomStorm
    Igen sajnos ez a baj vele
  • tobias88
    Csak az a baj, hogy ott a másik véglet is rögtön a következő meccsen:
  • tobias88
    Azért javultak a kapusok, nem kicsit.
  • TheBossbuster
    Egy 120 ezer forintos gépen persze hogy megy!Nekem max 40et ér,de adom el az Xboxot mert nem jött be annyira a GTA 5,azt veszek belőle egy i3 gépet valami modernebb kártyával!
  • TheBossbuster
    Nem értem!Nálam az elérhető text löngvidzsnél csak angol van meg lengyel!
    Kommentár nyelvet nem is találtam a beállításoknál!
  • Matte

• Breki33
    egyébként a négy gomb gamepadon pont jó, ha kevesebb lenne könnyű lenne véletlen benyomni, szerintem ennyi volt már korábban is
  • Breki33
    command list

• Fyrex
    lődözz kapura, az esetek felénél valaki megpróbál rádcsúszni hogy blokkoljon és szabadrúgás. a problémám az hogy a szabadrúgások 99%-át belövöm knuckle shottal ha 30 méteren belül vagyok, ami az elején poén volt, mostmár kicsit unalmas!
  • Matte
    megvannak ezek a kombók valahol szépen leírva? Mert most hogy mondjátok, pl. fogalmam sincs hogy kell műesést nyomni.
  • Pethy23
    Az egyik kedvencem hogy lehet futni a kapussal amikor kezében van a labda :D
  • Pethy23
    Hát lehet műesést kellene használni hogy 20 meccs után végre legyen 20-25 méter környékéről egy szabadrúgásom :D
  • tobias88
    Azzal nem vagy egyedül sajnos, de ez van. Majd talán javítják. A rendszer kifejezetten jó, csak egy kicsit nehéz meg még kiforratlan. Például a műeséshez 4 gomb kell ami elég komoly
  • Pethy23
    Köszi. De tényleg vannak olyan jó dolgok a játékban, erre mindig potya gólt kapok. Rövidre nem vetődik a hülye kapus, simán elrúgják mellette.
  • tobias88
    Időben kell megnyomni a fejelést. Úgy számolj, hogy mikor megnyomod a gombot, azután nem sokkal fog felugrani. Bele kell számolnod ezt az időt is
  • Pethy23
    Fej párbajokat hogy lehet megnyerni? Hiába nyomom a lövés gombot csak áll egy helyben, meg se mozdul a játékosom. Lökdösni se tudom.
  • sudden death
    A lövés rendszer tényleg érdekes ahogy korábban mások is mondták, tanulni kell az biztos,nekem is feltűnt hogy igazáán erőteljesen nem lehet kapura lőni illetve nem adja vissza játék azt tényleg mindegyik lövés inkább íves de próbálatom azért én is manuálba meg nem merem használni még abszolút, a szöktetés serintem jó lett gyorsan kell dönteni reagálni és irányítani(mint igazából):) ez a célpont mozgatós rendszer fura volt először de amikor kivettem küzdöttem is nagyon mert ott tényleg ismerned kell a játékot hogy mennyire érzékeny az irányzék,bár azzal hogy a manuális passzhoz,lövéshez,külön gombot raktak nagyobb ötlet volt mint az új szöktetési rendszer bár kb ugyanaz éred el vele hiszen mindent tudsz a gomb segítségével is manuálisan adni, és a kis nyíl esztétikiusabb is,szerintem. Nekem alapból azt hisze mfrancia volt a kommentátor mérget nem vennék rá de az angolhoz képes "szóf*sása" van szerintem ami azért hangulatosabb többit nem próbáltam még:)
  • TomStorm
    Nekem is megy maxon.Semmi akadás sehol
  • tobias88
    Nekem megy maxon 1080p-ben, pedig nem egy atomerőmű. Visszajátszás valamivel lassabb kicsit, de tűrhető
  • Breki33
  • Breki33
    már van egy csomó kommentár

sajnos az argentin spanyol és a chile spanyol nekem nem megy pedig mutatja

• TheBossbuster
    Nekem e5400 2x2,7gb proci 4gb 1333 ram meg egy ősrégi 8800 gts 320 mb!
    Csak azért nem engedi a full full beállítást mert nincs meg a minimális vga ramom!Médium beállítások mellett 1920x1080 felbontásban csak az átvezetőknél akad.
    Ez a pali a videón egy i7-es gtx 670-es 3gb vga-ramos kártyával rendelkező gépnek visszaveszi a felbontását?
    Naazakemény!!!
  • TheBossbuster
    Manual Shoot!Azt nem árt beállítani,azt lehet kapaszkodni...
  • TheBossbuster
    Teljesen normális reakció!
    Aki szereti a focit az el tud mélyülni benne,ennek nem szab határt ez a játék.Nagyon "mély" a játékmenet,és a variációs lehetőség.
    Minél jobban belemerülsz annál jobban látod milyen hülye vagy hozzá,és ebből lehet megismerni egy zseniális alkotást.
    A közönség végre alapban dob a hangulaton,már csak egy normális kommentár kell,mert ezt a két hülye angolt már iszonyatosan unom hallgatni!
    Milyenek az arcok,meg a menü?Szarok!Akkor mi van,ez egy foci szimuláció,és abból is az eddigi legjobb!!!
  • tobias88
    Az amúgy miért van hogy ML-ben próbálok igazolni és kiírja hogy nem léphetek tárgyalásba ezzel a játékossal. És még az ifikre is ezt írja, kész...
  • Matte
    talán azért, mert generációkkal jobban hasonlít az igaz hús-vér futballra, mint bármi más. Énlegalábbis ezért szeretem.
  • yamato41
    Érdekes. Én a PESt szeretők között a játék talán legnagyobb kritikusa voltam, de a 2014 minden betegsége ellenére tetszik. Egyelőre nagyon. Nem igazán tudom, hogy miért, de tetszik.
  • TomStorm
    Én is elkiabáltam a jót róla pár napja,lehet nem kellett volna(persze nem rossz én azt nem állíthatom):/
    Kell gameplay patch az lehet megoldaná
  • Pethy23
    Hát ez borzalmasan rossz játék lett, minél többet játszok, egyre negatívabb lesz a véleményem. Az mi már hogy minden távoli lövés kapura megy, és akármennyire megy ficakba kapus kiszedi, valamint, minden második távoli lövés kapufa. Borzalom.
  • Breki33
    hát ez igazából túl leegyszerűsített

meg kell próbálni lejjebb venni, felbontás állítani, videó kártya szűröket beállítani levenni, új drivert felrakni, game booster, d3doverrider programokkal kipróbálgatni

új motor optimizálatlan, sokaknál gond van vele, félkész részben
  • Breki33
    useless, why?
  • Matte
    most useless video ever
  • Poolfan
    köszi! tehát vissza kell venni a felbontást alapra??? nebassz! :( pffff
  • Breki33
    A lövés beállításoknál (Shot Type) három féle dolog közül választhatunk (Basic,Advanced,Manual)

Shot Type – Basic: Alap beállítás mint ahogy korábbi PES játékokban
    Shot Type – Advanced: Egy újféle beállítás ami több szabadszágot ad a lövéseknél mint a Basic.
    Manual beállítás ami olyan mint a PES 2013-ban: az irányt meg az erőt manuálisan adod meg

• Breki33
    Konamitól mikor volt ilyen?

sztem soha tőlük ilyet ne is várj
    én már jobban is szeretem ha ha nemis adnak ki dlc-ket, meg foltozó patcheket mert abból csak mindig gond van náluk

mondjuk ehhez a játékhoz elkél a foltozás
  • Breki33
    talán így könnyebb vagy érthetőbb

• Nagyi2pac
    Egypár dologgal nekem is gondom van, a rálövés rendszer szerintem nem lett valami élethű, nem lehet olyan erősen meglőni és így sokszor csak nézek hogy ez tényleg gól lett, mert kb. mintha kézzel dobtam volna kapura a labdát a kapus meg mellényúlt volna. Bár sikerült már 1x-2x 16-os vonala körülről gólt szereznem de az is érdekes volt. Sok esetben a kapusok mozgása is elég érdekes..
    A szabálytalanság tényleg kevés van, meg sokszor van olyan hogy hátulról becsúszok az ellenfélnek kb. köze nincs a labdához, sima pirosnak kéne lennie és még csak szabadot sem ad a bíró.
    Emberváltással szintén akadnak problémák.
  • Pethy23
    Természetesen hivatalosra gondolok, ez lenne a minimum...
  • Breki33
    Gameplay Enhancing PES 2014

That's my people! with this small file Pes2014 Pc will improve your game, you can say it's a GamePlay Enhancer

[B] The improvement brings [/ b]
    - Arbitration is more flexible for people, not the AI
    - Goalkeeper out when to leave
    - The best wheel balon
    - Defensive Adjustments
    - The game improves a little in the actions (rapides)
    - For all those who complain this is NOT a gameplay tool like Jenkey, we're clear
    - IMPORTANT compatible with pesedit

As installed:
    Unzip the file and place it in the Data folder where the game is installed
    PLEASE make a copy of your file (backup), and if you do not like you put it back
    I tried it and requeteprobado and everything is indicating that improved :cabeza:

Link Download:
    http://adf.ly/WMdAQ
  • Breki33