PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Firerock
PES2008_EDIT01.bin-re gondolsz?mert az megvan és be is van töltve

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Ingame mentsél(edit-ben és options-ban) és egyböl ott lesz

★ 汤姆 李

Töltsd le a part3-at is ott lesz a save mappában azt kell átmásolni a te Dokumentumok\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\save mappába!
http://nagyi2pac.extra.hu/

Firerock
HONNAN SZÜLJEK OPTION FILET???????????????????
nekem nincs olyan

rooney8
Sztem biztos<#vigyor>

Ja és van arra valmi "okosság" hogy amiket beállítok a pesbe, kilépek és a következõ inditásnál újra be kell állítani mindent? Régebben volt valami gamepad emuláló izé, és akkor jó volt, de azon kívül nincs más?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Igen az lehetséges hogy azt nem csinálta meg!

rooney8
sztem nem töltötted be, játékon belül: edit/load

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Ha újararakod itt egy pontosabb leírás:

"Érdemes egy teljesen tiszta kitservert használni ((vagy amit használsz kitserver/img mappából mindent kitörõlni, esetleg ha van, a cs.img mappát benn lehet hagyni, illetve a kitserver mappádból a GDB és names mappát kitörõlni)) , mert a régi patch-ek összekeverhetik a játékot!

Szükség lesz a kitserver 7.2-es vagy 7.3-as verziójára, mer csak abban van faceserver és a patch-embe--> (kitserver/GBD/faces) kb. 100 olyan eredeti arc van akinek még nem volt megcsinálva a játékba az arca! pl.:Arshavin

Ha megvan ez az új és "tisztított" kitserver akkor kell a readme-ben leírt folyamatot végrehajtani, tehát:
A letöltött "PP cv_0.img" és "PP cv1+rve" mappában található cv_0.img, cv_1.img és rv_e.img mappát másold be a kitserver img mappájába!
A "PP kitserver+save"-ben a kitserver mappában lévõ GDB és names mappát másold be a kitserver mappába! INSTALLÁLD A KITSERVERT!
A "PP kitserver+save"-ben a save mappa tartalámát másold a Dokumentumok\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\save mappába!

A játékban a faceserveres arcok (pl:Arshavin) a második indításnál fognak megjelenni a játékba, mert az eslõ indításnál még csak a játékosokat ismeri fel és csinál egy playerlist.txt-t a kitserver mappába! Tehát senki ne lepõdjön meg ha elõször nem lesznek benn a játékban a faceserveres arcok! Sztem elég annyit csinálni hogy elindítod a játékot, ha belépett a fõmenübe kilépsz
és újra elindítod a játékot és jó lesz!"

tobias88
picit lassú szerintem, a grafika az gyönyörû, de 1 perc 30nál elkezdenek kifele sétálni a védõk, meg a csatárok is kocognak, pedig nincs senkinél a labda... a Lampard gólnál nem fejeli el senki a labdát... a lassúság miatt meg nem érzem azt, hogy egy tökéletes támadást végig lehet vinni a pályán

az AI egy nagy nulla a videó alapján
tobias88
a mez update nem egy vészes dolog, meg fogják oldani
ForzaInter
akkor vmit erontottál, ha mindent jól csinálsz akkor tökéletesen mûküdik peccs. beloadoltad optionfájlt legalább?

Yo, Bitch!

Firerock
ja és van arra lehettõség hogy a grafikát részletebben be lehetne állítani?
pl shadows stb..

Firerock
PES2008_EDIT01.bin-re gondolsz?mert az bevan

Firerock
azt honnan szüljem?

ForzaInter
option fájlt is másold be...

Yo, Bitch!

Firerock
most csináltam egy MAster Ligue-t és ott vettem észre a turpisságot de eddig nincs optionfilom(még nem játszottam meccset)ez normális?

Firerock
ujrainstalloltam a játékot,felraktam a patchet de a az angol liga capsatnevek ugyanazok mint az eredeti(East London stb)a Bundesliga az A Halland liga stb...
a logók jók
megnéztem a játékosokat is
azok se jók...
segítsetek lécci

<#wow2>Nagyon,komoly<#eljen>
Nekem kell ez a játék!!Azthiszem nem fog érdekelni az EA-os logo a mezen stb mert ez a rész bizony jól sikerült.
Kommentár na meg a gameplay nem gyenge😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

FIFA 2009 gameplay - nekem bejön...csak kár hogy ez nem a pc-s verzió!
Az eléggé érdekes hogy FIFA 2009 aztán a 07/08-as mezekbe játszanak!

De érdemes megnézni és majd összehasónlítani a pc-ssel!
http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=13867

Aha jónak tûnik!

Firerock
ujrainstallom szerintem
ez így jó ahogy most van?

Firerock

Firerock
nekem a Pes kitserver mappában nem volt img mappa és én csináltam

ForzaInter
meccset😄 peccset😊)

Yo, Bitch!

ForzaInter
ez csak akkor lehet ha nem üres mappákba másoltad be img-at, nem törölted elõzõ meccset, másképp ilyen nem történik.

Yo, Bitch!

ForzaInter
én direkt visszanéztem, és vonalról szedte ki

Yo, Bitch!

Firerock
helosztok
valaki adna egy option filet?egy olyat ami pl a Pac-patchez jó?
mert nekem olyan van hogy a Master Ligue-ben a LA Galaxy mezében és logója alatt a Sakhtar Donyeck van. meg hasonlók
ez miért van?(ahogy felraktam a patchet új master liguet kezdtem)

eZo
nekem is volt ilyen, de a lassításba visszanéztem, és a vonalon belûrõl ütötte ki a kapus, pedig már örültem, hogy kivédte

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Játékban még elmegy😄d

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Hát ha kitserver-ben van az evo patch akkor töröld!

ForzaInter
azta kurva meg volt az év bakija gameban😄S játszok Napoli ellen a 2-0-ra vezetek 87 percben tizit kap Napoli, Denis rugja Julio Cesar kiszedi jobbsarokból, erre bíró gólt ítél<#idiota> még jóhogy végén kapták, utána majdnem kiegyenlítették, ráadásul Cordobát kiállították😄 de ekkora bugot bazmeg😄DD

Yo, Bitch!

Nagyi2pac azt szeretném kérdezni hogy most nekem fennvan evo patch és arra rálehet rakni vagy ajánlott a full reinstall?(Természetesen a te patcheddel kapcsolatban van ez a kérdés)

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

Jó lesz az új Konami stadion!!!

Messi the face of PES 2009 - Screens!
http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=13860

First PES 2009 Official Trailer! - FULL SCREEN!
http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=13861

PES 2009 ÚJ KÉPEK!!!
http://pes2008editing.blogspot.com/

<#taps><#taps>

msot nem látni nagyon....de a nagy kivetitõn , vagy kijelzõ vagy mi az ? azon ugy mutatjak mint a next gen fifába,hogy azt mit látsz,azt mutatjak,vagy csak valami kép ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

eZo
Lejátszottam egy nagy rangadót mind két csapattal a másik ellen, hogy tesztelgessem az új gameplayt
( top player nehézség,2x10 perc, alap taktika, csere nélkül )

elõször az interrel voltam:

utána megfordítottam és a milánnal játszottam az inter ellen:

az inter valóban jobb, szerintem most az életbe is, de azért ha megnézitek a statot azért nem olyan nagy a különbség és a 4-5 gól meccsenként megvolt, szóval szerintem csak játékstílus kérdése, hogy kinek, hogy ízlik ez a gameplay, de egy biztos a kihívás nagyobb, és nehezebb lett a játék, és egy az egyben is meg lehet verni az ellenfelet, csak ügyesnek kell lenni, mert az valóban nehezebb lett

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Jagumo
biztos jobblesz 😊

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Elsõ PES 2009 videó.
PES 2009
Jagumo
hogy tok a chelseanak meg az arsenal nak meg a mencsinek normális mezt cisnálni? 😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Fabio Capello
most sima notepados edittel próbálkozom, de sajna túl sok a zagyva kód, mert nem tudja feldolgozni, meglássuk mi lesz

Ja nekem is kellett volna régebben de sehonnan nem tudtam beszerezni!

Fabio Capello
jaja nézelõdtem de mindet blokkolta az ESET vírus miatt :/

STR Editor!<#vigyor2>
De ha még nincs meg, akkor nemis lesz! Nemlehet olyan verziót leszedni ami mûködne vagy ne lenne vírusos!

Fabio Capello
van hozzá vmi editorféleség esetleg?

ÕÕõ ja asszem! Mer?

Fabio Capello
Nagyi, jól tudom hogy a PES a nyelvi fájljait str formátumban tárolja?

Breki33
Eurosport2