PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#bee1>#bee1>
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
★ 汤姆 李
[lehet hogy <#lama>#lama> vagyok, de nézzétek el<#hehe>#hehe>]
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Figyelj:át lett szerkesztve a PAC patch edit file-ja kisbetüsre de abban még nem volt benne eZo gamplay-je mikor csinálták kisbetüsre.
Szal az eZo gamep..-patch-est kellene kicseréltetni kisbetüsre.
Understand??
★ 汤姆 李
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Arra,hogy ebben az edit file-ban nincs benne eZo patch-e....
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
A szabadrúgásból kapott kötény gólnál márcsak az volt az égõbb amikor elrúgott a hazagurított labda mellett és abból lett a gól...<#shakehead>#shakehead>
http://videos.sapo.pt/fZ99zz3hoywrGpPiWp9F
pl: ARSENAL--->Arsenal, LAMPARD--->Lampard
OF with lower case lettering by Hawke
★ 汤姆 李
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
azta, itt nincs 1 szem támadós se
3' F. Lampard
8' N. Anelka
18' N. Anelka
51' N. Anelka
58' N. Anelka
Még az EA logókat is rápakolta a mezekre...szánalmas!
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=29580&no_cj_c=1
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Mindenkinél elment az adás vagy csak nálam a vihar miatt?????
<#duma>#duma>
Nekem ma volt meccsem és 11-0 ra nyertünk a budaörs ellen 😄 😄
Én voltam.Feltöltöm mégegyszer..
★ 汤姆 李
feltöltenéd még1x?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Yo, Bitch!