81526
-
Túl lassú reagálás nálam is probléma. Olyan néha mintha ütemtelenül nem tudná elrúgni a labdát, szóval nyomom a rúgás gombot(mindegy hogy lövöm vagy passz/ívelés) de vár egy ütemet vagy kettőt...még lövésnél meg is érteném hogy a jobbik lábával akarja például, de amikor takarítani akarok akkor mire vár :D Mintha jól emlékeznék ráadásul ez nem idén először jön elő, szóval lehet benne is marad :/
-
Breki, a Blimpnél működik a változtatás! -
Ilyent még talán a Pes 6ban gyakoroltam, ott lehetett utoljára
-
Na itt Pirlóval már ilyeneket is lehet :-)
régi vágyam volt egy szögletgól
-
úgy látom nem jelenik meg a kép, akkor:
Version 1.0.0.8 : fixed
Added options :
Fix performance : increase FPS & ingame performance
Fix responsiveness : improve control responsiveness
http://imgchili.net/show/39538/39538012_444.png
PES2014 File Loader_1.0.0.8_Beta_Fix_Jenkey1002.rar
http://adf.ly/WgMa6 -
Nekem sem megy sajnos, majd talán az 1.1 -
yamato41 #78977 Ehhez én még a kicsit lassú reagálást tenném hozzá.
A beadásokat is finomhangolhatnák kicsit, ott is működik a belassulás, mint a szereléseknél.
Ez a játék félkész. Ezt maguk a fejlesztők is elismerték. Remélem tényleg dolgoznak rajta folyamatosan, nem hagyják félbe a gameplayt a kiadás után, mint Seabass idejében. Mert a játék brutálisan jó, nagyon eltalált fizikai modellezés és hangulat van benne. Imádom a pókfocit a labdáért, ez nagyon élethű. -
Úgy látom sokaknak meg kell barátkozni a Pes-sel mert nincs a fifához még törés, lehet nem is lesz 
Tegnap játszottam még pár meccset és kezdek belejönni. (nem csak játék váltás volt nálam, hanem gamepadra is átálltam)
Isteni játék lesz belőle ha a pár hibát javítják ami van:
- kapus sokkal jobban védje a rövidet és kevésbé a hosszút
- az arc frissítés is nem árt
- ezt nem írták, de remélem valamit kezdenek a játékos autómatikus lassulásával, mikor a gép eldönti hogy kié lesz a labda
- a bíró is igen gyenge, túl sok sárgát ad semmiért és utolsó emberként is alig állít ki, na meg a gép alig szabálytalankodik, meccseként nekem 1 alatt van az átlag -
-
gondolom nem elég jó a géped hozzá, de File Loader-el be lehet állítani -
gyury1983 #78973 Érdeklődni szeretnék miért nem engedi a High-t grafikai beállítást? -
Originally Posted by gessinger View Post
The next update will fix the v-sync? Because the game runs fine on my laptop, but it happens all the time delays on the screen, I think it not is because of lag pc performance, but because of the v-sync. I set the nvidia panel to force v-sync, but it had no effect.
use d3doverider mate to force vsync -
Igen van már, mondjuk tegnap a wide kamerát nem nagyon tudtam beállítani vele.
Bármire állítottam mindig visszatért az alap értékre -
Már van:
http://www.evo-web.co.uk/forums/showthread.php?t=71935 -
Jahooo #78969 Sziasztok!
Engem az érdekelne, hogy tényleg a laptopom a ludas abban, hogy a játék élvezhetetlenül belassul pár másodpercenként, vagy van rá esély szerintetek, hogy lesz erre valamilyen javítás.
A laptopom Acer 4820TG - 2.4Ghz i5, 4Gb ram, 5650Radeon 1Gb rammal.
Próbáltam fileloaderrel, game booesterrel, de semmi változás. A driverben mindent alapra vettem vissza.
Elkeserít, mert csupán akkor lehet valamelyest játszani a játékkal, ha low-ra veszem a grafikát, holott a settings is azt írja, hogy minden good, az előző részek röccenés nélkül futottak és még így is be belassul lowon.
Van rá esély szerintetek hogy változni fog és jön valami patch?
Köszi -
Kamera állítgatós progi még nincs, ugye? 
(én nem találtam, a blimp meg használhatatlan) -
Poolfan #78967 Breki! nem próbáltam,mer azt sem tudom mik ezek:) -
Matte #78966 nem biztos, hogy az a baja -sajnos-, nálam is gáz a játék közben (nem, visszajátszásoknál etc nem), frapsal lefigyeltem, fix 30fps mindig (gondolom van benne korlát), de akkor is előjön sokszor a slo-mo effekt.
Ez gyanítom, hogy játékhiba lesz, kérdés, hogy erre lesz-e patch. -
file loaderrel, game boosterrel, 3doverriderrel megpróbáltad?
és atöbbi amit írtam szűrők új driver stb -
Ez a rövidre berúgós dolog nagyon idegesít. A gép is folyamatosan oda lövi na meg persze én is, mert a hosszúba meg szinte lehetetlen. -
Na ez az, tavaly óta jött egy igen kemény váltás a grafikában megint.
http://logout.hu/cikk/xbox_360_controller_pc-hez/xbox_360_controller_manager.html -
Poolfan #78962 nem a legújabb:) kb 7 éves,de eddig nem volt baj vele,a tavalyi pes simán ment:) -
milyen géped van? -
Poolfan #78960 megőríjt ez a szakadozás néha! pedig kurva jó játék lenne....de ha alpra visszarakom a felbontást...hát....valaki plíz! nem igaz nincs rá semmi megoldás! vagy? -
Pinto barátunk finoman szólva nem volt ura a helyzetnek :DDDD -
x360-as kontrolleremet hogy tudom működésre bírni a pc-s játékban? Valahol azt olvastam,hogy lehet vele nyomni -
van egy Alpha verzió is
New version 1.0.0.7 alpha test
Download (example song included) : http://adf.ly/Wbp12
Changlog :
Update FileLoader : Improve loading speed & performance, stability
Added new plugin : Songloader.dll (beta) & Speeder.dll (testing)
How to use hca file with Songloader :
- Create sub folder has same name with awb file where hca was storaged.
Example : if want to load hca file in BGM.awb, you have to create folder
"FileLoaderpes14_sndcommongmBGM.awb"
- Put hca file inside that created folder with file name : "<trackID>.hca"
Example : "58.hca" (later I'll update File Explorer to show track ID inside awb file .)
Note :
- Don't forget Songloader.dll & Speeder.dll are alpha state (not 100% working), please test if you want to help -
PES2014 File Loader
korábban már volt róla szó abban lehet felbontást beírni próbáld ki
PES2014 File Loader
Manage game content using files and folders: much easier and quicker to install/remove patches, without the need modify *.cpk files.
Allow to add a lot more functionality via plugin system.
Supports :
Supports all version of PES2014, no need update when have new official patch.
Works with both DVD & no-DVD exe
http://adf.ly/WbmrL -
Körülbelül a második 16-oson kívülről lőtt gólom...:D
pont árnyékban van, de azért látszik :) -
PES2013-al most is 1920x1080-ba nyomják a gyerekek... -
Tudja igen. -
Tudja a monitorod/tv-d azt a felbontást? -
Sziasztok!
A settings beállításaiba miért nincs 1920x1080-as beállítás?
Valamit le kell tölteni? -
PESEdit.com 2014 Patch 0.2
New Features PESEdit.com 2014 Patch 0.2
Added 4 NEW Bundesliga Teams: Dortmund, Frankfurt, Mainz, Wolfsburg
Added Tottenham Home, Away, Third Kits, Liverpool Away, Third
Added kits: Argentina, Croatia, Egypt, Peru, Thailand
Corrected fake player names for African and Asian National Teams
Completed transfers for Premier League and La Liga
Fixed 'Edit Mode bug'
Corrected Greek and Russian team names
Letöltés -
További stadionok lesznek a játékba? DLC/mod formában? -
Nagyi2pac #78948
-
-
A hó mindenképp kimarad, a bírót és a kapust a konami a kiadás után sohasem javította, azt max majd valami mod fogja esetleg.
Nekem a cselezés nem megy még mindig, mert a tavalyi időben elhúzom technika már nem működik sajnos, pedig az a legéletszerűbb. Azt viszont valaki meg tudja mondani, hogy állítom le a szuper sprintelést (2szer a futás gomb
) Mert már csak az irányt nyomom, de a játékos továbbra úgy megtolja, hogy bárki leszereli
-
Egyre jobban tetszik a játék.
Volt egy kis hullámvölgy, de rá kell érezni, főleg a lefordulások számítanak sokat, az apró trükkök, ezek nélkül nagyon nehéz, szinte lehetetlen helyzetbe kerülni(így utólag nagyon helyes hogy így van).
Mivel kezdő vagyok, regularon nyomtam, hozzászoktattam magam, aztán váltottam mostmár professionalra, viszont a kontraszt elég nagy, a gép játékosa mintha mérgezett egér lenne, a bíró meg mintha máshogy fújna(ellenem), de ezeket félretéve ügyesen játszva hozhatóak a meccsek, és pont ez a szép ebben a játékban, kihívás.
A kapusokon lehetne mit javítani, a bírói döntéseken is...
Eső lesz a játékban? Vagy a hó marad ki?
-
Kapusokkal amúgy az a fő bajom, hogy a hosszúra irreálisan jól védenek 15 méteren túlról belsővel egyszerűen szinte lehetetlen nekik belőni, és sokszor még 10ről is kiszedik. Viszont a rövidre, na az meg pont ellenkezőleg, mindent beengednek