PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A hiba, ami nem látszik."
Ezeknek a csekély, lényegtelen (Merthogy elveszti a lényegét azáltal, hogy nem látszódik) hibáknak a megítélése alkalmával aprólékos bíbelõdést nálam szõrszálhasogatásnak hívják.
Ezeknek a csekély, lényegtelen (Merthogy elveszti a lényegét azáltal, hogy nem látszódik) hibáknak a megítélése alkalmával aprólékos bíbelõdést nálam szõrszálhasogatásnak hívják.
Attól, hogy nem látod, még hiba.
Szubjektív, de szerintem ezek a bugok csak ekkora nagyításnál látványosak. Én speciel távolabbi cam állással játszom, ahol szinte egyáltalán nem látok ilyen és ehhez fogható hibákat. De jól van, mindegy. Nem megyek bele ebbe a végelláthatatlan dialektikába, részemrõl lezártam.
Bocs, de a focit szeretem. Azért ekézem a PES-t, mert nagyon antifocis dolgai vannak, amikrõl alább írtam eleget.
Nem érdekel, hogy adsz-e a véleményemre, vagy nem. Az elfogadás és a rossz vélemény nem egymást kizáró dolog, logikailag sem. Elfogadom, hogy ilyen, játszom vele, mert szeretem a focit, és a PES még mindig jobb, mint a rivális, de attól még tarthatom rossznak. Annyira nehéz ezt megérteni? Ráadásul a PES szimuláció akarna lenni, amihez nem igazán fér meg az, hogy a kapus testén átfolyik a labda, vagy a játékosok egymás fülébe nyalnak, vagy boxkesztûnek húzzák fel a labdát.

Nem érdekel, hogy adsz-e a véleményemre, vagy nem. Az elfogadás és a rossz vélemény nem egymást kizáró dolog, logikailag sem. Elfogadom, hogy ilyen, játszom vele, mert szeretem a focit, és a PES még mindig jobb, mint a rivális, de attól még tarthatom rossznak. Annyira nehéz ezt megérteni? Ráadásul a PES szimuláció akarna lenni, amihez nem igazán fér meg az, hogy a kapus testén átfolyik a labda, vagy a játékosok egymás fülébe nyalnak, vagy boxkesztûnek húzzák fel a labdát.

Elvégre ha azt nézzük, hogy a 2014-nek még hivatalos honlapja sincs, akkor demó sem valószínû addig.
Ennyit találtam most errõl
http://www.pesoccerworld.com/noticiaspes/PES_2014:_Confirmada_Demo_en_agosto-8421.html
http://www.pesoccerworld.com/noticiaspes/PES_2014:_Confirmada_Demo_en_agosto-8421.html
Sok helyen írták, hogy augusztus 8-án jön a demó, de ezeket mind cáfolják, miszerint hivatalosan senki sem említette meg ezt a dátumot...egyre több helyen pedig csak augusztus végérõl lehet hallani...szóval szerintem nem lesz még mostanában sajnos
(Még mielõtt valaki megkérdezné, hogy akkor miért játszom vele, annak elárulom, hogy azért, mert még mindig jobb, mint a rivális, foci nélkül pedig nem tudok meglenni.)
Ok, csak nekem kicsit furcsa ez a kettõsség, hogy annyira szereted a focit, de csak szapulod folyton. Sajnállak, hogy egy ilyen hibáktól hemzsegõ csapnivaló, félresikerült torzó szeméttel kell beérned.
Majd, ha egyszer a legcsekélyebb mértékben is részt veszel egy ilyen szintû játék fejlesztésében, talán adok a véleményedre. Addig azt tanácsolom fogadd el azt, amit eléd raknak, esetleg segítsd meg magad egy foltvarrással.
Ok, csak nekem kicsit furcsa ez a kettõsség, hogy annyira szereted a focit, de csak szapulod folyton. Sajnállak, hogy egy ilyen hibáktól hemzsegõ csapnivaló, félresikerült torzó szeméttel kell beérned.
Majd, ha egyszer a legcsekélyebb mértékben is részt veszel egy ilyen szintû játék fejlesztésében, talán adok a véleményedre. Addig azt tanácsolom fogadd el azt, amit eléd raknak, esetleg segítsd meg magad egy foltvarrással.
78383-at olvas el figyelmesebben, és megleled a választ.
Szezon??????? Hol van a PES 2013-ban szezon? Írd má' meg, hadd én is (Master League nem érdekel)!
Szezon??????? Hol van a PES 2013-ban szezon? Írd má' meg, hadd én is (Master League nem érdekel)!
Engem viszont az érdekel továbbra is, hogy mit lehet ennyire szeretni egy nyilvánvalóan hibáktól hemzsegõ játékban.
Mégis azt írtad korábban, hogy tolod.
Gondolom be van készítve a százas zsepi, amit telefújsz a szezon végére. 😊
Mégis azt írtad korábban, hogy tolod.
Gondolom be van készítve a százas zsepi, amit telefújsz a szezon végére. 😊
Gondolom õk sem áprilisi tréfának szánták....vagy ki tudja.
A öregapámnak kereke lenne...
(Mondjuk én erre a fórumra gondoltam. Nagy ritkán bele-bele nézek egy-egy más fórumba, de ott is hasonlókat látok. Ahol nincsen jelen nagyon sok játékos, az a fórum haldoklik, mert talán a leglelkesebb rajongóknak is savanyú a szõlõ....)
Mint már leírtam, nagyon örülnék neki, ha az újítások valóban jók lennének.
Mint már leírtam, nagyon örülnék neki, ha az újítások valóban jók lennének.
"Nincsenek élménybeszámolók, elemzések, taktikai leírások, tippek, tanácsok stb."
EZt honnan veszed?
Pont ma olvastam kettõt
És akkor a Klashmann féle technikai fórumról és leírásokról még nemis beszéltem. Úgy látom te nem nagyon ismered ezeket.
Másik kérdésre, hogy miért szeretem ennyire a játékot.
Kicsit tévedésben élsz. Én például évekig nagy fifás online játékos voltam
az itteni elsõ pes fórumban látható, hogy szidtam itt a pest-t
Csak aztán kiderült, hogy melyik a jobb és váltottam, de nem tartom hibátlannak egyik játékot sem.
Fifa bugjaitól és grafikai hibáitól mint patch készítõnek már harótom van mikor látom, hogy megint nem javították ki ugyanazt.
Pes-ben pedig sokakkal elentétben nekem a hatos nem tetszett az ötös még igen és az újabbak is, de nem látom hibátlannak a játékot csak objektíven nézem. Õszintén szólva fél éve nem játszom a foci játékokkal mert meguntam az ugyanolyan motort mozgásokat változatlan grafikát.
A pes kicsit kivétel azt néha elõveszem, de fifát nemis tudom miért nem törlöm. Talán azért hátha kijön vmi jó patch ami kicsit rendberakja és eltünteti a sok bug egy részét.
Nekem ez a motorváltás nagyon bejön végre vmi új más lesz és az elõzetes játékbeli videók alapján nagyon tetszik. Nem reklámvideókra gondolok a rendes meccs videókra.
EZt honnan veszed?
Pont ma olvastam kettõt
És akkor a Klashmann féle technikai fórumról és leírásokról még nemis beszéltem. Úgy látom te nem nagyon ismered ezeket.
Másik kérdésre, hogy miért szeretem ennyire a játékot.
Kicsit tévedésben élsz. Én például évekig nagy fifás online játékos voltam
az itteni elsõ pes fórumban látható, hogy szidtam itt a pest-t
Csak aztán kiderült, hogy melyik a jobb és váltottam, de nem tartom hibátlannak egyik játékot sem.
Fifa bugjaitól és grafikai hibáitól mint patch készítõnek már harótom van mikor látom, hogy megint nem javították ki ugyanazt.
Pes-ben pedig sokakkal elentétben nekem a hatos nem tetszett az ötös még igen és az újabbak is, de nem látom hibátlannak a játékot csak objektíven nézem. Õszintén szólva fél éve nem játszom a foci játékokkal mert meguntam az ugyanolyan motort mozgásokat változatlan grafikát.
A pes kicsit kivétel azt néha elõveszem, de fifát nemis tudom miért nem törlöm. Talán azért hátha kijön vmi jó patch ami kicsit rendberakja és eltünteti a sok bug egy részét.
Nekem ez a motorváltás nagyon bejön végre vmi új más lesz és az elõzetes játékbeli videók alapján nagyon tetszik. Nem reklámvideókra gondolok a rendes meccs videókra.
Egyrészt a Fifától menekülök, mint a dögvésztõl, másrészt úgy ismersz, mint aki nem védi meg magát? ;-)
:-) Mint írtam, nem sok dicsérni valót látok a játékban. Azt meg ne várjad, hogy rosszat dicsérjek.
Ha téged mulattat, annak örülök. Engem viszont az érdekel továbbra is, hogy mit lehet ennyire szeretni egy nyilvánvalóan hibáktól hemzsegõ játékban. Mondjuk azt, hogy ez egy szociológiai tanulmány. ;-)
Érdekes módon egyébként túl sok dicséretet nem olvasni a PES-rõl. Leginkább az egész játék szempontjából mellékes témákról esik szó. Nincsenek élménybeszámolók, elemzések, taktikai leírások, tippek, tanácsok stb. Ez két dolgot jelenthet. Vagy azt, hogy árkádszerûen játsszák a PES-t (ami azt jelenti, hogy nem fogékonyak a játékosok a taktikára, finomságokra, pedig ez lenne a PES lényege a valóban árkád FIFÁval szemben), vagy ezek a részek nem igazán jók a PES-ben.
Ha téged mulattat, annak örülök. Engem viszont az érdekel továbbra is, hogy mit lehet ennyire szeretni egy nyilvánvalóan hibáktól hemzsegõ játékban. Mondjuk azt, hogy ez egy szociológiai tanulmány. ;-)
Érdekes módon egyébként túl sok dicséretet nem olvasni a PES-rõl. Leginkább az egész játék szempontjából mellékes témákról esik szó. Nincsenek élménybeszámolók, elemzések, taktikai leírások, tippek, tanácsok stb. Ez két dolgot jelenthet. Vagy azt, hogy árkádszerûen játsszák a PES-t (ami azt jelenti, hogy nem fogékonyak a játékosok a taktikára, finomságokra, pedig ez lenne a PES lényege a valóban árkád FIFÁval szemben), vagy ezek a részek nem igazán jók a PES-ben.
legalább van humor a topikban
mondjuk azt megnézném ha a prohardveres fifa fórumban mernéd a fifát kritizálni csak egy ici picit is ott mit kapnál :-))))
mondjuk azt megnézném ha a prohardveres fifa fórumban mernéd a fifát kritizálni csak egy ici picit is ott mit kapnál :-))))
Nem olvasod el, ennyi.
ezt egyelõre csak a peshungaryn írták
de pesnél szoktak olyat, hogy a demo nem teljesen olyan mint a teljes játék
volt már pl, hogy sokan a demo gameplay-t jobbnak ítélték mint a teljes játékét
de pesnél szoktak olyat, hogy a demo nem teljesen olyan mint a teljes játék
volt már pl, hogy sokan a demo gameplay-t jobbnak ítélték mint a teljes játékét
És ennek mégis mi az értelme?
A demo tudtommal arra jó hogy "nézd megmutatom a játékom, ilyen meg ilyen, és ezért vedd meg".
Ez meg " hát itt a játékom, igazából se nem így fog kinézni, se nem így fog futni, úgyhogy hát ennyi... ja de a feliratok talán ott lesznek ahol ebben"...
A demo tudtommal arra jó hogy "nézd megmutatom a játékom, ilyen meg ilyen, és ezért vedd meg".
Ez meg " hát itt a játékom, igazából se nem így fog kinézni, se nem így fog futni, úgyhogy hát ennyi... ja de a feliratok talán ott lesznek ahol ebben"...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
visszatérve a játékra
ezt írják <#taps>#taps><#pias>#pias><#wave>#wave>
the demo is coming in 8-8-2013
ezt írják <#taps>#taps><#pias>#pias><#wave>#wave>
the demo is coming in 8-8-2013
semmi flame nincs ebben
és az állítólagos cáfolatod semmit se ért, egy gól berakása nem dicséret
énmiattam folytathatod most inkább mulattat, hogy mennyire nem látod, vagy direkt nem akarod
mondjuk az már tényleg uncsi, hogy elõre tudom mit fogsz írni újra
és az állítólagos cáfolatod semmit se ért, egy gól berakása nem dicséret
énmiattam folytathatod most inkább mulattat, hogy mennyire nem látod, vagy direkt nem akarod
mondjuk az már tényleg uncsi, hogy elõre tudom mit fogsz írni újra
Adhatsz hangot a véleményednek, de hányszor akarod még ezeket leírni?! (Kezd egy kicsit uncsi lenni). :/
Egyébként valójában rossz, félresikerült, torzó játéknak tartom a PES aktuális szériáját. Hamis grafika bugokkal tele, csaló AI, hibáktól hemzsegõ gameplay, csapnivaló menedzser rész, offline liga nélkül. Jobban dícsérni nem tudom, mint az a néhány szép gól, nem érdemli meg.
(Még mielõtt valaki megkérdezné, hogy akkor miért játszom vele, annak elárulom, hogy azért, mert még mindig jobb, mint a rivális, foci nélkül pedig nem tudok meglenni.)
Hangsúlyozom, ez az én véleményem. Egyetérteni nem kell vele, de véleménynek elfogadni igen. Talán hangot adhatok a véleményemnek, ugye?
Hangsúlyozom, ez az én véleményem. Egyetérteni nem kell vele, de véleménynek elfogadni igen. Talán hangot adhatok a véleményemnek, ugye?
Ezt már megcáfoltam. Miért kezdesz flémet?
nem hozsannát várok
csak ismerd el, hogy kritikán kívül sose láttunk mást tõled, legyen szó a sorozat bármelyik részérõl
úgyhogy ezt várjuk továbbra is :-)
csak ismerd el, hogy kritikán kívül sose láttunk mást tõled, legyen szó a sorozat bármelyik részérõl
úgyhogy ezt várjuk továbbra is :-)
Szép gól a focis játéknak dicséret, nem?
Ne várjál nagy hozsannázásokat olyan játékról, ami tele van hibákkal, bugokkal. Legyen elég ennyi!
Ne várjál nagy hozsannázásokat olyan játékról, ami tele van hibákkal, bugokkal. Legyen elég ennyi!
Én az az új engine-re vagyok már nagyon kivi. Ha jól tudom a demó még a régi motort fogja használni...de azért jöhet az is. 😊
Inkább hármat:
78029-78031
78029-78031
amíg a demora várunk, ianscott tett egy szívességet nekem, nekünk😊az evo-webrõl
DOWNLOAD
kitserver version: http://www.mediafire.com/download/acurx2xo6duuuwm/ferencpuskaskserve.rar
GDB version: http://www.mediafire.com/download/edw8alnc3svpo3b/ferencpuskasGDB.rar
by ianscott42
DOWNLOAD
kitserver version: http://www.mediafire.com/download/acurx2xo6duuuwm/ferencpuskaskserve.rar
GDB version: http://www.mediafire.com/download/edw8alnc3svpo3b/ferencpuskasGDB.rar
by ianscott42
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Látod, ez nem igaz. Posztoltam szép gólokat is. Az emlékezet rövid, úgy tûnik.
nem baj, de mióta ideírsz még dicséret nem hangzott el a szádból csak kritika
de legyen ez a te bajod, én alig várom, hogy kijöjjön
de legyen ez a te bajod, én alig várom, hogy kijöjjön
Olyan véleményt fogadsz el, amilyet akarsz, a te dolgod.
Az már más kérdés, hogy mennyire lehet mérvadó egy ilyen "vélemény".
Igen, le fogom írni, ami nem tetszik. Miért baj ez?
Egyetlen általam bemutatott hibára sem lehet ráfogni, hogy az úgy rendben lenne. Csak olyat kritizálok, ami tényleg problematikus.
A liszenszek hiányában nekem nem az a nagy gond, hogy Mersey Side Blue a csapatnév, hanem az, hogy nincsen rendesen szimulálva a PL. Csapatnév, logo, mez, chants stb. modolható, rendben van. De a bajnokság nem az (illetve a 2013-ban semmilyen), ott nem tudod a Ligakupát betenni az angol ligába...
Az már más kérdés, hogy mennyire lehet mérvadó egy ilyen "vélemény".
Igen, le fogom írni, ami nem tetszik. Miért baj ez?
Egyetlen általam bemutatott hibára sem lehet ráfogni, hogy az úgy rendben lenne. Csak olyat kritizálok, ami tényleg problematikus.
A liszenszek hiányában nekem nem az a nagy gond, hogy Mersey Side Blue a csapatnév, hanem az, hogy nincsen rendesen szimulálva a PL. Csapatnév, logo, mez, chants stb. modolható, rendben van. De a bajnokság nem az (illetve a 2013-ban semmilyen), ott nem tudod a Ligakupát betenni az angol ligába...
mivel egyenlõre te nem láttad õk meg igen engedtessék meg, hogy inkább az õ véleményük érdekeljen
meg ugye tudjuk elõre bármilyen lesz is te kritizálni fogod úgyis 😛
meg ugye tudjuk elõre bármilyen lesz is te kritizálni fogod úgyis 😛
a fifa miatt nem lehet, mivel õk megvették a licenszeket, de nagyon örvendetesx az egyre több licensz, a többit ugyis megcsináljuk
Arsenal-szurkolóként nekem is, mert 90 %-ban azzal játszom, de azért a topligák mindenestõl benne kell legyenek.
Mellesleg azt sem értem, hogy miért nem lehet korlátlan számú ligát modolni bele, mi a francnak kellenek a váltogatások.
Mellesleg azt sem értem, hogy miért nem lehet korlátlan számú ligát modolni bele, mi a francnak kellenek a váltogatások.
Nekem elég lenne ha az angol bajnokság mindennel együtt meglenne csinálva a többi annyira nem érdekel, meg még a német esetleg!
Ezek ugyanazon marketingkampány részei. Fizetett hirdetések (mielõtt bárki belekötne indirekt módon fizetettek) a "nemtudoknélküleélni" érzés gerjesztésére. Szenny.
Egyébként rohadtul nem érdekel az argentin liga. Angol, spanyol, olasz, német, francia legyen, a többi ráadás. De az öt normális liga nélkül nevetséges. Normálisan szimulálva, menedzsmenttel, reális igazolásokkal. Remélem nem egyszerûen visszarakják a meseliga módot, oszt jónapot.
Egyébként rohadtul nem érdekel az argentin liga. Angol, spanyol, olasz, német, francia legyen, a többi ráadás. De az öt normális liga nélkül nevetséges. Normálisan szimulálva, menedzsmenttel, reális igazolásokkal. Remélem nem egyszerûen visszarakják a meseliga módot, oszt jónapot.
Hands on preview of Pro Evolution Soccer 2014
Here at Softonic, we tried out PES 2014 (or Pro Evolution Soccer 2014, to give it it's full title) a month before the release of the demo. This...
http://features.en.softonic.com/hands-on-preview-of-pes-2014
Here at Softonic, we tried out PES 2014 (or Pro Evolution Soccer 2014, to give it it's full title) a month before the release of the demo. This...
http://features.en.softonic.com/hands-on-preview-of-pes-2014