81526
-
szép gól ez helyezett lövés?
a gif is tök jó
úgy vettem észre mintha két d-re erősebben lőné illetve gyors reagáláshoz előtte érdemes elengedni a gyors futás helyezett lövést -
Eddig lehetett billentyűzettel is nagyjából, de most a jobb analógos lökdösődés miatt szerintem kell a gamepad -
Az nekem nem megy, csak mikor a gép irányít hogy merre menjek. Akár hogy nyomtam nem vonta vissza -
Talán először sikerült meglőni a hosszú felsőt így:
-
de amúgy lehet ezt a játékot normálisan játszani bill.-el, vagy mindenképp gamepad kéne hozzá? -
A cselezés egyáltalán nem megy :D A lövést - tekintve, hogy nincs gamepad - alapon, vagyis a legkönnyebben hagytam. De így is sokszor szenvedek, regularon... -
És megyegetnek az ilyen cselkombók? Meg melyik fajta lövésirányítást érdemes használni a három közül? -
Jelen! -
Van itt valaki, aki billentyűzettel tolja, nem controllerrel? -
-
igen kb így
Pes Italy v0.1-ból csak a kitserveres akarom mondani fileloaderes részt -
super cancel? -
Sanyicucu #79011 összetudtad rakni a két patchet és működik is?
PESTIGS Tunning Patch 2014 v0.2 ezt feltelepítetted és utána csak belehúztad a Pes Italy v0.1 (beta) részeit? -
de olyanról nem tudok, hogy simán csak ne csináljon semmit, azért mondtam ezt -
lövés+pasz az jobb analógos iránnyal együtt vmi lövőcsel vagy elhúzás llesz szerintem
már persze ha auto feint off amit érdemes meglépni -
A stunning egyébként telepítős -
én most ezt próbálom a stunningal összemixelni
http://www.moddingway.com/file/37224.html
csak az ilyen linkek
https://mega.co.nz/#!Zo4XDDqC!bGfCaW0OCJ3FkuR8SBf48HPa3AdtNmPXwAuDoDIhsY0
nekem mindig megálltak, ha nagyobb méretű volt a file, de annyit idegesített, hogy megoldottam -
Köszi, ez már bőven elég, hogy létezik, szóval utána nézek! :) -
Lövésnél és beadásnál a passz gomb, passznál fogalmam sincs de az is le van írva. -
Sanyicucu #79004 Breki tudsz ajánlani egy jó patchet?
A peseditet nem szeretem.
-
Hogyan tudok visszavonni/módosítani utasításokat? Pl lövést nyomok, van hogy véletlenül, de csak passzolni akarok, vagy fordítva. -
-
Az a Nessun dorma mennyire izléstelen a főmenü előtt, omg
-
[Gameplay TOOL] PES F1X4R - nesa24
About tool
Tool changes gameplay of PES2014 [core of game]
It whas'nt planed to release but mates that try it and use it for some time suggested me to share
Whats changed?
Harder ball
More shoot power
Move ball fight
Removed catchup bug
Better attack/defence
Better connected animation
Faster animation
Beter response on commands
and more
What exe does it support:
1.00 i 1.01
For what patches?
For all
How to use?
Download
Run
Click SELECT EXE
**OPTIONAL:check boxes below Patch game for fix
Click PatchGame [below sign nesa24]
Close tool and run game normaly
How to remove?
RUN
Click SELECT EXE
Click RestoreGame [below sign KONAMI]
Close tool and run game
Program has soundbooster to boost sound of game
Sound booster button boostes it :walkman:
Restore Sound button restores
Credits:
nesa24 - gameplay and tool
yair25 - soundbooster
Pes-Serbia Edit Tim - testing
http://adf.ly/WjUrV -
Ezt ide is bemásolom
"Annyit azért hozzátennék, hogy a gameplay rész nagyon jó simán veri a fifá-t, de viszont a karrier, BAL stb
játékmódokat képtelenek voltak normálisra megcsinálni, ez az új motor mellett most nem fért bele sajnos, de ígérnek javításokat még." -
a lényeg kimaradt, file loaderes exe futtatása
itt az ablakban beállítás
http://t6.imgchili.net/39538/39538012_444.jpg
majd SAVE -
Bemásolod a pes főkönyvtáradba az összes mappát, és megnézed, hogy a pes2014.ini fájl biztosan ugyanolyan néven fusson, mint a pes2014.exe...és örülsz. -
Poolfan #78996 helo! többet ígérem nem kérdezek hülyeségeket,csak mondjátok el,hogy mit csináljak a file loaderrel...miután letöltöttem! nagyon köszi -
Még egy szögletgól :)))))
-
végre rájöttem hogy kell és mostmár működik az összes kommentár
Mexikói elég jó és az Argentin is tetszik -
egyrészt egyfajta kitserver, másrészt egy ini-be menti a beállításokat
úgy nézem 60 fps és sokkal szebb kép is lett -
Hogy működik ez a File loader? Elindítom bejelölöm, elmentem, ...de utána nincs semmi futtató gomb. Vagy ekkor már belementette magát a játék beállításaiba, és csak a játékot kell indítanom? -
Én már annak is örülnék ha kirúgná a picsbe ha nyomom azt a nyavadt rúgás gombot, ne a gép döntse már el mikor akarok lőni. A másik szép dolog mikor megváltozik valamilyen okból a labda íve, és üres területre pottyan a labda. Na ilyenkor gyakori hogy én vagyok közelebb a labdához, de bármit csinálok max kocog vagy el se indul a játékos, azaz a gép előre deklarálja kié lesz a labda, kicsit átlátszó módon...vicces... -
blimp-nél inkább közelítenék
ez úgy néz ki mint egy korábbi fifa szebb játékosokkal :) -
Jah, és sajnos blimp-el ez ennyi, mert meg van szabva hogy mennyit mehet az alapvonalig a kamera és nem látod akkor hogy ott mi történik -
Ha a nagyon távolit kedveled
-
ugye nem félig háttal 3 ember gyűrűjében akarsz a pipába egyből gólt rúgni?
mert az a fifa :P -
ajánlom a Fix responsiveness : improve control responsiveness-t sokkal jobb lett a játék vele és még fejlesztik -
nálam is ez van, megnyomom a rúgás gombot, de olyan későn reagál, nem akarja elrúgni a labdát.. -
ahhoz nem nyúltam, csak a wide-t akartam, de ha vmi jó összejött megmutathatnád