PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igen változott,LEJJEBB MENT
nekem a 2008 eléggé akadozott High-on de ez most csak egy nagyon picit ugyanolyan beállításokkal(sõt a felbontás nagyobbra van rakva)
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Ez a jó a PESben... nagyon szépen patchelhetõ, alakítható, testre szabható... Azért Respect a KONAMItól, hogy direkt olyan csinálják meg, hogy lehessen vele szórakozni. Nem pedig így titkosítják, meg úgy, hogy ne lehessen hozzáférni.
FIFÁnál is van egyébként ilyen lehetõség?? Csak kiváncsiságból.
De lehetséges hogy a PAC-PATCH-bõl majd átlehet 1-2 dolgot menteni a PES 2009-be!<#vigyor2>#vigyor2>
PES2008 után nem csoda, ha nehéz a góllövés, ott baromi egyszerû volt. Legalább lesz szükség némi gyakorlásra is, nem elég nyomni a gombot. 😛
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Bár valszeg úgy, mint PES6nál, most is ott fogok állni a nemtom melyik sarkon. 😄
- ProgramFilesDir bejegyzés meghajtó betüjelét megváltoztatod
- Hozd létre a megadott meghajtón a Program Files könyvtárat
- telepíted
- Telepítés után írd vissza C:/Program Files -re az értéket.
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
1. Unrar.
2. Copy over the fixed exe to your installation directory.
3. Play the game.
4. Wait for Pro Evolution Soccer 2009.
lol 😄
Gondolom a 2008 megjelenése után nem kevés ilyen irányú kérés futott be a konamihoz,és bár meglepõ,de úgy tünik nem derogált nekik beismerni hogy a 2008 teljesen rossz irányba mozdult.Elfogadták hogy a "rajongók" nagy része mást szeretne.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Kérem kapcsolja ki!
2. KONAMI Soccer kiegészítõk
3. FIFA
4. Euro Truck Simulator
5. Modellautók
6. Radeon HD Series
7. Football Manager
8. Brothers In Arms: Hells Highway
9. A nagy szavazó topik
10. Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL-FIZETÕS)
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
pedig mennyit fikáztuk h clientnél gecilaggos meg minden,de mégis mijovolt..😄
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
hát azok az idõk sajna már többet nem lesznek :S
lehet h a 4 árkádosnak tünik mostmár,de magasan az volt az a rész amivel a legtöbbet nyomtuk :-}
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Megfordulós cselt csináltam meg 2x, de nem tudom hogyan, mintha csak az irányító gombokat nyomtam volna.
de azé nem egy pes4😄
kapuskesztyûvel lehet valamit kezdeni?tisztára mint valami dokkmunkás
A játék tényleg jó lett, már csak az onlineon múlik minden.
Szerelés könnyebb lett, így végre nem lehet egy emberrel végigfutni.
Ki kell passzolni végre az ellenfelet, hogy gólhelyzetbe lehessen kerülni. Remélem a csalásokat is kijavították, bár már 3x fordúlt elõ, hogy 90 percig döntetlen aztán elkezd támadni a gép úgy hogy esélyem sincs elvenni és persze gól a vége.
Remélem csak véletlen volt😊
bootpack lesz estére 😊
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
mostani szemmel a grafika nem a top, de ez nem is érdekel. a játékélmény az elsõ másodperctõl fogva odab*sz! remélem a teljesben lesz megint "tutorial", olyanokat olvastam, hogy tettek bele újításokat irányítás terén, remélem ezek elsajátításához nem kell majd a netet nagyítóval keresni
be a legend mód is remélem nagyon jó lesz, a meccs utáni kis videobol persze az derül ki, hogy igen!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
elsõ meccsemen (20 perces top player) 6-1re kaptam ki a MU-tól <#vigyor>#vigyor>
szemetek védik a szélt mint állat, meg jól cseleznek, állandóan megjátszák az üres területet
Ebben komplett bl-t igérnek volt is ilyen elõzetes videó kivéve két csapat licenszét.
Na ez pc-n megoldható konzolon nehézkes
★ 汤姆 李
De amúgy köszi az információt 😊
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
na csövibá ha neked is bejön akkor mosmá kiváncsi vagyok rá :-} 68% :-}
Egyébként azt az egyet sajnálom, hogy nem lehet 2 playeres Master ligát játszani.. Most se lehet?? Mert ha ezt lehetne, akkor az úgy jó lenne, annó sokat akartunk volna így játszani..
Nagyi2pac ugye nem haragszol? 😄
1280*960 High 4XAA, mint a réginél, és sokkal durvább
Engem gyakorlatilag csak a játékmenet és a lagmentes 2v2 érdekel.
Ja, meg hogy ne legyenek "HOST pls köcsögök", amik régen PES6nál. 😄DD
Grafikát szerintem nagyon nem kell emlegetni, ha összehasonlítom az alap PES2008at pl. nagyi2pac patchével már ég és föld a különbség, tehát a grafika, ha most ilyen jó, az elsõ patch után még fantasztikusabb lesz.
Wááááháááá... alig várom, hogy hazaérjek, hívom át havert. 😄