PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Firerock
lehet hogy hülyeség amit mondok
igen változott,LEJJEBB MENT
nekem a 2008 eléggé akadozott High-on de ez most csak egy nagyon picit ugyanolyan beállításokkal(sõt a felbontás nagyobbra van rakva)

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

horpeti
szerintem simán!

Ez a jó a PESben... nagyon szépen patchelhetõ, alakítható, testre szabható... Azért Respect a KONAMItól, hogy direkt olyan csinálják meg, hogy lehessen vele szórakozni. Nem pedig így titkosítják, meg úgy, hogy ne lehessen hozzáférni.

FIFÁnál is van egyébként ilyen lehetõség?? Csak kiváncsiságból.

tobias88
nem, hanem elindítod az exe-t, kicsomagol a cre egy 1,2 gigás exe-t, amirõl telepít és elõbb van az érzékelés, hogy van e hely a meghajtón, mindhogy kiválaszthatnád, szóval telepítéshez a c-n kell 2,5 giga
Dehogy haragszom!<#vigyor>
De lehetséges hogy a PAC-PATCH-bõl majd átlehet 1-2 dolgot menteni a PES 2009-be!<#vigyor2>

mindenkinek csak a c meghajtóra lehet tenni a demót?

horpeti
Jah, azt olvastam. Majd nemsokára kiderül. 😊

PES2008 után nem csoda, ha nehéz a góllövés, ott baromi egyszerû volt. Legalább lesz szükség némi gyakorlásra is, nem elég nyomni a gombot. 😛

köszi a segitséget de nemsikerült, restartot kellett nyomatni miután átírtam?

tobias88
az enyhén nehezebb, de jobb is
sziasztok.... nem tudom kiprobalni,mert meghalt a kártya,majd ha viszajön...de valaki leirná hogy mien ? 2008 hoz képest ? még mindig benne van az a bamba mozgás dolog,ami évek óta ? megvanna görbülve,olyan élettelenek-. ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Csacsi
Köszi az infót. Ha már a Juventus benne van, akkor a többi nem érdekel, hogyha "kitalált" csapatok ellen kell néha játszanom 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

horpeti
én majd gyakorlom a góllövést😛

horpeti
Gyakorolj, hogy mire csapattársak leszünk, gyöngyörû gólpasszokat tudjál osztogatni! 😊

horpeti
Ha eladod, megveszem!
Bár valszeg úgy, mint PES6nál, most is ott fogok állni a nemtom melyik sarkon. 😄

csocso14
HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows/CurrentVersion

- ProgramFilesDir bejegyzés meghajtó betüjelét megváltoztatod
- Hozd létre a megadott meghajtón a Program Files könyvtárat
- telepíted
- Telepítés után írd vissza C:/Program Files -re az értéket.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

én megcsináltam ezt de még mindig a c-re akarja tenni 1 részét:S

csocso14
😄😄 mekkora oltás 😊

FIFA09 Crackfixjében mi van? na? 😊

1. Unrar.
2. Copy over the fixed exe to your installation directory.
3. Play the game.
4. Wait for Pro Evolution Soccer 2009.

lol 😄

Én is úgy gondolom hogy mintha a 5-6 rész játékmenetét (legalábbis annak az alapjait) illesztették volna a új grafikus motor alá.És ez nagyszerû!
Gondolom a 2008 megjelenése után nem kevés ilyen irányú kérés futott be a konamihoz,és bár meglepõ,de úgy tünik nem derogált nekik beismerni hogy a 2008 teljesen rossz irányba mozdult.Elfogadták hogy a "rajongók" nagy része mást szeretne.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Kmarha
hülyeség

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Breki33
errõl volt ma már szó
az igaz, hogy csak C: meghajtóra lehet telepíteni a játékot? nekem nincs is C: meghajtóm csak E: <#idiota>

Kérem kapcsolja ki!

Breki33
1. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
2. KONAMI Soccer kiegészítõk
3. FIFA
4. Euro Truck Simulator
5. Modellautók
6. Radeon HD Series
7. Football Manager
8. Brothers In Arms: Hells Highway
9. A nagy szavazó topik
10. Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL-FIZETÕS)
csocso14
kipróbáltam a demót, jó lett, elsõ meccsen, pool-mu 0-2 :S köv. barce-real 3-2 😄 nagyon jól védekezik a gép top playeren, nem tudjátok mennyibe fog kerülni a game?

nem egyszerû

báttyó02

pedig mennyit fikáztuk h clientnél gecilaggos meg minden,de mégis mijovolt..😄

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

báttyó02
😄
hát azok az idõk sajna már többet nem lesznek :S
lehet h a 4 árkádosnak tünik mostmár,de magasan az volt az a rész amivel a legtöbbet nyomtuk :-}

9csöves9
jaja csak irányokkal is beadja a roulette-t

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Cselezést próbálta már valaki?
Megfordulós cselt csináltam meg 2x, de nem tudom hogyan, mintha csak az irányító gombokat nyomtam volna.

9csöves9
eddig bejövõs nagyon

de azé nem egy pes4😄

9csöves9
zsír

kapuskesztyûvel lehet valamit kezdeni?tisztára mint valami dokkmunkás

Üdv újra😊

A játék tényleg jó lett, már csak az onlineon múlik minden.
Szerelés könnyebb lett, így végre nem lehet egy emberrel végigfutni.
Ki kell passzolni végre az ellenfelet, hogy gólhelyzetbe lehessen kerülni. Remélem a csalásokat is kijavították, bár már 3x fordúlt elõ, hogy 90 percig döntetlen aztán elkezd támadni a gép úgy hogy esélyem sincs elvenni és persze gól a vége.
Remélem csak véletlen volt😊

Breki33
énis csak magamnak szeretném P
eZo
azt még nem néztem, de ezen szerintem nem nagyon kellene javítani elég jó így is, legalább is nekem

bootpack lesz estére 😊

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Breki33
a fû megvan?

kicsit javítanám
Breki33
jól néznek ki, jöhet a boot pack P
eZo
raktam be pár csukát próbaként:

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

ProGabe
most léptem ki a demoból. bazzeg ez PES6 az új motorral! magyarul k*rva jó! 😄

mostani szemmel a grafika nem a top, de ez nem is érdekel. a játékélmény az elsõ másodperctõl fogva odab*sz! remélem a teljesben lesz megint "tutorial", olyanokat olvastam, hogy tettek bele újításokat irányítás terén, remélem ezek elsajátításához nem kell majd a netet nagyítóval keresni

be a legend mód is remélem nagyon jó lesz, a meccs utáni kis videobol persze az derül ki, hogy igen!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tobias88
hát jah, de borzalmas a játékmenet, egyszerûen nem bírtunk vele sokáig játszani, mert sz@r volt <#szomoru1>

elsõ meccsemen (20 perces top player) 6-1re kaptam ki a MU-tól <#vigyor>
szemetek védik a szélt mint állat, meg jól cseleznek, állandóan megjátszák az üres területet
Breki33
Ha konzolra akarod sztem ne vedd meg, ott zavarni fog a licensz hiánya.

Ebben komplett bl-t igérnek volt is ilyen elõzetes videó kivéve két csapat licenszét.

Na ez pc-n megoldható konzolon nehézkes
Breki33
Amíg az van azzal

Fifával meg a neten is nyomhatjuk P
Demo-val?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Csacsi
Bocsi, ha hülye kérdésért, de a Fifában nem volt, és eddig csak azt vettem meg. De idén úgy döntöttem, hogy kipróbálom ezt is. Ha nem jön be, legfeljebb eladom.

De amúgy köszi az információt 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

báttyó02
😄DD
na csövibá ha neked is bejön akkor mosmá kiváncsi vagyok rá :-} 68% :-}

horpeti
Nem azért, de ez eddig is így volt. Csak Master ligának hívják. 😊

Egyébként azt az egyet sajnálom, hogy nem lehet 2 playeres Master ligát játszani.. Most se lehet?? Mert ha ezt lehetne, akkor az úgy jó lenne, annó sokat akartunk volna így játszani..

horpeti
Amúgy tegnap raktam fel a nagyi2pack updatet... Hát nagyon sok respect érte... De azt kell mondanom, hogy este uninstallálom az egész 2008at... immáron nincs helye a gépen, 2009é a jövõ. 😊)
Nagyi2pac ugye nem haragszol? 😄

Csacsi
Én arra lennék kíváncsi, hogy van arra lehetõség, hogy elkezdek egy játékot egy csapattal, amivel Bajnokságot nyerek, akkor utána indulok rendesen a Bl-ben, és a többi, és a többi? Meg vannak kupameccsek is? Szóval, hogy nem csak a bajnokság, hanem teljes szezon minden meccsel.

tobias88
amúgy hogy az istenbe csináltak ilyen grafikát teljesítmény követelés nélkül?

1280*960 High 4XAA, mint a réginél, és sokkal durvább
horpeti
Nah, már nagyon kiváncsi vagyok, milyen lesz. Sok jót írtatok róla.
Engem gyakorlatilag csak a játékmenet és a lagmentes 2v2 érdekel.

Ja, meg hogy ne legyenek "HOST pls köcsögök", amik régen PES6nál. 😄DD

Grafikát szerintem nagyon nem kell emlegetni, ha összehasonlítom az alap PES2008at pl. nagyi2pac patchével már ég és föld a különbség, tehát a grafika, ha most ilyen jó, az elsõ patch után még fantasztikusabb lesz.

Wááááháááá... alig várom, hogy hazaérjek, hívom át havert. 😄

tobias88
a game tweak vagy minél a kamerához nem tud valaki egy távoli beállítást adni? (wide azthiszem)
tobias88
szerintem meg pont fordítva, sokkal kisebbet pattan és inkább csúszik a labda, élethûbb