81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• eZo
    #56715 első kép

az adatbázis frissítás a héten fog jönni, majd akkor tudod tölteni

online 1.2-t ír mint eddig, amig nincs új roster
  • tobias88
    le van
  • PeetMondoo
    Letöttem valami Hamachit is ,de ááá...
    PLS Valaki kérem írja le pontról pontra,hogy mit kell csinálni...
    Nagyon megköszönném.
  • PeetMondoo
    Hali!
    Leszedtem a Pesmagazine-os progit...Mindent úgy csináltam ahogyan írtátok...DE Mégis ezt írja ki:
    "An Error Occurred during verification"??
    mit kell csinálni?
  • Breki33
    eredeti játék?
  • Grempli
    Hali!
    Feltettem a 1.3 verziót, de a download résznél nem tölt semmit.
    Valakinek ötlete? Az exe 1.3 verzió, a multi rész 1.2 ír ki.
  • Nagyi2pac
    Jah, külön update lesz az 1.1-eshez és az 1.2-eshez, ennek meg mi értelme van...
  • Nagyi2pac
    Ezt honnan vetted? Csak mert ez az 1.3-as..
  • Breki33
    PES 2009 Konami's Official Update 1.40
    RELEASE DATE: UNCOMFIRMED (END OF FEBRUARY)

Free January Transfer Window

Konami Digital Entertainment GmbH has confirmed the content of its latest free download for PES 2009 for PLAYSTATION®3, Xbox 360 and PC-DVD.
    Due for download at the end of February, the update will bring all club sides’ rosters in line with all the moves and transfers made before the end of the January 2009 transfer window. Hundreds of players have been updated and corrected in line with their moves, with approximately 200 new players added to the game for the first time. The stats of thousands of players have also been refined, in line with their performances so far this season.
    The download demonstrates Konami’s commitment to continually updating PES 2009, with further exciting downloadable content set for release in the coming month
  • Breki33
  • Nagyi2pac
    Szóval majd telepíteni kell a hivatalos 1.3-as patch-et, és utána a download-al letölteni a frissítést, igaz?

Az megoldható hogy telepítem az 1.3-at és letöltöm a frissítést, utána meg visszarakom az 1.2-es exe-t és a régi cv0f.img-t a helyére és akkor visszakapom a "régi" 1.2-t?
    Mert nekem csak az 1.3-as option fájl-ra lenne szükségem, asszem!
  • eZo

• Breki33
    Az oké de rainy-ben nincsen árnyék

délutániben meg hülye lennék kiszedni mikor pont úgy néz ki jobban

Azt nem értem, hogy a shadows-t hogy kapcsolja össze az esőssel.
    Az alapból sötétebb kicsit de nem azért mert árnyék van sőt az hülyeség is lenne ha esőben árnyék lenne
  • Rudee
    Ő pont hogy csak a gyepet akarja árnyékok meg minden nélkül.
  • Breki33
    képek

• Breki33
    Nem teljesen értem ez mit akar

"Frenkie. Any chance you could redo your Estadio Da Luz turf without any shadows on rainy settings? Looks kinda weird when you play. Hope you can. Thanks for all you do by the way. "

Estadio Da Luz-t még elég korán javítottam, de megnéztem a nappali esős és délutáni árnyékost nálam, hát mai szemmel sincs szerintem különleges probléma vele
  • Breki33
    Erre, azt hiszem ismered aki ezt a linket kirakta beszélj vele P
  • Breki33
    Ja új stadionokat nem próbálgatok erre nincs időm meg játszani is szeretnék, viszont a Community patchban lévőeket javítom mert elég rondák pl körben ezeket igyekszem javítani a képeken látható módon szerintem így sokkal jobban néz ki.
  • Breki33
    Nem, egyrészt mint mondtam már ott a csíkozás máshol van tehát ezt berakva oda nem fog stimmelni a csíkozás

A másik meg hogy oda nem lehet simán berakni mert akkor árnyékot is rá kéne rakni. Ezért igyekszem ott ahol árnyék van az eredeti csikozást meghagyni még akkor is ha ez részben megköti a kezem
  • Breki33
    This is very bad news. After installation of 1.30 would not have a working kitserver because juce refused to update him any more.
  • eZo
    elérhető az 1.30-as patch

Patch Notes

Time of Release: 17/2/2009

Patch ver. 1.30 corrects the following bugs:
    1. Sometimes during Network play, the pass and go move didn't work.
    2. When hitting long passes or shots from free kicks, players couldn't adjust the direction using L1 or R1.

Please be made aware that sometimes, during installation, the process may appear to have stalled with the window status shown as "not responding" for a few minutes.

However, we would like to ask you to wait for the installation to resume rather than to retry or abort as the installation is in progress even when the above symptoms occur.

We would like to thank you in advance for your patience and understanding.

http://pes2009web.winning-eleven.net/pes09pc_e/patch/index.html
  • Nagyi2pac
    Erre gondolsz: "Video Tutorial to import Textures with antialiasing transparency using Photoshop CS2, OPTPiX iMageStudio 3 and Game Graphic Studio (Thanks to Spacelord)" ?
    Ez jó lenne csak rossz a letöltési link..
  • Nagyi2pac
    Nemtom miért de nálam sem, a #56698-esben ott a link, ott talán már megjelenik!

PS-ben ott mindig is szar volt az indexed color, legalábbis nálam, a lehető legrosszabb minőségre álította be mindig a képet, (pedig minden féle beállítást próbáltam már) épp ezért próbálkozok most OPTPiX-el, ez nem ront a kép minőségen, legalábbis nagyon minimálisat!
  • Nagyi2pac
    De! Én csak képek alapján mondom hogy szép, de ezeket a gyepeket alap stadionokban is lehet használni nem? Mivel külön van a gyep és a stadion árnyék, ha jól emlékszem ezt mondtad múltkor..

Különben a mostanság készülő stadionok is hasonlóan hibásak mint amik az elején készültek? Mostanában nem nagyon nézegettem őket.. Ha van esetleg vmi jó minőségű nem hibás stadion akkor adhatnál linket hogy tesztelhessem, hogy megfelel e nekem!
  • Breki33
    itt böngészgessél első link ismerős lesz P

google
  • Breki33
    nemtom nekem nem jelenik meg a kép

és nincs itt fent a progi, de sztem ha PS-ben indexedben csináltad meg ott rendesen beállítva az elég

vagy gs-ben manuálisan beállítod szinenként egyre átlátsóbra, de az macerásabb
  • Breki33
    Köszi, de nem azt mondtad, hogy nem használsz készített stadionokat?

Én egy rendes Stamford Briudge-t keresek amit lehet is módosítani ha vki lát ilyet szóljon.
  • Nagyi2pac
    Bocsi, itt a kép:
  • Nagyi2pac
    Breki OPTPiX-ben hogy lehet úgy indexed color-ba rakni a png képet hogy megmaradjon az Outer Glow? Photoshop-ba megcsináltam a logót, elmentettem png-be, de amikor OPTPiX-be 256 color-ba rakom akkor az Outer Glow-ból ilyen lesz:
    http://s6b.directupload.net/file/d/1707/c2o7b55v_png.htm

A bal oldali a Photoshop-os sima png, a jobb az OPTPiX-es indexed color-os kép. Nekem úgy kéne ahogy a bal oldalt látható csak indexed color után! Ez megoldahtó OPTPiX-ben?
  • eZo
  • usa911
    Vagyis , hogy lehet feloldani őket
  • usa911
    Hali !

Azt szeretném kérdezni , hogy a 08-ban a rejtett csapatokat (Classic Team ) , hogyan tudom bele tenni a játékba. Nekem semmiképpen nem jelennek meg.

Köszönöm szépen !
  • Nagyi2pac
    Szép gyep mint mindig!!
  • Breki33
    link
  • Breki33
    Celtic stadion kész

képek

Afternoon

• AndrewT
    GA Community patch-hez létezik online adatbázis?
  • Fred10
    Sziasztok! A PES 2008al játszok haverommal egymásellen és azt hogy lehet megoldani hogy amit a gép ellen használok adatbázis legyen a network résznél is? Mert hiába van meg a legújabb adatbázis a mindig a gyárit használja az online résznél.
  • Pethy23
    Akkor eddig nekem szerencsém volt! Bár azt én is hülyeségnek tartom ha hozzám vágnak egy Vistat, mert az nem csak laptopra nem való de asztalin is vannak fura dolgai!
  • Breki33
    ja és én csak pes-el jázsom

ja meg az aknakeresővel P
  • Breki33
    jópár gépet felügyelek és jópár laptoppal dolgozom illetve karbantartom

nagyon nem bírom asztali gép sokkal jobb szerintem laptoppal mindig gubanc van csak
    az az egér meg a rárakott vista brrrrrrrrr