PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Here is the list of Boots in pes2009 bygoldorakiller©
Boots in CV06
konami Style Noire => 7801
konami Style Blanche => 7802
konami Style Red => 7803
konami Style Blue => 7804
Adidas Pdredator => 7805
Adidas Adipure => 7806
Adidas F50 verte => 7807
Adidas F50 blanche => 7808
konami Style Verte => 7809
konami Style Jaune => 7810
konami Style Violette => 7811
konami Style Orange => 7812
Puma blanche => 7813
Puma dorée => 7814
Puma jaune => 7815
Puma noire => 7816
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
buzi viszta korlátozta az írhatóságot a felhasználónak, pedig a rendszergazda is én vagyok...
Avanti Italia!
ERROR!
Problem opening this file for writing:
c:/......
mi lehet a problem?
Avanti Italia!
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
olyan légies picit mintha lufit rugdosnának.
(a Fifa ismét sehool sincs az új Peshez) <#finom>#finom>
This is a PES 2009 Chants Pack made by Tommsen.
Chants for all 6 teams in the Demo Version PES2009 !!!
You need AFS Explorer
1. Unpack Demo chantpack into a folder of your choice
2. Start AFS Explorer and go to menu FILE - IMPORT AFS File
3. In the dialog window go to last combo box and select ALL FILES
4. From your PES_2009_DEMO img folder open cs0d.img (backup it first)
5. Answer NO to questions and the file will be opened.
6. Go to Action > Import Folder and choose the folder with the unpacked files.
7. Answer Yes to questions and the file will be opened.
8. In the dialog window go to last combo box and select ALL FILES
9. Now save the "cs0d" as "1cs0d.img"
10. Wait for end of rebulding and answer Yes to the next questions
and the file will reloaded
11. Close AFS Explorer
12. Remove your old "cs0d.img" and rename the new "1cs0d.img" in "cs0d.img"
finish
kis hiba,hogy 2 player között néha záporszerüen pattog a laszti ide-oda ez nemtetszik..
★ 汤姆 李
PC verzió jöhet is ahogy megjelenik,brutál jó lett 2009!
★ 汤姆 李
15Percesre rakva elégedett vagyok. A gép szabálytalankodik végre(kellõ mértékben)és a bíró be is fújja. Barca-MU meccs kicsit hevesre sikerült 1-1piroslap és jópár sárga.
Érdekesség: A jó helyzetben lévõ játékos integet, hogy passzoljanak neki!
Born to win
--------------------------------------------------------------------------------
Patch for fix hide resolution because more people have problem with original setting of PES 2009 demo.
Patch for 1440*900 and 1680*1050
http://rapidshare.com/files/150127901/Setting.Mod_Demo_PES2009_by_jioc0.rar
http://www.pcdome.hu/letoltes/3526/pro_evolution_soccer_2009_pc
A felsõ részben tudod a felhasználói dolgokat állítani:
Olyannak kell ott lenni, hogy:
Változó:TEMP
Érték:%USERPROFILE%\Local Settings\Temp
és
Változó:TMP
Érték:%USERPROFILE%\Local Settings\Temp
Az alsó részben globális dolgok vannak:
Változó:TMP
Érték:%SystemRoot%\TEMP
Változó:TEMP
Érték:%SystemRoot%\TEMP
Mindkét esetben az új érték legyen mondjuk... X:\Temp ( x a tetszõleges meghajtó )
arra figyeljünk, hogy érdemes létrehozni az új helyen elõre a Temp könyvtárat mielõtt módosítjuk az útvonalat !
vistánál is ugyanez a módszer
bárhová lehet telepíteni a "C" csak arra kell, hogy a temp könyvtárba kitömörítse, annak meg az elérési útját simán változtathatod a rendszertulajdonságok-környezeti változók pont alatt, utánna már mehet a telepítés bárhová !
ugyanezt már leírtam a pes2008-nál is 😊
Allows to modify the following settings:
- match time
- camera angle
http://files.filefront.com/demoTweak2009zip/;11949262;/fileinfo.html
http://rapidshare.com/files/150128609/demoTweak2009.zip.html
http://slil.ru/26198124
akinek könnyû gólt szerezni az min. Pro. módon próbálja meg, és nem is lesz olyan egyszerû ( Top Playeren örülök ha 1 max két gólt lövök, úgy hogy nem kapok ) szerintem a nehézsége teljesen rendben van !
a sebességet meg nem tom miért írjátok valószínû a Frame Skipping miatt mert szerintem ilyen jó tempójú játék már régen volt !
aki többet játszott nálam az leírhatná, hogy a bíróval történõ bugyuta ütközések vannak még ? eddig még nem tapasztaltam...
1-2 arc kép

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Idén van 2 szuper focis game,grat a fejlesztõknek<#worship>#worship><#eljen>#eljen>
★ 汤姆 李
Avanti Italia!
amúgy ha jobb analóggal passzol az valami beállítási hiba, mert nekem pes 2008ban elején cselkar volt ugye, de utána, miután újra kellett tennem, analóg passz lett belõle <#szomoru1>#szomoru1>
Fifában meg nem észleli rendesen a gamepadot, szóval ez még mindig jobb 😊
A 2008-al olyan sokat nem játszottam,de ami emlékem van róla az alapján tényleg jobb,kiforrottabb az egész.
Mostmár tényleg csak azért könyörgök,hogy a multi részét ne csesszék el...De bizom benne a múlt évi "lag" borzalom után még egyszer nem követik el azt a hibát.
Akkor tényleg egyértelmû lesz,hogy a Konami visszatért!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
- grafika sokkal szebb lett, de nem "eszik" többet! mostmár tényleg NEXT-GEN
- mozgások is élethûbbek, átdolgozták a lövõcselt meg az irányváltást
- lövés is sokkal élethûbb
- gép sokkal okosabb, jobban védi végre a széleket!
2.Ugyanitt Nullify Movie izé kipipál,nincs video a végén.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Hosszabbítás, utolsó "perc", kontrázok, Henryvel viszem a labdát, elõttem sehol senki, erre mire a 16oshoz érek a bíró lefújja a meccset<#gonosz3>#gonosz3>
A szabadrúgások szerintem könnyebbek lettek
Külömben nagyon sokat javúlt a játék!
A meccs utáni videó nagyon idegesít, hogy mindig megkell nézni! Sztem ha a C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009 DEMO\img-bõl kitöröljük a pes09ci vagy a pes09pv nevû fájlt (vagy mindkettõt) akkor ki lehet ezt a videót iktatni! - Ezt majd délután megpróbálom!
Elsõ tesztre nem rossz. Pozitívum hogy széleken is szépen lekettõznek(nincs átjáróház sehol), szélen az ívelést normálisan megoldották(nem száll el a labda), lövések realisztikusabbak lettek. Viszont reméltem visszahozzák az 5-bõl a lerántást(sajnos nem) eddig még annyira nem szabálytalankodott sokat az ellen sajnos. Bíró hülyeségeit még annyira nem fedeztem fel(remélem ezt is kijavították)
Born to win
Szóval várom a teljest, bár addig ezzel is jól elleszek.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO