81526
-
-
Matte #79102 mindenképpen adj neki egy esélyt, bár mint párszázszor leírtam, nálam erősen röcögött meccs közben, most olyan sima, mint a csecsemő segge.
Igaz most meg a visszajátszások akadnak, de nyilván ez így egy jó üzlet volt ugye.
a "ki mikor kezdte" vitába pedig csak poénból szóltam bele, hisz ennek a jelentősége a nullával egyenlő. -
és akkor még a BUMP-ról nemis beszéltünk
-
kéne nekem egy Nagyi2Pac hogy elmondja mik vannak ezekben pontosan
wide_n1.DDS
wide_n2.DDS
wide_s_c1.DDS
wide_s_c2.DDS
wide_w_c1.DDS
wide_w_c2.DDS
vagy bárki aki annyira ért hozzá
annyi világos hogy s a summer w a winter -
-
yamato41 #79098 Az "itteniek" többsége sem ma kezdte a szakmát...
Nekem a gameplay modokkal szemben vannak fenntartásaim, általában legalább annyi új problémát generáltak, mint amennyit megoldottak. Bár ez úgy lenne az igazi az utolsó három PESre, hogy legalább annyi problémát generáltak, mint amennyit nem oldottak meg. :-)
Ezt a loaderes dolgot viszont ki fogom próbálni, mert talán a lényegre tapint. -
-
Matte #79096 hát hogyne. de apukám akkoris erősebb 

ezzel a loaderrel amúgy ég és föld, rengeteget javít a játékon, a folyamatosságán, lövéseken. -
11 vs 11 Online Beta Sign-up
Round 2—Multi-format
http://www.pesfan.com/onlinebeta/ -
PES2014 File Loader - beta 1.0.1.3
Version 1.0.1.3 : (Beta)
Fixed many bugs for all plugins
Fixed randomly crash bugs
Fixed file loader doesnt work with Read-Only file
Fixed online playing incompatible problems
Kitloader now works with both DDS & PNG format
Kitloader can read config from bin file instead of config.txt, example the file has name "102_DEF_1st.bin", change it to "config.bin" and put to "p-1" in GDB
Added options to on/off kit's texture (please take a look in "Docs" for detail info)
Added options to on/off log file
http://adf.ly/X611T -
PES2014 File Loader Beta
Version 1.0.1.2 : (Beta for testing if need stable version please use 1.0.1.0 #1)
Improve Kitloader processing speed
Reduce Kitloader RAM comsuming
Fixed random crash bug
GDB kit now works correctly in AFC & Libertadores
Download : http://adf.ly/X58v1 -
szép, nálad nem lettek fagyások? -
Jobbak a lövések, az biztos, nagyobb arányban lehet messziről gólt szerezni:
-
yamato41 #79090 Tejfeles szájú...
Nekem az első a Microprose soccer volt C64-en, kb. '90-91 körül. PC-n a FIFA 97, mert '98 elején lett meg az első PC-m.
De ez tökmindegy, nem ettől függ a dolog. A PES 2014 tetszik. Nagyon. Pedig a 2011-2013 NAGYON nem tetszett.
A PES 2014 félkész. Ezt szinte mindenki leírta már itt. A kapott gólok 90-95%-a a Bálám szamara effektusból van, tehát bug. De engem azért nem izgat, mert a játék maga rettentő hangulatos és élvezetes.a hibákat meg majd szépen lassan javítják. Bízom abban, hogy már nem Seabass a boss és a patchek gameplayt is javítanak. -
http://s1.directupload.net/file/d/3402/mfutmcbg_jpg.htm
http://s14.directupload.net/file/d/3402/jtj8tgiy_jpg.htm
http://s1.directupload.net/file/d/3402/fuuq3tbi_jpg.htm -
az a low shot és nem utána kell nyomni hanem azzal kell lőni
lehet úgy is hogy L2 manual shot és lövés vele
egyébként öt hozzászólással előbb a fix direct shooting kapcsán pont most írtam a lapos lövésekről -
valaki rájött hogy kell laposan lőni? elvileg a szöktetés gombot kéne nyomni lövés utána, de akárhogy próbálom nem szorítja le -
blimp szerintem -
gyakorlatban :P
-
Ez milyen kamera?
-
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4538168 -
Az új loaderban van egy fix shooting, még nem olvastam utána pontosan mit javít, de nekem jobban tetszenek így a lövések általában inkább laposan lövi eltűntek a felső kapufák és úgy érzem van ereje a lövésnek.
Szerintem érdemes kipróbálni.
Viszont az új loaderrel már kétszer lefagyott a játék, de újraindítás után simán ment -
ki a normális ellenfél?
azért mert a barátod szívat a játékban? :)
sört nem szeretem, sporttal nem fér össze
focis játékokkal egyébként 97 óta játszom 99 óta kb. kiegészítőket is készítek speciel gameplay patchekkel kezdtem
de mivel ez pc-s topik, mindkét focijátékkal a legelső pc-s kiadástól kezdve játszom, de nem hiszem hogy ettől függne ki mennyire tudja eldönteni tetszik-e neki :) -
tudok, de benne van a #79035-ben is -
Matte #79079 én a International Superstar Soccerrel kezdtem '91-ben, szóval nyertem.
Azt nem érted meg -meg többen-, hogy senki sem állítja azt, hogy ez nem egy félkész játék. Az. Egyszerűen nem volt idő tökéletesre csiszolni. Ez tény, senki sem vitatja.
Az már más kérdés, hogy azok a hibák, amiket pl. te felsorolsz, azok nem hibák és pláne nem azért vannak, mert félkész a játék.
Egyszerűen olyan, mintha most a Colin McRae Rally 2 mögül átülnél az RBR elé és panaszkodnál, hogy mekkora fos, mert az árokban kötsz ki állandóan.
Ez ilyen, a foci ILYEN. Lassan fordulnak le, bizony bénáznak, olykor elég lomhák, és a harmincról rásuhantott labdák jó ha ötvenből egyszer bemennek. Szimuláció. Ez lenne a lényeg, ezt erőlteti a Konami. Igen, akkor is, ha egymás ellen nyomjátok. Tetszik, nem tetszik, nem a játék a hülye, még csak nem is konamiék, ha ezt nem érted meg. -
A gép nem gyakorol rád akkora nyomást és nem használ ki minden féle játék hibát mint egy normális ellenfél :) beadás, kiadásnál ez szemmel láthatóan látszik. Ezenkívül lassú reakciók és védelmi hibák egy élvezhetetlen katyvasztott hoznak. Na ez nem igaz, pár sör mellett hogy röhögsz a hibákon és milyen gagyi gólt lőttél az ellenfél meg vörösödik na az jó élmény.. Ez a verzió meg elégé asszisztál hozzá Nem játszol elég rég ha nem így gondolod.
http://www.youtube.com/watch?v=xFnl9bdSQUg
Köszöntem :) -
Ahogy néztem, ez nem patch, hanem a sweetfx durván túlhúzott verziója... -
Ehhez linket tudsz adni? -
szerintem kicsit régebben mint te :-)
nincs most lehetőségem más ellen játszani, de ilyen hogy kidobás, bedobás szabadrúgás meg hasonlók független ettől
ajánlom elolvasni #79056
-
1. Hány éve Pesezel? Nem érzem hogy jogtalan lenne kiakadásom, a játékra hiszen a játék menet mindig változott de nem 180 fokban.
2. Ülj le játszani más ellen. Megfogsz érteni :)
-
PESEdit 2014 Patch 1.0 (PES 2014)
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4553196
PESEdit.com 2014 Patch 1.0 Full Bundesliga
PESEdit.com 2014 Patch 1.0 adds the complete German Bundesliga with all correct kits, faces, squads and stadium names. All PES 2014 Bundesliga kits have been created by PESEdit making full use of the new high resolution textures of PES 2014, while all faces have also been done from scratch with the new PES 2014 face edit mode.
The PESEdit.com 2014 Patch 1.0 unlocks the pre-order DLC stadiums La Bombonera and Prince Abdullah al Faisal Stadium to increase the number of included stadiums to 20.
The new PESEdit.com 2014 Patch also includes 15 new boots of the adidas adizero, predator and nitrocharge boot silos as well as Nike’s CTR360, Tiempo Legend, Mercurial Vapor and Hypervenom boots. New Puma Powercat and evoSpeed boots are added, too.
NEW FEATURES PESEDIT.COM 2014 PATCH 1.0
FULL Bundesliga added: All correct kits, faces, squads, lineups, stadium names
New kits: Brazil, Chelsea, Serbia
Added La Bombonera and Prince Abdullah al Faisal Stadium
Corrected 100+ Ligue 1 + Serie A transfers
Added 15 new boots (latest Adidas, Nike, Puma colorways)
Added Nike referee kits
GENERAL FEATURES PESEDIT.COM 2014 PATCH
Full Online Mode compatibility
Includes latest PES 2014 Patch 1.01 and Data Pack 1.00
Adds FULL Bundesliga
Corrects kits for all Premier League teams and many unlicensed National Teams
Fixed team names and emblems for Premier League and Liga ZON Sagres teams
Adds 15 new boots
Corrected player names for unlicensed National Teams (Algeria, Bosnia, Japan, Netherlands, United States etc.)
Fixed names and emblems for all competitions
Updated transfers for most important teams + full Premier League and La Liga
Fixed lineups for 50+ teams (Arsenal, Liverpool, Napoli etc.) -
PES2014 File Loader Full 1.0.1.0
PES2014 File Loader
Manage game content using files and folders: much easier and quicker to install/remove patches, without the need modify *.cpk files.
Allow to add a lot more functionality via plugin system.
Supports :
Supports all version of PES2014, no need update when have new official patch.
Works with both DVD & no-DVD exe
Version 1.0.1.0 : (Full)
Fixed many bugs for kit loader
Improve stability for plugins
Added guide for kitloader in "Docs", please take a look before configuration your kits
Fileloader can work with unzlib file (you dont need to zlib file before using)
Available plugin :
KitLoader.dll : Manage kits with GDB system
Lodmixer.dll : Misc visual tweaks, change screen resolution, enforce picture quality...
SongLoader.dll : Allow to add & playback hca file ingame
Speeder.dll : Increase or decrease gameplay speed, improve performance, fix some system's bugs
Download :
http://adf.ly/X08Pp
About bug reporting :
If you got anyproblem with fileloader or plugin, please upload these file :
"pes2014.log" - it's inside your game folder (since version 1.0.1.0 it will be created when using Fileloader)
"FileLoaderKitLoader.log"
"FileLoaderUnicolor.log"
Also write your PC's OS and fileloader's configuration as well.
-
gép ellen mint irtuk - többen még nehézségi szintet is írtak
de sztem te jó sok dologgal nem vagy tisztában
speciel miis azt mondjuk, hogy félkész, legalábbis én azt mondom, de amit te írsz azoknak fele pont, hogy jó és sokkal jobb mint az előző részben. -
de ti most gépek ellen vagy valós , tapasztalt pes-es ellen játszotok? :)
Ég és föld a kettő közti különbség. Szerintem ez nagyon félkész játék. Próbáljátok ki és szembetűnik. -
A megkerülős cselt is ugyan így kell. Irány + 2szer a futás gomb:
-
-
Kétszer megpöccinted a futás gombot gyorsan, arra értem, és úgy megtolja mint a szemét. Igaz, könnyebben is elveszik így a labdát ha rosszul tolja meg az ember. -
-
hogy van ez a dupla futás pontosan? -
* A bekapott gólok 99% -a abból adódik, hogy szélről belőtt labda, és megelőzik a "lefagyott" védőmet....