PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1* sikerült átlósan adni.
Legutóbb úgy próbáltam, hogy fullon átlósan húztam a kart és el se engedtem, hagytam hogy csík max. és ellõje.. Erre nyíl egyenesen lövi elõre... Hogy a franc, nem értem. 😄 Ennyire nem lehet szar a jobb analóg, hogy csont átlósat vízszintesnek veszi. 😄
csak annyi kérdésem lenne, hogy a kameraállások közül melyik-melyik. tehát a számok mit jelentenek?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Allows you to set
* match time (5 to 255 min)
* camera angle (0-9)
* aspect ratio
Enables Penalty Shootout
How to use the aspect ratio:
So, for instance, if you monitor is 16:10, then run settings.exe, uncheck 'LB', then run demoTweak2009, set the aspect ratio to 1.6, click 'Save', and now start the game. There will be no black bars, and during the match you will still have correct aspect ratio.
http://uploaded.to/?id=kopm8r
http://rapidshare.com/files/151771396/demoTweak2009-1.1.zip
Amúgy egyre jobban várom,hogy jöjjön már a teljes 😊 Hihetetlen Top playeren milyen jó meccseket lehet tolni.Elõbb is 3:2 nyertrem Real:Machester United na persze,hogy a 89percben rúgtam a gyõztes gólt megérdemelten mellesleg.Ami idegesít,hogy a kapusról kicsorgó labdát mindig ellenfél találja meg és gól 😄
Ezen a meccsen is Rooney így rúgott egy gólt 😞
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Igy viszont most nagyon jó közönség.Liverpool meccsen ahogy végigéneklik az egészet,stb... Mondjuk mintha a gólnál nem orditanának olyan hangosan,mint az addigi hangerõbõl következne,de sebaj.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D
Asszem egyszer volt, de az épp elég volt, amikor mindketten felspanolva küzdöttünk a pályán, erre kosarasokat megszégyenítõ módon beblokkol a bíró, és lehet vinni a lasztát. 😄DD
Adboards PES2009
--------------------------------------------------------------------------------
Images are in unnamed_25--->unnamed_29,there are "hidden" files that GGS doesn't recognize,but, once you export them with an hex editor,you can edit them with GGS...
for example,in unnamed_25 the block to extract goes from offset 3AF0 to 1266B0;once you save this block of data,you will be able to open it with GGS
Unnamed_23 contains data about the texture to load and the effect used in adboards,such as "Slide from left","Rotate","Scroll from Left"..this time Konami made a good adboards system,so real.
★ 汤姆 李
ebbõl voltam le ezt a következtetést.... ezek szerint tévesen, de nekem még nem volt vele problémám !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
A tömörített fájlban találsz különféle mappákat ( többnyire cv - vel kezdõdõek). Az AFS Explorer segítségével megnyitod az eredeti img fájlt ( pl. a cv01-et) a File/Import AFS file menü alatt és kiválasztod azt, amit éppen módosítani akarsz. Utána az Action/Import folder menüpontnál kiválasztod a letöltött img fájlt, majd a felugrú ablakra nyomsz egy yes-t. Ilyenkor el kell menteni az új img fájlt egy másik néven ( célszerû hasonló néven menteni, hogy ne kelljen annyit korrigálni a végén). Ha befejezte az "újjáépítést", akkor nyomj megint yes-t és kész. Illetve még a régi img fájlt törölni és az újat átnevezni a régi nevére.
mondjuk én kicsit máskép csinálom könyvtárasan
hi man
can you make this turf to pes 2009 for me please ?
http://rapidshare.com/files/151667797/unnamed_383.rar.html 😛RAY:
Erre elküld egy 2008-as bin-t ki tudja melyik stadionból
Mert mi ott anyáztunk haverral, hogy a bíró beleszállt a játékosunkba, és emiatt nem tudtunk szerelni. 😄
Ezt, hogyan rakjuk be, kitserver még nincsen <#confused>#confused>
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

mintha ez kötelességem lenne
Volt,hogy megforgattam a védõt simán a 16-oson belül aztán 4-5méterrõl fõlébasztam :S
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

http://pes2008editing.blogspot.com/2008/10/new-turf-for-pes-2009-demo-by-frenkiesp.html
Avanti Italia!
This is the VirtuaRED Demo Mix V1 for PES 2009 Demo.
Patch Content
·128x128 KSP Style Logos by Txak
·64x64 Own Style Logos by Osceanx
·PS2 Pad by maze32
·Chantpack by Tommsen
·VirtuaRED Music Patch by Txak
·Kit Texture by BlingBling
·Bootpack by skills_rooney
·Nike Blue-White Gloves by Gorbstar
·Nike T90 Omni LFP Ball by skills_rooney
·CL Scoreboard by 222
·CL "Press a Button" screen by Txak
·Position Logos KSP Style by Txak
·Ball names by Txak
·CL Stadium Adboards by MFA
·Small caps by Misko
·AFS Explorer 3.7 by WE-NG Team
·Demo Tweak 1.0 by Juce
http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=15475
viszont ekkora képben összenyomva nem adta vissza ahogy kinéz
tulajdonképpen ez az eredeti kicsit módosítva és kontrasztosabbá színesebbé téve
?
nekem ultimate 32bit-en gond nélkül, de haver írt, hogy neki home premium 32bit-en nagyon akadozik, pedig a hardverek alapján simán mennie kellene, mert elég jó gépe van
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.