PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Attól még szép gyõzelem!
Barcát még nem próbáltam, de brutális a keret a többihez képest.
Helyzetig nem jutottak, olyan mozgás volt nálunk, hogy ááh.. És minden bement, minden csel bejött, azért is furcsa mert eddig max 3-1-re nyertem, akkor is úgy,hogy közöm alig volt a meccshez.
PES 2009 Balls Selection Trailer
PES 2009 Online Menus Trailer
PES 2009 Boots Selection Trailer
PES 2009 Stadiums Selection Trailer
PES 2009 Edit Menus Trailer
PES 2009 Achievments Trailer
http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=15533
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"L2õt" meg átrakom az "R3" ra.. :)
Ha már lenyomod a gombot, ill. ha már húzod a kart, és megjelenik a csík, akkor már eldõlt az irány. Tehát ha függõlegesen felfele kezded a kar húzást,és utána irányítod be átlósan, bárhova, akkor azt már fújhatod.
A gomb csak segít ezt megérteni, természetesen nehézkes lenyomni játék közben, és jobb ha irányt húzva már jön a csík... Csak jó kell legyen az irány. :D
Mi csináljuk szarul. ill. ahogy mi csináljuk, hogy szarul veszi be.
Próbáld csak ki úgy, mint én, hogy R3 megnyomásával passzolsz (és a kart már elhúztad oda, ahova akarod a passzt) -> így 90%ban oda lõttem, ahova akartam és húztam.
A sima húzásnál lehet remeg a kéz, vagy nem elég határozott a húzás, és már hülyeséget vesz be...
Megpróbálom szemléltetni a problémát.
Tehát ebbõl a szituációból én a kék irányba akarnám a labdát a másik elé tenni.De rendre az lesz vagy felfelé odarúgja neki egybõl.Vagy majdnem egyenesen elõrerúgja a védõk felé.Tehát ebbõl a pozicióból a kék irányba egybõl el lehet rúgni szerinted manual-al hogy lendületbõl mehessen tovább a szélsõ ember?
The patch will be released later today!
Thank God for giving us health to dedicate our time to do the stuff we like!
Thanks KONAMI for another fantastic game.
Gamingaccess Community Patch 3.0
--------------------------------
If you understand this instructions, later today select the EXPERT patch, which will weight around 85 MB. If you don't want to bother doing that, select the EASY Installation. I am so excited about this patch
So, two versions
1) Easy version
2) Expert version
What we want is people to be able to play the patch without the hassle of regenerating files. From the bottom of my heart I want to thank Ariel, fymfifa and all the guys that participate on this patch. This is going to be the most successful patch in history (remember, we will release ONE PATCH PER MONTH with updated rosters) here is the list:
Credits
-------
Original Idea : fymfifa and Xavier Baez
Build : Ariel Santarelli
Menus : Xavier Baez, fymfifa, Ariel Santarelli
Kits : MFA
Badges : fymfifa
Scoreboard : Ninuzzu and fymfifa
Sandbags removed : Ninuzzu
New Grass : Frenkie
Adboars : Ninuzzu
Ball : SG
Gloves : Gorbstar
Boots : Paul81118,blingbling,el_gordito
Corner Flag and black nets : Boyley
Small Caps : Misko
Chants : Tommsen
UEFA Champions League Music : coded by Ariel Santarelli
Demo Tweak Tool : Juce
AFS Explorer : dte-ng.issextreme.net
Thanks Obocaman for Game Graphic Studio
Thanks KONAMI for another fantastic game.
Thank God for giving us health to dedicate our time to do the stuff we like!
Installation instructions:
How to import this patch
------------------------
Use the AFS Explorer we have included in this rar
1. Start AFS Explorer and go to menu FILE - IMPORT IMG File
2. From your img folder open xxx.img (backup it first)
3. Answer NO to questions and the file will be opened.
4. Go to Action > Import Folder and choose the folder with the unpacked files that match this img from folder Gamingaccess_Comunity_Patch.
6. Answer Yes to questions and the file will be opened.
7. Now save the "xxx.img" as "1xxx.img"
8. Wait for end of rebulding and answer Yes to the next questions
and the file will reloaded
9. Close AFS Explorer
10. Remove your old "xxx.img" and rename the new "1xxx.img" in "xxx.img"
Legend:
xxx - name of the chosen file
Tips
----
a) Import files from folder rv0c_x to the right file where x changes according to the language you use :
rv0c_e -> english
rv0c_s -> sapanish
rv0c_f -> french
rv0c_i -> italian
rv0c_g -> german
b) Inside folder cv05 you will find two folder with files for ps2 or X360 controller. If you want to import them just copy those files to cv05 folder.
A Konami ID is your own unique ID which allows you to use online services in games such as PES and MGS. Registering a Konami ID is free of charge
Register here
Without a Konami ID, you won't be able to play PES online on the PC or PS3 when the game comes out, so register now and keep your details safe, and when the game comes out you'll already be registered and be able to play your friends around the world straight away!
If you've already registered a Konami ID for Metal Gear Solid then you don't have to register again as the same login details will work.
360 users are unaffected by this."
Sima kar húzásnál több a hibalehetõség, mintha elhúzza az ember szépen a kart, ahova akarja, és aztán nyomja meg. Csak meccsen úgysincs erre idõ.
Asszem elõször a cseleket próbálgatom, olyan úgyse volt még, amióta PESezem. :D
Nah, most kipróbáltam úgy is, hogy R3azni kell.
Vagyis elhúzom oldalra a kart és utána nyomom le a kart, így tutinak kell lenni az iránynak. Most szépen ad mindent manuálon!! Az már persze pozicionálás kérdése, hogy hova húzza az ember, kényelmes az átlós sarokba, de finomat is enged.
Most már csak a kérdés az, hogy miért nem tudom sima húzásra. Hát valszeg azért, mert vagy lassan tolom a kart, finoman, és akkor a hülye 4 irányból valamelyiket veszi be, vagy nemtom... Minden esetre az analógom az jó, itt a kivitelezéssel van a gond.
Ugye én már próbáltam 2008-asban is analóg paszt.
DE te azt írtad nyomod az R3-at erre írtam, hogy azt nem kell nyomni.
Már kis pöckölésre is passzol csak a magas paszhoz kell módosító billentyût nyomni.
De ilyet, hogy nem megy átlósan nem tapasztaltam csak a D-padnál
Egyébként azt észrevettem, hogy ennél a legelsõ irány számít, vagyis utána, ha ellentétes irányba mozdítja az ember a kart, akkor is az eredeti irányba lövi.
Valamiért én ebben úgy tûnik nagyon béna vagyok, de nem akar mûködni normálisan. :D
Mintha valahogy te mást mondtál volna. Nekünk így mûködik, és erre panaszkodunk. :)
pedig nyomok egyet kettõt mindent
És még szögletbõl se fejeltem fejesgólt csak kipattanóst aztán kapásból ellövõst meg hasónlóakat
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
illetve a hosszún üresen érkezõnek átpasszolás kiugratós passzal
másnak sem megy annyira itt mint az elõzõ részekben?
De lehet még reggel van és én nem értem

this minipatch contains Champions League scoreboard and adboards (non-electronic)..I also removed the sandbags behind the goals,I hope you like it(don't look at ads on this screen,this screen only shows there are no sandbags anymore)...
DOWNLOAD
NOTE You need to rebuild the img as suggested by Hawke on this topic:use GGS or AFSExplorer to perform this operation or the patch will not work
Utcsó 4 meccsen mindig megyek 1gyel, de valamilyen odapattanós kamus góllal kiegyenlít.
Most is csinálja stoppage timeban a dolgokat, elvehetetlen, rálövi pattog összevissza:
Gólvonaltól 1 méterre vagyunk 12en kb. és rugdossa kapufára aztán felszabadítok én is kapufa, aztán õ.. kb. 5-6x ting ting ting ting.. Aztán végülis valahogy kikerül szögletre, ráfejeli kapufa, ismétel kapufa.. kivágom bedobás, C.Ronaldo megkapja 1csel 2csel micsel 5 védõmön átviszi gyalogol kapufelé oldalról, és akkor azt mondom anyád. jön Heinze, 3 méterrõl odacsúszok a labdára, elveszi kivágom félpályára, megvan a gyõzelem.
Izzasztó. :DDD
1. félidõben lemosom (de ált. csak 1 gólkülönbségig jutok), 2.ban kb. egál, nem bírunk egymással, végén meg bemákol valamit.
De nembaj, elsõ 10 meccsen õ mosott le és talán én mákoltam. :D
Amikor 2-1re módosítottam az eredményt, akkor volt egy két hiperaktív megmozdulása, de aztán semmi...
szal kb. olyan volt, mint két normál, de néha meg olyan, mintha fel lennének húzva az emberei..
Mondjuk az elsõ félidõbe nekem volt egész aktívak... Amikor nekem lassúak, neki hiperek, akkor csúnyán lealáz. :D
2. félidõben megkapja labdát Eto, Henry.. a nem sprint neki olyan, mint nekem a sprint, amikor meg egyet tol a labdán (mintha rányomsz a sprintre), 3 védõm hagyja ott.. és követni se tudom a lábát, ahogy cselez. :D
Mondjuk Robben is képes ilyesmire a túloldalon, Barcával még nem játszottam, nem tudom mennyire durvák, de ez durva. :D Egy félidõben meg tök normálisnak tûnnek, szerelhetõek. De a másikban esélytelen. Messi labdával 2x olyan gyors mint a védõm. :D 5 méteren ver rá 2õt kb. :D
De hát ez van. Majd kiváncsi vagyok, multiban mennyire lesz ilyen.
Nyilván azért ilyen godmód, mert jól nyomkodja a cselgombot, pont ütemben. Bár akkor is durva, hogy sima megtolással 5 méteren ráver 4et a védõre Henry.. De persze gyors, ezt tudtuk. :D Kicsit nekem mission impossible.. Bár ha nincs területe, akkor nem csinálja.
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Biztos valamit mi cseszünk el. :D
Amúgy én már a függõlegesnek is örülök, mert amit 2008ban be lehetett adni szöktetéssel , azt most nem, így könnyebb bepasszolni. Másra egyelõre még nem tudom hasznosítani, indításra a löbbölt passz sokkal jobb. a sima szöktetést nem rakja úgy elé, ahogy én akarom. :)
Német válogatott játékosai álnevekkel??<#szomoru1>#szomoru1>
http://www.cynamite.de/xbox360/videos/pes_2009_exklusives_video_deutschland_vs_argentinien/13058/pes_2009_exklusives_video_deutschland_vs_argentinien.html
Csak húzom a kart, elengedem, hogy ellõje, erre van függõlegesen vagy vízszintesen lövi.. a másik kiosztás, hogy le is kell nyomnom a kart, de az ugyanaz, nincs értelme..
Ez így meg nem fasza. függõleges és vízszintes manual passzra jó vagyok, de annak nincs értelme. Nemtom mi a baj nálam. :D
Mert én nem értettem, ami Breki írt, hogy húzza a manuált, és akkor passz gomb. Nekem olyan nincs:)
Settingsben 4 type van...vagy húzom a kart, vagy le is nyomom..
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
nekem is ritkán megy átlósan a manual passz.
amúgy a cseleket csak simán a "mozgás" karral (bal analóg) csináljátok?