PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
volt szó a pasz kérésrõl
"request pass
press right trigger 2X
when not in possession of the ball"
billen az alapkiosztása a RT-nek a C!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A 2008-at mai napig tolom tudom kicsit arcade lett az elõzõ részekhez képest ,de azért bejött. Ez a rész jóval nehezebb legalábbis nekem biztos :D
Kapusok hihetetlen miket védenek néha.M ár bent látom a labdát mégis kivédi :D
Gép jól védekezik bár szélen még mindig simán ellehet menni egy gyors játékossal.
Láttam lehet kérni a labdát azt bill.-en,hogy lehet megoldani vagyis mivel kell?
Alapvetõen tetszik ez a rész valósághûbb lett mint a 2008 és a lövések is nehezebbek meg nem lehet végigmenni a pályán csak úgy valakivel. Legnehezebb szinten (Top player) elsõ meccsem 0:0 lett.
Még valami nincs megoldás az 1280x1024-es felbontásra gondolom a teljesbe benne lesz ,de nekem nem ajánja fel és mivel LCD monitorom van ami 5:4-es tehát a natív felbontás ez a többiben torzít így elég gáz 1024x768-ban játszani :S
Bocsi, de csak kipróbáltam, hogy milyenek az újpesti dalok Barca meccsen... :)
Gigabyte GA-EP35-DS3L,Intel Pentium E5300@3Ghz, 2*2 GB DDR2 1066Mhz KingMax, Asus HD 4850 1GB, Fujitsu Siemens 17\', Win7
Maybe I found what you're looking for....
Unnamed_22 and/or unnamed_23 is the key:
I edited unnamed_24...now i'm trying to understand the structure
Épp a szurkolásokkal babráltam picit, egész jó hangulatot csináltam Barca meccsekre :D
A gólöröm melyik fájlban lehet? :)
Gigabyte GA-EP35-DS3L,Intel Pentium E5300@3Ghz, 2*2 GB DDR2 1066Mhz KingMax, Asus HD 4850 1GB, Fujitsu Siemens 17\', Win7
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
http://kepfeltolto.hu/i/?t=img&id=250042
Betölti, de aztán bármit nyomok, egyszerûen lefagy és kilép a progi
Elég rég írtam ide, de így a demo miatt visszatértem!
Mivel szerkesztetitek a bineket? (kb utoljára a PES 5nél füveztem :D)
GGS 7.4 ?
Valamiért nekem lefagy, amikor megpróbálok rámenni az unnamed_318-ra...
Üdv
Steve
lövõcsel, átlépõs, bicikli, testcsel, jobbra balra megindulások, elhúzások.. Ezekhez nem kellett a jobb, és nekem ennyi elég volt.
Jól látom már már a marseille ruletthez sem kell a jobb, néha csinálta nekem játék közben, biztos véletlenül azt a kombót nyomtam le. :)
Nah kipróbáltam csak simán D-padra (valszeg nekem ez fog bejönni, mert nem kell nyomni a passz gombot is plusszban), nem rossz.
4 irányba megy a passz, átlósan nem igazán. Valszeg, mert sosem D-padoztam. :)) Majd valszeg azt is be kell gyakorolni, de már ez a 4 irány is tök sokat számít. Igazán akkor lenne jó, ha analóggal tolnám, mert ez így elég gagyi, de jobb, mint enélkül.. Lehet kipróbálom jobb analógon, végülis tök mind1, melyiket szokom meg, csak mindkét analógot egyszerre mozgatni nekem vhogy nem jött be (bár végülis el is engedhetem a balt addig, a D padosnál is az van).
kérdés, mennyire lehet vele játszani. Regularon nem számított, hogy kicsit belassult az ember, de top playeren és 1v1ben szusszanat sincs.
jobb analóg huzogatása az analóg pasz
a jobb analóg lenyomása az az R3
Bár nekem az is fura, hogy akkor elengedem az irányítást, lelassít az ember passz elõtt (ami végülis nem rossz önmagában, ha nem túl sokáig nyomom a Dpadot)
Ha jól sejtem abban van a grass
Igen, pontosan.
Én mondjuk úgy képzelném el, hogy a passz gomb helyett van egy manual passz gomb, amit ha megnyomsz, meg a csík, az irányítás marad a bal analógon... Szerintem ez egyáltalán nem lenne ördöngõség...Így mondjuk simán játszanák akár csak manual passzal is, és a passz helyére beraknám a manual passz gombot. De emígy meg elég körülményes.
Azért kipróbálom a D-pados megoldást is.
Akkor gombot nem kell nyomnod, hogy ellõje a manual passzt, csak elengedni a D-padot, ugye?
csak így meg nem analó
úgy kéne, hogy egy módosító gombbal jobb analóg lenne az analóg pasz de annak lenyomása nélkül cselezni lehetne.
Irányítás, manual passz hol?
ill. mivel csinálod a manual passzt? Gombot kell nyomni a végén, vagy csak húzod?
Úgy vettem ki, hogy a d padon irányítasz a cselek miatt. De a manual passz helyét nem vágtam le.
(nekem baromi nehéz egyelõre a jobb analógon manual passzolni, nem szoktam meg az irányítását - d padon irányítás, bal analogon manual passz meg szintén nem jó, az irányítás kell a bal analógra)...
A "W"s passzok nagyon gagyik, sosem úgy adja, ahogy akarom. A löbbölt labdával mindig többet érek...ezért nagyon kéne a manual passz néha. :)
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
ezt kéne öklöznie szted? P
sokkal gyengébb lövésnél is ugyan ezt megcsinálja, hogy meg akarja fognmi és kiperdül a kezébõl, ilyen életben sokkal ritkábban fordul elõ