PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Firerock
valami demo patchre gondoltam

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
nincs valami olyan ami nem afs exploreres?

Mert Barca játékos:Pppp

★ 汤姆 李

Én pirosat adnék elsõreXD

★ 汤姆 李

Kár hogy a position logók nincsenek benne!<#szomoru1>
Itt kéne lennie (rv0c_e.img/33) de nincs benne..

Ez sem rossz!<#finom>

Akonami MIX patch PES2009 DEMO
--------------------------------------

A new Demo Patch for PES 2009. This one made by SG.

It includes:

1- cl ball
2- new boots
3- chants
4- cl menu
5- cl score board
6- replay cl logo
7- Small caps
8- playstation pad
9- new Gloves

http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=31880

9csöves9
jah és köbö az 5. percben

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
a bíró az elképesztõ,minden egyes meccsen felbassza az agyam...(mondjuk ez is reális valamilyen szempontból:D)

egy ilyen szerelést lefújt és sárgalapot adott

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Durva:)

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

horpeti
Ez a megtorpanós téma engem is eléggé zavar. :)
Vagy hülyén tolja meg a labdát, vagy elbicsaklik, vagy hátrafordul, hogy tényleg jön-e a labda. Valamit mindig kitalál. Persze nem mindig, csak amikor nagyon kéne a gól. :D

Breki33
ugye mikor kijöttek a videók azt írtátok nem változik semmit a 2008-hoz képest

Azt írtam rá ez hülyeség

Mostmeg: "bug-bug hátán"
Erre is ezt irom.

Bár minden játékban ennyi lenne...
tobias88
a jobban mindig keressük a hibát <#smile>

pár hiba konkrétan ami sokszor elõjött:
- egyedül mennék a kapura egy passz után, erre a játékos valamiért megtorpan az én irányításom alatt, és oda az elõnyöm
- a játékosok teste mintha csak ilyen külsõ burok lenne, a labda is átmegy rajta, a kapufán is átmennek, meg a többi játékoson (kezek, lábak, stb..)
- bíró nem változott semmit 2008 óta
KillR

Breki33
PES 2009 Demo Patch by PES next-gen Editing Blog *cv02.img updated*

Updated squads for all teams (e.g. Baptista not longer at Real Madrid; Thuram not longer at France etc.)
Stats of (nearly) all players updated
Numbers of all players corrected (e.g. Van der Vaart now 23 instead of 9, Sneijder now 10 etc.)
Correct Nike Boots instead of the purple, gold, green and orange Konami Boots
New Turf
Sandbags removed
Correct Numbers & Fonts for Liverpool Away Kit
New Balls (you can choose one out of 5)
New Gloves

http://rapidshare.com/files/152100860/PES_2009_Demo_Patch_by_PES_next-gen_Editing_Blog.rar
http://rapidshare.com/files/152179061/cv02.img_UPDATE.rar
Breki33
Hát jobban megcsinálták a menüt mint a Konami-s srácok
Breki33
ez azért elég túlzás

néha mintha egyesek itt direkt a hibákat keresnék
tobias88
bug-bug hátán így sokadik játékra sajnos<#szomoru1>

- kapusmodell számtalan hibája
- játékmeneten belüli hibák
- bírói hibák

és ezek sajnos a játék hibái, nem élethûek

haver kierõszakolta, hogy tegyem be ezt a képet! Henry-val rúgtam a gólt, de úgy ment be a labda Cannavaro-ról, hogy nem is volt ott hely!
Breki33
mivel e-mail-ban jött kicsit nehéz lett volna

meg úgy képzeltem, hogy Gamingaccess patch egyértelmû hogy a Gamingaccess-en van P

de köszi a kioktatást
gabi89
Jaja a másik nálam az volt 08-ban,hogy kisszöglet majd végigfutok a 16-os vonalán keresztbe a pályán ugye és amikor majdnem középen vagyok kicsit kapu felé fordulok és bumm szinten mindig gól.Már már fifa szintû sriptelt hely votl legalábbis nekem ez jött le mert az,hogy onnan mindig gól még egy védõvel is :S Ebben a részben már ezt javították.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Firerock
ha ilyet raksz be akkor linket is rakjál már léccives mögé

Breki33
nem azt átirattam

ez tényleg az enyém csak zöldebb mint amit magamnak beraktam

itt vannak képek
http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=15534
tobias88
New Grass : Frenkie

ez még mindig az állítólagos ronda füved? <#vigyor>
Breki33
GamingAccess Community Patch 3.0 Ready!!!

This is the Expert version of the Gamingaccess Community Patch 3.0 for PES 2009 Demo. As soon as possible I will be uploading the Easy Installation Version.

It includes new UEFA CL Adboards, scoreboards, new UEFA CL Ball, CL Kits, UEFA Champions League Intro Music and much more.

How to import this patch
------------------------
Use the AFS Explorer we have included in this rar

1. Start AFS Explorer and go to menu FILE - IMPORT IMG File
2. From your img folder open xxx.img (backup it first)
3. Answer NO to questions and the file will be opened.
4. Go to Action > Import Folder and choose the folder with the unpacked files that match this img from folder Gamingaccess_Comunity_Patch.
6. Answer YES to questions and the file will be opened.
7. Now save the "xxx.img" as "1xxx.img"
8. Wait for end of rebulding and answer Yes to the next questions
and the file will reloaded
9. Close AFS Explorer
10. Remove your old "xxx.img" and rename the new "1xxx.img" in "xxx.img"

Legend:

xxx - name of the chosen file

Tips
----
a) We suggest you to unrar folders to desktop then it will be easy to locate folders

b) Import files from folder rv0c_x to the right file where x changes according to the language you use :

rv0c_e -> english
rv0c_s -> sapanish
rv0c_f -> french
rv0c_i -> italian
rv0c_g -> german

c) Inside folder cv05 you will find two folder with files for ps2 or X360 controller. If you want to import them just copy those files to cv05 folder. By default the PS2 ones will be imported.

d) To avoid post match videos rename these files pes09ci pes091pv

Credits
-------

Original Idea : fymfifa and Xavier Baez
Build : Ariel Santarelli
Menus : Xavier Baez, fymfifa, Ariel Santarelli
Kits : MFA
Badges : fymfifa
Scoreboard : Ninuzzu and fymfifa
Sandbags removed : Ninuzzu
New Grass : Frenkie
Adboars : Ninuzzu
Ball : fymfifa
Gloves : Gorbstar
Boots : Paul81118,blingbling,el_gordito
Corner Flag and black nets : Boyley
Small Caps : Misko
Chants : Tommsen
UEFA Champions League Music : coded by Ariel Santarelli
Demo Tweak Tool : Juce
AFS Explorer : dte-ng.issextreme.net
Thanks Obocaman for Game Graphic Studio
szabadrúgás milyen hülyén van megoldva :D a gép vagy igy ívelgeti olyan bután mint az ovisok, vagy gól vagy kapufa, vagy kapufás gól :S

Én még mindig ott vagyok leragadva hogy ebben az on-line menüben nagyon nem látom azt a beigért on-line bajnokság opcióját.Pedig ugye a régebben linkelt elsõ újság tesztben is emlitve volt.
Hát akkor vagy nincs benne,vagy igen eldugták... Mert van "match" meg "play 2v2"... Hát hacsak nem a match részen belül tárul fel a várva várt opció...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Én nagyon ritkán ívelem kapu elé.Inkább lepasszolom majd kijátszom a helyzetet vagy visszaküldöm félpályára és onnan ívelek 1 nagyot,szal kijátszom inkább mert a normál megszokott ívelgetés unalmas:P

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

gabi89
Ez a 08 is így volt (legalábbis nálam) ,hogy a gép szögletbõl szinte mindig gólt szerzett.Fõleg meccsek végén azt hiszem ismerõs mindenkinek :D
Viszont nekem nincs bajom a szöglettel mikor én rúgom mindig jól beívelem aztán érkezik valaki :) meg persze néha kifejelik :(
Ami még hasznos lehet,hogy a 16-os vonala vagy úgy 20méter körüli pontra rúgod a labdát és érkezik rá valaki üresen igaz nehéz eltalálni ,de 08-ban sokszor bejött nekem :)

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

horpeti
Amióta mondtátok, hogy ki lett javítva a bíró, rengetegszer ütközöm vele. :D Jól el is küldöm a faxba, mert 50%ban gólt is kapok belõle. :D

Nem tudom ti hogy vagytok vele, nekem a szögletrúgás kicsit érdekes, más mint a 08-ba, nem tudom jó helyre ívelni a lasztit... Az viszont jó, hogy az indításokat nem fejelik ki mindig a védõk, kivéve a jó védõk pl. Ferdinand. Na meg nálam az ellenfél állandóan gólt fejel szögletbõl, lejátszottam jó néhány meccset már.
horpeti
Bekapcsoltam a Frapsot, a szépségdíjas jeleneteket szerintem megõrzöm.
Valahogy én mindig ezt fogom ki a PESbõl. :D Lehet rossz csapattal vagyok. :D

horpeti
Természetesen a gól olyan volt, hogy felszabadító fejesem megy nyílegyenesen a 16os közepébe szélrõl (lol:D), majd összerúg 2 védõm a labdáért igyekezve (jaj, a fiúk összetörik magukat a labdáért), a lepattanóra meg mit ad isten, tök üresen Eto érkezik. :D

horpeti
Most úgy kaptam ki 2-0ra, hogy egész meccsen a játszani akarásnak kis jelét se tapasztaltam a játékosokon. Megszereztem a labdát, mindenki ott áll a saját térfélen, és nézi, ahogy próbálok adogatni. És jót röhögnek rajtam.
Hát így bekaphatják.. Sok értelme ennek a meccsnek se volt. Meg 10bõl 6nak. Max. annyi, hogy gyakorlok játszani multira.

De multiban is ez volt eddig mindig. Nem akarásnak nyögés a vége, és ez ellen nem lehet mit tenni.

haha :D

grat:) jó kis beszámoló!;)

én a real ellen játszottam most egyet, elsõ félidõben mintha nem lettünk volna a pályán, semmihez nem volt közünk, szerintem ha egyszer eljutottuk a 16osig, 1-0 a realnak, na és ugyan mibõl? egy kapusról kijövõ labda, aztán érkezik vN. második félidõ, nagyon durván észhez tértünk, egy szöglet után Henry fejjel, majd egy kontra után Henry egy 3 körös bicikli csel, eltolja Pepe mellet és kb 18ról kilövi a pipát, csak néztem :D Real kontrák, beállunk védekezni, nem sok érelmét láttam mert elõre így nem jutunk, a real meg ugyanúgy jön mint amikor támadtunk :D feljebb tolok mindenkit, pár felpassz, aztán Eto'o-val kicselezek három embert lefutom Ramost és elpöckölöm Casillas mellet. (az egész meccsen nem tudtam lefordulni Eto'o-val, mindeki utolért, tessék...:D) 3-1 lett a vége!

gabi89
Evvel már én is találkoztam,hogy izomból meglövöd a társad és fogja azt a testrészét ahol eltaláltad :) Jó kis újítás bár néha lent is maradhatna mert volt,hogy tényleg teljes erõbõl találta el a labda kicsit szenvedett majd futott tovább mikor tuti,hogy ápolás kellett volna <#nyes>

tobias88
nem csavarodik, hanem belsõvel lõsz! azaz jobban helyezett de gyengébb
tobias88
de a bíró se fújja be
Amúgy most a lövés csavarást nem értem.Elvileg lövés+R2 (itt RT-nek,Right Triger,van írva) nem? Nyomom,de nem nagyon látom hogy csavarodna az a labda...
Pedig a Pes 6-ban már jól ment,össze-vissza pörgött ki a kapusok kezébõl...<#buck>

A képen két érdekesség is van.Egyrészt jól néz ki a találat után összegörnyedõ játékos,másrészt mért döntött úgy a kapus hogy ezt a gurítást õ felveheti?Azzal hogy az elõtte álló játékos lábán kicsit megpattan,még hazaadás kéne legyen.

horpeti
és most tényleg az volt, hogy Henry, Messi láttam, hogy gyújtja a rakétákat (lábát már alig bírtam követni), 20 centirõl szembõl rácsúsztam , hogy vigyen mindent.. Lapot se adott. :D

Õ kb. 15x szabálytalankodott ellenem, amikor kontrázhattam volna, vagy vihettem volna.. Indítottam üresbe, a labda már elment, futnék utána, erre becsúszik elém, a csatár meg abban elbotlik, persze, szabad... :)

horpeti
ma nem, tegnap igen.

Most 1-0ra nyertem úgy, hogy 1. félidõ szokás szerint alázás, de egyet sikerült belõnöm.
2. ban meg ha el tudod képzelni milyen az, amikor mondjuk egy Barca játszik a megyei 2. osztály ellen, akkor közel jársz az igazsághoz.
Amit el lehetett adni, eladtam, pedig csak 5 méterre levõ játékoshoz passzoltam. Amit el lehetett totojázni, el totojázták, de még így is sikerült 1-2x eljutni az ellenfél kapujáig.

A színvonal meg kb. 3. osztályra sûllyedt,amikor 2 skót csapat kb. rúgdossa össze vissza a labdát (najó, a skótok túl jók)...

De a gyõzelem megvan... Ezért szép a játék!! :DDD

gondolom a gamepad elrepült párszor :D:D

hát jah ez ilyen :D

meg annyira idegesít hogy a jobb lábas az szinte mindenhonnan inkább kitekeri a lábát de õ csak azért is jobbal fog lõni..

horpeti
Amúgy lol a gép, bár ti is láttátok biztosan.

Nyomom hátrafele az irányt és a sprintgombot, hogy menjen hátra.
Néha megáll, megfordul, belassít, pont annyit, hogy már a másik érje el.

A legjobb most volt. Nyomom hátrafele, Eto csinál egy befele cselt (na nembaj, én hátrafutok, hogy zárjak), erre a védõ is mozog vele oldalirányba... Ezt ki mondta neki? Senki, de így elérte, hogy már el is vesztette az ütemet, meg a pozíciót, jöhet a következõ védõ.. :D

horpeti
ja persze egész elsõ félidõben ott vagyok a 16osánál meg azon belül, de 7-8 méterrõl nem sikerül a gólszerzés. Hát erre mit mondja, én vagyok a béna. Igaz elõttem vannak 8an, de hát... Amíg nem lövök 4-5öt a gépnek, addig hiába akarok én bármit is lehozni.

horpeti
én ki is szívtam 4-1re a Barcától.
4x jutott el a kapumig, 4 gól. egy odapattanós, 1 szöglet, egy végigvitte a pályán, az utsó meg normális gól volt, sehol semmi védõ, üresbe befuttatta.
Persze nem hibázott egyszer se.

Én meg hiába hozom le 1-0ra, 0-0ra az elsõ félidõt, addig alszik a gép, utána meg esélytelenné teszi. Na mindegy:) Ha meg nem Godozik, akkor meg nyerek. Így legalább sokkal bosszantóbb.
Akkor is megmutatja, hogy õ a top player. Széllel szemben is kell tudni hugyozni . :D

omg.. Tevez az alapvonal és a tizenhatos vonalának találkozási pontjától lövi rá amit Valdez lazán úgy öklöz hogy pont a 11-es pontnál érkezõ Scholes lábára pattan, természetesen gól, a 90 akárhanyadik percben, ezzel lett 2-1 oda... (Y)

:)

Hát elég idegesítõ, hogy akárhonnan jön a lövés mindig úgy pattan, inkább besárgulok, vagy ketten csúszunk elé de nem merem hagyni lõni õket. Tökmind1 ki áll a kapumban, akkor is a támadó elé üti a labdát, még ha körülötte ott van 4 csapattársa is...

Tolok egyet Mu ellen, nézzük mire megyünk a Pool elleni 6-0 után :D

horpeti
Már nálam se Godoz. Elsõ idõkben tette, azóta vagy én játszom máshogy de nem csinál olyan dolgokat.

Utcsó 10 meccset MU ellen toltam, és nagyrészében esélye nem volt normális támadást végrehajtani.. De mindig kiegyenlített valahogy odapattanó labdákból... Meg rálövi szar szögbõl, és odapattan üresen a támadó elé, meg ilyenek. Ez is egy stratégia tudom, csak elég bosszantó. :D

Nah, kipróbálom újra Barca ellen. :D

Grat :)

Hát Messi meg Eto'o nagyon durva. Nálam viszont Henry nem annyira "GOD" mint ahogy Te/Ti leírtátok, mind1..

Elég nehéz mindig jó játékot nyújtani, kíváncsi leszek milyen lesz a ML.