81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Nagyi2pac
    Vissza fog térni a PES5-os online rendszer, a Champions League játszható lesz online is, sok új gólöröm, sokkal jobb kapusok, a játékosok nem "fagynak" le szabadrúgás után (ez elég zavaró volt), Manchester United és a Liverpool kap teljes licencet, az Anfield is bekerül a játékba, teljes licenc az spanyol, francia, olasz és NÉMET bajnokságokban!
    Meg még ezt is írták: visszakerül a játékba a csuka szerkesztő, be lehet majd állítani hogy ki vagy betűrt mez legyen a játékosokon, a szurkolók teljesen 3D-sek lesznek a stadionokban, minden eddiginél több stadion fog szerepleni a játékban, a Champions League és az Europa League (UEFA kupa) bekerül ML-be és BAL-ba is, sok új animáció lesz, új büntető (11-es) rendszer a Wii verzióra alapozva, új taktikai rendszer, sokkal kiegyensúlyozottabb bírok....

Nagyjából ennyi de majd le lesznek rendesen fordítva és ki lesz rakva peshungary-ra valamelyik nap.
  • Balázs 17
    BAL created players can be added to master league :)
  • Firerock
    magyarul?a lényeget
  • Nagyi2pac
    Elég ütős lesz a PES 2010, alig várom!

First PES 2010 News from PSM3 Leaked! More News Added
    --------------------------------------------------------------------------

* Champions League will be playable online
    * New tatics system called tatics slider focusing on player support | support range | compactnes | defensive line | pressing attacking style | defensive strategy. The slider works on a 0-100 scale.
    * New card system replacing the old player ability stars
    * Team mates will flood the box if Beckham for eg is about to cross the ball as opposed to a player with less skills in crossing.
    * Defenders can be zoned individually or instructed to push on
    * BAL created players can be added to master league
    * Player comparisons (between 2009 and 2010) are very impressive players shown Torres | Gerrard | Alonso | Messi | Eto'o | Xavi | Iniesta
    * There shall be no Konami ID used for 2010
    * The online system used in Pro Evo 6 will be used and enhanced they have finally dropped 2008 | 2009's online system
    * No visible loading times
    * Loop headers are in
    * Ability to auto-select team members by condition | ability and balance
    * More balanced refs which also use the advantage rule
    * AI no longer makes automatic tackling | shooting decisions
    * More focused commentary
    * Lots of extra player specific goal celebration
    * Revised penalty system which offers more control
    * Much better goalkeepers
    * No more Konami ID. its now hosted on Sony's servers (on the PS3 version of course)

What did they remove:

* Al no longer makes automatic tackling/shooting decisions
    * Players no longer freeze after freekicks
    * No 'simple' settings menu in tactics. Your key changes are made with sliders

Licences:

* Man Utd and Liverpool are the licensed teams from the Premiership again this year. Anfield is also in the game!
    * Full Spanish, French, Italian and........ GERMAN leagues!
    * The full team rosters are to be confirmed (ie the other leagues section: Rangers, Celtic, Spartak Moscow etc...)
    * Another snippet people might like to know is that when EA's contract expires with the Premierleague, they might decide to share the licence with Konami. This is by no way confirmed, just a possibility.

More stuff including new exclusive screens coming later on this place. Make sure to come back!
  • Nagyi2pac
    Ezt olvassátok el, igaz ezek nem teljesen hivatalos infók, de van egypár jó újítás:

PES 2010 Rumors
    ------------------------
    http://pes2008editing.blogspot.com/2009/07/pes-2010-news-leaked.html
  • Shevchenko
    Kösz az infót szerintem megvárom amit csináltál,ha olyan jó mint az elözzö akkor a Gamingaccess patch felejtős
  • Tomy Lee
    Hajrá,várjuk már nagyon:)
  • Nagyi2pac
    A Gamingaccess patch-hez kiadtak újabb verziókat, illetve ha vársz még pár napot akkor esetleg kipróbálhatod az új PAC-PATCH-et pes 2009-hez!

Tudom eléggé elhúzódott, de ki kellett javítanom néhány hibát, illetve most állítgatom a felállásokat, hogy minden stimmeljen!

Ha valakit érdekel, itt van a PAC-PATCH csapatlistája:
    http://www.gigafiles.co.uk/public/305/TeamIDs.txt
    - 2009-2010-es baknokságok a feljutó csapatokkal (Premier League, Ligue1, Serie A, Bundesliga, Primera Division)
    - +16 új válogatott csapat, + 7 új válogatott a classic csapatok helyett
    - +7 új klubcsapat (az alap csapatokhoz hozzáadva, nem lecserélve őket!)
    - összesen az alap csapatoknál 16+7=23 csapattal több szerepel most a játékban!
    További infók később..
  • Shevchenko
    Sziasztok!
    Valami jó Patch jöt ki 4 hónapig nemvoltam?
    Tudom Breki mondaná olvass vissza
  • Tomy Lee
    Azt mondja csak szórakozásból van ott nekik segíteni Messi.
    Hát azért biztos szépen kifizetik Konami-s vezetőség ezt a kis fun-t neki.lol:DD
  • lacinkacinka89
    Köszi!
  • Breki33
    PES Star: elindul a PES Star kampány, amiben egy kiválasztott lelkes rajongó csatlakozhat a sztárokhoz, hogy népszerűsítse a játékot. Bővebb információkra a közeljövőben lehet számítani.

Have your say: a készítők szerint a PES mindig is a rajongók játéka volt. Így természetes, hogy tőlük várják az észrevételeket, ötleteket, hogy egy igazán jó játékot tudjanak készíteni.

Ezeken kívül fut még egy PES 2010 blog, tölthetünk egy PC widgetet, olvashatunk a játékról valamint Messiről.

Tehát, rajongóknak irány a hivatalos honlap.

http://www.konami-pes2010.com/
  • Breki33
    PES Wants You - Teaser (English)

• Nagyi2pac
    Még nincs! Juce a kitserver készítője már elég ré abbahagyta a munkáját, így nem is lenne, de a kínaiak folytatják a munkáját és azt mondták hogy ebben a hónapban már lesz boot és faceserver pes 2009-hez!
  • lacinkacinka89
    Hy all! Még mindig az lenne a kérdésem, hogy van már olyan kserver a pes 2009-hez amiben van boot server, hogy lehessen csukákat külön személyre szabni?? Válaszotokat előre is köszi!
  • Nagyi2pac
    PES 2010 Developer Video Interview
    ------------------------------------------

http://pes2008editing.blogspot.com/2009/06/pes-2010-developer-video-interview.html

Summary:

* Talks about motion capturing, only able to capture messi so far
    * Improved graphics and animations
    * Sweat will appear on faces, better skin textures
    * AI is mentioned
    * Online will constantly be updated
    * Master league has more managable features
    * ML includes champions league
    * Talks about taking fans opinions/feedback into consideration
  • spawnmadrid
    Nem kell progi. Mikor saját csapatot csinálsz, a léptetővel egyszer oda érsz a mez készítéséhez, ahol megcsinálhatod a hazai valamint vendég mezt. (remélem érted)
  • zolee24
    sziasztok épp most olvasom hogy az mester ligába tök szép mezeket csináltok én azt szeretném tudni hogy is kell mezeket késziteni hozzá esetleg kell valamilyen progi segítségeteket elöre is köszönöm
  • Hunor1
    Hmm, ja ok a Reallal...
    Én azonban a Master League.ben nyomulok először a 2.osztályban.Kreált klubbal vagyok: FC.Hunnia/ tök szép mezeket lehet csinálni hozzá magyar reklámmal stb)Nekem így sokkal jobban bejön mintha csúcsszuper klubokkal nyomnám.Persze hogy nem 85-95 ös a játékosok statja..De hiába a taktika stb, ha a labdát megkapom, már zuhan rám az ellen, cselezni nincs idő azonnal szerel sodornak becsúsznak belépnek stb. Jó lehet 1 el feljebb is kipróbálom( csak hagynának 1 mp et rálőni..)
    köszi a válaszokat
  • spawnmadrid
    Ebben teljesen igazad van. Én alig 3 hónapja játszom a PES-sel és 10 perces meccseken Top Player szinten 7-8 gólokat rúgok és 0-3 között kapok. Általában a Real Madriddal vagyok és csak a Top csapatok jelentenek némi kihívást, de őket is 2-3 gólos különbséggel verem. Szóval hamar ki lehet ismerni a játékot. Ezért szoktunk inkább 2-3 haverral összegyűlni és egy kis házi bajnokságot nyomni, abban legalább van izgalom.
  • Nagyi2pac
    Köszi, már megoldottam!
  • tobias88
    ez azért túlzás, a gép legjobb top playeren, de az alatta lévő 2 fokozat sem sokkal gyengébb, de érezhetően még azért
  • eZo
    Ez már évek óta téma, hogy ált. azt mondja a többség, hogy a "regular" nehézség a legszivatósabb, próbáld ki a nehezebbeket !

Pes6 óta egyre gyengébb és kiszámíthatóbb a játék, szóval a hiba az ön készülékébe van...

Amúgy ha a játékstílusodnak megfelelő taktikai beállításokat alkalmazol, és sokat játszol, akkor egyik nehézségi szint sem jelent kihívást !
  • Nagyi2pac
    Légyszi vki akinek ez rendesen működik excel-ben, az küldje át nekem valahogy ez a 2 oldalt (offset table, relink code), ha minden igaz el lehet menteni txt-be is, mert OFFSET-nél meg Relink ID-nél nekem nem tudja megjeleníteni a szöveget és ezt írja ki mindenhova: #NÉV? !
    http://www.sendspace.com/file/h9ir2m

Ha lehet akkor minél hamarabb, mert fontos lenne!
  • Hunor1
    Hello mindenki

Nem tudtok valamilyen jó gameplay patchot???

Következő a problémám:
    Bemelegítésként/ ez az első Pes.em.../amatőrként kezdtem.Ok sz@rrá vertem mindenkit.
    Aztán keztem egy bajnokságot a beginner beállítással.De ez is elég könnyű.90 % győzelem..hmm no jó akkor indítottam a regulárral..háát bmeg 7 ből hatszor kikapok a 2.osztályban !!!! Labdát átvenni, vezetni sincs idő azonnal szerelnek becsúsznak úgy hogy 10-ből 8 szabályos ! Lövőhelyzetnél 10-ből 8 szor belevetődnek, becsúsznak, lepattan..áááh
    A passzolás útjába rengetegszer belépnek nem jut el a labda a társig..!
    Mi a francért van ez az iszonyat minőségi javulás a gép javára( hiszen még 2 nehezebb szint is van )

Tehát olyan gameplay patchot tudtok.e amiben realisztikusabb a passzolás, és esetleg nem olyan agresszív tapadós az ellenfél "normál" nehézségen
    / jó jó biztosan láma is vagyok de plz help/
    Köszi
  • fodorpetii
    ezugyan olyan mint a 09..
  • Nagyi2pac
    PES 2010 Master League News Revealed
    -----------------------------------------------------

PES 2010: New Game Details Announced

"The development team Konami has revealed details for PES2010. The next version will focus on realism, which is reflected in the rhythm of the game.
    Rebuilding the game will be crucial. Players must make the most of the way and the movement to break down the opposition and work to assess the opportunities for networking. You can not do so without scoring a well-prepared.
    The skills of the individual player will be revised and a new system will allow users to integrate into a team. Mixing these abilities, activation and deactivation some others, will be generated new ways to play PES.

Even more details of the tactical slider were revealed. Scrolling allows a development of the game of attack and defense of pressing real-time, scale of the game, the media and a number of other settings. Every team in PES will have a unique tactic, but the players are free to edit any field to meet their own style of play.

The Master League hours incorporates both the Champions League that il'Europa League, offering players the chance to enjoy a full season. The success in Master League players will play in these competitions. The lure of European football can also be used to attract the strongest players on your side, with the transfer of contracts and relationships now significantly more realistic and the management of foreign exchange real.

More information about the new features will be announced shortly."
  • Nagyi2pac
    Ezt mindenképp meg kell oldanom, úgyhogy lehet átcsúszik jövőhétre a PAC-PATCH megjelenés..
  • Nagyi2pac
    Van néhány rosszul működő mez a bajnokok ligájában, amit relinkelnem kéne hex editorral bár elég bonyolult nem tudom hogy fog menni, elfog tartani egykis ideig...

VALAKI ÉRTI HOGY EZT HOGYAN IS KELL CSINÁLNI?
    ------------------------------------------------------

Basically you can use Kit Model Manager by Yogui an Hex editor to edit opt or 1167 and relink kis.Follow: this:
    load your EDIT01 with Kit Model Manager and make the changes : you can set everything except RELINK SLOTS,you must relink kits in cv0f with hex editor.
    - now,to relink the kits,you must put the relink code with the hex editor in both gk home,pl home,gk away and pl away slots/offsets.
    In kit relink table you will find the offsets table at sheet1 and the relink code shown at sheet2.Use offset table to find the offsets and when you find it,change the relink ID;this example is made over Juventus CL slot:

In this example the relink code is 1301,invert the bytes and you have 0113;so,according to my table, Juventus CL slot is linked at unnamed_1210-1211 of cv0f.img
    Rememeber to invert bytes,e.g. if you want to link Juventus cl slot at unnamed_1312-1313 you must use 4601 as relink code and so on...

Kits-relink TABLE download---> http://www.sendspace.com/file/h9ir2m

-----------------------------------------------------------------------

Nagyjából megértem amit ír de a logikát nem nagyon értem... please vki segítsen ha tud!
  • Nagyi2pac
    Ez teljesen egyértelmű hogy PES 2009-es videó....
    De azért nem rossz videó!

Kicsit árulkodó hogy minden csapatnak eredeti meze van, meg PES 2009-es reklámtábla van a háttérben..
  • Nagyi2pac
    Csak 1.4-es patch-el működik!
  • Nagyi2pac
    Van! De nem egészen teljes, asszem a GDB-t még nem támogatja, ezért nem is próbáltam.

pes2009plus V1.4.0.5 by leaflet [WECN]
    http://www.pes-patch.com/2009/05/pes2009plus-v1405-by-leaflet-wecn.html

pes2009plus V1.4.0.9 by leaflet [wecn production]
    http://www.pes-patch.com/2009/06/pes2009plus-v1409-by-leaflet-wecn-production.html
    vagy
    http://pes2008editing.blogspot.com/2009/06/pes-2009-plus-v1409-by-wecn-alternative.html

pes2009plus V1.4.1.0 by leaflet [wecn production]
    http://www.pes-patch.com/2009/06/pes2009plus-v1410-by-leaflet-wecn-production.html
    vagy
    http://pes2008editing.blogspot.com/2009/06/pes-2009-plus-v1410-by-wecn-alternative.html

Vagy nézz be evo-web-re:
    http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=53229
  • tobias88
    ez tuti 2010es? egy az egyben 2009es!

pl 1:58nál ugyan az a kapus bénaság van mint a mostaniban
  • Breki33
    na azt hiszem megint füvezhetek..........
  • Breki33
    fogalmam sincs
  • Firerock
    jobb mint a community path?
  • Breki33

• Breki33
    DE jelenleg van olyan kitserver ami 1.3-as vagy 1.4-es patchel működik?
  • Nagyi2pac
    Különben a kínaiak elkezdték folytatni Juce munkáját azt írták következő hónapban, tehát nemsokára már lesz faceserver, bootserver..., és (csak) 1.4-es patch-el működik!
  • Breki33

http://www.pesmania.org/forum/index.php?/topic/18972-pes2009-pesmania-stand-up-for-the-champions-superpatch-20/