81526
-
valaki segitene? -
imi1024 #57529 Vááá, mostmár nemtom mi van.Ott van nekem is az a fájl ahol kellene.[IMG]http:// [/IMG]
Még mindig ezt csinálja.Most mit csináljak? -
valamit elnézel vagy itt van vagy ide kell másolni
-
Nagyi2pac #57527 Különben teljesen fölösleges újratelepítgetni... A hibát így is meg lehet találni csak körül kell egy kicsit nézni..
A Bonus mappát nem kell kitömöríteni... Kibontod a PP MAIN part1-et és akkor ott lesz a PAC-server és a Bonus mappa is! A PAC-server-t bemásolod a C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009 a Bonus mappából meg ami kell azt a PAC-server/img mappába másolod!
Különben a Bonus/Menu 4-3 mappában lévő bin-t elfelejtettem külön mappába rakni azt a PAC-server/img/rv0c_e.img-be kell rakni! -
Hello. Megpróbáltam felrakni a Pac-Patcht de nem indul el. Felraktam az összes patcht(1.1-1.4) 1.2 es cracket is beraktam update is megvolt. Kitseverbe berakom a cuccokat instalálom és mikor a játékba be akarom tölteni a edit fájlt nem engedi. ha visszateszem az eredeti cracket(nem az 1.2 est) akkor betölti a kitserverbe lévő fájlokat de nem tudom az edit fájlt megnyitni. Az 1.2 crackel meg meg tudom nyitni az edit fájlt akkor működik a kit serberbe lévő cuccok. De együtt a 2ő nem. Mit csináljak h működjön?????????????????? -
imi1024 #57525 Bocsi, nem jól írtam, oda tettem a GDB mappát ahova írtad, és most megkerestem ezt a mappát, és abban ott van a file...Mind1, megpróbálom újrarakni, remélem mostmár jó lesz, bár nemtom mit rontottam el. A Bonus mappa tartalmát a legvégén tömörítsem ki, vagy jó úgy ha a PAC-server után tömörítem ki?Köszi a gyors választ! -
Nagyi2pac #57524 Harmadik számú mezeket nem lehet használni! -
Nagyi2pac #57523 Különben a cv0f-et nem kell sehova sem másolni ha már letöltötted a system settings/download-al a frissítést! -
Nagyi2pac #57522 imi1024:
-------------
Még jó hogy nem működik ha nem a leírás alapján csinálod...
A GDB mappa mit keres a PES 2009/img mappába?
Azt a PAC-server mappába kell másolni ahogy le van írva..
A cv0f.img-t a C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download mappába kéne bemásolni és nem a "C/Doc and Sett/Dok/Konami/PES2009/download" mappába...
Ha normálisan elolvastad volna amit leírtam akkor nem kellett volna ennyit szenvedned a telepítéssel!
-
imi1024 #57521 Nekem nem látszik, pedig láthatóak a rejtett/system fájlok.Végigmegy a download egyébként.Mégegyszer megpróbálom feltelepíteni.Úgy ahogy írtam, olyan sorrendben jó?Lécci gyorsan válaszoljatok! -
"11.Írtad, h a cv0f.img fájlt be kellene másolnom a C/Doc and Sett/Dok/Konami/PES2009/download mappába.Nálam nincs ilyen mappa!
Egyébként ezt a fájlt bemásoltam a PES2009/img mappába"
De van ilyen mappa csak valószínűleg rejtett ezért nem látod
szerintem ez a gubanc oka valószínűleg, ha nem tudod downloaddal letölteni játékon belül a frissítést ez nagyon fontos lépés !!!!!! -
Tomy Lee #57519 Kitservert is installáltad újból? -
Laca1985 #57518 Sikerült fetelepítenem, és már jó! Nagyon állat lett Nagyi2pac. Csak gratulálni tudok! Egy kérdésem van még. Látom egy csomó csaptnak van 3. számú meze. Azokat, hogy tudom ML-be illetve Legend módba, beállitani? -
imi1024 #57517 Köszi a választ.És akkor szerintetek mi a gond?Vagy Ti nem így telepítitek föl?Egyébként nekem 1 reloaded verzióm van(több,mint 7giga).Ez jó?Nektek milyen verziótok van? -
Tomy Lee #57516 Hogy indítod el crack nélkül? 
Sorrend jó volt ahogy ő leírta
-
11-es pontot vagy én nem értem csak vagy egy baromság :)
-
Rossz a sorrend !!!
Ez lenne a helyes:
2. Felrakom sorban az 1.1,1.2,1.3,1.4 frissítéseket
7.Elindítom a játékot, System Setting/Downloadba lépek
8.Itt megkérdezi, h le akarom e szedni az update-et, itt YESre nyomok.
3.Felrakom az 1.2-es cracket
12.Ezután elindítom a játékot(a játék elején nincs kérdés), az Editben rányomok a load-ra, betölti, ezután a save-ra, majd YES.
a többi sorrendje értelemszerüen jó !
-
imi1024 #57513 Sziasztok!
Vááá mostmár megőrülök.Nem tudom, h mit rontok el, de még mindig össze-vissza vannak a mezek a játékban.Ahogy nézem egyébként minden más a helyén van, tehát pl. a mezen a címer, és a feliratok, arcok is jók. Leírom, h hogyan telepítettem föl, lécci írjátok már le, h mi a gond.
1.Felteszem a szűz PES-t(előtte mindent törlök, a documents and settingből is)
2. Felrakom sorban az 1.1,1.2,1.3,1.4 frissítéseket
3.Felrakom az 1.2-es cracket
4.Kicsomagolom a PP Main Part 1-ből a PAC-server mappát a Games/PES 2009 mappába
5.Kicsomagolom a PP Main Part 1/Bonus mappából a Menu 4-3 és a Scoreboard 4-3 tartalmát a PES 2009/img mappába
6.Kicsomagolom a PP Main Part 2/cv06.img és GDB mappákat a PES 2009/img mappába
7.Elindítom a játékot, System Setting/Downloadba lépek
8.Itt megkérdezi, h le akarom e szedni az update-et, itt YESre nyomok.
9.Letölti, de ezután nekem smmilyen kérdést nem tesz föl
10.Kilépek, a C:/Documents and settings/Dokumentumok/Konami/PES2009/save mappát felülíratom a PP Main Part 2/save mappával.
11.Írtad, h a cv0f.img fájlt be kellene másolnom a C/Doc and Sett/Dok/Konami/PES2009/download mappába.Nálam nincs ilyen mappa!
Egyébként ezt a fájlt bemásoltam a PES2009/img mappába
12.Ezután elindítom a játékot(a játék elején nincs kérdés), az Editben rányomok a load-ra, betölti, ezután a save-ra, majd YES.
13.Ha elindítok 1 meccset pl. a Reallal, akkor ilyen zöld mezük van.
Légyszi írjátok már le, h mit csinálok rosszul, és h hogyan csináljam.
Köszi! -
Okés! -
Nagyi2pac #57511 Nálam sincs, bocsi ez az én hibám, majd javítom! Különben ha a PAC-server/GDB/uni/Others -ben átírod a Sporting-ot Sporting CP-re akkor már jó is lesz!
-
srácok mért van az h az 1.1 és a többi patcht nem tom felrakni?? -
A sportingnak csak nálam nincs meg a meze?
-
Tényleg jó oldal, meglepő hogy még a magyar bajnokság igazolásai is le vannak írva:D -
Nagyi2pac #57507 jaja azt is tudom csak kifelejtettem, azért köszi!
-
Owen 7-es -
Nagyi2pac #57505 Köszi, eddig is ezt használtam leginkább, sztem a legjobb átigazolásos oldal! -
Nagyi2pac #57504 Oké, köszi!
Persze szeretném ha mezszámok is rendben lennének, de ezekről még nagyon kevés infó van... kb. eddig ennyi hivatalosat tudok: Kaka 8, C. Ronaldo 9, Tevez 32. De majd még utána nézek a többinek! -
Tessék ezt nézd:
http://www.transfermarkt.de/de/aktuell/L1/2009/wechsel/menue_transfers/index.html -
Rendben ha olvasok valami "kisebb" igazolásról akkor majd írok privit, nagyokról meg biztos értesülsz!
Egyébként mezszámokra figyelsz, ha van hivatalos infó? -
Nagyi2pac #57501 Na ezt most olvastam, picit meglepődtem: Lucio (Bayern M.) --> Inter!
Bocs az OFF-ért! -
Nagyi2pac #57500 Igen én is naponta kb. olyan 5-6 oldalt nézek folyamatosan hogy mik történnek!
Ha gondolod privátban elküldhetnél pár hivatalos igazolást amik történtek hátha valamelyikről nem tudok!
-
Nagyi2pac #57499 Jól csináltad!
-
Olvasgattam, most nagyon beindultak az átigazolások:) -
jaja. :) -
Nem.
1. PACservert belőttem az 1.4es frissre (újrainstalláltam egészet + updatek + 1.2es crack) + a save mappát is már beraktam (PES_EDIT)
2. Akkor rányomtam a downloadra, lejött.
3. Akkor kérdezett rá, amire not kellett volna nyomni, de rányomtam a YESre
4. fejemhez kaptam, hogy deokos vagyok
5. megnéztem mi változott, és láttam, hogy a PES_EDIT került módosításra
6. ezért gondoltam azt mahinálta a "YES", ezért újra felülcsaptam, és úgy nyomtam a LOAD-SAVEt.
De ezek szerint jól csináltam...
Arsenalban ott van Arsavin... eddig csak angol bajnokságot nyomtunk haverral.. De biztos jó így. :)
Hiányoltam a sárga Arsenal mezt, de ha nincs is nekik, akkor hiába várom. :) -
Tomy Lee #57495 -
Nagyi2pac #57494 Arsenal away:
http://www.kitbag.com/stores/kitbag_4_5/products/kit_selector.aspx?selector=237
Chelsea away:
http://www.kitbag.com/stores/kitbag_4_5/products/kit_selector.aspx?selector=111
-
Nagyi2pac #57493 Ezt nem egészen értem, letöltötted a frissítést utána amikor beléptél a játékba és kiírt valamit akkor a No helyett Yes-re mentél, utána meg visszacserélted az OF-t a save mappába?
Nézd meg ha pl. új igazolások megvannak pl. Benzema ---> Real, ... meg jók az új csapatok pl. LA Galaxy akkor minden rendben!
Azért lehet fura mert új 2009/2010-es mezek vannak néhány csapathoz!
Különben minden rendben mert azoknak a mezeknek így kell lenniük! Arsenal 2.meze sötétkék és a Chelsea 2.meze is hasonlóan sötétkék, sárga csíkokkal! -
Nagyi2pac #57492 Jól van, ez csak egy ötlet volt.. -
Jah, mint PES2008ba csinált vki olyat, hogy felhúzta a védők DEFjét, hogy nehezebb legyen. :-))
Mondjuk az buli lenne, hogy felhúzni az agressziót mindenkinél 90-re, aztán mindenki üt vág... :D

[/IMG]